نمایش پست تنها
قدیمی 07-07-2014, 03:10 PM   #518
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriya.alex نمایش پست ها
آره این حرف که قرمز کردم خنده داره ولی من این حرفو نزدم که روبردو سر سخت ترین حریفه!!

شما به حالت تحقیر حریفای راجر رو ردیف کردی و گفتی به چمن باز نخوردیم منم توضیح دادم که دیگه بحث چمن باز نیستو مثلا همین روبردو با شایستگی از قسمتی اومد بالا که حریفاش قبلا نتایج خوبی روی چمن گرفتن.

و مضحک تر ازون اینه که فکر کنیم مثلا راجر باید تو هر تورنمنت به همه گربه سیاهاش بخوره و همشونو بزنه و قهرمان بشه تا بعد دوستان راضی بشن و بیان بگن عجب قهرمانی بود!!
تورنمنت همینه، اگه 2 تا حریف آسون بتورت بخوره بالاخره حریف سومی پیدا میشه که سخت باشه. واسه همینم بود حریفای 2 فینالیست رو برشمردم تا ببینی سختی و آسونی واسه همه هست. کسی که قهرمان شده شایسته بوده که قهرمان شده و بعدا کسی نمیاد بگه این مسیرش سخت بوده یا آسون! هر کس توانشو داشته اومده بالا و مقابلش قرار گرفته هرکیم نداشته رفته خونشون.

بله بنده هم خوب میدونم که ذات بازی راجر کوتاه کردن پوینت هاست ولی همونطور که خود راجر هم توی مصاحبه ابتدای ویمبی گفت اوایل بیشتر استفاده میکرد ولی رفته رفته با توجه به سبک بازی حریفان از بیس لاین مجبور شد تو این سالها کمتر بخواد بسراغ پوینتای کوتاهه روی نت بره. اما همه میدونن که "برنامه کلی" امسالش با آوردن ادبرگ این بوده که بازم مثل سالیان قدیمش بیشتر پوینتا رو کوتاه کنه.(یعنی بقول شما ذات بازی همونه ولی تو این سالها کمتر شده بود).

چرا برادر من لوث کردی! در همون استارت پستتم اینکارو کردی وگرنه نمیومدم توضیح بدم.

و در مورد تحسین، بنده عرض کردم حتی دشمنان هم تحسین کردن، شما نمیخوای تحسین کنی نکن مجبور نیستی ولی لطفا شایستگی های مسیر رسیدن به فینال رو لوث نکن. بله منم موافقم روز فینال اگرچه جنگندگی و بازگشتش آدم رو یاد نادال مینداخت ولی از نظر فنی میتونست تصمیمات بهتری بگیره.
نمیخوام این بحثو دیگه بیخود کش بدم و تاپیک رو شلوغ کنم ، هرکی نظر خودشو داره و دیدش به تنیس با توجه به سابقش متفاوته ! نظر همه هم محترمه .
فقط اینو میگم که بدون کسی که 5 6 سال داره با فدرر زندگی می کنه هیچوقت نمیاد بردش رو لوث کنه ، من تنها حرفم اینه ما امسال در ویمبی با حریفایی بازی کردیم که بهترین مچ آپ رو برامون داشتن ، هنوز هم رو حرفم هستم ، حالا شما دوست داری اسم این حقیقت رو بزاری لوث کردن دیگه نظر خودتون هست ، میتونستیم در طول مسیر به نادال بخوریم ولی خوش شانس بودیم که حذف شد ، میتونستیم به بنتو بخوریم بازم خوش شانس بودیم که حذف شد !
به استن هم در شرایطی خوردیم که مصدومیت داشت ! جایی هم نگفتم برای قهرمانی باید همه تنیسور های گربه سیاهتو ببری بعضی وقتا بازیکنان شانس میارن مسیرشون هموار میشه و این واسه تمام تنیسور ها کم و بیش صادقه .
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: