08-29-2014, 10:30 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
نقل قول:
من نمیخوام بحث رو با طرفدارانی که از روی تعصب نظر میدن ادامه بدم. فقط یک چیز میگم. قبول اگه نواک در صورت قهرمانی در یو اس اپن دیگه هیچ قهرمانی تا آخر فصل نیاورد شماهایی که کامنت بنده رو به تمسخر گرفتید بیاین معذرت خواهی کنید و بگید چیزی از تنیس نمیدونید و اگر غیر از این شد من از شما معذرت خواهی کنم و بگم هیچی از تنیس بارم نیست؟ منظورم کاربران MRF و King Rojer Federer و roger 4 ever و Mehdiii و mspayam و swiss express و ehsan. است. این دوستانی که اسمشون رو اوردم فقط اگه موافقن یک کامنت بدن و بگن موافقیم دیگه بحث اضافه ای نباشه لطفا. اگر هم مخالفن پس دیگه هیچوقت در مورد کامنتهای بنده نظر ندن لطفا.
|
اون از دیروز اینم از الان...ممنون که موجبات شادی ما رو فراهم می کنید...سروش جان عزیزم در رابطه با این 6 خط 2 تا سوال بسیار مهم ازت دارم:
1 - are you kidding me
2 - are you freaking kidding me
ای خدا، الان شما شرط هم تعیین می کنی برای حرف هایی که زدی؟ الان یعنی اگه نواک یو اس ببره و بقیه رو قهرمان نشه یعنی حرف های شما درسته؟ الان آیا حقیقتا برای اون 8 خط داری شرط تعیین می کنی؟! الان جدیه قضیه؟! بیاییم عذر خواهیم بکنیم ازت؟ خداییش راضیم ازت...دمت گرم...هر روز یه داستان داریم اینجا ما...در ضمن نیازی نیست کسی اینجا بیاد بگه از تنیس بارش هست یا نه، نظرات و گفته ها خود به اندازه کافی برای هر شخص گویا هستش...موفق باشید و شوخ همچون همیشه...
|
|
|