نمایش پست تنها
قدیمی 07-07-2014, 01:43 AM   #492
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

تبریک به طرفداران نوواک
خب راجـر باخت در روزی که میتونست ببره !
من اصلا راضی نیستم ، باید صادق باشیم راجـر در طول تورنمنت هم بدون برنامه تمام بازیاشو پشت سر گذاشت ، درسته بردیم ولی کیا رو بردیم ؟ رائونیچ ؟ روبردو ؟ لورنزی ؟ مولر ؟ جیرالدو ؟!! تنها تنیسور محکمی رو که بردیم استن بود که اونم مصدوم و خسته بود ، با این حال یه ستم ازمون گرفت .
از اول تورنمنت راجر بدون برنامه بازی کرد ، اگر یه بازیکن محکم و یه چمن باز بهمون میخورد قطعا تا فینال نمیرسیدیم .
سن ، بهونست ! امروز به 32 سالگی نباختیم ، ما مسیر راحتی رو تا فینال داشتیم ، قطعا در طول مسیر هم مشکلی برامون پیش نیومد ، مصدومیت هم نداشتیم . در ست آخر بازی نوله حتی از راجـر هم خسته تر به نظر میرسید پس خواهشا خودتو با سن گول نزنید و باخت رو توجیه نکنید ، درسته 32 سال برای فینال ویمبی کم نیست ولی راجـر میتونست با همین سن خیلی از اینم بهتر باشه . این حداکثر توان راجـر در 32 سالگی نبود !
امروز همون مشکل بازی های قبل رو داشتیم ، برنامه ای واسه تخریب نوواک وجود نداشت ! ولی فرقش با بازی های قبل در این بود اونا حریفای دست و پا بسته ای بودن ولی نوواک اینجوری نبود .
تا اواسط ست دوم 11 تا پسینگ شات از نوواک خوردیم ! میدونید این یعنی چی ؟ این روی چمن برای کسی مثل راجـر یعنی فاجعه . جالبش این بود 2 3 تا پسینگ شات کپی به هم در دو سه گیم متوالی خوردیم ! اینا همش نشون از بی برنامه بودن راجـر داره که بازی نوواک رو انالیز نکرده بود و نمیتونست ضرباتش رو بخونه .
به هر حال هرچی بود تمام شد ، ورزشه دیگه ، باختیم . من واسه باخت ناراحت نشدم ولی اون لحظه ای که اشک راجـر ریخت دلم کباب شد
با توجه به این فیلد طلایی و عدم حضور یک بازیکن تاپ در چمن من عقیدم بر اینه راجـر سال بعد هم شانس داره تا ویمبی رو فتح کنه . واقعا میتونه اگر یه برنامه درست واسه کُل تورنمنت بریزه .
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: