نمایش پست تنها
قدیمی 07-06-2014, 08:41 AM   #396
Roǵɐr ʄɐɖɐrɐr
Junior Member

آواتار Roǵɐr ʄɐɖɐrɐr

پستها: 1
سپاس: 1
در 1 پست 20 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

سال 2012:

- نادال فدرر تو تو نیمه نهایی اوپن استرالیا میبره اما تو فینال میبازه.
- سرنا ویلیامز در راند چهارم اوپن استرالیا و همچنین در مراحل اولیه فرنچ اوپن حذف میشه.
- شاراپووا برنده رولند گاروس میشه و همچنین نادال در چهار ست جوکوویچ رو شکست میده.
- اندی ماری خیلی زود در مسابقات Queens حذف میشه.
- راجر قهرمان ویمبلدون میشه.

سال 2014:

- نادال فدرر تو تو نیمه نهایی اوپن استرالیا میبره اما تو فینال میبازه.
- سرنا ویلیامز در راند چهارم اوپن استرالیا و همچنین در مراحل اولیه فرنچ اوپن حذف میشه.
- شاراپووا برنده رولند گاروس میشه و همچنین نادال در چهار ست جوکوویچ رو شکست میده.
- اندی ماری خیلی زود در مسابقات Queens حذف میشه.
- ؟؟؟

--

به دور از آمار ها، من هوادار اسطوره خیلی امیدوار به این قهرمانی هستم. اگه آدمی بودم که طرفدار کسی خاص نبودم شاید جوکوویچ رو انتخاب میکردم اما الان مطمئن هستم با این روندی که راجرز تو این ویمبلدون پیش گرفته شانس بسیار بیشتری نسبت به نواک برای قهرمانی داره.

واقعا اگه این بازی مثل بازی فینال زنان یک طرفه باشه خیلی تعجب میکنم. بعید میدونم هیچ کدوم از دو طرف بتونه تو 3 ست کار حریفش رو تموم کنه. اگه اسطوره میخواد 18 ـمین گرنداسلم خودش رو بگیره باید مانع انجام ست پنجم تو این بازی بشه. شاید فدرر هنوز توانایی های سابقش رو داره ولی فکر نمیکنم هنوز اینقدر بدنش آماده باشه که بتونه نواک که به مراتب جوون تر هست رو در ست پنجم شکست بده.

نکته ای که به نفع راجر هست و واقعا میتونه بهش کمک کنه، حمایت هواداران هست! در ویمبلدون بین تنیسور ها فقط اندی ماری محبوب تر از فدرر پیش هواداران هست. حتی در فینال 2012 که بین فدرر و ماری بود فدرر رو خیلی زیاد تشویف کردند.

و در نهایت بگم که:
80 Titles, 18 Grand slams, 8 Wimbledons
80.18.08
Come On Roger!!
Roǵɐr ʄɐɖɐrɐr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roǵɐr ʄɐɖɐrɐr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: