نمایش پست تنها
قدیمی 08-29-2014, 02:35 PM   #75
King Rojer Federer
Senior Member

آواتار King Rojer Federer

پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
چرا فکر میکنید که هر کس که شماره 1 تنیس جهانه باید تو هر تورنمنتی شرکت میکنه قهرمان بشه؟ من خیلی خوشحالم که نواک راجرز کاپ و سینسی رو خیلی زود حذف شد. که سال دیگه بتونه با رافا امتیاز مثبت بگیره. نواک اگه میخواست راجرز کاپ و سینسی رو ببره که از الان سال دیگه رنکینگ 1 رو داده بود به رافا. این نظر شخصی منه و میگم نواک اگر تو یو اس امسال قهرمان بشه همه تورنمنتهای آخر فصل رو بیخیال میشه و میبازه برای اینکه سال دیگه بتونه سال رو با رنک یکی به پایان ببره. و اگر نه تنیسور ما تو گرند اسلم به روبردو و گولبیس و امسال اینا نمیبازه!!!! تنیسور شما سال پیش توی همه راندها باخت توی هر تورنمنتی. از دور دوم گرفته تا فینال. حالا امسال بعد دو سال یک مسترزی برد که نه با رافا بازی کرد نه با نواک!!! اینقدر امیدوار شدید؟؟؟؟ نواک سال 2011 که بهترین سالش بود تو تورنمنت بازل یک ست نیشیکوری بیگلش کرد. یعنی میخواین بگین نواک نمیتونست یک گیم از نیشیکوری بگیره؟ این سیاست یک ورزشکاره. نمیخوام بگم بیگل شدن سیاسته ولی اینکه بری توی یک تورنمنت از عمد ببازی سیاست یک تنیسوره. نواک 2011 3 گرند برد و بعد از یو اس اپن بیخیال تورنمنتها شد برای اینکه امتیاز مثبت بگیره سال بعدش که همینطور هم شد و سال 2012 رو با رنک یک به پایان برد. در ضمن ویمبلدون راجر تنیس بازی کرد!!!!!!!!!! غیر از دفاع کردن و سرو راجر چه کرد؟ درسته دفاع کردن هم قسمتی از تنیسه. ولی همه میدونن که نواک کاملا شایسته قهرمانی در ویمبی بود. البته نواک تا قبل فینال افتضاح بود و خودم شخصا پست هم گذاشتم که هیچ امیدی به قهرمانیش ندارم. ولی توی فینال واقعا عالی بود.
من به عنوان کسی که از سال 2000طرفدار راجر فدرر شده و تا این لحظه طرفدار راجر بودم بعد از خواندن این پست از شما به یک باره به طور کامل متحول شدم و متوجه شدم که شما چه استادی بودید که من تا حالا این لیاقت رو نداشتم که از سخنان گوهر بار شما استفاده کنم.و باید برم توبه کنم و خودم رو طرفدار نواک جوکوویچ بکنم چون واقعاً سیاستی که نواک داره فکر نکنم چرچیل داشته باشه.(از این خنده دار تر من ندیده بودم که هر جا که نواک باخته و یا بیگل شده از سیاستهای این ابر مرد تنیس بوده ولی هر جا که برده و قهرمان شده خواسته قدرتش رو به راجر و رافا و دیگر تنیسودها نشان بده.تو رو خدا باز هم از این پستها بذار یکم با هم بخندیم و شاد باشیم).مومن خدا اگه صحبت از سیاست باشه هیچ کس به گرد پای راجر نمی رسه چون هم از همه تنیسورها قدیمیتره و هم بیشتر از همه افتخار کسب کرده.نمونه اش سال 2013که راجر با مصدومیت کمر دست و پنجه نرم می کرد و حتی همه فکر می کردند که در آخر سال نمی تونه جزو 8نفر برتر مسابقات لندن باشه ولی استادمون در حالی که هیچ کس فکرش رو نمی کرد و به قول همه دوستان سال نحسی رو داشت با اینکه مصدوم بود ولی در تورنمنتهای آخر سال پر قدرت ظاهر شد و خودش رو به مسابقات آخر سال رسوند.امسال هم ماشاالله با قدرت خودش رو به مسابقات رسوند و تا آنجا که من اطلاع دارم در اکثر مسابقاتی که شرکت کرده در فینال حاضر بوده.وهم اکنون مرد شماره 3دنیا شده و به امید خدا در پایان مسابقات اپن آمریکا نفر دوم می شه.تازه اگه نواک عزیزتون به همین شیرین کاریهایی که در سال 2014 داشته ادامه بده مرد شماره 1 شدن چندان دور از دسترس نیست.تازه اگر هم نتونه برای ما طرفداراش چندان مهم نیست چون اینقدر نامبروان بوده و جام آورده که عقده این چیزها را نداشته باشیم.
King Rojer Federer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: