07-07-2014, 10:17 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون
هم موافقم با این گفته ها هم مخالف...اگر این طوری بگیم که این صد در صد توانایی «فنی» راجر در 32 سالگی نبود، بله من می تونم تا حد زیادی این جمله رو قبول کنم...موردی که مثال زدی در مورد پسینگ شات کاملا درست و به حق بود...این یک «مشکل فنی» بود که نباید هم رخ می داد...حق با تو هست...
اما در مورد اینکه بگی راجر می تونست عملکرد «فیزیکی» بهتری در این بازی داشته باشه با توجه به سنش، نه به هیچ عنوان فکر نمی کنم درست باشه...نواک تو ست 5 خسته تر بود؟...بر چه اساسی می گی این حرف رو؟...نواک، اسطوره ی فعالیت های فیزیکی در ست 5 بازی با «راجر» خسته تر بود؟...اصلا نمی تونم قبول کنم همچنین جمله ای رو...اگه بر مبنای مدیکال و این ور اون ور شدنش و 4 تا افتادنش می گی که خب اینا عادته نواک هست و کاملا برنامه ریزی شده...من معتقدم در این سن، چنین نمایش فیزیکی از فدرر نه تنها کمتر از ظرفیت هاش نبود، بلکه فراتر از ظرفیت های بدنیش محسوب می شد...شما ست چهار 5-2 عقب باشی، بازی رو برگردونی و ست 5 هم اون طوری نزدیک بازی کنی تو 33 سالگی جلو نواک، قطعا فراتر از ظرفیت های فیزیکیت کار کردی...
در مورد حریف ها هم یه کم بی انصافی می کنی...همین چیلیچ اگه این ور می بود با دیمیتروف و راجر 3-0 می زد همین حرف ها رو هم می زدی که حریفای راجر آسون بودن...استن مصدوم و خسته بود؟ این که نمی شه که پس منم می گم چیلیچ ست پنج خسته بود!! استن روز قبلش مثل پلنگ جلو لوپز بازی می کرد...در مورد رائونیچ هم بی انصافی هست اگه بخوایم بگیم آسون بود و اینا...راجر «درست» بازی کرد که آسون شد...این راجر بود که هنرمندانه بازی رو درآورد، آسون که نبود...فرم رائونیچ در چند وقت اخیر به خوبی نشون می ده که چه قدر پیشرفت کرده...متاسفانه این قاطعیت راجر در دورهای قبلی باعث شده همه فکر کنن حریفاش «آسون» بودن...استن و رائونیچ در حالت عادی کمتر از چیلیچ و دیمیتروف نیستن...ولی خب چون نوله با چیلیچ 5 سته کرده و راجر 3-0 زده رائونیچ رو، می گیم این قوی و این ضعیف بوده...نتیجه که معیار «دقیقی» از ضعیف و قوی بودن نمی شه هیچ وقت...
ولی در مورد «مشکلات فنی» کاملا درست و به جا گفتی...حالا منم نظرم و می گم درمورد شرایط فنی بازی...مرسی اهورا...
|
|
|