پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
مصاحبه راجرفدرربعدازپیروزی برمارسل گرانویرز
خلاصه شده وسوالاتی رامینویسم که تاکنون ننوشته ایم
س.وقتیکه مسابقه بدلیل شرایط اب وهوایی متوقف شدایاتغییرشرایط به شمادران مسابقه کمک کردیااینکه وقت کافی داشتیدتاخودتان رابازیابی کنید(پیداکنید)
فدرر.خب من قطعابعدازان بهتربازی کردم.اولین 7 گیم خیلی سریع اتفاق افتاد.من فکرمیکنم بزرگترین اختلاف بادبود.وقتی مابیرون رفتیم هواکاملابادی طوفانی بودووقتی برگشتیم اساسآ بادوطوفان وجودنداشت
س.اخرین باری که دراستادیوم خالی بازی کردیدچه زمانی بود؟
فدرر.نمیدانم.بخاطرنمیاورم.میتواندخیلی هم زمان دوری نباشدامابیادنمیاورم.
دران شرایط (منظورشرایطی که یک ست عقب هستید)شماواقعانگران نیستیدچه 5 نفروچه 20000 نفردراستادیوم باشند
دران زمان شمافقط بایدبه مسابقه برگردید.من فکرمیکنم همه چیزکارکردودرپایان به کام طرفداران بود
تلوبزیون وماکمی احساس متفاوتی داشتیم اماعالی بودکه بااین روش همه چیزکاملا پرشد
س.اکنون کاملاقطعی است که شماباباتیستابازی میکنید.افکارتان درباره او؟
فدررمن هرگزبااوبازی نکرده ام.من فکرمیکنم اواینجا خوب کارکرده است.مگراوامسال 3 تورنمنت رادر3 سطح متفاوت نبرده است؟
اوروی پاهایش خیلی سریع است.او(پوئنهای) زیادازدست نمیدهد
اوباثبات است وسرویس اولهای خوبی دارد.من بایدبپذیرم که اواماده است(روی فرم است) زیرااوازمدرسه تنیس اسپانیامیاید.انهاهمیشه اماده (جلو) رفتن هستند
س.شماباتعدادی بردویک فینال گرنداسلم اینجاامده اید.درباره راجرفدررامسال وراجرفدررسالهای 2004الی 2007 چه فکرمیکنید؟
فدرر.خب من فکرمیکنم که امروزه بازیکن بهتری هستم.حدس بزنیدچقدرزمان زیادی رفته است وچقدرزمان روی تمریناتم دران سالهاگذاشتم که من احساس میکنم روی سرویسهایم قدرتمندبودم
من گمان میکنم اکنون دروالی بهترهستم.من درطی این سالهاچیزهای زیادی رابایدیادمیگرفتم
امااین بزمانی برمیگرددکه بطورباورنکردنی من در شرایطی بودم که اعتمادبنفس زیادی داشتم.
جاییکه من به 10 نفربرترنمیباختم.من فینالهاراازدست نمیدادم.این مربوط بزمان دوری است ومن بیادندارم که به کسی باخته باشم.چگونه وچطوراتفاق میافتادکه من ذهنیت قوی داشتم.انرابه انصورت امروزندارم اماوقتی به انزمان برمیگردم میبینم به اندازه دلخواهم نبرده ام.
فکرمیکنم این باعث تفاوت میشودوبااینحال خشنودم ازشرایطی که کارهاامسال پیش میرود
س.شماگفتیدازمسافرت لذت میبریدوگاهی اوقات هم بطورغیرعادی مثل سیرک است.ممکنه یکی دوتاازمواردعجیب غریب رامثال بزنید؟
فدرر.ازدست دادن پروازها.شمامیدانیدسال قبل اتفاق افتاد.من ان احساسات رامیشناسم.اینگونه احساس میشود که شمابدترین ادم جهان هستی.شممیدانیدچون اصرارداریدنامرتب باشیدوخانه راسرموقع ترک نمیکنیدویاهرانچه که اینگونه پیش میرود
بنابراین من منظورم اینست که ماهمه به مسافرت میرویم واین چیزهااتفاق میافتد.
افرادخیلی زیادی هستندکه شماهرگزنمیخواهیدبعضی ازانهارادوباره ببینیدزیراانهاصادق ومهربان نیستند.
بنابراین ازیک دیدگاه هم بیش ازحدجالب است.شمامیدانیدبایدازاین مواردعبورکنید.
به این دلیل است که من فکرمیکنم شمادرحین مسافرت چیزهای زیادی یادمیگیرید.
چگونه با این استرسهاکنارمیاید.
برای چمدانها-برای خروج وکنترل پاسپورت-پرکردن وسائل-بادانستن اینکه بکجامیروید-چگونه سازماندهی میشوید
وقتی شمامسافرت میکنیدهرگزپایان نمیگیرد.
اضافه کنیدبه اینهاکه شمامیخواهیدبایک گروه بزرگی مسافرت کنید.شماچمدانهاوباروبندیل زیادی دارید
این بوضوح مشخص است که فشاربیشتری روی شانه های شمامیگذارد.
من همیشه همه چیزوکمک همراه خوددارم اماباوجوداین هنوزعمل خردکردن بامسافرت همراه است واینهم موردی است که من اصلا دوست ندارم.رسیدن به مکان های جدیدواقعاباخونسردی تمام این مواردمیگذرند.
من بوضوح چیزهای زیادی داشته ام که درزمانم بعنوان مسافرجهانی اتفاق افتاده است امابه ان لحظات که برمیگردم واقعابجای مواردمنفی بعنوان تجربه درنظرمیگیرم.
منبع:آقای علیپور
ویرایش توسط saeedshl : 09-01-2014 در ساعت 03:58 PM
|