نمایش پست تنها
قدیمی 08-17-2014, 03:47 PM   #123
swiss express
Senior Member

آواتار swiss express

پستها: 161
سپاس: 453
در 163 پست 1,714 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون تورنمنت مسترز سینسیناتی 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط D3ADMAN نمایش پست ها

اینکه من بَن میشم به چه دلیلی هست به هیچ وجه به شما مربوط نیس ، یک دلیلش اینکه مدیران این انجمن هوادار فدرر هستند و تا از کلمۀ پیر و اینجور کلمات در وصفش به کار میبریم ناراحت از زن و زندگی و عقده های زندگانی ، خالی کردن اون رو به بَن کردن ما مختص میکنند

سپس پاسخ بدم که من خیلی از تنیس بارم نیست و اینو چندین بار هم گفتم ، اما دیگه در این حد هم نیستم که نفهمم کی از کی تقلید میکنه ، بالاخره پُخی نیستیم اما کمه کم از نقش بازی کردن و خلاصه اینکه طرف خودش نیست و داره ادا در میاره میشه فهمید تا ی حدی حالیمونه (نواک هرچه قدر هم به قول شما ذوب شدگان بی ادب باشه ، هیچوقت پنهان نمیکنه ، چون ادا در نمیاره ، خودشه ، اما حضرت آقای شما که شخصیت حالیش و خیلـــــــی با کلاسه ، فریاد کشیدن به مانند بچه های چاله میدون و شات آپ گفتن از کجاش در میاد ؟؟؟) . فدرر کپی از سمپراس صرفآ برای موضوع کلی چیزهایی که گفتم نیست ، شما خودتو داری گول میزنی ، جزئی هم نگاه کنی خیلی ادا و اصول ها سمپراس هست (دیمیتروف که الگوش فدرر هست در تقلید زده رو دست استادش) . اینو منی که از تنیس چیزی بلد نیستم هم با دیدن متوجه میشم

و در آخر باز هم دخالت در اینکه من الگوی اخلاقیم کی هست به شما مربوط نمیشه ، به مانند اینکه بگم دلیل اینکه سعی کردی اینقدر انگلیسی تایپ کنی چی بوده ؟؟ خارجی ای ؟؟ تحلیل گر تنیسی و از این کار نون در میاری ؟؟ یا در کل از این آدم های بیکاری هستی که در صدد هستند تا به خیلی از انسان ها ثابت کنند ما خیلی میفهمیم و بارمونه ، من را ببینید . باریکلا

ددمن!در مورد بیکاری احتمالا در مورد خودت داشتی صحبت میکردی سنت هم نباید بالاتر از 16/17 باشه(به خاطر رفتارهای پیشینت)به امید خدا یه کار مناسب هم پیدا میکنی...قطعا روی رفتارت بیشتر تاثیر میزاره...(.سرت گرم میشه...)

در ضمن خیلی هم به بنده مربوط هست رفتارت تو این سایت به همه اعضا مربوطه.خودت رو گول نزن.تو علاوه بر راجر به اعضا هم توهین کردی.پستت حذف شده وگرنه میاوردمش.خیلی زود یادت رفته پوریای عزیز و مهدی بهت اعتراض کردن.وقتی به اعضای سایت توهین کنی به همه مربوط هست.خارج از این سایت هر رفتاری به خودت ربط داره اما نه اینجا...نظر میتونی بدی ولی توهین نه.

خوبه سرانجام اقرار کردی که زیاد اهل تنیس نیستی.(معمولا هم طرفدارهای نواک سنشون به مراتب پایین تره چون محال تو اوج راجر و رافا که نواک نبود طرفدار هیچ کدون نشده باشند)پس سعی کن نیای همینجوری وارد بحث های تخصصی بشی یه چیزی بگی بری.

با اون پست بچه ها قصد داشتن در مورد لات ترین شخص سایت رای گیری کنن.

ویرایش توسط swiss express : 08-17-2014 در ساعت 07:55 PM
swiss express آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی swiss express به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: