نمایش پست تنها
قدیمی 08-30-2014, 09:42 AM   #99
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
چرا فکر میکنید که هر کس که شماره 1 تنیس جهانه باید تو هر تورنمنتی شرکت میکنه قهرمان بشه؟ من خیلی خوشحالم که نواک راجرز کاپ و سینسی رو خیلی زود حذف شد. که سال دیگه بتونه با رافا امتیاز مثبت بگیره. نواک اگه میخواست راجرز کاپ و سینسی رو ببره که از الان سال دیگه رنکینگ 1 رو داده بود به رافا. این نظر شخصی منه و میگم نواک اگر تو یو اس امسال قهرمان بشه همه تورنمنتهای آخر فصل رو بیخیال میشه و میبازه برای اینکه سال دیگه بتونه سال رو با رنک یکی به پایان ببره. و اگر نه تنیسور ما تو گرند اسلم به روبردو و گولبیس و امسال اینا نمیبازه!!!! تنیسور شما سال پیش توی همه راندها باخت توی هر تورنمنتی. از دور دوم گرفته تا فینال. حالا امسال بعد دو سال یک مسترزی برد که نه با رافا بازی کرد نه با نواک!!! اینقدر امیدوار شدید؟؟؟؟ نواک سال 2011 که بهترین سالش بود تو تورنمنت بازل یک ست نیشیکوری بیگلش کرد. یعنی میخواین بگین نواک نمیتونست یک گیم از نیشیکوری بگیره؟ این سیاست یک ورزشکاره. نمیخوام بگم بیگل شدن سیاسته ولی اینکه بری توی یک تورنمنت از عمد ببازی سیاست یک تنیسوره. نواک 2011 3 گرند برد و بعد از یو اس اپن بیخیال تورنمنتها شد برای اینکه امتیاز مثبت بگیره سال بعدش که همینطور هم شد و سال 2012 رو با رنک یک به پایان برد. در ضمن ویمبلدون راجر تنیس بازی کرد!!!!!!!!!! غیر از دفاع کردن و سرو راجر چه کرد؟ درسته دفاع کردن هم قسمتی از تنیسه. ولی همه میدونن که نواک کاملا شایسته قهرمانی در ویمبی بود. البته نواک تا قبل فینال افتضاح بود و خودم شخصا پست هم گذاشتم که هیچ امیدی به قهرمانیش ندارم. ولی توی فینال واقعا عالی بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
من نمیخوام بحث رو با طرفدارانی که از روی تعصب نظر میدن ادامه بدم. فقط یک چیز میگم. قبول اگه نواک در صورت قهرمانی در یو اس اپن دیگه هیچ قهرمانی تا آخر فصل نیاورد شماهایی که کامنت بنده رو به تمسخر گرفتید بیاین معذرت خواهی کنید و بگید چیزی از تنیس نمیدونید و اگر غیر از این شد من از شما معذرت خواهی کنم و بگم هیچی از تنیس بارم نیست؟ منظورم کاربران MRF و King Rojer Federer و roger 4 ever و Mehdiii و mspayam و swiss express و ehsan. است. این دوستانی که اسمشون رو اوردم فقط اگه موافقن یک کامنت بدن و بگن موافقیم دیگه بحث اضافه ای نباشه لطفا. اگر هم مخالفن پس دیگه هیچوقت در مورد کامنتهای بنده نظر ندن لطفا.
سروش جان
تنیسور ما و شما (به قول خودت) فرقشون در اینه که یکی در دوران پایانی حرفه ایشه و اون یکی در دوران اوجش. صد البته وقتی تنیسوری که در سال های پایانی کارشه و کمتر از دو سال دیگه بازنشسته می شه وقتی یه تورنمنت معتبر مثل سینسی رو می بره ماها که طرفدارشیم هیجان زده می شیم. باید صبر کرد و دید که آیا وقتی نواک به 33 سالگی می رسه اصلاً هنوز می تونه تنیس بازی کنه، چه برسه به اینکه مسترز برنده بشه.
شما هم داری می گی که نواک اگه اینجا قهرمان بشه دیگه هیچ تورنمنتی رو تا پایان سال نمی خواد قهرمان بشه؟ خوب اگه اینطوریه که بره ریتایر کنه یه مدت و واسه ی خودش تفریح کنه و به زنش برسه، نه اینکه مرتب بره این کشور و اون کشور واسه ی مسابقات.

آخر از همه اینکه من برخلاف تو وقتی بحث در مورد آینده باشه، با قطعیت نظر نمی دم. اگه یادت باشه چند بار هم که پیش بینی برد نواک رو کرده بودی بهت گفتم که آینده مشخص نیست و نباید اینقدر قطعی در موردش نظر بدی ولی اون بار هم قبول نکردی و باخت های نواک توی رولن گروس هم واست درس نشدن که نباید اینقدر سیاه و سفید ببینی و بگی حتماً این می شه.

چیزی که تو در مورد ادامه ی فصل داری می گی یکی از هزاران احتمالیه که ممکنه پیش بیاد و با اینکه من هم از اینکه نواک نتونه در ادامه ی فصل چیزی ببره و نامبروانی به راجر برسه خوشحال می شم، اما چون نگاه مطلق نگر ندارم، حاضر نیستم شرط تو رو قبول کنم و باز هم بهت توصیه می کنم که اینقدر قطعی در مورد آینده نظر ندی و از اون باخت های نواک توی رولن گروس درس بگیری.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: