07-06-2014, 02:15 PM
|
|
Banned Users
سپاس: 594
در 188 پست 597 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک
رافا
گولبیس
ماشا
هالپ
موگوروزا
کویتووا
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lordmani
دوست عزیز مسلما هر شخصی حق داره طرفداره یک تنیسور خاص باشه و این به سلیقه و علاقه اون شخص به بازیکن مورد نظر بر می گرده و به کسی مربوط نیست این موضوع چه بسا اگه همه ما طرفدار فدرر نادال یا جوکر بودیم این تبادل نظر ها بحث ها و حتی کل کل ها وجود نداشت و بی مزه می شد. منظور بنده اینه که با وجود اینکه بنده و دوستان دیگه فدرر رو بهترین بازیکن رو سطح چمن میدونیم و دلایل دیگه که توضیح دادم قبلا نواک رو بی شانس نمی دونیم چون تنیسور بسیار خوبیه و بهترین سطح رو در 3 4 سال اخیر بین تمام تنیسور ها داشته همون طور که فرمودین. مسلما هر کسی حق داره از برد تنیسور مورد علاقش استقبال و از باخت رقیبش احساس خوشحالی کنه اما این که شما فدرر رو این قدر ضعیف جلوه میدین که حتی تا یک چهارم هم به زور بالا میادو نمیدونم اصلا شانسی جلو نواک نداره چندان واسه ما جالب نیست و یه مثال دیگه هم می زنم براتون بنده هم مثل شما طرفدار پرو پاقرص سولیوان هستم ایا خوشم میاد الان کسی به سولیوان به خاطر ریتم الان امثال ترامپ و سلبی ... هیچ شانسی نده برا قهرمانیش ؟ همین اقای سولیوان 2014 قهرمان شد ولی تو یه تورنومنت که یادم نیست قبل از قهرمانیش فک کنم بود که به یه اسنوکر باز رنک 69 باخت . ارزوی موفقیت می کنم براتون و امیدوارم از من دلگیر نباشید.
|
ممنون دوست من
فقط در مورد پاراگراف آخر متاسفانه و ناباورانه سولیوان در فینال 2014 شفیلد 18-14 به سلبی باخت اونهم در حالیکه در شب اول 10-5 جلو افتاده بود
امروز هم فینال اپن استرالیا بود که جاد ترامپ حسابی از رابرتسون جلو افتاده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedfxfx
با سلام به همه دوستان
خوب بالاخره یه فینال جذاب دیگه از راه رسید...
امیدوارم کسی که لیاقتش رو داره قهرمان بشه
اگر خیلی سطحی به بازیهای این تورنمنت نگاه کنیم باید قهرمانی راجر رو مسلم بدونیم
حرکات عصبی نواک --- آرامش فدرر
ریترن های ضعیف و عجیب نواک ! --- ریترن های عالی راجر مقابل رانیک
ارورر های بکهند زیاد نواک --- بکهند های زیبا و دقیق راجر
ولی تو چند سال اخیر چیزی که تجربه کردم این بوده که فینال جو خاصی داره و بخصوص نواک در فینال ها اعجاب انگیز بازیش خوب شده البته گاهی!!!
امروز اگر روال از ابتدای ترنمنت باشه فدرر قهرمانه ولی هممون میدونیم که اینطور نخواهد بود
هر دو انگیزه های محکمی برای موفقیت دارن ولی اینکه چه کسی پیروز بشه حقیقتا بسته به شرایط مسابقه خواهد بود
در آخر یه نکته رو براتون هایلایت میکنم اونم اینکه
نواک با همه رفتار های عجیبش و ارور های بدش در چند بازی اخیر بهر حال بازی رو برد و به فینال رسید که خیلی قابل تامل هست...
و اینکه رقبایی که در مسیر دو بازیکن بودن
برای راجر و نواک حریفانشون رو متقابلا" بررسی کنیم به شکل زیر هست
Gilles Mulle------------radek Stepanek
Santiago Giraldo----------------Gilles Simon
Tommy Robredo-------Jo-Wilfried Tsonga
Stanislas Wawrinka------------------Marin Cilic
Milos Raonic------------Grigor Dimitrov
5 حریف نواک غیر از سیمون خیلی خوب بودن بخصوص 2 تای آخر یعنی دیمیتروف و چیلیچ که هیچکدوم کم نذاشتن در بازی
در مقابل حریفان فدرر واقعا به طور جدی فدرر رو به چالش نکشیدن
درسته که نواک عصبی میشد ولی یادمون نره که چیلیچ چه بازی کم اشتباه و خوبی انجام داد و شات های بیس لاین عالی داشت
بهر حال من احتمال بیشتر برد رو برای نواک قاءلم ولی حقیقتا پیشبینی سخت هست
دوستان عزیزم اگر انتقادی وارد هست حتما بنویسید خوشحال میشم
|
دوست عزیز با تشکر
به نکته بجایی اشاره کردید
تمامی حریفان نواک شاید به غیر از سیمون واقعا جنگیدند و حریفان سختی
برای نواک از آب در اومدند از نقش قرعه مناسب برای فدرر نباید گذشت
|
|
|