08-29-2014, 04:55 PM
|
|
Member
سپاس: 1,846
در 40 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
با سلام به همه دوستان
بنده از موقعی که پست جناب سروش خان رو خوندم مدام دارم فکر میکنم که جوابی بدم یا نه...
با توجه به اینکه دوستان هر آنچه که میبایست گفته میشد رو گفتند ولی احساس کردم اگر تعداد واکنش ها به بیانات ایشون از یکی ، دو نفر بیشتر نشه عمق این فاجعه مشخص نمیشه....
در مورد قسمت اول پستتون( ) مهدی عزیز با لحنی شایسته جواب درخور شما رو بهتون دادن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii
شما خیلی خوشحالی که نواک سینسی و تورنتو رو باخت که بتونه سال بعد با رافا امتیاز مثبت جمع کنه!!!!!!! اگه نواک یو اس رو ببره تورنمنت های ادامه فصلو بیخیال میشه که سال بعد بتونه آخر فصل نامبر وان بشه!!!!!!!
لال شوم اگه شما بدونید که رنکینگ چیه ، اگه بدونی چند تا رنکینگ داریم و چه فرقی با هم دارند ؟ هیچ آدم ... نیست که ندونه رنکینگ و امتیازات آخر فصل هیچ ربطی به امتیازات فصل قبل نداره .هیچ عقب مونده ای نیست که ندونه امتیازات هر دو رنکینگ race to london و رنکینگ 52 هفته ای آخر فصل به یک نقطه میرسند.
هیچ آدم ... نیست که فکر کنه یک تنیسور برای ترس از دفاع نکردن از امتیازات در سال بعد از عمد تو یک بازی ببازه .
هیچ آدم ... نیست که بگه راجر تو ویمبی دفاع کرد و خودش اعتقاد داشته باشه تنیسوری تا قبل فینال افتضاح بوده ولی در نهایت شایسته قهرمانی .
وقتی آدم همچین پستی میبینه احساس میکنه که بهتره در این سایت رو باید تخته کرد .
|
و اما در مورد قسمت دوم بیاناتتون................
بنده نمیدونم شخص شخیص شما از چه سالی به تماشای تنیس پرداختین...؟؟؟؟
بنده به والله کسانی رو میشناسم که عمر تماشای تنیسشون به 2 سال هم نمیرسه اما به مراتب فهمشون از تنیس به مراتب بسیار بیشتر از برخی از دوستان...این سری افرادی که میشناسم حداقل از بدیهیات تنیس چیز های زیادی میدوونند...حداقل تشخیص میدن دفاعی بازی کردن یعنی چی ؟؟؟تشخیص میدن فاکتور های یه بازی دفاعی چیه؟؟؟میفهمن فرق یه بازی خوب از بد چیه؟؟؟؟؟و...............
بنده نمیخوام بیشتر از این صحبت کنم چون مهدی و شهاب عزیز هر آنچه میبایست گفته میشد رو گفتن ....فقط به این دوست عزیز بگم که: در گذشته دیدیم که شما در پیش بینی ید طولایی دارید....پس اگه میخواید پستی بدین دز همون حد باشه ، چون واقعا زور داره وقتی میبینم دوستان باید وقت صرف کنن و جواب...............شما رو بدن....
بازم از دوستان بابت زمانی که به ناچار صرف میکنن تشکر میکنم....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever
من نمی دونم شما و امثال شما تنیس رو چرا و برای چی دنبال می کنید اما احساس می کنم دنبال کردن تنیس رو نوعی «برند» برای خودتون تصور می کنیدبعدم تصور می کنید تنیس مثلا فوتباله که بشه مثل هر پیرمرد و پیرزنی در موردش نظر داد می یایید می گید خب اینم ورزشه دیگه بشینم کارشناسی کنم!!! به خداوندی خدا قسم این 8 خطی که نوشتی از مرز این کشور خارج کنی به یک فردی که به طور معمولی تنیس رو دنبال می کنه نشون بدی حتی نگاهش هم نمی کنه!! بابا ب والله قسم تنیس استقلال نیست، تنیس پرسپولیس نیست که هر تحلیلی به ذهنتون می یاد اینجا کل کل کنید و بیان کنید. به خدا قسم مجبور نیستید تنیس رو دنبال کنید یا اگر هم می خوای دنبال کنید یه کم مطالعه کنید، یه کم سرچ کنید ببینید اصن چی هست این رشته. به والله قسم اصن نمی شه یک ویرگول از حرف های شما رو جواب داد به علت اینکه شما خیلی واضح فریاد دارید می زنید که مردم من از تنیس شناختی ندارم. فقط برای اینکه کمی از سوءتفاهمات آشکار خودتون خارج بشید و برید دنبال مطالعه جواب پارت آخر نوشتتون رو می دم هر چند حقیقتا کار سختیه، پیشاپیش از بقیه و خودم بابت پاسخ به این چند خط عذر خواهی می کنم:
والله نمی دونم تنیس بازی کرد یا نه ولی اون چیزی که ما دیدیم و در بزرگ ترین رسانه های دنیا و از زبان بزرگ ترین کارشناسان و ورزشی نویسان دنیا شنیدیم عملکرد خیره کننده فدرر در ویمبی بود که حتی مانع از عرق ریختن راجر فدرر تا قبل از فینال شده بود. من نمی دونم چه طوری بازیکن می تونه دفاع کنه و عرق هم نریزه!! اصن روت می شه کلمه دفاع رو در کنار تنیسی که فدرر ارائه می ده بیاری؟ دفاع می دونی چیه؟ اون چیزی که ما دیدیم و خواندیم بازی های سراسر تاکتیکی فدرر بود علی الخصوص دیدار مقابل رائونیچ که تاکتیکی ترین بازی ویمبی تا قبل از فینال شناخته می شد. دریای مطالب هست در مورد عملکرد خیره کننده فدرر در ویمبلدون و دریای ستایش ها از نحوه بازی راجر. البته نواک شایسته بود ولی بعد از فینال آن کسی که بیشتر از همه ستایش شد راجر فدرر بود بابت نمایش خیره کننده و پایاپای در فینال و بازگشت در ست چهارم که حتی باعث شده بود بازیکن مورد علاقه شما به «اصل» خودش برگرده و در ست پنجم مدیکال تقلبی بگیره. چه طوری می تونی واقعا سوال آیا فدرر در ویمبی تنیس بازی کرد رو به زبون بیاری؟ واقعا روت می شه این و بگی؟ طرف تا فینال عرق نریخته فینالم تو 33 سالگی 5 سته باخته بعد می گی آیا فدرر تنیس بازی کرد؟ اصلا روت می شه نام فدرر رو در کنار واژه تنیس بازی نکردن بیاری؟! اگه فدرر تنیس بازی نمی کنه پس کی تنیس بازی می کنه؟
اگر تنیس رو دنبال می کنید صرفا به علت اینکه برای خودتون «برند» سازی کنید عیب نداره ولی خواهشا از بیان نظرات ابداعی، خلاقانه و ابتکاری پرهیز کنید. واقعا تو رو خدا این 8 خط رو نگاه کنید...
|
راستی بنده و ایشون یه جمله مشترک داریم و اون اینه : "راجر فدرر تنیس بازی نمیکنه"
البته فکر نکنم ایشون منظور حرف من رو متوجه بشن
|
|
|