نمایش پست تنها
قدیمی 09-01-2014, 04:30 PM   #187
289
Banned Users

پستها: 214
سپاس: 594
در 188 پست 597 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک رافا گولبیس ماشا هالپ موگوروزا کویتووا
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina1993 نمایش پست ها
دوست عزیز هدف من از عنوان کردن اون پیشنهاد ثابت کردن این موضوع بود که شما به حرفهایی که درباره راجر میزنید اعتقاد ندارید(اگه من اهل شرطبندی بودم درباره قهرمانی راجر با مانی شرط میبستم ) و بر خلاف گفته هاتون از فدرر تنفر دارید قصد داشتم پستهاتون رو بذارم ولی برای اینکه بیش از حد پستم طولانی نشه فقط قسمتی که مربوط به راجره رو مینویسم.
واکنش شما موقع برد راجر:حریفش فقط به خودش باخت -بیشتر از اینکه از راجر بازی عالی دیده باشیم از حریفش بازی بسیار بسیار ضعیف دیدیم و حریفش در حد رنک 150 بود مثل دفعه قبل _ فدرر باید ممنون قرعه خوبی باشه وگرنه تا حالا باید چمدوناش رو میبست-راجر متوسط بود حریفش فقط با دابل فولت بهش امتیاز داد
بعد از باخت راجر هم توی فینال تورنتو هم گفتید سونگا معمولی معمولی و در حد رنک 15 تا 20 بود و سونگا مسیر سختی برای رسیدن به فینال داشت(به نظر میرسه اشاره شما درباره مسیر سخت به بازی مقابل جوکوویچ هست)ولی امشب کاملا متوسط بود و...
البته بحث درباره صحبتهای شما زیاده ولی بقیه صحبتهاتون از اونجایی که نظر شخصیتون بود و به این موضوع مربوط نمیشد عنوان نکردم ولی با این وجود یک مسئله برام جای سواله که چطور شما جوکوویچ رو مدعی شکستن رکورد گرنداسلم فدرر میدونید(نظر شخصیتون هست و به من ارتباطی نداره ولی از اونجایی که تاپیک بحثه اگه میشه دلایلتون رو بگید ممنون میشم )
دوست عزیز این ادعای بزرگ و ماموریت تقریبا غیر ممکنیه
شاید چنین چیزی را مطرح کرده باشم شاید بعد از قهرمانی ویمبلدون 2014
که در اینصورت تا حدود زیادی احساسی بوده
این مستلزم اینه نوله تا در دوران اوجشه یا تا حدود 32 سالگی از هر 4 گرند سال
حداقل سه تاش را ببره خیلی سخته خیلی سخت

باز هم میگم اگر از راجر نفرت داشتم اعلام میکردم فکر نمیکنم در این سایت به این خاطر کسی را دار بزنند!
اصولا راجر شخصیتی نیست که کسی بخواد ازش متنفر بشه اگر بشنوم کسی از نوله یا رافا متنفره برام باور پذیرتره تا راجر
راجر در داخل زمین و حاشیه اون یک جنتلمن و مرد دوست داشتنیه

ویرایش توسط 289 : 09-01-2014 در ساعت 04:38 PM
289 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول