نمایش پست تنها
قدیمی 09-02-2014, 11:04 AM   #210
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط D3ADMAN نمایش پست ها
این نظر منه و بازهم میگم من فقط ی بیننده هستم در تنیس ، کسی هم نیستم تنیسورها رو نقد کنم ، اما رائونیچ به نظر توی انتخاب مربی اشتباه کرده و استعداد خودشو در مسیر تباهی قرار داده . لیوبیجیچ خودش در تنیس چیکار کرده بود که حالا مربی ی استعداد بشه . رائونیچ به جز سرویس هیچ کاره دیگه ای نمیکنه ، دقیقآ مثل دوران بازی خود ایوان . نیشیکوری واقعآ خوبه حتی اگه این بازیو ببازه

نکته دوم اینکه همگی با دیمیتروف بای بای کنید
با تشکر از نظر شما
لیوبیچیچ بازیکن خوبی بوده در زمان خودش و به رنک 3 رسیده
به نظر من تو معدود بازی هایی که این فصل از راونیچ دیدم سطح بازیش به مراتب بهتر شده.
با توجه به اینکه بازیکنان قد بلند نمیتونند به دلیل حرکت و پوزیشن ضعیف در زمین و مشکل در زدن انواع توپ ها مثل توپ های کم ارتفاع خوب رالی کنن و فقط متکی به سرویسشون هستن میلوش هم از این قاعده مستثنا نبوده اما از وقتی ایوان مربی او شده خیلی از فاکتورهای بازیش بهتر شده.
تا حدودی فوت وُرک افتضاحش بهتر شده و کمک میکنه در رالی ها توپ های بیشتری رو رد کنه.
همچنین در بخش اسلایس و دفاع کردن روش کار کرده و دیگه سبک اولترا اگرسیو واسه اون کمی تعدیل شده. ضمن اینکه بکهندش هم در بازی بهتر شده و دیگه مجبور نیس همش با فورهند حمله کنه.
نتایجش در این سال و حضور در سمی فاینال ویمبی نشون میده حضور ایوان مثبت بوده اما خوب از آنجاییکه استعداد و نبوغش اونقدر نیس که بتونه خیلی پیشرفت کنه فکر نکنم بتونه گرندی ببره. و همیشه در همین حد باشه. مگه اینکه تو ویمبی کاری کنه که بازم بعیده

ویرایش توسط S.A.IVI.A.N : 09-02-2014 در ساعت 11:14 AM
S.A.IVI.A.N آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: