نمایش پست تنها
قدیمی 06-29-2014, 02:40 PM   #139
lordmani
Member

آواتار lordmani

پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

در ویمبلدون همه چیز تا کنون طبق برنامه دارد پیش می‌رود. با این تفاوت که امسال همه جا صحبت از جام جهانی فوتبال است. در رختکن‌ بازیکنان با هم بحث می‌کنند و کری می‌خوانند.

اندی ماری بریتانیایی مدافع عنوان قهرمانی در ویمبلدون می‌گوید: «وقتی صبح‌ها وارد رختکن می‌شود، تقریباً همه دارند درباره فوتبال حرف می‌زنند.» خود او هم وقتی به حذف تیم ملی انگلستان اشاره می‌شود کری می‌خواند: «خیلی از اسپانیایی‌ها در روزهای گذشته کمی ساکت‌تر از همیشه بودند!»

ژیل سیمون فرانسوی هم تعریف می‌کند که راجر فدرر جمعه گذشته وقتی جلسه شورای بازیکنان اتحادیه تنیس‌بازان حرفه‌ای با بازی سوییس و فرانسه در جام جهانی همزمان شد، کلافه شده بود.

البته اینکه جام جهانی فوتبال در میان تنیس‌بازان این قدر مورد توجه قرار می‌گیرد، اصلاً جای تعجب نیست. اکثر آنها با ارتباط عمیقی دارند. علاوه بر آن بازیکنان حاضر در ویمبلدون تقریباً نماینده همه 32 کشور راه‌یافته به جام جهانی هستند. هر چهار سال یک بار هم پیش می‌آید که ویمبلدون با جام جهانی همز‌مان شود.

مارین چیلیچ کروات که جمعه شب در راند سوم توماس بردیچ را شکست داد، در راند اول قرار بود زمانی بازی کند که تیم ملی کرواسی مقابل مکزیک بازی داشت. برای همین نزد مسئولین برگزاری بازی‌ها رفت و درخواست کرد که اگر امکان‌اش هست زودتر به زمین رود تا بتواند بازی تیم ملی کشورش را تماشا کند. آنها هم با درخواست او موافقت کردند و بازی‌اش را جلو انداختند!

البته تماشاگرانی که طبق سنت چندین ساله ویمبلدون بیرون استادیوم اصلی روی تپه «هنمن» از مانیتور بزرگ بازی‌ها را تماشا می‌کنند، نمی‌توانند جام جهانی را ببیند. چون از زمان جام ملت‌های اروپا سال 1996 که انگلستان مقابل آلمان در نیمه‌نهایی شکست خورد، دیگر پخش فوتبال نیز برای همیشه در ویمبلدون منتفی شد.

در عوض در جلسات مطبوعاتی و توی رختکن‌ها صحبت از فوتبال است. مثلاً آندریا پتکوویچ بازیکن آلمانی که به عشق یورگن کلینزمن طرفدار تیم ملی آمریکاست. یا ویکتوریا آزارنکا که شیفته لیونل مسی ستاره تیم ملی آرژانتین است. این بازیکن بلاروسی که خیلی زود حذف شد گفت: «من عاشق‌اش هستم! از نظر من او یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال است. من خیلی وقت است که طرفدار آرژانتین‌ام.»

دعوا در خانه آغاسی و گراف!

در خانه زوج رویایی تنیس، آندره آغاسی و اشتفی گراف در لاس وگاس اوضاع یک مدتی زیاد جالب نبود. به لطف جام جهانی فوتبال. چون تیم‌های ملی آمریکا و آلمان در یک گروه بودند و بازی آخرشان جلو هم تبدیل به بازی سرنوشت‌سازی شد. آغاسی پیش از بازی در تویترش نوشت: «این بازی خانه ما را دو نیم کرده است!»
lordmani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: