نمایش پست تنها
قدیمی 07-06-2014, 11:37 AM   #400
Mahmood
Senior Member

پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

راستش برای من هم قابل درک نیست که چرا برخی از دوستان نادالی دوست ندارن راجر قهرمان بشه و آرزوی پیروزی نواک رو دارن. به نظر میاد که مشکل این دوستان تعداد گرند اسلم های بیشتر راجره و اینکه اگر راجر یه گرند دیگه بگیره اون موقع زدن رکوردش واسه ی نادال سخت تر می شه.

در جواب این دوستان باید گفت که آیا به نظر شما وقتی که عموپیت داشت گرند اسلم می گرفت فدرر و بقیه آرزو می کردن که اون کمتر گرند بگیره تا بعداً بتونن یه روزی رکوردشو بزنن؟ هرچقدر که حریف قویتر و بهتر باشه انگیزه برای پیشی گرفتن ازش هم بیشتر می شه و گرنه جلو زدن از رقیبی که قدرتش کم باشه که ارزشی نداره.

شاید بیشتر شدن تعداد گرندهای راجر باعث بشه که انگیزه ی رافا هم برای موندن توی تور و بازی کردن بیشتر بشه و از طرف دیگه اگه واقعاً رافا از راجر بهتر باشه، شما که طرفدارش هستین باید بهش اعتماد داشته باشین که می تونه هرچندتا گرند دیگه هم که لازم باشه بگیره تا رکورد راجر رو بزنه. اگرم فکر می کنین که رافا تا اینجا رو شانسی اومده و ممکنه دیگه خوش شانسی نیاره و نتونه گرند بگیره، خوب در اون صورت شاید نگرانیتون از پیروزی راجر منطقی تر باشه.
دقیقا با شما موافقم مهدی جان...مثل اینکه دوستان رافایی یادشون رفته اگه همین نواک نبود الان رافا حداقل 3تا گرنداسلم دیگه داشت ..مثل اینکه فینالهای ویمبلدون و یو اس 2011 و مخصوصا فینال استرالیا 2012 رو خیلی زود فراموش کردن!
راجر فقط فینال ویمبلدون 2006 و 2007 رافا رو برده و از طرفی رولند 2011 باعث قهرمانی رافا شد
نواک فینال استرالیا 2012 کاری با من کرد که تا زنده هستم با تمام جزئیاتش جلوی چشممه و عذابم میده
.
.
.
راجر لهش کن

Mahmood آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: