نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever
بازی با ماتوسویچ بر خلاف نظر شما من معتقدم اتفاقا بازی بسیار «مفرح» و شادابی رو از فدرر شاهد بودیم، بازی که بارها و بارها در طول دقایق مختلف موجبات لذت و شادی حاضران در ورزشگاه رو فراهم کرد. باید در نظر گرفت که فدرر برای موفقیت در این سن در اسلم به خصوص اسلم یو اس که شرایط خاصی هم داره نیاز به «تقسیم انرزی» و همچنین «ذخیره انرژی» داره...نیاز به این داره که در هفته اول بیشتر از اینکه به فکر ارائه تنیس «واقعی» باشه کمی «مدارا» کنه تا در دورهای پایانی از این مدارا کردن خودش برداشت کنه. در هر دو بازی راند اول شاید فدرر بسیاری از پارامترهای تنیس رو به خوبی ارائه نداد اما «شاداب» و مسلط بازی کرد و هر موقع احساس خطر کرد تونست واکنش خوبی نشون بده. اینکه انتظار داشته باشیم فدرر از همان دور اول یک فرم رو در پیش بگیره به نظرم در این سن کمی غیر منطقیه. با شما موافقم که فدرر ممکنه به بردیچ ببازه و نواک هم شانس اصلیه اما اینا ربطی به فرم بد فدرر در 2 بازی ابتدایی نداره.کلا اصلا در هفته اول اسلم قضاوتی در رابطه با فرم هیچ بازیکنی اونم فدرر در این سن نمی شه کرد، هر چند من اعتقاد دارم فرم راجر قابل قبوله. مهم ترین نکته برای فدرر اینه که از حضور در کورت لذت ببره که خوشبختانه در 2 بازی اول این و به خوبی نشون داده...
|
شما حرفات در تناقضه
از یه طرف می گی باید انرژی ذخیره کنه
خب
میشه بگی بازی با دو تا بازیکن serve & volleyer که تو کل بازی تعداد معدودی از امتیازات به رالی کشیده میشه چه انرژی ای از فدرر می گیره
بعد هم اگه بحث ذخیره انرژیه در بازی دیشب Federer در ست سوم بریک شد و 4-2 عقب افتاد و شانس اورد که با چند تا سرو دوم و unforced error از Groth که به علت بی تجربگی و نشان دادن Motivation دقیقا بعد از بریک کردن فدرر نتونست با اون سرویس عالی سرویسشو Hold کنه و 5-2 جلو بیفته و بازی رو به ست چهارم بکشونه
در بازی اول هم اگه Matosevic تونسته بود Tiebreak رو ببره باز بازی به ست چهارم می کشید
فکر نمی کنید برای ذخیره کردن انرژی احتیاج داره تمامی بازیهاشو 3-0 ببره ( حرفی که این چند روزه از زبان چندین گزارشگر تلویزیونی من شنیدم که می گند اگر فدرر قراره اول بشه باید تمامی بازیهاشو تا نیمه نهایی 3-0 ببره )
بحث راجع به این دو تا بازی خیلی زیاده
به نظر شما وقتی فدرر نمی تونه توپ رو توی این سطح سریع از دفاع Groth با اون قد بلند و قدرت حرکتی ضعیف در زمین در معدود امتیازاتی که به رالی کشیده می شد عبور بده چطور می خواد توپ رو از دفاع Djokovic عبور بده؟
در بازی دیشب معدود مواقعی که بازی به رالی کشیده می شد این فدرر بود که معمولا خطا می داد که واقعا مسخرست که اگر بی تجربگی Groth نبود بلکه این بازی ۵ سته شده بود و حتی فدرر می باخت تا یه مقدار روی service game هاش score نزدیک می شد افتضاح بازی می کرد و فکر کنم از ۲ تا break point روی سرویسش هر دو بار رو break شد و نکته دیگه ضعف در convert کردن break point هایی بود که داشت کلا تا امتیاز حساس میشد استرس می گرفتش و امتیاز رو می داد و توی Big Point ها اصلا خوب بازی نمی کرد و معدود Big Point هایی هم که می گرفت روی خطاهای حریف بود
من هر موقع که بازی به رالی کشیده می شد تصور می کردم الان اونور تور Djokovic وایساده و بدون تعارف باید بگم توی اکثر اون رالی ها فدرر بازنده رالی بود
نکته اخر هم Return افتضاحش بود ( جرقه های اینور و اونور بود اما در کل افتضاح بود چندین والی ساده رو Groth یا تو تور زد یا به اوت والی هایی که فدرر در جواب Slice کشیده بود و می دونید اسلایس کشیدن در جواب سرویس یه بازیکن Serve & volleyer به وی زمان لازمه برای مستقر شدن به روی تور و اتمام امتیاز با یک والی ساده رو میده )
که اگه Groth یه مقدار درصد سرویس اولش از ۵۰ و خورده ای بالاتر میرفت در ست دوم مثلا روی ۶۰ و خورده ای دو ست اول tiebreak شده بود و ست سوم رو هم ۶-۳ برده بود و یکی از tiebreak ها رو هم اگه گرفته بود در پایان ست سوم ۲-۱ از فدرر پیشی می گرفت
کلا من فدرر رو در حد و اندازه های قهرمانی ندیدم