نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan.
با سلام خدمت همه دوستان
بنده یه خواهشی از مدیران دارم و اون اینکه : لطف کنین یه تاپیک ثابت و همیشگی باز کنین که منحصرا اختصاص بدیم به پست های این تحلیل گر ورزش...یعنی به دلیل هم سطح نبودن نظرات دیگر دوستان نسبت به ایشون با این کار ، بنده و امثال من میتونیم مدام به اون تاپیک سر بزنیم و از تحلیل هاشون استفاده کنیم...
خواهش بعدیم از خود ایشون:
جناب مفسر با توجه به اینکه بنده تحلیل شما رو در مورد فوتبال و مشخصا تیم بارسلونا رو هم خوندم ، از اونجایی که بنده چند ورزش دیگه رو هم از جمله(کشتی-فوتسال-والیبال) رو دنبال میکنم خواستم خواهش کنم که اگه لطف کنین تحلیلتون در مورد سایر رشته ها هم بگین که ما هم استفاده کنیم و نگاهمون رو اصلاح کنیم...(مثلا اینکه فوتسال ایران سالها یکه تاز فوتسال آسیا بود هم به همین صورته ؟ یا اینکه والیبال ایتالیا سالیان متمادی حرف اول والیبال جهان بود هم از همین قاعده ای که فرمودین پیروی میکنه؟)
ببخشید سوال هام زیاد شد...آخه واقعا فهمتون از ورزش فراتر از همه کارشناسانی است که تا امروز دیده بودم ، مثلا همین فوتبال: کارشناسان احمق فوتبال جهان از جمله(امیر رضا صدر)اون موقع که بارسلون همچیین فوتبالی رو ارائه داد بر این باور بودند که : "این فوتبال فراتر از فوتبال جهان و فوتبال رو به شکلی تازه معنا میکنه و سبکی تازه رو به فوتبال جهان ارائه داد"
و با توضیحات اخیر شما فهمیدم که اونا هیچی بارشون نیست، پس ممنون میشم در مورد سایر رشته ها هم نظرتون رو بگید...ممنون
|
کلا مشکل اکثریت جوون های امروز ما خود داف پنداری هستش! دوست عزیز ، یه دور دیگه بخون بعد ...