نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam
دوست عزیز به قول همون ریچارد داوکینز که عکسش رو گذاشتی باید با ویروس جهل مبارزه کرد و اجازه نداد که آدم ها ادعاهایی بکنن که واسشون پشتوانه ای ندارن و بازتولید تفکر "به من ایمان بیارین چون من آینده رو می دونم و بیشتر از شما می فهمم" به حساب میان. خود من علاقه ی زیادی دارم که نظرات مخالف مطرح بشن و فرصت اظهار نظر در موردشون به وجود بیاد، چون جامعه ی تکصدایی که ارزشی نداره. اما حاضر به پذیرش نظراتی که پشتوانه ندارن و از دید من بازتولید نگاه مذهبی هم هستن نیستم. اینجور نظرات بیشتر به درد بنگاه های شرطبندی می خورن.
|
بله ،از یه منظر، شما درست میگی؛ داوکینز بارها و به کرات با ادعاهای غلط و جهل و ایمان و اعتقاد الکی داشتن و تعصب ورزی نسبت به مسائل مختلف من جمله اعتقاد به مذهب و خدای ادیان و غیره مبارزه کرده و جواب طرف مقابلو داده. مناظره های بیشمار و مستند ها و کتابای زیادی هم ازش هست؛نمونش کتاب پندار(توهم) خدا که یه سری الفاظ و صفات زیبا رو به خدای توهم ساخته نسبت داده ،ولی ایا داوکینز میاد به شخصیت روبروش حمله می کنه؟یا اونو به سخره می گیره؟یا مثلا کی شما دیدی داوکینز و هیچنز و هریس(تثلیث نامقدس) دست به یکی کنن و بیان یکی رو مسخره کنن؟؟منظورم به سخره گرفتن و له کردن شخصیت اون طرفه، وگرنه هرگونه مسئله ای که پشتوانه علمی و منطقی نداشته باشه و منجر به توهم(خدا) و جهل و عدم تفکر صحیح و واژه مسخره ای به نام ایمان بشه،باید باهاش برخورد شه ولی نه از این طرقی که در این فروم توسط یه عده اتخاذ میشه...