توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا فدرر در حال سقوط است!؟
مسعود 289
07-13-2016, 05:00 PM
قبل از ویمبلدون تحلیلی نوشتم تحت عنوان
آغاز پایان فدرر
تحلیل کوتاه و مختصره
مصدومیتهای گاه و بی گاه کناره گیری از تورنمنتهای مهم
و ناکامی های متوالی در دو تورنمنت درجه 2
اونهم در سطح تخصصی و حیاط خلوتش طی ده سال گذشته
همه و همه نشانه افول یک ستاره است
شگفتا که روزگار شکست فدرر را در مقابل نسل جدید و امیدهای آینده جهان تنیس
دومینیک تیم 22 ساله اتریشی و الکساندر زورف تینیجر آلمانی رقم زده
که خود امید بخش و خوشحال کننده است
نوشته زیر در ادامه اون و پس از شرایط جدیده
چهارسال از آخرین زمانی که فدرر گرنداسلمی را تصاحب کرد میگذره و این روزها طرفدارانش مغموم و ناامیدتر از گذشته به گرنداسلم هجدهم و خداحافظی پرافتخار از صحنه تنیس فکر میکنند
مطابق بعضی گمانه زنیها فدرر پایان فصل ۲۰۱۷ را برای خداحافظی با تنیس در نظر گرفته و سوال اینجاست که آیا با شرایط فعلی و نیم نگاهی به آینده فرجام خوشی این زمان خواهد داشت یا خیر
همه چیز از یک حادثه و مصدومیت بعد از اوپن استرالیا شروع شد و جراحی که برنامه فدرر برای مسترزهای شروع فصل در آمریکا را به هم ریخت متعاقب اون درد کهنه کمر اون را مجبور به شکست در رم و کناره گیری از دومین گرند اسلم سال در پاریس کرد و سرانجام ویمبلدونی که پایانی بسیار تلخ برای او داشت
بیشتر از نیمی از فصل سپری شده و اتفاقی غیر معمول را شاهدیم فدرر هیچ عنوانی را در این فصل بدست نیاورده نه تنها از گرنداسلم و مسترز خبری نیست بلکه شانس در جامهای کوچک ۵۰۰و ۲۵۰امتیازی هم به او لبخند نزده هرچند که در رنکینگ کلی فدرر همچنان رده سوم پارسال خود را حفظ کرده اما در رده بندی امتیازات امسال در جایگاه نهم قرار داره و بنظر میاد برای رسیدن به بارکلیز جایی که همیشه مدعی بوده طی ماههای آتی کار و شانس و نتیجه بهتری احتیاج داره
چهارمسترز المپیک و یواس اوپن عمده تورنمنتهای باقی مانده فصل هستند و فدرر تا قبل از بارکلیز حدود ۳۰۰۰ امتیاز را باید دفاع کنه که شامل قهرمانی در سینسیناتی قهرمانی در بازل و فینال یواس اوپن میشه کاری که بسیار سخت و دشوار بنظر میاد
مشکل اینجاست که فدرر الان نیاز داره بعد از ناکامی در ویمبلدون شرایط ذهنی و روحی خودش را بازسازی کنه و بعد به مبارزه با حریفانی فکر کنه که قویتر و باتجربه تر از قبل و با انگیزه و باور به برد در مقابل اون ظاهر میشن
این شامل نسل جدید تنیس کسانی مثل تیم زورف کریوس تیلور نسل میانه مثل نیشیکوری راونیچ گوفن چیلیچ و قدیمیها میشن و البته شگفتی سازها که همگی الان در هر تورنمنتی توانایی بازدارندگی فدرر را بیش از قبل دارند
به عنوان مثال سال گذشته فدرر برای گرفتن جام بازل در شهر خودش برخلاف سالهای قبل به زحمت افتاد مطمئنا امسال کار براش سخت تر هم خواهد شد
شرایط برای فدرر بحرانی بنظر میاد برنامه بازیها فشرده و سنگینه اون نمیتونه ریسک کنه و از امتیازهای تورنمنتی صرفنظر کنه کانادا المپیک سینسیناتی همه ذاتا و امتیازی برای فدرر مهمه چون شاید یک لغزش دیگه اون را تا قبل از یواس اوپن به رده پنجم تنزل بده و متعاقبش قرعه بد و کارش را در ادامه فصل بسیار سخت تر کنه
ناکامیهای بعدی میتونه فصل کابوس وار فدرر را تبدیل به یک فاجعه ورزشی کنه یک لغزش کوچک ممکنه اجازه ورود به بارکلیز را نده که خودش باعث سوختن حدود ۱۰۰۰ امتیاز میشه و سلسله این امور باعث میشه فدرر بعد از چندین سال از تاپ تن خارج بشه چیزی که الان دور از ذهن بنظر میاد اما خطرش کاملا براش احساس میشه و متاسفانه این گلوله برفی در سراشیبی تبدیل به بهمنی بزرگ میشه فرایند سقوط در سال ۲۰۱۶ اگر متوقف نشه اثر خودش را در کارنامه سال آخر احتمالی فدرر هم نمایان خواهد کرد تصور کنید فدرر سال ۲۰۱۷را با رده ای زیر ۸شروع کنه و قرعه فاجعه ای که میتونه در استرالیا داشته باشه و شاید جلوی دفاعش از امتیازات سمی فاینال استرالیا را بگیره و ....
اینطور بنظر میاد که فدرر در آستانه بحران و شرایط خطرناکیه که اگر بخوبی مدیریتش نکنه میتونه خداحافظی دردناک تری را برای خودش و طرفدارانش رقم بزنه
mohammad97
07-13-2016, 10:58 PM
قبل از ویمبلدون تحلیلی نوشتم تحت عنوان
آغاز پایان فدرر
نوشته زیر در ادامه اون و پس از شرایط جدیده
چهارسال از آخرین زمانی که فدرر گرنداسلمی را تصاحب کرد میگذره و این روزها طرفدارانش مغموم و ناامیدتر از گذشته به گرنداسلم هجدهم و خداحافظی پرافتخار از صحنه تنیس فکر میکنند
مطابق بعضی گمانه زنیها فدرر پایان فصل ۲۰۱۷ را برای خداحافظی با تنیس در نظر گرفته و سوال اینجاست که آیا با شرایط فعلی و نیم نگاهی به آینده فرجام خوشی این زمان خواهد داشت یا خیر
همه چیز از یک حادثه و مصدومیت بعد از اوپن استرالیا شروع شد و جراحی که برنامه فدرر برای مسترزهای شروع فصل در آمریکا را به هم ریخت متعاقب اون درد کهنه کمر اون را مجبور به شکست در رم و کناره گیری از دومین گرند اسلم سال در پاریس کرد و سرانجام ویمبلدونی که پایانی بسیار تلخ برای او داشت
بیشتر از نیمی از فصل سپری شده و اتفاقی غیر معمول را شاهدیم فدرر هیچ عنوانی را در این فصل بدست نیاورده نه تنها از گرنداسلم و مسترز خبری نیست بلکه شانس در جامهای کوچک ۵۰۰و ۲۵۰امتیازی هم به او لبخند نزده هرچند که در رنکینگ کلی فدرر همچنان رده سوم پارسال خود را حفظ کرده اما در رده بندی امتیازات امسال در جایگاه نهم قرار داره و بنظر میاد برای رسیدن به بارکلیز جایی که همیشه مدعی بوده طی ماههای آتی کار و شانس و نتیجه بهتری احتیاج داره
چهارمسترز المپیک و یواس اوپن عمده تورنمنتهای باقی مانده فصل هستند و فدرر تا قبل از بارکلیز حدود ۳۰۰۰ امتیاز را باید دفاع کنه که شامل قهرمانی در سینسیناتی قهرمانی در بازل و فینال یواس اوپن میشه کاری که بسیار سخت و دشوار بنظر میاد
مشکل اینجاست که فدرر الان نیاز داره بعد از ناکامی در ویمبلدون شرایط ذهنی و روحی خودش را بازسازی کنه و بعد به مبارزه با حریفانی فکر کنه که قویتر و باتجربه تر از قبل و با انگیزه و باور به برد در مقابل اون ظاهر میشن
این شامل نسل جدید تنیس کسانی مثل تیم زورف کریوس تیلور نسل میانه مثل نیشیکوری راونیچ گوفن چیلیچ و قدیمیها میشن و البته شگفتی سازها که همگی الان در هر تورنمنتی توانایی بازدارندگی فدرر را بیش از قبل دارند
به عنوان مثال سال گذشته فدرر برای گرفتن جام بازل در شهر خودش برخلاف سالهای قبل به زحمت افتاد مطمئنا امسال کار براش سخت تر هم خواهد شد
شرایط برای فدرر بحرانی بنظر میاد برنامه بازیها فشرده و سنگینه اون نمیتونه ریسک کنه و از امتیازهای تورنمنتی صرفنظر کنه کانادا المپیک سینسیناتی همه ذاتا و امتیازی برای فدرر مهمه چون شاید یک لغزش دیگه اون را تا قبل از یواس اوپن به رده پنجم تنزل بده و متعاقبش قرعه بد و کارش را در ادامه فصل بسیار سخت تر کنه
ناکامیهای بعدی میتونه فصل کابوس وار فدرر را تبدیل به یک فاجعه ورزشی کنه یک لغزش کوچک ممکنه اجازه ورود به بارکلیز را نده که خودش باعث سوختن حدود ۱۰۰۰ امتیاز میشه و سلسله این امور باعث میشه فدرر بعد از چندین سال از تاپ تن خارج بشه چیزی که الان دور از ذهن بنظر میاد اما خطرش کاملا براش احساس میشه و متاسفانه این گلوله برفی در سراشیبی تبدیل به بهمنی بزرگ میشه فرایند سقوط در سال ۲۰۱۶ اگر متوقف نشه اثر خودش را در کارنامه سال آخر احتمالی فدرر هم نمایان خواهد کرد تصور کنید فدرر سال ۲۰۱۷را با رده ای زیر ۸شروع کنه و قرعه فاجعه ای که میتونه در استرالیا داشته باشه و شاید جلوی دفاعش از امتیازات سمی فاینال استرالیا را بگیره و ....
اینطور بنظر میاد که فدرر در آستانه بحران و شرایط خطرناکیه که اگر بخوبی مدیریتش نکنه میتونه خداحافظی دردناک تری را برای خودش و طرفدارانش رقم بزنه
یعی هر وقت من نظر تو میبینم اینا رو نوشتی فدرر پیره فدرر سقوط کرد فدرر نمیتونه فدرر در خطر فدرر...
چه خبرت. فدرر حتی اگه هیچ جامی نگیره باز بازیش از اینای که الان هستن قشنگتر و تماشایی تر
SABORI
07-14-2016, 01:30 AM
انتقادی داشتم
ببخشید اینجا انجمن اخبار تنیس جهان هست بعد میبینم یکی تحلیل شخصی خودش را پست کرده
سقوط کجا بود؟؟؟؟!!!!! کلی عناوین و افتخارات داره به اندازه کافی.
mspayam
07-14-2016, 08:02 AM
دوستان بر اساس اصل آزادی بیان هر کس می تونه هر حرفی که خواست بزنه، اما شما مجبور به خوندنش نیستین. بعضی از افراد هم مثل همین فردی که پست اصلی رو گذاشته به خاطر ذوب شدگیش در یک بازیکن خاص توانایی دیدن واقعیت رو نداره و آرزوهاش رو میاد اینجا می نویسه و از اینکه با نوشته هاش بقیه رو اذیت کنه لذت می بره و هر جوابی که دوستان بدن چه مثبت و چه منفی مثل ریختن آب به آسیاب دشمنه.
من چون دقیقاً می تونم حدس بزنم چی نوشته اصلاً زحمت خوندنش رو به خودم ندادم و توصیه می کنم که دوستان نه این مطلب رو بخونن و نه جوابی بدن تا این تاپیک هم پایین بره و فراموش بشه.
مسعود 289
07-24-2016, 11:24 AM
بسیار جالبه که اقای صداقت پیام حداقل به آزادی بیان معتقده
اما اینکه ندیده بر اساس گذشته قضاوت کنه با عقل و منطق مطابقت نداره
به هرحال مطلب من بر اساس شواهد و قراین و احتمالات بود و نه ذوب شدگی در اون بود و نه دروغ و باطل
بهتره به جای انگ زدن و ژست گرفتن اگر تواناییش موجوده نوشته من نقد و نفی بشه
این مطلب در هر صورت تا حالا بیشتر از 400 بار دیده و حداقل توسط 100 نفر خوانده شده
سکوت علامت رضاست و من نبود هجمه تمسخر و .... توسط راجیان متعصب را نشانه مثبتی برای پذیرفتن حقیقت دونسته به فال نیک میگیرم
mspayam
07-25-2016, 07:32 AM
بسیار جالبه که اقای صداقت پیام حداقل به آزادی بیان معتقده
اما اینکه ندیده بر اساس گذشته قضاوت کنه با عقل و منطق مطابقت نداره
به هرحال مطلب من بر اساس شواهد و قراین و احتمالات بود و نه ذوب شدگی در اون بود و نه دروغ و باطل
بهتره به جای انگ زدن و ژست گرفتن اگر تواناییش موجوده نوشته من نقد و نفی بشه
این مطلب در هر صورت تا حالا بیشتر از 400 بار دیده و حداقل توسط 100 نفر خوانده شده
سکوت علامت رضاست و من نبود هجمه تمسخر و .... توسط راجیان متعصب را نشانه مثبتی برای پذیرفتن حقیقت دونسته به فال نیک میگیرم
جناب هزار اسم
چون این پست خطاب به بنده است، من توصیه ی خودم رو نقض می کنم و به گفته تون جواب می دم اما این آخرین پستیه که توی این تاپیک می نویسم و اگه شما علاقمند به ادامه ی بحث هستین می توی توی پیغام های خصوصی جوابتون رو بگیرین.
نقد و نفی یک مطلب زمانی معناداره که اون نوشته یه ساختار معقول و علمی داشته باشه و هدف رسیدن به نتیجه ی منطقی باشه نه کوبیدن و مسخره کردن یه فرد. زمانی که شما به عنوان یک هیتر فدرر یه مطلب جدیدی در کوبیدن (یا طبق تعریف شما نقد) فدرر می ذارین، اون نوشته تون مشمول چیزی می شه که از برتراند راسل توی امضام نقل قول کردم. دلیلی نداره من بیام با شما بحث کنم و این گفته ی شما رو نقد کنم که 2+2 نمی شه پنج یا اینکه وجود ایسلند روی خط استوا رو نفی کنم.
شما همونطور که در انتهای این پستتون هم به طور ضمنی اشاره کردین، از بحث و دعوا و جنجال لذت می برین و حالا که خوشبختانه دوستان طرفدار راجر استقبالی از نوشته تون نکردین دارین تلاش می کنین که به هر قیمتی که شده یه بحث و جنجال دیگه رو آغاز کنین. با این قبیل حرف ها و پست ها، باید خودتون فهمیده باشین که چرا این بار کسی نوشته های شما رو جدی نگرفته.
مسعود 289
07-25-2016, 03:25 PM
جناب هزار اسم
چون این پست خطاب به بنده است، من توصیه ی خودم رو نقض می کنم و به گفته تون جواب می دم اما این آخرین پستیه که توی این تاپیک می نویسم و اگه شما علاقمند به ادامه ی بحث هستین می توی توی پیغام های خصوصی جوابتون رو بگیرین.
نقد و نفی یک مطلب زمانی معناداره که اون نوشته یه ساختار معقول و علمی داشته باشه و هدف رسیدن به نتیجه ی منطقی باشه نه کوبیدن و مسخره کردن یه فرد. زمانی که شما به عنوان یک هیتر فدرر یه مطلب جدیدی در کوبیدن (یا طبق تعریف شما نقد) فدرر می ذارین، اون نوشته تون مشمول چیزی می شه که از برتراند راسل توی امضام نقل قول کردم. دلیلی نداره من بیام با شما بحث کنم و این گفته ی شما رو نقد کنم که 2+2 نمی شه پنج یا اینکه وجود ایسلند روی خط استوا رو نفی کنم.
شما همونطور که در انتهای این پستتون هم به طور ضمنی اشاره کردین، از بحث و دعوا و جنجال لذت می برین و حالا که خوشبختانه دوستان طرفدار راجر استقبالی از نوشته تون نکردین دارین تلاش می کنین که به هر قیمتی که شده یه بحث و جنجال دیگه رو آغاز کنین. با این قبیل حرف ها و پست ها، باید خودتون فهمیده باشین که چرا این بار کسی نوشته های شما رو جدی نگرفته.
خوب خوشبختانه همون اول مشخص شد ادعای شما دروغه که نوشته های من را نمیخوانی و فقط شعار میدی و برای دیگران تجویز میکنی نخواندنش را
باز هم دروغ و تزویر بازهم تبلیغات کذب و دشمنی که دلیلش هم مشخصه
در کجای نوشته اصلی من فدرر تخریب شده یا کوبیده شده ؟کجا بهش توهین شده یا تمسخر شده؟
فدرر برای من قابل احترامه و مسلما یکی از پنج تنیسور برتر تاریخه هر موقع هم کناربکشه
جای خالیش برای من هم حس میشه و برای من هم نبودش دردناکه من هم از تماشای بازی اون در مقاطعی لذت می برم
اما دلیل نمیشه خواهان موفقیت و پیروزیش باشم پنهان نمیکنم از دیدن بازی فدرر در کورت لذت می برم
اما شکستش خصوصا در مراحل بالاتر از کوارتر برای من لذت بخش تره
اگر هیتر کسی هست که دوست نداره فدرر جام بگیره صدالبته هیترم
اون سهم خودش را از سفره افتخارات حتی بیشتر از اونچه باید در مقاطعی با خوش شانسی برداشته
کسی نمیتونه ادعا کنه مغبون شده یا بدشانس بوده که بیشتر نگرفته
اگر در سالهای اخیر به زعم شما بدشانس بوده در عوض قبل از 2010 خوش شانسی های متعددی داشته
قبول کنید باقی افتخارات سهم بقیه بزرگان و نسل جدیده وامسال بعیده حتی دستش به بازل برسه
از کسی ترسی ندارم بخوام دروغ بگم یا نظر واقعیم را پنهان کنم پس این دروغها و تهمتها و تفکرات پوچ و پوسیده خودت را دور بریز و تجدید نظر کن
مشکل تو و امثال تواینه اونچنان فدرر را در ذهن خودتون بزرگ و به مرتبه پرستش رسوندین
اونچنان اون را غیرقابل دسترس و در قله دونستین که الان هر خطر و هر تهدید بالقوه ای
برای فروریختن اون بت پوشالی ذهنتون آشفته تون میکنه و شروع به پرخاشگری و بعضا فحاشی میکنید
این شمایید که هیتر نادال و سپس نواک بوده و حتی چشم دیدن طرفدارانشون را ندارید و با هر توطئه و دسیسه و دروغی
در صدد کنار زدن اونها و خاموش کردنشون هستید مبادا خوابتون آشفته بشه
مسعود 289
08-22-2016, 10:49 AM
سقوط فدرر در جدول امتیازات به گونه ای هست
که پس از سینسیناتی در جدول ۲۰۱۶با ۲۱۰۰امتیاز در جایگاه دهمه
و با توجه به اینکه با رنک ۱۶ فقط ۶۰۰امتیاز فاصله داره
کاملا محتمله که در پایان فصل رتبه ای میان ۱۵تا ۱۹داشته باشه
این همون اتفاقیه که قبلا بهش اشاره کردم
و باعث میشه سال ۲۰۱۷در بازگشت کار بسیار دشواری داشته باشه
مسعود 289
01-08-2017, 12:21 AM
شروع سال ۲۰۱۷ با رنک ۱۷
احتمالا بعد از ملبورن ۲۰-۲۴
sina1993
01-08-2017, 02:01 AM
شروع سال ۲۰۱۷ با رنک ۱۷
احتمالا بعد از ملبورن ۲۰-۲۴
اشتباه پیشبینی کردن امر طبیعیه و برای هر کسی که اینکار رو میکنه پیش میاد ولی کسی که تاپیک میزنه و خودش رو بخاطر پیشبینی کردن شجاع و بقیه رو ترسو میخونه و بعلاوه وقتی اکثر اوقات سعی داره مغرضانه یه عده ای رو اذیت کنه و بسمت بحثهای بی سرانجام بکشونه اون موقع قضیه فرق میکنه
من فکر میکنم نواک تا 2020 به حدود
400 هفته صدرنشینی
20 گرند
45 مسترز
و افتخارات پرشمار دیگه دست پیدا کنه
این پیشبینی جدا از مسئله که بالا عنوان کردم یکی از عجیبترین پیش بینی هایی بود که تا حالا دیدم چرا که نزدیک به چهار سال قبل از موعدش مشخص شده اشتباهه!!!!
نواک 223 هفته صدر نشین بوده چطور امکان داره تا آخر 2020 به 400 هفته برسه در حالی که در حال حاضر اندی صدرنشینه !!!!
این پیش بینی ها اکثرا ناشی از مسائلی میشه که اول پست بهش اشاره کردم
مسعود 289
01-08-2017, 09:57 AM
عزیزم !!!
سینا جان زیاد حرص نخور
از الان تا ۲۰۲۰ تموم بشه ۲۰۷ هفته باقی مونده
ضمن اینکه عرض کردم حدود ۴۰۰ هفته
نه الزاما ۴۰۰ هفته
درثانی حساس نشو
صحبت من وحی منزل نیست
ضریب خطای ۱۰ درصد هم بهش بدی مشکلی نداره
البته برای ما ۸۰ هفته دیگه هم کفایت میکنه که میشه یک سال و نیم
تا ۲۰۱۸ طبق وعده تقدیمتون میکنیم
ضمنا سلام من را به زری جان برسون بهش بگو دیشب جاش خیلی خالی بود البته روی دیشب تاکید کن فقط دیشب
sina1993
01-09-2017, 09:35 PM
عزیزم !!!
سینا جان زیاد حرص نخور
از الان تا ۲۰۲۰ تموم بشه ۲۰۷ هفته باقی مونده
ضمن اینکه عرض کردم حدود ۴۰۰ هفته
نه الزاما ۴۰۰ هفته
درثانی حساس نشو
صحبت من وحی منزل نیست
ضریب خطای ۱۰ درصد هم بهش بدی مشکلی نداره
البته برای ما ۸۰ هفته دیگه هم کفایت میکنه که میشه یک سال و نیم
تا ۲۰۱۸ طبق وعده تقدیمتون میکنیم
ضمنا سلام من را به زری جان برسون بهش بگو دیشب جاش خیلی خالی بود البته روی دیشب تاکید کن فقط دیشب
عجیبه که اینقدر روی نظراتت اصرار داری خود شما وقتی چهارسال قبل از موعد مقرر روی 10 درصد خطا حساب میکنی مطمئنا موقعی که 2020 بشه چیزی از پیشبینی نمونده که بخوای درصد خطا براش مشخص کنی
با توجه به شرایط موجود و امتیازاتی که نواک باید دفاع کنه و بعلاوه با توجه به افزایش سن نواک و همونطور که خودش اشاره کرد(حتی خود نواک هم این حرفایی که میزنی رو قبول نداره) با توجه به تغییر اولویتها , بعیده نواک حالاحالاها به رنک 1 برگرده( عدم شرکت توی دبی یه نمونش هست)
بنابراین با توجه به مسائلی که اشاره کردم بعیده نواک حتی با فرض برگشت دوباره به رنک1 , مدت زیادی بتونه اونو حفظ کنه
من نمیدونم چرا افرادی سماجت میکنن روی این موضوع و نمیخوان متوجه بشن که فدرر به اواخر دوران افتخارامیزش رسیده و الان دیگه نباید توقع جام گرفتن ازش داشت اونهم با وجود اینهمه بازیکن سرحالتر و جوونتر و سرپنجه تر فدرر هنر کنه بتونه در مسابقات بزرگ به یکچارم و سمی برسه خیلی زوربزنه کولاک کنه بتونه آخر سال خودشو به رتبه زیر ده برسونه با توقعات عجیب غریب و رویا پردازی در مورد موفقیت فدرر فقط خودتون اذیت میشین در مورد جوکو هنوز قضاوت زوده امسال هم میتونه یک سال رویایی براش باشه مثل ۲۰۱۱،۲۰۱۵ هم امکان داره سال برهوتی داشته باشه استرالیا اهمیت زیادی داره توی دوحه و بازی با اندی ماری که خیلی مصمم و آماده بود باید دید با تیم جدیدش چکار میکنه اندی ماری هم که دیگه نیازی به تعریف تمجید نداره کاری که ۲۰۱۶موفق به انجامش شد کار ستودنی و باورنکردنی بود اگر شاهد اتفاق عجیبی نباشیم اندی و جوکو با سطح بالاتری که نسبت به بقیه دارند امسال هم رقابت فشرده ای با هم خواهند داشت آبی از بقیه گرم نمیشه مگر حوادث و اتفاقات عجیب در معادلات تغییر بوجود بیاره البته نادال و فصل خاک رس حکایتش جداست هرچند باز هم بدشانسی نادال اینه که جوکو و اخیرا اندی روی خاک هم خوب کار میکنن به امید یک فصل جذاب و دیدنی
sina1993
01-09-2017, 10:18 PM
من نمیدونم چرا افرادی سماجت میکنن روی این موضوع و نمیخوان متوجه بشن که فدرر به اواخر دوران افتخارامیزش رسیده و الان دیگه نباید توقع جام گرفتن ازش داشت اونهم با وجود اینهمه بازیکن سرحالتر و جوونتر و سرپنجه تر فدرر هنر کنه بتونه در مسابقات بزرگ به یکچارم و سمی برسه خیلی زوربزنه کولاک کنه بتونه آخر سال خودشو به رتبه زیر ده برسونه با توقعات عجیب غریب و رویا پردازی در مورد موفقیت فدرر فقط خودتون اذیت میشین در مورد جوکو هنوز قضاوت زوده امسال هم میتونه یک سال رویایی براش باشه مثل ۲۰۱۱،۲۰۱۵ هم امکان داره سال برهوتی داشته باشه استرالیا اهمیت زیادی داره توی دوحه و بازی با اندی ماری که خیلی مصمم و آماده بود باید دید با تیم جدیدش چکار میکنه اندی ماری هم که دیگه نیازی به تعریف تمجید نداره کاری که ۲۰۱۶موفق به انجامش شد کار ستودنی و باورنکردنی بود اگر شاهد اتفاق عجیبی نباشیم اندی و جوکو با سطح بالاتری که نسبت به بقیه دارند امسال هم رقابت فشرده ای با هم خواهند داشت آبی از بقیه گرم نمیشه مگر حوادث و اتفاقات عجیب در معادلات تغییر بوجود بیاره البته نادال و فصل خاک رس حکایتش جداست هرچند باز هم بدشانسی نادال اینه که جوکو و اخیرا اندی روی خاک هم خوب کار میکنن به امید یک فصل جذاب و دیدنی
عزیزم با یوزرجعلی جواب نده توی گروه حواست نبود سوتی دادی , لو رفت
پست بالا درباره نواک بود اگه درست میگم و حرف نواک رو قبول داری که برای اولین بار بگو اشتباه کردم چیزی ازت کم نمیشه اگه هم همچنان نمیخوای واقعیت رو قبول کنی همین که چیزی نگی بحث تموم میشه نیازی نیست به حاشیه بزنی
این سینا کیه؟چندسالشه؟فازش چیه؟ اسم این مبحث سقوط فدرره در همین زمینه هم نظرخودمو نوشتم حالا کیه داره به درودیوار میزنه....سینا چی زدی داداچ؟
چیزی که داره تکرار میشه و چسبونده میشه به من توسط دوسه نفر اتهام یوزر جعلیه زشته بابا بزرگ بشین اینجوری مخالفو جواب میدین؟
مسعود 289
01-10-2017, 12:49 PM
عجیبه که اینقدر روی نظراتت اصرار داری خود شما وقتی چهارسال قبل از موعد مقرر روی 10 درصد خطا حساب میکنی مطمئنا موقعی که 2020 بشه چیزی از پیشبینی نمونده که بخوای درصد خطا براش مشخص کنی
با توجه به شرایط موجود و امتیازاتی که نواک باید دفاع کنه و بعلاوه با توجه به افزایش سن نواک و همونطور که خودش اشاره کرد(حتی خود نواک هم این حرفایی که میزنی رو قبول نداره) با توجه به تغییر اولویتها , بعیده نواک حالاحالاها به رنک 1 برگرده( عدم شرکت توی دبی یه نمونش هست)
بنابراین با توجه به مسائلی که اشاره کردم بعیده نواک حتی با فرض برگشت دوباره به رنک1 , مدت زیادی بتونه اونو حفظ کنه
با درود به نشاط عزیزم:434:
سینا جان جوری میگی انگار رقیب مستقیم نواک ۶ سال ازش کوچکتره:434:
نه جانم یک هفته تفاوت سنی دارند
انگار که ماری امتیازی برای دفاع نداره!
میگم چطوره هر کدوم اینجا یک نظری بگذاریم در مورد نواک و راجر ۲۰۱۷
یکسال بعد بهش رجوع کنیم
Dariush.roger
01-10-2017, 01:45 PM
دوستان جواب ادمهاي كودن و نادان را ندهيد از پستهاشون معلومه چقدر ابله هستن
mspayam
01-10-2017, 02:56 PM
سینا جان تو که خودت خوب می دونی این رفیقمون اگه خود نواک هم بیاد بگه من دیگه نمی تونم قهرمان بشم باز میاد می گه نواک قهرمانه. ولی چیزی که مشخصه اینه که امسال از ابتداش تا انتهاش برای فدرر سال کم استرس و راحتی خواهد بود چون امتیاز زیادی برای دفاع نداره و با بازی خوبی که توی هاپمن کاپ و مخصوصاً جلوی گسکه ارائه کرد نشون داد که با وجود اینکه در رنک فعلی فقط یه پله از گسکه بالاتره ولی جایگاه اصلیش در بین تاپ فوره.
ولی برعکس، نواک در شش ماه اول سال روزهای خیلی سختی رو پیش رو داره، توی این شش ماه باید از 6000 امتیاز دفاع کنه که کار فوق العاده سختیه و رسیدنش به رنک 2 هم باعث می شه که از لحاظ روانی هم فشار زیادی برای رسیدن به رنک 1 روی اون باشه .
دوستان جواب ادمهاي كودن و نادان را ندهيد از پستهاشون معلومه چقدر ابله هستن
محیط اینجا را با فحاشی به لجن نکش میفهمی!؟
جواب دادن با فحش کاری نداره ولی برای من سخته شخصیتم را به اندازه یک شخص بی تربیت و فحاش پایین بیارم
مسعود 289
01-11-2017, 12:21 AM
سینا جان تو که خودت خوب می دونی این رفیقمون اگه خود نواک هم بیاد بگه من دیگه نمی تونم قهرمان بشم باز میاد می گه نواک قهرمانه. ولی چیزی که مشخصه اینه که امسال از ابتداش تا انتهاش برای فدرر سال کم استرس و راحتی خواهد بود چون امتیاز زیادی برای دفاع نداره و با بازی خوبی که توی هاپمن کاپ و مخصوصاً جلوی گسکه ارائه کرد نشون داد که با وجود اینکه در رنک فعلی فقط یه پله از گسکه بالاتره ولی جایگاه اصلیش در بین تاپ فوره.
ولی برعکس، نواک در شش ماه اول سال روزهای خیلی سختی رو پیش رو داره، توی این شش ماه باید از 6000 امتیاز دفاع کنه که کار فوق العاده سختیه و رسیدنش به رنک 2 هم باعث می شه که از لحاظ روانی هم فشار زیادی برای رسیدن به رنک 1 روی اون باشه .
ببینم از پروتکتد رنکینگ چه حبر؟:434:
میگن قراره راج با رنک ۴ بیاد ملبورن آره؟:160:
تجربه نشون میده در مقابل اعتقادات متحجرانه و حرفهای بی اساس تو ارائه منطق بیفایده ست
به همین اکتفا میکنم که:
نواک اگر نیمه اول سال کارش سخته کار ماری تو نیمه دوم سخت تره
جنابعالی که خیلی ادعات میشه بفرما که
نواک و راجر در استرالیا و کل سال ۲۰۱۷ چه میکنند
همینجا بهت نوید میدم که
نواک امسال حداقل ۲ تا گرند و حداقل ۴ تا مسترز اضافه میکنه و تا رولند نامبروانی را پس میگیره
راج هم سال فاجعه باری در انتظارشه
۲۲ دی ۹۵
مسعود 289
01-11-2017, 12:26 AM
محیط اینجا را با فحاشی به لجن نکش میفهمی!؟
جواب دادن با فحش کاری نداره ولی برای من سخته شخصیتم را به اندازه یک شخص بی تربیت و فحاش پایین بیارم
دوست عزیز اینجا همه اینو میشناسند جوابش را نده که هر چی لایق خودش و خانوادشه نثارت میکنه اینجا هم متاسفانه ناظرین در مقابل فحش و توهینهای این فرد به گونه عجیبی ساکتند!
Dariush.roger
01-11-2017, 01:32 AM
دوست عزیز اینجا همه اینو میشناسند جوابش را نده که هر چی لایق خودش و خانوادشه نثارت میکنه اینجا هم متاسفانه ناظرین در مقابل فحش و توهینهای این فرد به گونه عجیبی ساکتند!
هم كلام شدن با يه ادم پست و عقده اي نتيجش همينه توهين به خانواده جواب يه ادم بي خرد و كودن همين ميشه اون مدير بي لايق اين سايت خوابه كجاي دم اين موجود كه معلوم نيست از چه جنسي هست حيوان جانور خزنده در شان اينام نيستي
كه پرتت كنن بيرون ، به من هرچقد ميخواي توهين كن ولي به خانواده توهين نكن معلوم نيس كدوم بيغوله اي زيست ميكني ادم پيدات كنه انگل
مديريت ضعيف اين سايت باعث خلوت شدن اين سايت هست نه اين انگل
راس میگن شهرخلوت شه قورباغه هفت تیرکش میشه اینجا هم ناظر نداره داریوش راجر شده لات و چاقوکش اینجا کم مونده به رییس و ناظر هم فحش بده
pourya RF
01-12-2017, 03:18 AM
عزیزان این بنده خدا نه پسته نه عقده ای یه بچه ی کم سنو ساله فقط که نباید جدیش بگیرید !! مشکل از خودتون که با یه بچه هم کلام میشید اصلا نباید پستای بی ارزشو بی محتواشو بخونید چه برسه به اینکه بخواین جوابشو بدین... البته قبول دارم کوتاهی مدیران در مورد بن کردن این کاربر رو !!!
#سامان#
01-14-2017, 04:20 PM
کی بود که با ضرس قاطع میگفت فدرر پروتکتد رنکینگ میگیره؟؟؟؟؟؟؟پس کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا نگرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
sina1993
01-14-2017, 04:49 PM
کی بود که با ضرس قاطع میگفت فدرر پروتکتد رنکینگ میگیره؟؟؟؟؟؟؟پس کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا نگرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
عزیزم بحث روی این مسئله بود که protected ranking به راجر تعلق میگره یا نه؟ که مهدی جان میگفت تعلق میگیره و درست هم میگفت ولی بعضی از دوستان میگفتن چون راجر مصدوم نبوده بهش تعلق نمیگیره
اگه راجر درخواست بده بهش تعلق میگیره ولی بدردش نمیخوره چون خودش رنکش بالاست و مستقیما وارد جدول اصلی میشه
سینا چرا خلط مبحث میکنی؟ چرا خود پیام نمیاد درباره ادعای دوماه قبلش توضیح بده؟این حرفی که میزنی تناقض داره اگر فدرر احتیاجی به پروتکتد رنکینگ نداشت چون در جدول اصلیه خوب این که دوماه قبل هم مشخص بود از همون اول معلوم بود کسی که رنک ۱۶ یا ۱۷را داره نمیان تو جدول اصلی گرنداسلم بهش سید ۳یا ۴بدن الان هم واضحه با شرایط قرعه اگر فدرر به چهارنفر آخر نرسه باز هم سقوط میکنه و بقیه فصل هم تا وقتی یک نتیجه خوب و امتیاز بالا نگیره شرایطش در قرعه بهتر از این نخواهدشد
#سامان#
01-15-2017, 02:16 PM
عزیزم بحث روی این مسئله بود که protected ranking به راجر تعلق میگره یا نه؟ که مهدی جان میگفت تعلق میگیره و درست هم میگفت ولی بعضی از دوستان میگفتن چون راجر مصدوم نبوده بهش تعلق نمیگیره
اگه راجر درخواست بده بهش تعلق میگیره ولی بدردش نمیخوره چون خودش رنکش بالاست و مستقیما وارد جدول اصلی میشه
نخیرشم منظورش این بود که رنک بالای 17 بهش میدن بیخود ماست مالیش نکن:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
sina1993
01-15-2017, 08:50 PM
مسئله مورد بحث مشخص بود پس صورت مسئله رو تغییر ندید , دلیلی هم برای توضیح وجود نداره , مطلبی که سایت رسمی ATP منتشر کرده بود رو دکتر زحمت کشید و اینجا به اشتراک گذاشت شماها هم بجای اینکه بدنبال ایراد بنی اسرائیلی باشید ازشون بخاطر اینکه اطلاعاتشون رو به اشتراک میذارن تشکر کنید
#سامان#
01-16-2017, 03:54 PM
مسئله مورد بحث مشخص بود پس صورت مسئله رو تغییر ندید , دلیلی هم برای توضیح وجود نداره , مطلبی که سایت رسمی ATP منتشر کرده بود رو دکتر زحمت کشید و اینجا به اشتراک گذاشت شماها هم بجای اینکه بدنبال ایراد بنی اسرائیلی باشید ازشون بخاطر اینکه اطلاعاتشون رو به اشتراک میذارن تشکر کنید
باید بیاذ رسما مغذرت خواهی کنه،مخصوصا از حناب آقای گشاذ ببخشید نشاظ:254::254:
mspayam
01-16-2017, 08:19 PM
اووه، من این دو روز نیومدم اینجا و جماعت حاشیه دوست چقدر شلوغش کردن اینجا رو.
ممنون از سینای عزیز بابت پست هاش، بحث پروتکتد رنکینگ دو قسمت بود که یکیش همون چیزیه که سینا جان توضیح داد و یکی از کاربرها با اصرار زیاد می گفت که نمی دن بهش. منبع من برای این ادعام گرگ شارکو و سایت Sports Illustrated بود که هر دو معتبرن.
اما قسمت دومش بخشی بود که من اشتباه کردم و فکر می کردم میانگین رنک فدرر رو حساب می کنن و بهش سید بالاتری می دن توی گرند اسلم. من برخلاف بعضی از دوستان از اینکه بیام بگم اشتباه کردم هیچ ترسی ندارم. اما اون دوستانی که هی دو عنوان دو عنوان می کردن و بعد هم اصلاً به روی مبارکشون نیاوردن که اشتباه کردن حالا اومدن دارن به من گیر می دن. واقعاً خنده داره.
rojhin
01-17-2017, 02:20 AM
باسلام به جناب دکتر و سینای عزیز !
دوستان عزیز میخ آهنی در سنگ که فرو نمیره . شما با کسی حرف میزنید که حتی ابتدایی ترین اصطلاحات تنیس رو نمیدونه و برای اینکه بهش حالی کنی که اسلایس بکهند یعنی چی باید بهش بگی از اونایی که فلی لوپز میزنه اونوقت شما عزیزان وقت گرانبهاتون رو صرف میکنید که بهش یاد بدید protected ranking یعنی چی ؟ حیف از شما و وقتتون که اینجوری هدر بره .
موفق باشید
مسعود 289
01-17-2017, 04:06 PM
اووه، من این دو روز نیومدم اینجا و جماعت حاشیه دوست چقدر شلوغش کردن اینجا رو.
ممنون از سینای عزیز بابت پست هاش، بحث پروتکتد رنکینگ دو قسمت بود که یکیش همون چیزیه که سینا جان توضیح داد و یکی از کاربرها با اصرار زیاد می گفت که نمی دن بهش. منبع من برای این ادعام گرگ شارکو و سایت Sports Illustrated بود که هر دو معتبرن.
اما قسمت دومش بخشی بود که من اشتباه کردم و فکر می کردم میانگین رنک فدرر رو حساب می کنن و بهش سید بالاتری می دن توی گرند اسلم. من برخلاف بعضی از دوستان از اینکه بیام بگم اشتباه کردم هیچ ترسی ندارم. اما اون دوستانی که هی دو عنوان دو عنوان می کردن و بعد هم اصلاً به روی مبارکشون نیاوردن که اشتباه کردن حالا اومدن دارن به من گیر می دن. واقعاً خنده داره.
عجب ! هنوز میگی دو عنوان نبود!؟ دو تا جام را ندیدی!؟
چندماه قبل گفتم راج با قرعه افتضاح بخاطر رنکش میاد ملبورن گفتی نه! دیدی که شد.
حالا منتظر اوت شدن فضاحت آمیزش باش
خیلی جالبه که دقیقا همین امروز تو گروه تلگرام گفتی فقط بخاطر لجبازی و مخالفت با من مینویسی
این خیلی بده که بخوای بخاطر دشمنی و لجبازی با یک نفر دیگه به دیگران اطلاعات غلط بدی
بیشتر از این ازت انتظار داشتم!
آره امسال ملزر حسابي شاخ شده بود و مشخص بود كه توي آف سيزن حسابي تمرين كرده. من راستش نه بازي پارسال ورداسكو رو ديدم و نه بازي امسالش رو (سر كارم الان) ولي اين رو گفتم كه با تو مخالفت كرده باشم.
مسعود 289
01-17-2017, 04:14 PM
.....................................
مسعود 289
01-17-2017, 04:16 PM
باسلام به جناب دکتر و سینای عزیز !
دوستان عزیز میخ آهنی در سنگ که فرو نمیره . شما با کسی حرف میزنید که حتی ابتدایی ترین اصطلاحات تنیس رو نمیدونه و برای اینکه بهش حالی کنی که اسلایس بکهند یعنی چی باید بهش بگی از اونایی که فلی لوپز میزنه اونوقت شما عزیزان وقت گرانبهاتون رو صرف میکنید که بهش یاد بدید protected ranking یعنی چی ؟ حیف از شما و وقتتون که اینجوری هدر بره .
موفق باشید
زری جان خوشبختانه بعد از حذف خودخواسته ات:434: از گروه تلگرام دوستان در مورد گذشته و اوایلت در تی تی بنده را روشن کردند:443:
راستی بهت بخاطر زمان بندی دقیق و به موقعت جهت خروج از گروه تبریک میگم:434:
اما خیلی وقتها جات خالیه ها:251:
rezapor
01-22-2017, 02:53 PM
عوض کنید وجدانا این تایپیک رو وبجاش پست بزنید آیا فدرر درحال اوج گیری دوباره هست . کسی که جزو 16نفر برتر گرند اسلم استرالیا اوپن باشه آیا درحال سقوط هستَ!!!!!!:655:
siavash4
01-29-2017, 04:00 PM
چه سوخت اون کسی که این تاپیک احمقانه رو ایجاد کرد الان داره چه حرصی میخوره متاسفم براش
تنیس از معدود ورزشهاییه از هیچ کس نمیشه بدت اومد ولی متاسفانه افرادی تو این انجمن هستن باعث جدایی طرفدارا شدن
سلام
پاسخ سوال تاپیک: خیر نه تنها در حال سقوط نیست بلکه در حال صعود است. :866: بنده انتظار گرند ۱۹ رو ندارم اما این گرند ۱۸ واقعا معرکه بود.
darksider
01-29-2017, 10:49 PM
این تاپیک مسخره رو اینقد بالا نیارین که جز حرف مفت چیزی توش نیست
جوکوویچ اگه تونست تو 35 سالگی درست راه بره بیاین حرف میزنیم چه برسه بخواد تنیس بازی کنه و قهرمان بشه
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.