07-06-2014, 01:09 PM
|
|
Member
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 289
در این اولین ساعات روز یکشنبه
میخوام بگم مگر معجزه ای اتفاق بیفته که نواک این گرند را از دست بده
دوستداران راجر باید فقط امیدوارباشند راجر بتونه حداقل یک ست بگیره تا دستکم خیلی آبروریزی نشه
|
دوست عزیز مثل این که بی تجربگی شما بد جوری داره کار دستتون میده از چند مرحله قبل از نظر شما راجر شانسش کمتر از بقیه رقباش از جمله راونیچ و واورینکا بوده که این نشون میده یا یکی دو ساله تنیس رو دنبال می کنید یا شدیدا از فدرر بدتون میاد که البته از نظر من هر دو مورد در مورد شما صدق می کنه از نظر من بازی 50/50 است برای روشن کردنتون توجهتون رو به امار زیر جلب می کنم :
1.فراموش کردید که تعداد گرندهایی که فدرر در ویمبلدون کسب کرده از کل گرند هایی که جوکوویچ کسب کرده یکی بیشتر 7>6
2.فراموش کردید سطح زمین بازی چمن ؟ فدرر پادشاه چمن ؟ حتی تو 33 سالگی هم فدرر 85% بازی هاشو تو این سطح برنده شده 151 بازی 132 برده و بهترین عملکرد بین تمام تنیسورای تاریخ رو در این سطح داره؟
3.فراموش کردید که فدرر با 73 پیروزی در ویمبلدون بعد از جیمی کانرز بیشترین برد رو داره و 11 برد بیشتر از پیت سمپراس ؟ که رکورد کانرز رو هم به زودی خواهد شکوند
4.فراموش کردید که در 3 سال گذشته که نواک در بهترین فرم خودش بوده تنها فدرر بوده که در بازی های رو در رو پایاپای باهاش بازی کرده و بیشترین باختش از یک تنیسور در این سه سال از فدرر بوده؟
5.بازی سمی 2012 ویمبلدون بین این دو رو یادتون نمیاد ؟ این نواک بود که به زور 1 ست گرفت تا شاید به قول شما ابرو ریزی نشه
6.از لحاظ طرفداران حاظر که خودتون شرایط رو هم در جهان می دونید هم در ویمبلدون که وضعیت به نفع فدرر هست مسلما
7.وقتی فردی در 33 سالگی به فینال یک گرند می رسه به نظرتون نشون دهنده نبوغ بالاش نیست؟ (از لحاظ سن بعد از اقاسی دومین نفره) که این موضوع هم نشون دهنده اینه که از این لحاظ امار به سود راجر
می دونید چرا ما طرفداران فدرر 50% به نواک شانس میدیم ؟ چون 6 سال جوان تر و از قدرت بدنی بسیار بالاتری نسبت به فدرر 33 ساله برخوردار در این سن و اینکه در بهترین سن برای یک تنیسور مدعی به سر می بره یعنی هم شرایط بدنی هم ذهنی هم تجربه فوق العاده ای در این سن یک تنیسور مدعی می تونه داشته باشه. پس بی دلیل سعی نکنید ته دل ما رو خالی کنید و منطقی باشد.
ببخشید که پر حرفی کردم در محضر تمام اساتید سایت.
|
|
|