نمایش پست تنها
قدیمی 08-30-2014, 11:48 AM   #1
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

دوست عزیز به قول همون ریچارد داوکینز که عکسش رو گذاشتی باید با ویروس جهل مبارزه کرد و اجازه نداد که آدم ها ادعاهایی بکنن که واسشون پشتوانه ای ندارن و بازتولید تفکر "به من ایمان بیارین چون من آینده رو می دونم و بیشتر از شما می فهمم" به حساب میان. خود من علاقه ی زیادی دارم که نظرات مخالف مطرح بشن و فرصت اظهار نظر در موردشون به وجود بیاد، چون جامعه ی تکصدایی که ارزشی نداره. اما حاضر به پذیرش نظراتی که پشتوانه ندارن و از دید من بازتولید نگاه مذهبی هم هستن نیستم. اینجور نظرات بیشتر به درد بنگاه های شرطبندی می خورن.
بله ،از یه منظر، شما درست میگی؛ داوکینز بارها و به کرات با ادعاهای غلط و جهل و ایمان و اعتقاد الکی داشتن و تعصب ورزی نسبت به مسائل مختلف من جمله اعتقاد به مذهب و خدای ادیان و غیره مبارزه کرده و جواب طرف مقابلو داده. مناظره های بیشمار و مستند ها و کتابای زیادی هم ازش هست؛نمونش کتاب پندار(توهم) خدا که یه سری الفاظ و صفات زیبا رو به خدای توهم ساخته نسبت داده ،ولی ایا داوکینز میاد به شخصیت روبروش حمله می کنه؟یا اونو به سخره می گیره؟یا مثلا کی شما دیدی داوکینز و هیچنز و هریس(تثلیث نامقدس) دست به یکی کنن و بیان یکی رو مسخره کنن؟؟منظورم به سخره گرفتن و له کردن شخصیت اون طرفه، وگرنه هرگونه مسئله ای که پشتوانه علمی و منطقی نداشته باشه و منجر به توهم(خدا) و جهل و عدم تفکر صحیح و واژه مسخره ای به نام ایمان بشه،باید باهاش برخورد شه ولی نه از این طرقی که در این فروم توسط یه عده اتخاذ میشه...
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: