نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura
یعنی چی ؟ یعنی اینکه مثل همیشه به گربه سیاهامون مثلا سونگا ، بردیچ و امثال اینا گیر نکردیم ! خودت میدونی هر بازی شرایط خودشو داره و نمیشه گفت مثلا چون نوواک سونگا رو راحت زد راجـر هم این کارو میکرد ! در باقی موارد هم همینه ، این حرف خنده داره که بگیم مثلا روبردو یانوویچ رو زد اونم هویت رو زده بود پس روبردو سخت ترین حریف واسه راجره !
اصلا این حرفا نیست ، بازم میگم هر بازی شرایط خاص خودشو داره ، مچ آپ ها متفاوته مثلا نادال به کیریوس باخت و کیریوس به رائونیچ ، در صورتی که اگه نادال میومد بالا شاید رائونیچو میزد ! این چیزی که شما میگی کاملا منتفیه داستانش . قبول کن اینایی که بهشون خوردیم یه جورایی مچ آپ های هلویی برای ما بودن که راجر با 70 80 درصد فرمش هم میتونست راحت بزنه اینا رو !
این از بحث قرعه و مسیر که همچنان من معتقدم مسیرمون بسیار هموار بود که فینالیست شدیم .
در مورد برنامه که واقعا خنده داره بگیم راجـر با برنامه داشت بازی میکرد ! کوتاه کردن پوینت که بدنه اصلی بازی راجر هست و 15 سالی میشه داره استفاده میکنه پس یه برنامه جدید و خاص نیست این موضوع ، چیزیه که همیشه بوده و جز ذات بازی فدرر هست این فاکتور . بله برنامه داشت روی نت بیاد ولی مثل آبکش توپ از چپ و راستش توی فینال رد شد .
شما بازیا 2012 رو ببین ، وقتی فورهند میزد و حمله میکرد روی تور عمرا نمیشد جلوش وایسی ، الان یه آپروچ درست نمیتونست روی نقطع ضعف حریف بکنه ، این برنامه ای که شما میگی من نمیدونم دقیقا در کجا بکار گرفته شد و نتیجه داد !!! اون سرویس هم بازم میگم جز ذات بازی فدرر هست ، چیزیه که همیشه بوده نمیشه گفت یه برنامه جدید و خاص برای ویمبی !
در آخر کسی فینالیست شدن راجـر رو لوث نکرد فقط واقع بینانه به موضوع نگاه کردم و دوست ندارم الکی یه مرسی بگم و از کنار این تور رد بشم .
در مورد تحسین هم این چیزا از راجـر گذشته ، من خیلی کُلی تر از این حرفا به راجـر نگاه میکنم ، فدرر دیگه جوون 19 ساله نیست که بخوایم واسه یه فینال اسلم تحسینش کنیم ، تحسین واسه این جوون مووناست که تازه دارن دور میگیرن ! خسته نباشه که تا فینال رسید توی فینال هم تلاششو کرد ولی میتونست بهتر هم باشه .
|
آره این حرف که قرمز کردم خنده داره ولی من این حرفو نزدم که روبردو سر سخت ترین حریفه!!
شما به حالت تحقیر حریفای راجر رو ردیف کردی و گفتی به چمن باز نخوردیم منم توضیح دادم که دیگه بحث چمن باز نیستو مثلا همین روبردو با شایستگی از قسمتی اومد بالا که حریفاش قبلا نتایج خوبی روی چمن گرفتن.
و مضحک تر ازون اینه که فکر کنیم مثلا راجر باید تو هر تورنمنت به همه گربه سیاهاش بخوره و همشونو بزنه و قهرمان بشه تا بعد دوستان راضی بشن و بیان بگن عجب قهرمانی بود!!
تورنمنت همینه، اگه 2 تا حریف آسون بتورت بخوره بالاخره حریف سومی پیدا میشه که سخت باشه. واسه همینم بود حریفای 2 فینالیست رو برشمردم تا ببینی سختی و آسونی واسه همه هست. کسی که قهرمان شده شایسته بوده که قهرمان شده و بعدا کسی نمیاد بگه این مسیرش سخت بوده یا آسون! هر کس توانشو داشته اومده بالا و مقابلش قرار گرفته هرکیم نداشته رفته خونشون.
بله بنده هم خوب میدونم که ذات بازی راجر کوتاه کردن پوینت هاست ولی همونطور که خود راجر هم توی مصاحبه ابتدای ویمبی گفت اوایل بیشتر استفاده میکرد ولی رفته رفته با توجه به سبک بازی حریفان از بیس لاین مجبور شد تو این سالها کمتر بخواد بسراغ پوینتای کوتاهه روی نت بره. اما همه میدونن که "برنامه کلی" امسالش با آوردن ادبرگ این بوده که بازم مثل سالیان قدیمش بیشتر پوینتا رو کوتاه کنه.(یعنی بقول شما ذات بازی همونه ولی تو این سالها کمتر شده بود).
چرا برادر من لوث کردی! در همون استارت پستتم اینکارو کردی وگرنه نمیومدم توضیح بدم.
و در مورد تحسین، بنده عرض کردم حتی دشمنان هم تحسین کردن، شما نمیخوای تحسین کنی نکن مجبور نیستی ولی لطفا شایستگی های مسیر رسیدن به فینال رو لوث نکن. بله منم موافقم روز فینال اگرچه جنگندگی و بازگشتش آدم رو یاد نادال مینداخت ولی از نظر فنی میتونست تصمیمات بهتری بگیره.