09-02-2014, 11:29 AM
|
|
Banned Users
سپاس: 594
در 188 پست 597 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک
رافا
گولبیس
ماشا
هالپ
موگوروزا
کویتووا
|
پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
برگرفته از تاپیک تورنتو
جایی که بعضیها که خیلی تنیس میفهمند و به شدت هم ذوب در آقاشونن
برای توجیه شکست فدرر سونگا را در حد خدای تنیس بالا بردند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima88
چه تورنمنت رویایی شد برای سونگا ، شکست نواک ، ماری ، دیمتریف و فدرر ، یه قهرمانی بی حرف و حدیث .
دومین مسترزش بود بعد از پاریس 2008 .
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D3ADMAN
اگه سونگا از همون ابتدای بازیش ی مربی درست درمون داشت الان خیلی کارها کرده بود چون از نظر فیزیکی قابلیتشو داره . در کل اینجور تورنمنتهایی که شگفتی داره خیلی جذاب تر و با پدر مادرتر نسبت به دیگر تورنومنت هاست . لذت بخشه . بدون هیچگونه بُلفی ، با حذف جکوویچ و ماری و دیمیتروف و برد فدرر در فینال قهرمان شی اندازه گرنداسلم لذت داره . اونم سونگایی که اُفت کرده بود . اگه 2 ، 3تا مسترز در سال اینجوری شگفتی داشته باشه عالیــــــــــه . دم سونگا گرم
و اینکه بازهم جکوویچ باختش به کسی بود که به مراحل بالا اومد و قهرمان شد . خیلی جالبه ، نواک به هرکی میبازه طرف میاد و قهرمان میشه
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii
شما مطمئنی که بازیو دیدین ؟ از کدوم شبکه دیدین؟ سونگا معمولی معمولی بود !!!! این نظر خودتونه یا کارشناس اون شبکه؟ من که بازیو از لایو اسکریم اسکای 3 دیدم Peter Fleming میگفت اگه سونگا این شکلی بازی کنه تا 6 ماه هم کسی نمیتونه شکستش بده .
یه بار 10 خط در مورد تنیس بنویس ببین میتونی بنویسی؟
بخدا لازم نیست توهماتتو بیای اینجا تایپ کنی و بقیه رو عذاب بدی .
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 289
اصلا موافق نیستم با قسمت بولد شده
بنظر میاد شما برای توجیه شکست راجر قصد دارید سونگا را در حد یک ستاره ارتقا بدید!
درسته که سونگا برای رسیدن به فینال مسیر سختی داشت اما در بازی امشب کاملا متوسط
و معمولی بود .بردن این راجر ضعبف و پراشتباه انصافا شق القمر نمیخواست
بنظر میومد انجام دوبازی در فاصله کمتر از 24 ساعت در این سن و سال خارج از توان راجره
فدرر لازم نبود برای بردن سونگا به 2007 برگرده اگر همون آمادگی ذهنی و بدنی 6 هفته پیش ویمبی را داشت به راحتی می برد
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 289
بله به جون شما دیدم
از کانال 3 ج.ا.ا با گزارش دلنشین آقا جوادخیابانی
.
.
.
.
.
.
.
.
بله دوست عزیز از هاتبرد و شبکه پلست اسپرت ملاحظه کردیم
برام مهم نیست پیتر فلمینگ کیه خودم اونقدر میفهمم بعد از چندسال تنیس دیدن
سطح بازی چجوریه!
جالب اینجاست که تقریبا همه نظر مشترکشون بازی ضعیف راجر بوده الا شما!
جنابعالی بهتره این تعصب کورکورانه را کنار بگذاری تا دید بهتری نسبت به تنیس داشته باشی
و اینقدر خودت را اذیت نکنی
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zhako
به عنوان یک طرفدار فدرر به نظرمن تا فرداهم بازی ادامه داشت بازحریف تسونگا نمیشد.حیف راجرتواین تورنمنت قهرمان نشد.تسونگا اگه اینطوری ادامه بده به نظرمن یکی ازشانسهای قهرمانی اوپن آمریکاست.
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 289
جدای از شب و روز از یاد نبریم سونگا حدود 6 ساعت یا به عبارتی 25 درصد بیشتر از راجر
فرصت برای استراحت و بازیابی داشت
من واقعا چیزخاصی از سونگا ندیدم تکرار میکنم یک بازیکن معمولی بود دیشب
اما در اینکه لایق قهرمانی بود با توجه به مدعیانی که کنار زد کمتر کسی شک داره
بنظرم در یک تورنمنت معمولی با بازیکنانی سرشناس اما نه چندان آماده سونگا آمادگی و انگیزه مناسبی داشت و قهرمان شد.نوش جونش
البته من بازیش با ماری که نزدیک تر هم بود ندیدم و نمی دونم کیفیت ماری و بازی سونگا چطور بود تو اون بازی
اما نواک در طول تورنمنت واقعا ضعیف عمل کرد و راجر هم دیشب خیلی داغون بود
در پایان فکر میکنم تا 3 هفته دیگه مدعیان اصلی یو اس قبراق تر و پرانگیزه مجالی به سونگا نمی دن
|
|
|
|