08-30-2014, 10:53 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
نقل قول:
من فکر کنم فارسی تایپ کردم اگه اینطور نیست لطفا منو تصحیح کنید که دوبار مجبور نشم جواب بدم
تناقض صحبتهای شما اینجاست که می گید باید در دورهای اول انرژی ذخیره کنه من هم گفتم اگه قراره انرژی ذخیره کنه باید بازیهاشو ۳-۰ ببره نه ست سوم بریک بشه و ۴-۲ عقب بیفته و یا ست سوم بازی اولش رو بزاره بکشه به Tiebreak و می دونید که در Tiebreak هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته همچنین گفتم بازی در برابر دو بازیکن Serve and volleyer که معدود امتیازات به رالی کشیده میشه دیگه ذخیره انرژی نداره
دقیقا درست می فرمایید فرم بستگی به کیفیت حریف داره وقتی جوکوویچ اکثر سرویسهاشو به صورت Deep ریترن کرد و نذاشت Cheap point بگیره فدرر , اونوقت کیفیت بازی فدرر میاد بالا
همچنین وقتی توی رالی ها جوکوویچ unforced eroor نداد و فدررو به چالش کشوند کیفیت بازی فدرر با دادن unforced error میاد بالا
وقتی فدرر در برابر یه بازیکن که به غیر از سرویس هیچ چیز دیگه ای نداره اینقدر Tense میشه شما انتظار داری فینال در برابر جوکویچ tense نشه و Break Pointهاشو Save کنه؟
فدرر بارها و بارها در طول تاریخ دوران بازیگریش جلوی نادال افتضاح سرویس زده می دونید چرا؟
کیفیت ریترن نادال سرویسشو به چالش می کشه و سعی می کنه هر چه نزدیک تر به خطوط سرویس بزنه
بله دقیقا شما درست می فرمایید منتهای مراتب ۱۸۰ درجه برعکس کیفیت بازی حریف بر روی بازی فدرر تاثیر می زاره
اون قضیه که شما می گید به اصطلاح می گند حریف از ادم بازی بکشه بله این درسته اما من بحثم اینه که فدرر نمیتونه توپ رو از دفاع Groth عبور بده شما چحوری میخوای از دفاع Djokovic عبور بده میگم باز حرفام تکرای میشه چون فکر کنم قبلیرو فارسی ننوشتم
بعد هم من ادعای حرفه ای بودن نکردم که شما قضاوت من رو حرفه ای نمی دونید من نظرم رو دادم و شما هم نقل قول کردید و من جواب دادم
تیکه تیکه حرفای من بر اساس Fact بود و تمامیش نکات فنی داشت که تکرار نمی کنم از Return کردن با Slice و ...
تیکه تیکه حرفای شما انشایی طولانی در وصف فدرر
|
با تشکر مجدد...
البته که شما فارسی تایپ می کنید اما متاسفانه دچار سوءتفاهمات آشکار پیرامون مفاهیم هستید و کمی هم بی دلیل حالت تهاجمی می گیرد بهتون زود هم بر می خوره...
دوست عزیزم متاسفانه شما به تنیس دید فنی اغراق آمیز داری...مثلا شما ذخیره کردن انرژی رو فقط در بردن 3-0 با نتایج 6-1 ، 6-0 و 6-2 می دونید در حالی که در حقیقت ذخیره کردن انرژی هم باید فنی باشه و هم باید روحی باشه...مثلا شما در نظر نمی گیری که فدرر دوست داره از بازی در هفته اول در کورت آرتوراش «لذت» ببره، دوست داره کمی خودش رو از لحاظ روحی «غنی» کنه...ذخیره کردن انرژی فقط در هم کوبیدن حریف نیستش دوست عزیز، یعنی اینکه طوری بازی کنی درون کورت که لذت ببری، یعنی مدارا کنی با حریفت، یعنی اگه برک شدی مهم نیست اراده می کنی سریع بازی رو به دست می گیری...شما راجر فدرر رو در این 2 بازی ببین در جریان بازی چند بار لبخند زد و خوشحالی فانتزی انجام داد، این یعنی ذخیره کردن انرژی برای فدرر، حالا شما می خوای این سبک فدرر رو براش پارامتر فنی بشماری رو سم گروث بعدم شبیه سازی کنه رو جوکوویچ به خودتون مربوطه...
شما خیلی مسائل رو متاسفانه در نظر نمی گیری...هیچ کجای دنیا من ندیدم بازیکنی رو در هفته اول اسلم قضاوت کنن اونم در 2 راند ابتدایی...حالا شما بیا هزار تا از ریترن کردن با اسلایس بنویس ولی اصلا تفکر فدرر در هفته اول این چیزایی که شما می گی نیستش...شما متاسفانه هنوز در دنیای گذشته فدرر زندگی می کنید و فکر می کنید که ایشون باید ربات گونه تک تک پارامترهای فنی تنیس رو در بازه های زمانی متفاوت در طول فصل اجرا کنه...در حالی که ایشون یک آدم 33 ساله هستن، که با تیمشون مدت ها نشستن فکر کردن، آنالیز کردن و به این نتیجه رسیدن که در رقابتی مثل اسلم باید پله پله پیش رفت، از لحاظ روحی غنی شد و به فرم فنی مناسب در طول زمان دست پیدا کرد...شما از الان نشستی کیفیت بازی فدرر رو شبیه سازی می کنی رو نواک جوکوویچ...همچین چیزی نیستش اصلا..
تیکه تیکه حرف های شما قضاوت های فنی اشتباه بدون در نظر گرفتن شرایط مختلف رشته تنیس هستش و تیکه تیکه حرف های من حقیقت هایی واضح در مورد مسائل روحی و فنی تنیس با در نظر گرفتن شرایط متفاوت...این فکر کنم درست تر باشه...
مورد آخرم اینکه الان حالت تهاجمی گرفتنتون کاملا بی مورد هستش. هی تکرار کردن فارسی تایپ می کنم فارسی تایپ می کنم چیزی رو به نوشته هاتون اضافه نمی کنه...خیلی محترمانه داریم بحث می کنیم...هم قبل نوشته هام و هم در پایانش در هر پستم ازتون تشکر دارم می کنم بابات اطلاعات خوبتون پس ریلکس باشید، تحت تاثیر قرار نگیرید که بحث مفیدی باشه...با تشکر...
|
|
|