نمایش پست تنها
قدیمی 08-10-2014, 10:37 PM   #105
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات تنیس مسترز تورنتو

نقل قول:
اول از همه دوباره تاکید کنم که اگه 3 مسترز تو چمن داشتیم ، به احتمال زیاد فدرر ، مسترزاش بیشتر از نادال بود ، اما اینکه میگم به احتمال زیاد ، یا شاید برای خودم چنتا دلیل دارم
1- نادال آمارش تو چمن و تو ویمبلدون بین سالهای 2006 تا 2011 واقعا امار خوبی بوده و اگر قرار بود طی این سالها مسترز چمن برگزار میشد قطعا نادالم این وسط هویج نبوده ، میتونسته چند تایی این وسط دشت کنه برای خودش .
2- فدرر تو سالهای اوجش به هر دلیلی اونقدری برای گرند اسلما و فینال اخر سال انگیزه و انرزی میزاشت ، برای مسترز نمیذاشت ، به طوری که اگه اشتباه نکنم وقتی تو یواس اپن 2008 13 گرندش گرفت ، در همون موقع تعداد مسترزاش یا همین 13 تا بود یا 14 ! در حالی که مسترزا در طی سال 9 تورنمنت هستن و به طور طبیعی باید امکان بالا بردن تعدادش راحتر باشه به نسبت به گرنداسلمها. و بر فرض مثال اگه مسترز چمن داشتیم ، شاید اون انرژی که راجر تو دوران اوجش برای ویمبلدون میزاشت برای اونا نمیزاشت .
بله قطعا چند تایی دشت می کرده برا خودش ولی نمی تونه قابل قیاس باشه با فدرر...انرژی فدرر؟ والا راجر فدرر در این فیلد طلایی روی چمن نیازی نیست در صورت حفظ سلامت بدنیش خیلی به خودش فشار بیاره...نمونه بارزش ویمبی امسال بود که تا قبل از فینال شبیه به یک پیک نیک خانوادگی برای فدرر شده بود...تاکید می کنم ویمبی امسال، گرند اسلم ویمبلدون...قطعا گرند ویمبلدون قابل مقایسه با مثلا مسترز چمن نخواهد بود سطحش...وقتی فدرر در 33 سالگی اونم بعد از پشت سر گذاشتن یک سال ناامید کننده بدون اینکه عرقش در بیاد می یاد فینال ویمبی، خیلی معنی می ده...3 مسترز روی چمن؟! من تا حالا هر چی تصور می کردم وجود 1 مسترز روی چمن بوده در زمان فدرر، اگر قرار می بود 3 مسترز چمن در زمان فدرر می بود خیلی داستانا متفاوت می شد...اصلا یک چیزی می گم یک چیزی می شنوید...ضمن اینکه همه دوران 2006 تا 2011 نیست، 2012 تا همین الانم در نظر بگیری 3 سال می شه و 3 تا مسترز چمن در سال می شه 9 تا، قطعا تصدیق خواهید کرد نادال در این 9 مسترز چه وضعیتی می تونست داشته باشه و فدرر چه وضعیتی...البته اینا همه تصوراته، اما تصوراتی که بسیار معنا دار به نظر می رسه...

نقل قول:
و اما فینال اخر سال
اول از همه بگم دلیل اینکه به فینال اخر سال اشاره کردم ، اینکه جون شما گفتید که اگه مسترز چمن داشتیم شرایط تغیر میکرد، منم گفتم اگه فینال اخر سال تو سطح دیگه ای برگزار میشد ، ممکن بود اینجا شرایط تغیر کنه ، یا دست کم به این قاطعیت نباشه .
در اینکه راجر فدرر تنیسوری که در همه سطوح عالیه اصلا بحثی نیست ، بحث من این بود اگه در طی 8 سال گذشته ، اگه در سطوحی دیگری برگزار میشد ( حتی outdoor/hard) حریفاش ، از جمله نادال شانس بیشتری برای بردن این تورنمنت داشتن .
مثل اینکه دچار سوء تفاهم هستی نیما جان، بنده به این علت گفتم چمن چون ما رقابت های معتبری جز یک اسلم نداریم در تقویم، اما ماشالا به اندازه کافی تورنومنت معتبر هست در سطح خاک، پس دلیلی وجود نداره که شما به عنوان هوادار نادال بخوای از تقویم ای تی پی گلایه ای داشته باشی...ولی هوادارای راجر فدرر می تونن ادعا کنن اگر کمی تقویم به سمت اونا غش می کرد شرایط در مسترز ها می تونست کاملا متفاوت باشه....بعدشم مثلا سطح فینال تور چی باشه؟ اونم خاک باشه؟!!! چون اگه فقط خاک باشه شما می تونی با قاطعیت تصوراتی در مورد موفقیت نادال داشته باشی...و گرنه آمار در اوت دور هارد هم برای نادال هم در اسلم و هم در مسترز ها موجوده و در اون سطحی نیست شما بخوای تصوراتی در موردش داشته باشی مانند آنچه می شه در مورد فدرر روی چمن متصور بود...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: