نمایش پست تنها
قدیمی 08-10-2014, 02:05 PM   #82
Roger Federer#1
Senior Member

آواتار Roger Federer#1

پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی" "خوان مارتین دل پوترو" "داوید فرر" "الکساندر زوارف"
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات تنیس مسترز تورنتو

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii نمایش پست ها
.
از چند کیلومتری داد میزنه که کل اطلاعات تنیسیتون مال این یکی دو سال اخیره که تو این سالها نواک برتر از فدرر بوده البته فقط تو سال 2011 جلو نادال موفق بود بعد از اون تو چهار بازی متوالی تو گرندها به نادال باخته .
دوست عزیز هیچ کس دوران اوج یک تنیسورو با اواخر دوران یک تنیسور دیگه مقایسه نمیکنه .

پاورقی 1 : امیدوارم اون بکهند اندر لاین که نوشتی فقط یه اشتباه تایپی باشه .
پاورقی 2 : دوست عزیز اطلاعات من و شما تو تنیس خیلی محدوده و تنیس خیلی ورزش پیچیده ایه . بنابراین سعی کن در محدوده اطلاعاتت نظر بدی نه در حد یک کارشناس با یک عمر سابقه . که نظراتت تخیلی به نظر نیاد .
من تنيسو فکر کنم از اواخر سال 1999 دارم دنبال ميکنم از طريق اخبارو يه برنامه بود تو شبکه دو صبحا که به صورت هایلایت نشون ميداد ميديدم از سال 2004 تا 2006 هم به صورت کمو بيش تورها رو نگاه ميکردم ولي از اواسط سال 2007 فول تور ها رو دارم نگاه ميکنم هيچ وقت ادعاهيم ندارم چیز زیادی از تنیس میدونم کلا ماهی دو سه بار میرم تنیس بازی میکنم اونم سرگرمی و اگه بحثی هم میکنم تنها نظرهای شخصیمو از دید خودم ازنوع تنیس تنیسورها میگم همین.
تو اکثر نظرهام که در رابطه با نواک بود گفتم نواک 2011 به بعد.
در مورد پاورقی اول هم متاسفانه اشتباه ذهنی بود بجای داون د لاین نوشتم آندر لاین مرسی از یاد آوریتون.
ماداريم درباره نواک حال صحبت ميکنيم نه 5.6سال قبل چطور شما نواک اين سالهارو از نظر سطح فني پايينتر از رافا و راجر ميدونيد من نميدونم حتما زيادي از تنيس ميدونيد,دوست گرامي از ديد من نواک يه تنيسور تراز اول و هم سطح با رافا و راجر هستش بی چونو چرا اینو قدرتش تو تمامیه کورتها و جایگاهی که الان قرار داره هم نشون میده.
Roger Federer#1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: