07-02-2014, 12:24 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون
خب متاسفانه چندان نتونستم بازی ها رو به طور دقیق دنبال کنم ولی خب کلیت جام رو در جریانم...2 تا نکته فقط بد ندیدم بگم:
1 - به شخصه انتظار نداشتم رافا همین اندازه هم بیاد بالا...ولی خب باز «جنگندگی» و «انگیزه» جبران افتضاحات 2 سال اخیر باعث شد 4 تا بازی انجام بده تو لندن...همون اندازه که پاریس ملک شخصیه رافاست، باید پذیرفت در لندن شرایط در این سال ها کاملا متفاوته...به همون اندازه که در پاریس راحته اینجا کار براش دشواره...هر سال هم شرایط اینجا سخت تر خواهد شد بدون شک...بحث فنی هم می شه کرد مثه همون حرف های همیشگی و تکراری در مورد شرایط متفاوت بازی در چمن، ولی خب من اعتقاد دارم بحث بیشتر روانی شده...«آمادگی ذهنی بازی در چمن» مسئله ای هست که رافا کاملا ازش به دوره...باید پذیرفت زورش نمی رسه از لحاظ ذهنی...واقعا نمی رسه...
2 - دیدم یه سری دوستان به شرایط رقابت ها معترض بودن ولی خب کاملا بی معنیه...انگلیس میزبانه طبیعیه شرایط به نفع اندی باشه دیگه...مگه اولین باره همچین چیزی می بینید؟؟!...تو ورزش کاملا طبیعیه که «امتیاز میزبانی» وجود داشته باشه...تنیس هم همین طوری بوده...همین طور که برزیل تو جام جهانی فوتبال هر طوری که می خواد برنامه می چینه برا خودش، اینجا هم انگلیس این حق و داره برا اندی هر طوری که تشخیص می ده ایشون راحته، برنامه بچینه...همین طور که اگه رقابت ها در مادرید برگزار می شد، رافا سود می برد...تو پاریس هم دیدیم مدتی پیش برنامه کاملا در اختیاره بازیکنان فرانسوی بوذ... تو ورزش کاملا طبیعیه این چیزا...
گیر دادن به قوانین و نوع برگزاری خاص رقابت ها هم دیگه آخرش بود...127 دوره جام برگزار کردن همین طوری نمی شه که زیر باد کولر بشینیم بگیم فلان قانون چرا هست و اینا...رسم و رسومات این طوریه، کشورم انگلیسه با فرهنگ خاصی که دارن...
یه سری حرف های احساسی هم دیدم در مورد اینکه گند زده به گرند ها و این جور حرفا و استدلال ها در مورد برتری پاریس به لندن...خب از اون جا که طبیعیه این حرف ها خیلی جوابی بهش نمی دم، دوستان احساسی هستن دیگه...بازیکنشون باخته...عیب نداره..اون موقع که قهرمان می شدین لندن خوشگل بود الان که 3 ساله داستان ها دارین باهاش، زشت شد؟!!!....فقط یه نکته بگم... هر کودکی که تنیس رو شروع می کنه در هر نقطه دنیا، مربیش روز اول بهش می گه پسرم، آرزوت باید فتح ویمبلدون باشه...همین...
در مورد راجر هم فعلا حرفی ندارم تا فردا بازیش و کامل ببینم...
|
|
|