نمایش پست تنها
قدیمی 09-03-2014, 05:49 PM   #237
lordmani
Member

آواتار lordmani

پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

کارولین وزنیاکی نفر اول اسبق زنان جهان با شکست کوبنده سارا ارانی برای اولین بار بعد سه سال دوباره به نیمه‌نهایی یک گرنداسلم راه پیدا کرد.

وزنیاکی که در مرحله قبلی ماریا شاراپوا را برده بود، بعد از تنها 65 دقیقه ارانی ایتالیایی را 1-6 و 0-6 شکست داد.

این بازیکن 24 ساله در این مرحله باید به مصاف پنگ شوای چینی برود که بر بلیندا بنچیچ 17 ساله، پدیده شگفتی‌ساز سوییسی را 2-6 و 1-6 شکست داد. وزنیاکی مقابل پنگ 28 ساله از شش بازی تا به حال در پنج بازی پیروز بوده و حالا این شانس را دارد تا برای دومین بار بعد از سال 2009 یک بار دیگر به فینال اوپن آمریکا راه پیدا کند.

البته پنگ، نفر 39 جهان در این مسابقات تا کنون حتی یک ست هم نداده و فقط یک بار گیم سرویس خود را داده است. این برای نخستین بار است که پنگ به نیمه‌نهایی یک تورنمنت گرنداسلم راه می‌یابد. او که در نیویورک در سی و هفتمین گرنداسلم خود شرکت می‌کند، تا همین جا هم صعودش به رده 22 جهان قطعی‌ست. او این روزها را بعد از بازی «باورنکردنی» توصیف کرد. او بعد از بزرگ‌ترین موفقیت‌اش در دوران بازی خود، توی زمین اشک در چشمانش جمع شده بود: «من خیلی وقت است دارم بازی می‌کنم و حتی یک بار هم می‌خواستم تنیس را دیگر کنار بگذارم. اما مربی و پدر و مادرم همه‌اش به من می‌گفتند: بجنگ. روز تو فرا خواهد رسید.»

پنگ در ماه فوریه به رده اول تنیس دوبل زنان راه یافته بود. او اولین تنیس‌باز چینی است که در یک رده‌بندی جهانی نفر اول شده بود. اما در تنیس انفرادی، بر خلاف هموطن‌اش لی نا که تا کنون دو گرنداسلم هم برده، او هنوز منتظر اولین جام‌اش است.
lordmani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: