نمایش پست تنها
قدیمی 08-29-2014, 04:31 PM   #81
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
کاملا حرف درستیه اهورا جان و هر فردی هم که مسخره کرده خو اشتباه کرده دیگه. در اینکه سرنا کاملا از سیاره ای دیگه در تنیس خانم ها بازی می کنه هیچ شکی وجود نداره،من از طرفداران سرنا هستم ولی نمی شه انکار کرد یکی از مهم ترین دلایل این «خارج سیاره بودن» توانایی های خاص بدنیه سرناست. البته این موضوع بیشتر از اینکه استعداد خدادادی باشه مربوط به تاکید سرنا روی برنامه های بدنسازی هستش. همین طور که می دونی در طول سال بیشترین تمرکز سرنا روی کارهای بدنی و تمرینات بدنسازی قرار داره و تیمی هم که در این حوزه کنار خودش داده تیم فوق العاده قدرتمندی هستش...

همین الان به نظر من ونوس تنیس زیباتری رو نسبت به سرنا بازی می کنه اما این «توانایی های بدنی» هستش که تفاوت این 2 خواهر و در سطح فراتر تفاوت ها رو در بخش بانوان بین سرنا و بقیه رقم می زنه. اصلا همین توانایی های بدنی بود که سرنا رو تونست مجددا به رقابت ها برگردونه و البته همون طور که گفتم بخش اعظمی از این توانایی های بدنی مربوط به انتخاب های خوب سرنا می شه. برای مثال سرنا قهرمانی ویمبی 2012 رو مدیون کار کردن با مربی بدنساز توانایی همچون مکی شیلستون بوده که از توانا ترین مربیان در حوزه بدنسازی در ایالات متحده هستش.

قطعا سرنا بخش اعظمی از موفقیت هاش رو مدیون این توانایی بدنی هستش و گرنه از لحاظ ارائه تنیس هستند بازیکنانی که می تونن با اون رقابت کنن...
بله ، خو همه که نظر شما رو ندارن
خیلیا میگن سرنا فقط بخاطر تکنیک بازیشه که اینقدر خوب کار میکنه ، متاسفانه فدرر و با سرنا اشتباه گرفتند
تا اونجایی که من سرچ کردم و اطلاعات دارم فکر نکنم توی تاریخ WTA کسی بوده باشه که از نظر بدنی بشه با سرنا مقایسش کرد ! توی 33 سالگی هم به جرات میشه گفت چندین برابر از باقی بازیکنان قوی تر هست در این زمینه ! و خب قابل تحسین هست این موضوع
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: