07-03-2014, 11:28 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون
نقل قول:
قابل شما رو نداشت ، البته بعید میدونم این صحبتا اثری کنه چون تا بوده همین بوده ، کسی که خودشو به خواب بزنه نمیشه بیدار کرد ! در رابطه با 5 6 سال دیگه هم که من اولش گفتم باید صبر کنی جفتشون باز نشسته بشن بعد مقایسه کنی!
گرند و اینا رو بزار کنار ، اگه راجر 100 درصد آماده باشه و نادال هم 100 درصد آماده باشه ، از هر 100 بازی بدون شک 100 تاش رو نادال میگیره !
این شرایط رو اسطوره شما جلوی نواک هم داره !
یعنی کلا اسطوره شما این دو نفر رو نمیبره مگه اینکه نادال یا نوله خودشون آماده نباشن!!
این مسئله جلوی اندی 60 40 هستش یعنی اسطوره شما به راحتی اندی هم نمیتونه بزنه
ولی خب گفتم که ، یه روزگاری گرند جمع و جور کرد که خوب موقعی بود !
الان بارسلونا رو ببین ، تو زمانی که تیمای ایتالیایی مشکل مالی داشتن ، تیمای انگلیسی هم به همین ترتیب و آلمان هم وضع خوبی نداشت یه سری جام تو اروپا گرفت ، تا سال 2006 کلا یه قهرمانی اروپا داشت الان 4 تا شده ، تو این مدت کلیم طرفدار جمع کرد ، الان بایرن داره طرفدار جمع میکنه! ولی برگردی چند سال پیش که هر کشور 2 3 تا تیم آماده داشت قهرمانی اروپا خیلی سخت بود !
اسطوره شما هم عینا همینه ، یه زمانی گرند جمع کرده که رقیب شاخی نداشته ، وگرنه سخت نیس محاسبه کنی ببینی از زمانی که رافا و اندی و نوله اوج گرفتن ، اسطوره شما چند تا گرند گرفته!
ویرایش :
اگه مبنای اوج گرفتن نوله و اندی رو مثلا 2008 در نظر بگیری : اسطوره شما 3 تا گرند گرفته نادال 10 تا !
از 2007 حساب کنی میشه 5 در مقابل 11 !
نمیدونم متر و معیارت برای این حرفایی که میزنی چیه ولی اینو میدونم که طرفداری افراطی توهین به شعور ملت هستش
|
اوه اوه اوضاع فاجعه تر از این حرف هاست...قبلا حداقل 2- 3 تا کلمه بود که نیاز نبود سایزش و بزرگ کنم اما این پست ماشالا همش نیاز به بزرگ شدن سایز داره واسه همین کلا دست بهش نمی زنم...اوه اوه اوه، خیلی اوضاع خرابه...شب بخیر عزیزم...کلا ورزش و دنبال نکن اصن شما ولی...نقاشی کار کن، تئاتر، سینما...ولی ورزش نه خواهشا، اوضاع زیر خط فقره لا مصب...شب بخیر...
|
|
|