نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever
دوستان لازمه که اون آمار و اعداد رو فقط به ظاهرش نگاه نکنید...بله ظاهر اونیه که شما می بینید ولی نیاز به بررسی دقیق تر و موشکافانه تر هستش...گرچه رافا روی کاغذ 27 مسترز داره و فدرر 21 ولی در واقع این اختلاف به علت وجود در حال حاضر 3 مسترز تخصصی روی خاک هستش در حالی که روی چمن هیچ مسترزی وجود نداره!! قضیه اسلم ها هم همینه...رافا 9 اسلمش رو از مجموع 14 اسلمش رو خاک آورده و حتی اگر تصور کنیم که با رکورد فدرر در اسلم مساوی کنه یا حتی ازش عبور کنه با این شرایط به احتمال فراوان باز هم از مجموع 4 اسلم در 3 اسلم بازنده مطلق خواهد بود در برابر فدرر...بله نادال بهترین بازیکن در تاریخ هست روی سطح خاک و کوچک ترین ابهامی در این مورد وجود نداره...ولی خب این اعداد همه اون چیزی نیست که وجود داره و نیاز به بررسی دقیق تر هستش...تقویم ای تی پی اگر کمی، تاکید می کنم کمی به سمت فدرر غش می کرد الان شرایطی به وجود می یومد که حتی قابل تصور هم نبود برای خیلی هاتون...
|
با درود .
من این قضیه مسترز قبول دارم ، که اگه مثلا 3 تا مسترز چمن داشتیم شاید الان آمار مسترز فرق میکرد ، اما مثلا فینال آخر سال که از لحاظ اعتبار بعد از 4 گرنداسلم تنیس معتبرترین تورنمت تنیس، در طی 8 سال گذشته ( که قرار 10 سالم بشه ) بر روی سطح indoor hard برگزار شده ، که سطح مورد علاقه راجر بوده و برعکس آخرین سطح مورد علاقه رافا و شاید اگه تو سطوح دیگه این تورنمنت برگزار میشد ، شاید ( تاکید میکنم شاید ) الان راجر رکوردار این تورنمنت نبود ، رافا شاید میتونست چند دفعه این تورنمنت ببره .