نمایش پست تنها
قدیمی 07-06-2014, 01:57 PM   #2
lordmani
Member

آواتار lordmani

پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

نقل قول:
نوشته اصلی توسط 289 نمایش پست ها
دوستان عزیز با درود
تعجب میکنم چرا مرز بین عشق و تنفر برای بعضی به باریکی مو ست!؟
یعنی اگر کسی طرفدار راجر نباشه و خواهان باختش باشه ازش متنفره؟
چرا همه چیز را سیاه و سفید میبینید!؟
با ابراز عشق و تنفر و برآیند طرفداران هم قرار نیست قهرمان مشخص بشه
با ته دل خالی کردن طرفداران راجر و یا روحیه و هیجان مثبت شما هم قرار نیست پوینتی جابجا بشه.درسته!؟
بارها به بی تجربگی و بیسوادی خودم در عرصه تنیس اشاره کردم اما برای مسابقه امروز
بنظرم حق دارم طرفدار باشم و از ته دل آرزو کنم نواک برنده بشه چون بنظرم لیاقتش را
داره بعد از حضور موفق و عالی در سطح برتر تنیس دنیا و بعد از از دست دادن ویمبی 2013
و رولند 2014 در فینال امروز پاداش ممارست و حفظ آمادگی و تداوم خودش را در سطح بالا بگیره
لابد قبول دارید در مجموع در یکی دو سال اخیر از لحاظ تداوم و حفظ سطح کسی برتر از نوله نبوده
به هرحال نوله در قیاس با راجر امروز چیز زیادی هم برای از دست دادن نداره
اگر ببازه به قول شما به پادشاه چمن و دارنده 7 ویمبی باخته
در هر صورت نظر شخصی من برد نوله است 3-0 یا شاید 3-1
دوست عزیز مسلما هر شخصی حق داره طرفداره یک تنیسور خاص باشه و این به سلیقه و علاقه اون شخص به بازیکن مورد نظر بر می گرده و به کسی مربوط نیست این موضوع چه بسا اگه همه ما طرفدار فدرر نادال یا جوکر بودیم این تبادل نظر ها بحث ها و حتی کل کل ها وجود نداشت و بی مزه می شد. منظور بنده اینه که با وجود اینکه بنده و دوستان دیگه فدرر رو بهترین بازیکن رو سطح چمن میدونیم و دلایل دیگه که توضیح دادم قبلا نواک رو بی شانس نمی دونیم چون تنیسور بسیار خوبیه و بهترین سطح رو در 3 4 سال اخیر بین تمام تنیسور ها داشته همون طور که فرمودین. مسلما هر کسی حق داره از برد تنیسور مورد علاقش استقبال و از باخت رقیبش احساس خوشحالی کنه اما این که شما فدرر رو این قدر ضعیف جلوه میدین که حتی تا یک چهارم هم به زور بالا میادو نمیدونم اصلا شانسی جلو نواک نداره چندان واسه ما جالب نیست و یه مثال دیگه هم می زنم براتون بنده هم مثل شما طرفدار پرو پاقرص سولیوان هستم ایا خوشم میاد الان کسی به سولیوان به خاطر ریتم الان امثال ترامپ و سلبی ... هیچ شانسی نده برا قهرمانیش ؟ همین اقای سولیوان 2014 قهرمان شد ولی تو یه تورنومنت که یادم نیست قبل از قهرمانیش فک کنم بود که به یه اسنوکر باز رنک 69 باخت . ارزوی موفقیت می کنم براتون و امیدوارم از من دلگیر نباشید.
lordmani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: