دیروز اولین روزی بود که بازی ها رو کامل دیدم. قبلش مجموعا 2-3 ساعت دیده بودم.
راجر می گفتن خوبه ولی از دید من تو این بازی هایی که در دوره دوم تنیس دیدنم

از 2011 به بعد ازش دیدم، بدترین بازیش تو ویمبلدون بود. بدون هیچ برنامه ای وارد زمین شده بود انگار تمرینه!! واقعیت بازی ابتدای ست 4 بود، ولی به امثال واوی باج بدی میشه ست 1 و 2. راجر با تجربه ش بازیش رو برد (بعد مدت ها تایبرک مهم برد

) و فقط سرویس راضی کننده بود. والی هم در امتیازای حساس قابل قبول بود. آخر بازی هم نشون داد هنوز عالی اعصاب خراب می کنه. یه اومد درایو والی بزنه، گفتم جان مادرت نزن! صبر کرد توپ بخوره زمین، بدتر از همیشه زد!! خیلی کنترل کردم خودمو دیشب. داشت به بازی با بنتو نزدیک میشد. آخه به تو چه کی باخته کی برده؟ بازی خودتو بکن مرد. با اینکه افت کرده ولی با بازیکنای الان راجر نصف بازیشم انجام بده از نظر من اینجا باید همه رو ببره. چمن باز نداریم، تو این فیلد طلایی
بازی بعدی خیلی سخت تر از قبلی ها خواهد بود. امیدوارم برک پوینت از دست نده دوباره چون اگه 2 تایبرک داشته باشیم، حتما حتما یکیشو می بازه. میلوش در شرایط عادی حرفی برای گفتن نخواهد داشت، ولی با این بازی هر کسی می تونه جو گیر بشه راجرو بزنه. امیدوارم به دلیل اون عواملی که بالا گفتم باشه و دوباره بازی های خوبی رو از راجر شاهد باشیم. فینال که نیاد باید خودش خرماشو پخش کنه.
گریگوری هم خوب بود ولی ماری اصلا حال بازی نداشت. شایدم فکر کرده بود داره با ورداسکو بازی می کنه!! با این طرز ریترن شانسش میاد پایین جلوی نوله. بقیه ارکان بازیش کاملا مناسب هست، هم برای چمن هم برای بردن نوله. به هر حال باید اصالت چمن رو که تا اینجا حفظ شده، به فنا نده. اینم فینال نیاد باید خرمای خودشو دوستشو

پخش کنه. استرالیا که کاملا آماتور بود، این مهم ترین بازی دوران ورزشیشه، ببازه میشه همون جوجه چینیه مقلد ولی ببره خیلی امیدوار میشم برای سال بعد و سال های آینده.
در مورد نیکی : بردن نادال تو چمن الان دیگه کار مهمی نیست، به قولی upset هست نه big upset. من بیشتر اعتبار رو به ریشار گسکه عزیز میدم که 9 مچ پوینت رو به باد داد مقابل نیکی.

نادال با این آماده سازی برای چمن شانسی نداره در آینده. شایدم خودش فهمیده و عمدا فشار نمیاره تا مصدوم نشه.
مریا هم واقعا ناامید کننده بود. فرصت سوزی تا کی؟!
دوستان عزیزی هم که به ذوب شده بودن و معلوم الحال بودن عده ای معترضن، آینه همین نزدیکیه، یه نگاه بندازین.