08-18-2014, 08:00 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر)
زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد
|
پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون تورنمنت مسترز سینسیناتی 2014
نقل قول:
نوشته اصلی توسط swiss express
ددمن!در مورد بیکاری احتمالا در مورد خودت داشتی صحبت میکردی سنت هم نباید بالاتر از 16/17 باشه(به خاطر رفتارهای پیشینت)به امید خدا یه کار مناسب هم پیدا میکنی...قطعا روی رفتارت بیشتر تاثیر میزاره...(.سرت گرم میشه...)
در ضمن خیلی هم به بنده مربوط هست رفتارت تو این سایت به همه اعضا مربوطه.خودت رو گول نزن.تو علاوه بر راجر به اعضا هم توهین کردی.پستت حذف شده وگرنه میاوردمش.خیلی زود یادت رفته پوریای عزیز و مهدی بهت اعتراض کردن.وقتی به اعضای سایت توهین کنی به همه مربوط هست.خارج از این سایت هر رفتاری به خودت ربط داره اما نه اینجا...نظر میتونی بدی ولی توهین نه.
خوبه سرانجام اقرار کردی که زیاد اهل تنیس نیستی.(معمولا هم طرفدارهای نواک سنشون به مراتب پایین تره چون محال تو اوج راجر و رافا که نواک نبود طرفدار هیچ کدون نشده باشند)پس سعی کن نیای همینجوری وارد بحث های تخصصی بشی یه چیزی بگی بری.
با اون پست بچه ها قصد داشتن در مورد لات ترین شخص سایت رای گیری کنن.
|
من حال و حوصله ندارم زیاد بحث کنم ، اما کسی بحث کنه منم ادامه میدم و بوی بامزه بازی های امثالی به مانند تو باشه . 1.سن هیچ ربطی به کار کردن یا کار نکردن نداره 2.در مورد چیزی نمیدونی حدس هم نزن 3.شما بیشتر شبیه انسان هایی هستی که دارن خودشونو گول میزنن و با در و دیوار گویی قصد خوشمزه بازی دارن 4.دوستانی بودند توی همین انجمن بهم توهین کردند اما مدیران بر و بر نگاهش کردند چون امکان داشت گرفتن یک تشکر در زیر پستهاشون کم بشه 5.گائل مونفیس منو با حرکات خز عبلاتی که انجام میداد به تنیس علاقه مند کرد ؛ یعنی اینکه داشتم تو یوتوب نگاه میکردم که دیدم خیلی ورزش سخت و جالبیه 6.تو با این حرفات نشون دادی چیزی از زندگی رو نه فهمیدی و نه حس کردی ، فقط در همین حد تنیس بلدی و 4تا لغت انگلیسی بگی و بس . چون توی این همه بحثت یک کلمه درست که خودت درک کرده باشی نبود ، در ضمن مفهوم کلمۀ لات رو هم نمیدونی که میخوای به شخصی نسبت بدی
7.با عرض پوزش از تمام مدیران و دوستان ، اما این سایت به خاله زنک تاکرز تغییر نام بده بهتره ، طرف با عمق قضیه زندگی من هم کار داره ، چت باکس میشینن بدگویی همو میکنن ، و اگه واقعآ این بحث با جناب خشایار اتفاق نمی افتاد مطمئن باشید من حالا حالا ها نمیومدم و راحت میشدین ، اما ی مشت فاز با کلاس اینجا ریختن فکر کردن خبریه . فعلآ بدرود دوستان . شادباش قهرمانی راجر به شما
|
|
|