07-07-2014, 02:11 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever
اهورا جان من نمی دونم نگاه کلی چه طوریه اما اگر «کلا» هم در نظر بگیری دنیا الان داره فدرر رو بابت چنین نمایشی ستایش می کنه...
مگه ستایش فقط واسه جوون 19 سالست؟! اتفاقا فدرر الان خیلی بیشتر از یک جوونه 19 ساله لایق ستایش هست بابت چنین عملکردی...خیلی ساده هست اهورا...فقط کافیه امسال رو با پارسال مقایسه کنی...همین موقع پارسال چه وضعی داشتیم ما؟!...الان چه وضعی داریم؟! الان ناراحتیم که تو فینال اسلم در یک بازی 4 ساعته باختیم...تعجب می کنم چه طور لایق ستایش نیست فدرر؟!...تعجب می کنم چه طور می شه برنامه ای نداشت و از فاجعه ی پارسال به چنین عملکردی رسید!!..تعجب می کنم چه طور می شه برنامه ای نداشت و یک بازی 5 سته ی نزدیک با نوله کرد...تعجب می کنم چه طور می شه برنامه ای نداشت و 5-2 رو جلو نوله برگردوند!!...نه، این طورام نیست دیگه اهورا...خیلی سیاه داری می بینی...
دنیا داره ستایش می کنه از فدرر به دلایل بسیار...حالا شاید هم شما به عنوان یک هوادار توقعت بیشتر از این حرف ها باشه...البته می دونم که ته دلت تو هم ستایش می کنی از راجر و الان ممکنه به خاطر باخت ناراحت باشی...
|
اشتباه متوجه شدی منظورمو 
منظورم این نیست چون ضعیف بوده لایق ستایش نیست ، منظورم اینه فدرر خیلی بزرگتر از این حرفاست که دیگه بخوایم تحسینش کنیم ، تحسین واسه ادمای معمولیه که یه کار خاص انجام بدن ، فدرر کلا خاصه دیگه تحسین و این چیزا واسش معنی نداره فدرر یه چیز ثابت شدست اصلا دیگه نیازی به تحسین و تشویق نداره ، برای من راجـر بزرگترین تاریخ هست و خواهد بود .
|
|
|