نمایش پست تنها
قدیمی 08-30-2014, 10:33 AM   #103
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها

با تشکر از شما...
من نفهمیدم کجای حرفم در تناقضه راستش، از یه طرف بله می گم که فدرر باید انرژی ذخیره کنه اما از طرف دیگه چی؟! کامل نکردید جملتون رو که تناقضم رو بدونم..
ببینید دوست عزیز شما به چند نکته توجه نمی کنی.شما داری پیش خودت شبیه سازی می کنی که اگه مثلا به جای ماتوسویچ یا سم گروث جوکو اون ور می بود چه اتفاقی می افتاد! در حالی که چنین کاری درست نیستش. در تنیس بخش اعظمی از فرم بازی شما می تونه بستگی به کیفیت حریفتون داشته باشه. در واقع در بسیاری از مسابقات تنیس این کیفیت حریف هستش که می تونه کیفیت بازی شما رو به شدت تحت تاثیر قرار بده. خب سم گروث آره اشتباهات پیاپی داره، سطح بازیش بالا نیست و فدرر هم کیفیت حریفش رو می بینه و کیفیت حریفش روش «تاثیر» می ذاره طبیعتا.

بعدم شما بارها از لغت اگر و اما و شاید استفاده می کنی. اگر ماتوسویچ تایبرک رو می برد، اگر سم گروث اشتباه نمی کرد، این طوری که نمی شه خب!! در تایبرک ست سوم مقابل ماتوسویچ فدرر یه مینی برک عقب افتاد اما وقتی «احساس خطر» کرد به خوبی واکنش نشون داد. یعنی چی اگه ماتوسویچ تایبرک رو می برد؟ خب فدرر نذاشت ببره دیگه این که معنی نمی ده. اگر سم گروث والی ها رو اشتباه نمی کرد! خب طبیعتا اگر کیفیت سم گروث بالا می بود و والی ها رو اشتباه نمی کرد کیفیت فدرر هم متفاوت می شد. متاسفانه شما مسئله تاثیر کیفیت بازی حریف مقابل رو روی بازی فدرر بهش توجه نمی کنید از شاید ها و اما اگر هایی هم استفاده می کنید که اصلا رخ ندادن که اگر رخ می دادن طبیعتا کیفیت فدرر هم متفاوت می شد.

بله، راجر باید 3-0 بزنه بازی هاش رو و فعلا هم که زده، حالا تایبرک رفته یا هر چی تفاوتی ایجاد نمی کنه.شما نمی تونی در هفته اول اسلم بازیکنان «بزرگ» رو قضاوت کنی تحت هیچ شرایطی چنین قضاوتی حرفه ای نیست. اون تصور شما هم که می گی من به جای سم گروث جوکو رو اون ور تور تصور می کردم، تصور درستی نمی تونه باشه به نظر من. بازم تکرار می کنم من هیچ قضاوتی در مورد فدرر ندارم و از نظر من در شرایط کلی شانس اصلی قهرمانی هم نیست اما می خوام بگم برای حکم صادر کردن هنوز زوده. شاید در بازی احتمالی با جوکو همه حرف هایی که الان شما شبیه سازی کردی درست باشه، اما بحث من اینه در هفته اول چنین شبیه سازی هایی غلطه. شما «استایل» فدرر درون کورت رو ببین چه قدر «رها» و «مفرح» ظاهر می شه، به نظرم همه چیز برای فدرر طبق برنامه داره پیش می ره... با تشکر از شما.
من فکر کنم فارسی تایپ کردم اگه اینطور نیست لطفا منو تصحیح کنید که دوبار مجبور نشم جواب بدم
تناقض صحبتهای شما اینجاست که می گید باید در دورهای اول انرژی ذخیره کنه من هم گفتم اگه قراره انرژی ذخیره کنه باید بازیهاشو ۳-۰ ببره نه ست سوم بریک بشه و ۴-۲ عقب بیفته و یا ست سوم بازی اولش رو بزاره بکشه به Tiebreak و می دونید که در Tiebreak هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته همچنین گفتم بازی در برابر دو بازیکن Serve and volleyer که معدود امتیازات به رالی کشیده میشه دیگه ذخیره انرژی نداره
دقیقا درست می فرمایید فرم بستگی به کیفیت حریف داره وقتی جوکوویچ اکثر سرویسهاشو به صورت Deep ریترن کرد و نذاشت Cheap point بگیره فدرر , اونوقت کیفیت بازی فدرر میاد بالا
همچنین وقتی توی رالی ها جوکوویچ unforced eroor نداد و فدررو به چالش کشوند کیفیت بازی فدرر با دادن unforced error میاد بالا
وقتی فدرر در برابر یه بازیکن که به غیر از سرویس هیچ چیز دیگه ای نداره اینقدر Tense میشه شما انتظار داری فینال در برابر جوکویچ tense نشه و Break Pointهاشو Save کنه؟
فدرر بارها و بارها در طول تاریخ دوران بازیگریش جلوی نادال افتضاح سرویس زده می دونید چرا؟
کیفیت ریترن نادال سرویسشو به چالش می کشه و سعی می کنه هر چه نزدیک تر به خطوط سرویس بزنه
بله دقیقا شما درست می فرمایید منتهای مراتب ۱۸۰ درجه برعکس کیفیت بازی حریف بر روی بازی فدرر تاثیر می زاره
اون قضیه که شما می گید به اصطلاح می گند حریف از ادم بازی بکشه بله این درسته اما من بحثم اینه که فدرر نمیتونه توپ رو از دفاع Groth عبور بده شما چحوری میخوای از دفاع Djokovic عبور بده میگم باز حرفام تکرای میشه چون فکر کنم قبلیرو فارسی ننوشتم
بعد هم من ادعای حرفه ای بودن نکردم که شما قضاوت من رو حرفه ای نمی دونید من نظرم رو دادم و شما هم نقل قول کردید و من جواب دادم
تیکه تیکه حرفای من بر اساس Fact بود و تمامیش نکات فنی داشت که تکرار نمی کنم از Return کردن با Slice و ...
تیکه تیکه حرفای شما انشایی طولانی در وصف فدرر
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: