08-28-2014, 08:41 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h
یک پست میخوام بدم برای طرفداران راجر. واقعا چرا فکر میکنید که هجدهمین گرند اسلم تو راهه؟ درسته آدم با امید زندست ولی واقعا دارید خودتون رو گول میزنید. من نمیخوام خدایی نکرده اعصاب طرفداران راجر رو بهم بریزم. ولی راجر سینسی رو برد با کیا بازی کرد که برد؟؟ راجرز کاپ اومد فینال با کیا بازی کرد قبل رسیدن به فینال؟ ویمبلدون اومد فینال با کیا بازی کرد؟ به قول اهورا تو ویمبلدون با هیچکدوم از گربه سیاهاش بازی نکرد. یعنی واقعا بعد از دیدن این همه مدت تنیس نمیدونید شرایط بازی تو گرند اسلم کاملا متفاوته؟ درسته قرعه خوبی به راجر خورده ولی باور کنید راجر توانایی بردن یو اس اپن رو نداره. راجر بهترین زمان بردن گرند اسلمش همین ویمبی امسال بود که از دست رفت.
|
همین الانم قرار نیست با کسی بازی کنه ! من همیشه گفتم راجـر در صورت قرعه خوب هنوز شانس بردن گرند داره ، توی ویمبی این قرعه خوب بهش خورد بدم استفاده نکرد فقط فینال یه ست کم اورد . الانم قرعه مناسبه ....
در صورتی که بردیچ نرسه سمی که احتمالش هم کم نیست دیگه کسی رو تقریبا نداریم تا فینال !
فینال هم شرایط خاص خودشو داره .
خوش بختانه با نبود نادال و تعطیل شدن مـاری و سینوسی شدن نوواک الان همه چیز جوره ، اگر خراب کنه واقعا خودش گند زده دیگه
|
|
|