نمایش پست تنها
قدیمی 09-01-2014, 02:06 PM   #179
King Rojer Federer
Senior Member

آواتار King Rojer Federer

پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط D3ADMAN نمایش پست ها

منبع عکس : دیلی میل

از خوابت میزنی بازی حضرت مونفیس رو ببینی بارون میاد و چشمات باز نمیمونه و خلاصه صبح بلند میشی میبینی مونفیس تموم شده ، دیمیتروف مزخرف داره بازی میکنه و تلویزیون هم روشن بوده تا الان

یک نکته کوچک هم بگم ، اینکه من خودم توی نظرسنجی به فدرر رای دادم ، چون همیشه رای های من برعکس در میاد ، اما بدون شوخی دوس دارم فدرر حذف شه به این دلیل که حداقل هواداران ایرانیش به حد زیادی روشون زیاده . تا 2 ماه پیش با ترس و لرز پست میزاشتن به دلیل داشتن قرعه سخت ، حالا قرعه ضعیف خورده به پستشون ، فریاد میزنن . ی اسپانیایی تو راند 4 منتظره که تنیسور بدی نیس اگه روز ارورهای متوالیش نباشه ، امیدوارم ادبتون کنه جناب روبرتو باتیستا
از سال 2000میلادی تا العان خوشبختانه روجر هر سال (به غیر از سال 2013به علت مصدومیت)روزهای پر فروغی داشته و خدا رو شکر اینقدر جامهای رنگارنگ کسب کرده که اگه دیگه هیچ جامی هم کسب نکنه ما سیراب هستیم و مثل شماها عقده ای نیستیم.با احترامی که برای نادال و جوکوویچ قایلم ولی هیچ کدومشون به گرد پای سلطان فدرر نمی رسند.اون ازنادال که از 12ماه 8ماه رو مصدومه.این هم از جوکوویچ که غیر از سال 2011 هیچ گاه یک ستاره مطلق در دنیای تنیس نبوده.و به همین دلیله که طرفداران این دو و به خصوص جوکوویچ مقداری ناراحتی اعصاب دارند.اتفاقاً برعکس گفتی که طرفدارای ایرانی فدرر روشون زیاد شده.بر عکس طرفدارای قلیل جوکوویچ خیلی پر رو تشریف دارند.در این دو-سه ماه اخیر اینقدر جوکوویچ ضایع بازی کرده که شما حالا که می بینید در یک تورنمنت تا مرحله چهارم اومده بالا از توی لک بیرون اومدید و هر چیزی که به ذهنتون می رسه می نویسید و فکر نمی کنید که این حرفهاتون چقدر منطقیه.ولی خوب از جوکوویچ و طرفداراش جز این انتظار دیگه ای نمی ره.خواهشاً زیاد الکی ذوق نکنید شاهنامه آخرش خوشه.بالا برید پایین بیایید فدرر سرورتونه.زور زیادی هم نزنید.
King Rojer Federer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: