نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h
من نمیخوام بحث رو با طرفدارانی که از روی تعصب نظر میدن ادامه بدم. فقط یک چیز میگم. قبول اگه نواک در صورت قهرمانی در یو اس اپن دیگه هیچ قهرمانی تا آخر فصل نیاورد شماهایی که کامنت بنده رو به تمسخر گرفتید بیاین معذرت خواهی کنید و بگید چیزی از تنیس نمیدونید و اگر غیر از این شد من از شما معذرت خواهی کنم و بگم هیچی از تنیس بارم نیست؟ منظورم کاربران MRF و King Rojer Federer و roger 4 ever و Mehdiii و mspayam و swiss express و ehsan. است. این دوستانی که اسمشون رو اوردم فقط اگه موافقن یک کامنت بدن و بگن موافقیم دیگه بحث اضافه ای نباشه لطفا. اگر هم مخالفن پس دیگه هیچوقت در مورد کامنتهای بنده نظر ندن لطفا.
|
اووفیییییییییی..........................
جمع کنید این بچه بازیا رو........مگه ملت مسخره من و تو هستند که باید تو همچین تاپیکی این چرندیات رو بخونن....
واسه این بیانات سخیفت شرطم میذاری؟؟؟؟
حتما انتظار داری بنده و امثال بنده در ادامش بیایم بگیم: آقا اجازه منم یه شرط دارم و.............
شما به خودت فشار نیار....نمیخوات شرط بذاری که ملت بفهمن شما تنیس میفهمی یا بقیه دوستان...خودشون شعور دارند و این رو تشخیص میدن.....(یعنی اگه این اتفاق بیفتد نتیجه میشود که اضهارات شما درست بوده؟؟؟؟؟؟؟یعنی اون نتیجه ، میشه مصداق حرف شما؟؟؟؟؟؟)
عمو جان بالو باشی.......انگار اون بالا خیلی خوش میگذره.......جای ما رو هم سبز کن.....
میگم راستی به اضهاراتتون در مورد "راجر فدرر" اشاره ای نکردین...لطف کنید شرط اون رو هم بگین که همزمان به جفتشون فکر کنیم و تصمیممون رو بگیریم....
در آخر از همه دوستان به خاطر لحن صحبتم عذر خواهی میکنم.....ولی غیر از این نمیشد

یه چیز دیگه....."شهاب این 2 تا سوالت مرگ نداشت" (

خیلی جونوری

)