نمایش پست تنها
قدیمی 08-29-2014, 02:52 AM   #63
Cross Court
Member

آواتار Cross Court

پستها: 33
سپاس: 39
در 32 پست 202 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Yevgeny Kafelnikov-Grigor Dimitrov-Borna Coric-Ernests Gulbis-Milos Raonic
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

وااای عجب بازی بود بازی روبردو جلوی سیمونه بوللی ایتالیایی!! تازه تموم شد!!

بوللی فوق العاده بازی کرد...بازی رو هم صد در صد میبرد اما...

ست سوم بازی زمانی که 5.4 به نفع روبردو بود و سرویس دست بوللی بود و تنیجه 40-40 یهو

وسط بازی یه تماشاگر داد میزنه اوت و بوللی فکر میکنه خط نگهدار گفته و استپ میده بازی رو

داورم امتیازو بعد کلی بحث و داد و بیداد بوللی میده به روبردو و مفتی یه بریک پوینت(همچنین

ست پوینت) صاحب میشه!! همین یه صحنه تمرکز بوللی رو بهم زد باعث باختش شد...دیگه تا اخر

بازی نتونست بازی کنه....کاملا تمرکزش رو از داده بود!! روبردو با شانس کامل تو جام موند...

اگه بوللی اون تماشاگرو پیدا کنه مطمئنم سالم نمیمونه طرف

الان دارم همزمان هم بازی رونیچو میبینم هم اندی ماری... ماری افتضاح داره بازی میکنه

و رونیچ هم عصبی!!ولی هر دوشون میبرن!!

راستی بحث های این دو سه صفحه اخیر خوندم...دوست ندارم با دوستان وارد کل کل بشم

یا به کسی بی احترامی کنم...اما با اجازه نظر خودمو میگم راجع به این بحث ها!!

1. واورینکا به نظرم با شایستگی کامل اوپن استرالیا رو برد...البته یکم شاید جلوی جوکویچ خوش شانس

هم بود اما عالی بازی کرد...توی استرالیا اوپن اول از همه استثنایی سرویس زد و ثانیا بک هنداش کار کرد و

ارور خیلی کمی رو بک هند داد...

2. نظر شخصیم اینه که واورینکا بازیکن بسیار بد اخلاقی توی کورت هست...و لحن صحبتش واقعا بده با بقیه

البته نه در فابیو فونینی یا ارنست گولبیس ولی خب بازم لول بالایی در بد اخلاقی داره...

3. به نظر من راجر فدرر شانس اصلی قهرمانی در یو اس اوپن هست و احتمالا قهرمان هم میشه (البته اگه مصدوم نشه)

یکی از دلایلش واقعا سطح بالای خوده فدرره که عالی داره کار میکنه و البته یکی دیگه از دلایل دیگه

که شانسشو بالا میبره به نظر من نبود بازیکن خوب اماده توی این دوره هست!!

تو یو اس امسال جز داوید فرر هنوز کسی رو نمیبینم که فعلا بتونه تو سطح فدرر بازی کنه...

واقعا اماده نیستن بقیه!!(البته نواک جوکویچ امروز خیلی خوب بود...بهش امیدوار شدم)

بازم میگم خود راجر هم بسیار امادست و اگه بازیکنای دیگه هم اماده بودن بازم احتمال قهرمانیش کم نبود...

موفق باشید...

ویرایش توسط Cross Court : 08-29-2014 در ساعت 03:22 AM
Cross Court آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Cross Court به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: