پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون
مرد شماره یک تنیس جهان یک بار دیگر در راه رسیدن به قهرمانی در ویمبلدون ناکام ماند. نادال که بخت دوم قهرمانی در ویمبلدون به شمار میرفت ناباورانه مقابل نیک کریگوس 19 ساله که نفر 144 تنیس جهان است با نتیجه 7 - 6، 5 - 7، 7 - 6 و 6 - 3 شکست خورد و نتوانست بیش از 4 راند در سومین گرنداسلم سال پیش برود.
این برای سومین سال پیاپی است که نادال که 5 بار به فینال ویمبلدون رسیده و یک بار هم قهرمان آن شده حذفی زودهنگام از این مسابقات دارد. او سال پیش در همان دور اول مغلوب استیو دارسیس شد و یک سال قبلش هم در دور دوم به لوکاس روسول باخته بود.
کریگوس استرالیایی پس از این بازی گفت که تمجید مادرش از نادال که پیشبینی کرده بود تنیسباز 28 ساله اسپانیایی پیروز شود به او انگیزه داده بود:«مصاحبه مادرم را دیدم که گفت نادال من را میبرد. این من را خیلی عصبانی کرد و این خشم به کمکم آمد. به همین خاطر چنان غرق در بازی بودم که هواداران اصلا توجهم را جلب نکردند. حس میکردم در یک زمین خالی بازی میکنم. تنیس خارقالعادهای به نمایش گذاشتم. خیلی خوشحالم اما حالا حس میکنم هنوز کارم تمام نشده. میتوانم از این بازی آنقدر انرژی بگیرم که نتایج درخشانتری هم بگیرم».
او که پس از این پیروزی بزرگ به شکل عجیب و غریبی بالا و پایین میپرید و شادی میکرد دراین باره گفت: «نمیدانستم باید چه کار کنم. فقط برگشتم به طرف کسانی که دوستشان دارم و همیشه حمایتم کردهاند. نمیدانم آن رقص عجیب از کجا درآمد.»
این اولین بار از سال 1992 تا کنون است که بازیکنی رتبهاش بین 100 نفر برتر نیست مرد شماره یک تنیس جهان را شکست میدهد. کریگوس که با گرفتن وایلدکارت راهی جدول اصلی مسابقات شده بود در دور بعدی به مصاف میلوش رائونیچ از کانادا میرود
|