08-30-2014, 10:04 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
نقل قول:
شما حرفات در تناقضه
از یه طرف می گی باید انرژی ذخیره کنه
خب
میشه بگی بازی با دو تا بازیکن serve & volleyer که تو کل بازی تعداد معدودی از امتیازات به رالی کشیده میشه چه انرژی ای از فندرر می گیره
بعد هم اگه بخث ذخیره انرژیه در بازی دیشب Federer در ست سوم بریک شد و 4-2 عقب افتاد و شانس اورد که با چند تا سرو دوم و unforced error از Groth که به علت بی تجربگی و نشان دادن Motivation دقیقا بعد از بریک کردن فدرر نتونست با اون سرویس عالی سرویسشو Hold کنه و 5-2 جلو بیفته و بازی رو به ست چهارم بکشونه
در بازی اول هم اگه Matosevic تونسته بود Tiebreak رو ببره باز بازی به ست چهارم می کشید
فکر نمی کنید برای ذخیره کردن انرژی احتیاج داره تمامی بازیهاشو 3-0 ببره ( حرفی که این چند روزه از زبان چندین گزارشگر تلویزیونی من شنیدم که می گند اگر فدرر قراره اول بشه باید تمامی بازیهاشو تا نیمه نهایی 3-0 ببره )
بحش راجع به این دو تا بازی خیلی زیاده
به نظر شما وقتی فدرر نمی تونه توپ رو توی این سطح سریع از دفاع Groth با اون قد بلند و قدرت حرکتی ضعیف در زمین در معدود امتیازاتی که به رالی کشیده می شد عبور بده چطور می خواد توپ رو از دفاع Djokovic عبور بده؟
در بازی دیشب معدود مواقعی که بازی به رالی کشیده می شد این فدرر بود که معمولا خطا می داد که واقعا مسخرست که اگر بی تجربگی Groth نبود بلکه این بازی ۵ سته شده بود و حتی فدرر می باخت تا یه مقدار روی service game هاش score نزدیک می شد افتضاح بازی می کرد و فکر کنم از ۳ تا ۲ بار بریک شد و نکته دیگه ضعف در convert کردن break point هایی بود که داشت
من هر موقع که بازی به رالی کشیده می شد تصور می کردم الان اونور تور Djokovic وایساده و بدون تعارف باید بگم توی اکثر اون رالی ها فدرر بازنده رالی بود
نکته اخر هم Return افتضاحش بود ( جرقه های اینور و اونور بود اما در کل افتضاح بود چندین والی ساده رو Groth یا تو تور زد یا به اوت والی هایی که فدرر در جواب Slice کشیده بود و می دونید اسلایس کشیدن در جواب سرویس یه بازیکن Serve & volleyer به وی زمان لازمه برای مستقر شدن به روی تور و اتمام امتیاز با یک والی ساده رو میده )
که اگه Groth یه مقدار درصد سرویس اولش از ۵۰ و خورده ای بالاتر میرفت در ست دوم مثلا روی ۶۰ و خورده ای دو ست اول tiebreak شده بود و ست سوم رو هم ۶-۳ برده بود و یکی از tiebreak ها رو هم اگه گرفته بود در پایان ست سوم ۲-۱ از فدرر پیشی می گرفت
کلا من فدرر رو در حد و اندازه های قهرمانی ندیدم
|
با تشکر از شما...
من نفهمیدم کجای حرفم در تناقضه راستش، از یه طرف بله می گم که فدرر باید انرژی ذخیره کنه اما از طرف دیگه چی؟! کامل نکردید جملتون رو که تناقضم رو بدونم..
ببینید دوست عزیز شما به چند نکته توجه نمی کنی.شما داری پیش خودت شبیه سازی می کنی که اگه مثلا به جای ماتوسویچ یا سم گروث جوکو اون ور می بود چه اتفاقی می افتاد! در حالی که چنین کاری درست نیستش. در تنیس بخش اعظمی از فرم بازی شما می تونه بستگی به کیفیت حریفتون داشته باشه. در واقع در بسیاری از مسابقات تنیس این کیفیت حریف هستش که می تونه کیفیت بازی شما رو به شدت تحت تاثیر قرار بده. خب سم گروث آره اشتباهات پیاپی داره، سطح بازیش بالا نیست و فدرر هم کیفیت حریفش رو می بینه و کیفیت حریفش روش «تاثیر» می ذاره طبیعتا.
بعدم شما بارها از لغت اگر و اما و شاید استفاده می کنی. اگر ماتوسویچ تایبرک رو می برد، اگر سم گروث اشتباه نمی کرد، این طوری که نمی شه خب!! در تایبرک ست سوم مقابل ماتوسویچ فدرر یه مینی برک عقب افتاد اما وقتی «احساس خطر» کرد به خوبی واکنش نشون داد. یعنی چی اگه ماتوسویچ تایبرک رو می برد؟ خب فدرر نذاشت ببره دیگه این که معنی نمی ده. اگر سم گروث والی ها رو اشتباه نمی کرد! خب طبیعتا اگر کیفیت سم گروث بالا می بود و والی ها رو اشتباه نمی کرد کیفیت فدرر هم متفاوت می شد. متاسفانه شما مسئله تاثیر کیفیت بازی حریف مقابل رو روی بازی فدرر بهش توجه نمی کنید از شاید ها و اما اگر هایی هم استفاده می کنید که اصلا رخ ندادن که اگر رخ می دادن طبیعتا کیفیت فدرر هم متفاوت می شد.
بله، راجر باید 3-0 بزنه بازی هاش رو و فعلا هم که زده، حالا تایبرک رفته یا هر چی تفاوتی ایجاد نمی کنه.شما نمی تونی در هفته اول اسلم بازیکنان «بزرگ» رو قضاوت کنی تحت هیچ شرایطی چنین قضاوتی حرفه ای نیست. اون تصور شما هم که می گی من به جای سم گروث جوکو رو اون ور تور تصور می کردم، تصور درستی نمی تونه باشه به نظر من. بازم تکرار می کنم من هیچ قضاوتی در مورد فدرر ندارم و از نظر من در شرایط کلی شانس اصلی قهرمانی هم نیست اما می خوام بگم برای حکم صادر کردن هنوز زوده. شاید در بازی احتمالی با جوکو همه حرف هایی که الان شما شبیه سازی کردی درست باشه، اما بحث من اینه در هفته اول چنین شبیه سازی هایی غلطه. شما «استایل» فدرر درون کورت رو ببین چه قدر «رها» و «مفرح» ظاهر می شه، به نظرم همه چیز برای فدرر طبق برنامه داره پیش می ره... با تشکر از شما.
|
|
|