نمایش پست تنها
قدیمی 07-01-2014, 07:59 AM   #220
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka
پیش فرض پاسخ : .:: در مورد زه راکت تنیس ::.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط azad_mical نمایش پست ها
سلام دوستان.دو روزه راکتم رو عوض کردم و ویلسون stem96 خریدم.متاسفانه تو انتحابم اشتباه کردم الیته اینطور احساس میکنم چون 2روزه که باهاش میزنم هم کتفم هم بازوم درد میکنن کلا قدرت دستمو گرفته.قبلش با راکت بابولات رادیک سری قدیمیش میزدم.دوستان لطفا راهنماییم کنن ایا برای جبران این قدرتی که از من گرفته میشه میتونم با یه زه خوب جبرانش کنم.وزن راکت جدید 289 و از رده پاور - اسپین شرکت ویلسون هست .. و وزن راکت قدیمی 300 بود
دوست عزیز، شما الان چه زهی روی راکتتون با چه تنشنی بستین؟ زه و تنشن راکت قبلیتون چی بود؟
راکتی رو هم که خریدین راکتیه که مزایای زیادی داره، اما در عین حال راکت سفتی هم هست و بازو رو آزار می ده و توی ریویوهایی هم که واسش هست، این سفتی و آزاردهنده بودن به عنوان یه ویژگی منفی مهم این راکت ذکر شده.

در صورتی که در حال حاضر تمایل دارین که همین راکت رو نگه دارین و باهاش بازی کنین. بهتون توصیه می کنم که حتماً از زه های نایلونی واسش استفاده کنین. نقش راکت در ضربه به مراتب بیشتر از زه هستش، و اگه بعد از اینکه یه زه نایلونی هم روش بستین باز بازوتون رو اذیت کرد، بد نیست که به عوض کردنش فکر کنین.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: