نمایش پست تنها
قدیمی 08-28-2014, 09:07 PM   #58
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
یک پست میخوام بدم برای طرفداران راجر. واقعا چرا فکر میکنید که هجدهمین گرند اسلم تو راهه؟ درسته آدم با امید زندست ولی واقعا دارید خودتون رو گول میزنید. من نمیخوام خدایی نکرده اعصاب طرفداران راجر رو بهم بریزم. ولی راجر سینسی رو برد با کیا بازی کرد که برد؟؟ راجرز کاپ اومد فینال با کیا بازی کرد قبل رسیدن به فینال؟ ویمبلدون اومد فینال با کیا بازی کرد؟ به قول اهورا تو ویمبلدون با هیچکدوم از گربه سیاهاش بازی نکرد. یعنی واقعا بعد از دیدن این همه مدت تنیس نمیدونید شرایط بازی تو گرند اسلم کاملا متفاوته؟ درسته قرعه خوبی به راجر خورده ولی باور کنید راجر توانایی بردن یو اس اپن رو نداره. راجر بهترین زمان بردن گرند اسلمش همین ویمبی امسال بود که از دست رفت.
سروش جان، دوست عزیزم دقیقا یعنی چی این حرفا؟!...یعنی چی با کی بازی کرد؟! مگه راجر فدرر قرعش و خودش بر می داره که می گی با کی بازی کرد؟ به فدرر چه ربطی داره رافا نادال باید یک سال در میون خونشون بخوابه؟ به فدرر چه ربطی داره نواک ازدواج کرده تمرکز نداره؟ فدرر کی و زد؟ داوید فرر رو زد که امسال نادال رو روی خاک شکست داده، اندی ماری رو زد که یکی از بازیکنان طلایی(!) این فیلد طلاییه(!)، مونفیلس رو زد که در حال حاضر یکی از آماده ترین هاست. یعنی چی کی رو زد؟ کی رو می خواسته بزنه یعنی؟! لیونل مسی رو بزنه؟!...

بسیاری از رسانه ها و کارشناسان بزرگ فدرر رو فراتر از نواک شانس اول قهرمانی معرفی کردن، حالا شما چه دوست داشته باشی چه نداشته باشی این حقیقته. همه رسانه های دنیا در ستایش فدرر و فرم امسالش مطلب ها نوشتن بعد شما می گی کی رو زد؟!!به خدا این حرف ها اصن هیچ جایی عنوان نمی شه. خواهش می کنم دیدتون رو فراتر از این مسائل سطحی و ابتدایی به تنیس قرار بدید. یعنی چی کی رو زد؟ نواک می خواست ببره روبردو رو که نواک و بزنه!! راجر توانایی بردن یو اس نداره؟ پس من حتما دریایی از مطالب فنی رو در رسانه های گوناگون اشتباهی خوندم...به خدا ورزش تنیس کل کل استقلال پرسپولیس نیست که هر حرفی رو بشه توش زد.عجیبا غریبا...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: