08-10-2014, 06:32 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات تنیس مسترز تورنتو
نقل قول:
من قبول دارم که در کل کریر هردو فدرر بهتر از ناداله اما نباید هربار که صحبت از آمار و ارقام رافا میشه ربطش داد به clay و موفقیت هاش رو زیر سوال برد.
|
ربطش داد به خاک؟ یعنی چی دوست عزیزم؟ خب وقتی بخش اعظمی از افتخارات نادال مربوط به سطح خاک هستش باید چی کار کرد؟ وقتی 9 اسلم از 14 اسلم فقط در یک سطح خاص کسب شده من بیام بگم نه کسب نشده؟ وقتی از 27 مسترز 19 مسترز رو خاک بوده من بیام بگم نبوده؟!!! موفقیت های نادال رو نباید ربط داد به خاک؟ پس به چی باید ربط داد دقیقا؟ ربطش بدم به دریا؟!... خب بهترین بازیکم تاریخ رو خاکه دیگه یعنی چه ربطش ندم به خاک؟!
نقل قول:
1. Grass به دلیل لغزندگی مشکلات زیادی برای بازیکنان داره و اگر چند مسترز هم رو اون برگزار میشد منجر به مصدومیت تعدادی از بازیکنان میشد و خود فدرر هم ازین مصدومیت ها مصون نبود و احتمال داشت Grass هم مثل Carpet به شکایت بازیکنان حذف بشه
به همین دلیله که در تقویم ATP فقط یک گرند و چند 250 امتیازی با Surface چمن وجود داره
|
اصلا همچین چیزی نیستش دوست عزیزم...در شرایط کلی بله چمن سطح بسیار متفاوتیه و در شرایط کلی لغزنده تر هم هست اما به هیچ عنوان این ها دلیل نمی شه که بگیم سطح چمن صد در صد باعث مصدومیت بازیکنان می شود!! بله «احتمال» مصدومیت طی شرایطی خاص بیشتر هستش اما این مسئله در همه ورزش ها وجود داره... چمن متفاوته و بازی متفاوتی رو هم می طلبه...بازیکنی که درست چمن رو درک کنه و درست رو چمن بازی کنه هیچ مشکلی نخواهد داشت...فدرر بارها و بارها در هاله بوده بعدشم رفته ویبمی بدون هیچ مشکلی...
علت اینکه مسترزی در چمن وجود نداره برنامه ریزی و تقویم فشرده ای تی پی هستش و همچنین فاصله بسیار کوتاهی که بین رولند و ویمبی افتاده...اتفاقا در این اواخر رسانه های معتبر دنیا شدیدا فشار دارن می یارن برای طولانی تر کردن فصل چمن و اضافه شدن دست کم یک مسترز روی چمن...الان صحبتش هست که از فصل آینده ویمبی 1 هفته دیرتر شروع بشه تا فضا برای گسترش فصل چمن آماده بشه...اشتوتگارت از سال آینده به چمن تغییر سطح خواهد داد و به طور جدی صحبت از تبدیل شدن هاله و کویینز به رقابت های 500 امتیازی هستش...رسانه ها طی ماه های اخیر فشار خودشون رو افزایش دادن به نظر می رسه که تاثیرگذاری خوبی رو هم داشتن...البته طبیعتا گسترش فصل چمن نیازمند زمان هست چون به این سادگی ها نخواهد بود و مسائل اسپانسر هم در این بین وجود داره... اما استارتش زده شده و روندش هم کاملا رو به رشده...قطعا در آینده ای نزدیک دست کم 1 مسترز رو روی چمن شاهد خواهیم بود...این خواسته بسیاری از اهالی تنیس در سراسر دنیا هستش...خواهشا از خودتون دلیل های تخیلی به وجود نیارید،مرسی...
|
|
|