PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گفتگو ؛بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز مونته کارلو 2016 (Monte-Carlo Rolex Masters)

مسعود 289
04-09-2016, 08:18 PM
با سلام
سرانجام فصل خاک فرا رسید با رویدادهای مهمی
که سرآمد آن سه مسترز خاک و نهایتا گرند اسلم فرنچ اوپن(رولند گاروس)
و اینک اولین مسترز خاک در مونته کارلو
جایی که مدتهای مدید محل حکمرانی بی چون و چرای رافا نادال با 8 قهرمانی بوده
البته در سه دوره اخیر نادال اینجا توفیقی نداشته و
و بر عکس نواک جوکوویچ مرد شماره یک تنیس دنیا دوبار قهرمان شده
و البته مونته کارلو در کنار مسترز رم دو مسترزی هستند که فدرر موفق به کسب آن نشده
ساعاتی قبل قرعه کشی انجام شد و گمانه زنیها در مورد
حوادث و رویاروییهای احتمالی انجام شد
اگر به صورت سمبلیک 8 نفر اول رنکینگ را حاضرین در کوارتر بدانیم باید شاهد تقابل
نواک-فرر
فدرر-سونگا
نادال-استن
ماری-بردیچ
باشیم چیزی که احتمالا کاملا اتفاق نمی افته
در هر صورت قرعه جوریه که همه مدعیان برای رسیدن به 4 نفر پایانی چالشهای سختی دارند
نواک احتمالا باید با مونفیس بازی کنه و ممکنه در کوارتر به جای فرر ملاقات مجددی با گوفین داشته باشه
فدرر ممکنه با بلوچی و باتیستا آگوت بازی کنه و در کوارتر با گسکه یا سونگا
نادال شاید همان دور دوم با روسول ملاقات کنه و یک بازی خیلی سخت با دومینیک تیم
و بعد احتمالا برنده سیمون-استن
و اما ماری که اخیرا ضعیف کار کرده بنظر میاد دورهای ابتدایی کار آسونی داره اما
یک بازی سخت با برنده بردیچ و رائونیچ خواهد داشت

بازیهایی که دوست داریم ببینیم:
نواک-مونفیس
نواک-گوفین
فدرر-سونگا
نادال-تیم
نادال-استن
بردیچ-رائونیچ
ماری-رائونیچ
نواک-فدرر
نادال-ماری
نواک-نادال

به امید تماشای بازیهایی جذاب و نزدیک و سرانجام 29

مسعود 289
04-09-2016, 09:21 PM
دومینیک تیم پدیده جوان و روبه رشد این روزها که تبحرخاصی در بازی روی خاک داره
احتمالا بازی جالبی با نادال خواهد داشت
شاید شگفتی امسال حضور تیم در فینال باشه اگر از نادال بگذره
بردیچ فینالیست پارسال بنظرم شانسی برای دفاع از 600 امتیازش نداره و توسط رائونیچ اوت میشه

taban
04-10-2016, 10:41 AM
سلام بچه ها خدا قوت... میخواستم بدونم نادال تو کدوم مسترزها فعلا تا اینجا قهرمان نشده؟
خب جوکوویچ و فدرر رو میدونم.. یکی تو سینسیناتی و دیگری هم مونت کارلو.

مسعود 289
04-10-2016, 12:26 PM
سلام بچه ها خدا قوت... میخواستم بدونم نادال تو کدوم مسترزها فعلا تا اینجا قهرمان نشده؟

فدرر رم هم قهرمان نشده
نادال میامی را می دونم بنظرم شانگهای هم نشده
به لطف پاور عزیز میشه تو آرشیو این مطالب را دید یا در ویکی پدیا

YOSEF
04-10-2016, 01:08 PM

فدرر رم ومونت کارلو ورافا میامی شانگهای وپاریس...درود

taban
04-12-2016, 09:06 AM
ممنون از بچه ها بابت راهنماییهاتون.....
درود بیکران....

taban
04-12-2016, 09:17 AM
نیشیکوری به چه دلیل تو مسابقات شرکت نکرده؟

YOSEF
04-12-2016, 04:51 PM
دوستان سلام نتیجه بازی راجرباگارسیا لوپز چی شد..

مهران
04-12-2016, 05:45 PM
دارن بازی میکنن
راجر ست اول رو 6-3 برد و ست دومم 5-2 جلو هست
با توجه به اینکه لوپز خاک باز نسبتا خوبیه شروع خوبی بوده برای اسطوره بعد از این همه مدت

MRF
04-12-2016, 05:58 PM

راجر 6-3 6-4 برد

Maani
04-12-2016, 06:13 PM
به اميد حذف رئال در بازي امشب

مسعود 289
04-12-2016, 07:00 PM
دارن بازی میکنن
راجر ست اول رو 6-3 برد و ست دومم 5-2 جلو هست
با توجه به اینکه لوپز خاک باز نسبتا خوبیه شروع خوبی بوده برای اسطوره بعد از این همه مدت

به به
ببین کی اومده:251:

مهران
04-13-2016, 12:07 AM
به اميد حذف رئال در بازي امشب

احوالاتت چطوره محمد؟!؟:434:

.AMIR.
04-13-2016, 03:42 AM
نیشیکوری به چه دلیل تو مسابقات شرکت نکرده؟

کلا تو مونته کارلو حاضر نمیشه و در مجموع فقط سال 2012 در این تورنمنت بوده. دلیل اصلیش هم، تاثیر نداشتن امتیاز این مسترز در بارکلیز لندن است. (که البته در صورت حضور و بالا بودن پوینت، میتونه در Best Other لحاظ بشه )

و البته برای آمادگی مطلوب برای دفاع از 500 امتیاز بارسلونای سال گذشته که فاصله ای بین مونته و بارسلونا (11 تا 18 آوریل) برای ریکاوری نیست.

taban
04-13-2016, 09:16 AM
بچه ها دیروز کانال cbc hd azerbaijan بازیهای تنیس رو نشون داد؟

taban
04-13-2016, 05:59 PM
جوکو در حال حذف شدن....
ببینیم میتونه بازی رو برگردونه.. سیو آخر برای وسلی.. خیلی حساسه

taban
04-13-2016, 06:08 PM
جوکوویچ حذف شد...
ولی یه تجربه ای شد واسش که اینقدر نباید مقابل ضعیفترا محتاط و از پیشبرنده شده باشه..
آخرش میشه همین باخت مقابل وسلی... ولی وسلی در حد و اندازه های تنیسور بالا بازی کرد.

mspayam
04-13-2016, 06:19 PM
تازه به قول مانی تورنمنت جذاب شد. به امید پیروزی فدرر یا نادال.

Navidi
04-13-2016, 06:27 PM
I think it is easier to beat Novak on clay than on any other surfaces. If you’re going to beat him right now, it is going to be on clay. He’s not a natural clay-court player. He doesn’t move as well on clay as he does on a hard court.
رابین سادرلینگ

ali mohsenian
04-13-2016, 06:49 PM
با سلام
خب بالاخره قطب مخالف سایت خوشحال شد عملکرد درخشان نواک در یک سال اخیر عملکرد بلامنازع نواک باعث شده بود این سایت دوقطبی بشه و همیشه یک قطب در حال خوشحالی بودن گروهی از طرفداران نواک که با قهرمانی هاش شادی میکردن و گروهی که منتظر نشسته بودن تا نواک شکست بخوره و جشن بگیرند حالا نوبت گروه دومه
صد در صد این تورنمنت و تورنمنت های دیگر جذاب تر پیگیری خواهند شد چون ساحت مقدس شکست ناپذیری جوکوویچ شکسته شد و حداقل تا تورنمنت آینده تا دوباره جام رو نگیره نمیتونه دوباره بدستش بیاره و این وسلی جوابی بود در جواب افرادی که میگفتن نواک شکست ناپذیره و نمیشه با هاش مقابله کرد به نظرم عامل شکست نواک خودش بود این دو سه روز اخیر خیلی رفته بود سراغ خوش گذرونی و مسابقات خیلی دسته پایین گرفته از عوامل دیگر شکستش تغیر زمین بوده چون بفاصله یک هفته از آمریکا به آروپا اومد و از هاردکورت میامی به خاک رس مونت کارلو و عدم کسب آمادگی لازم بر روی سطح جدید (حالا که دل مارو سوزوند :240::240::240:میتونه هرشب تو رستوران جدیدش شام بخوره :434::434::434: )
این باخت و این تلنگر لازم بود حداقلش بهتر از این بود که تو رولند میباخت و دیگه جایی برا جبران نبود یاد سه سال پیش افتادم که نواک اومد به قهرمانی های نادال تو مونت کارلو پایان داد و دو هفته بعد تو اولین بازی به دیمیتروف باخت
امیدوارم این باخت برای مسئولان لاریوس ذهنیت ایجاد نکنه که جایزه نواک که واقعا حقشه رو بهش ندن البته که باید بر اساس عملکرد و دستاورد های پارسال قضاوت کننه ولی این شکست در یک هفته مانده بهاین مراسم باعث ایجاد ذهنیت اشتباه میشه ( به هر حال نواک نمایندهتنیسه و چه فدرری چه نادالی باید ازش حمایت کنن )
نواک در سه سال اخیر در فصل خاک یک شروع شیرین داشت و یک پایان تلخ ولی حالا که امسال نواک شروع تلخی داشته به امید یه پایان شیرین و فتح رولند گاروس
در ادامه تورنمنت ما دست به دامن واورینکا میشیم با این که دل خوشی ندارم ازش و قهرمانی استن خیلی بهتر از فدرر و ناداله (اگر فدرر تا الان قهرمان مونت کارلو شده بود میرفتم تو جبهه راجر ) و مطمئنا از ماری آبی گرم نمیشه به امید اینکه از نیمه بالا تسونگا و از نیمه پایین استن بالا بیان
پیوست : پیرو پست دوست گرامی navidi اگر شما با رابین ارتباط دارید میشه این جمله رو بهش بگین ( کسی میتونه درباره سطح بازی نواک روی خاک رس نظر بده که جلوی نواک روی خاک رس بیگل نشده باشه )
با تشکر - یا علی

taban
04-13-2016, 07:05 PM
نواک باید میباخت تا یه شوک بهش بیاد و بفهمه این هارت کورد نیس خاک هست.. حالا هرچقدر بگیم دیگه فایده نداره حذف شد..
کلا 2016 رو جوکو متوسط شروع کرده اگه خلاقیت و تجربه تو هارت کورد نبود فکر نکنم دو مسترز اول رو تصاحب میکرد
به نظرم تا رولند با همین شیوه بازی کنه (محتاتانه بازی کنه ) همه انرژیشو بذاره واسه رولند.. یه ضعفی که داره زود خسته میشه مثلبازی امروز و همچنین ترسی که از سال های قبل داره..

behsen
04-13-2016, 07:20 PM
بعد از 3 سال و 24 مسترز جوکو اولین بازیشو باخت و از دو رقابتها حذف شد!! آخرین باخت نواک در این دور از مسترزها به مادرید 2013 برمیگرده که به دیمیتروف باخت و حذف شد. بعد از اونم که دیگه تو مادرید شرکت نکرد.

فک میکنم این چند وقت اخیر نواک یکم دچار غرور شده و کمی از بالا به بقیه تنیسورا نگاه میکنه، این باخت یه تلنگر عالی بود براش که ورزش حرفه ای در این سطح جای شل گرفتن و خوب تمرین نکردن نیست، بدون تمرین و آمادگی نمیتونی بری و همینجور کشکی همه رو ببری. حالا بهتره از این توفیق اجباری که نصیبش شده استفاده کنه و بره دو سه هفته به خوبی تمرین کنه و با آمادگی بهتر برای دو مسترز باقی مونده ی خاک و رولند گاروس آماده بشه. البته اگه رستوران داری اجازه بده!:242::434:

مسعود 289
04-13-2016, 08:07 PM
نظرات دوستان خوب را خواندم
موافقم و این باخت را به فال نیک میگیرم
و مطمئنم این هشدار به موقع میوه های شیرینی خواهد داشت

taban
04-13-2016, 08:32 PM
من از جوکو خوشم میاد بیشتر از ثباتش، تو جوانی هم بازی ثباتش همه رو به فکر فرو برده بود.که نکنه دردسر بشه واسه فدرر و نادال و همینطور هم شد و یه بازیکن مثلا جوکو نمیتونه همه بازیها رو ببره و شکست هم وجود داره.
و اما مونت کارلو... خیلی دوس دارم فدرر قهرمان بشه ولی فکر نکنم از سد نادال بگذره چون خیلی قوی شده.. و تو رولند گاروس زنگ خطریه برای جوکوویچ.

zhako
04-13-2016, 09:25 PM
بالاخره یکی پیدا شد وترمز دستی جوکو رو کشید.خیلی مغرور شده بود.زنگ خطر براش به صدا درآمده.دیگه کسی نمیاد به راحتی از جوکو شکست بخوره.از این تورنمنت دیگه شکستهای جوکو شروع میشه مثل شکستهای دیگر تنیسورهای بزرگ.ولی چیزی از ارزشهای جوکو کم نمیشه.چند وقتیه فوق العاده بازی میکرد.بهرحال روزگاره دیگه ...همیشه که نمیشه پیروز شد

Navidi
04-14-2016, 10:31 AM
دوست گرامی آقای محسنیان، درود. من فکر می کنم فرمایش شما خیلی منطقی نیست چون در اینصورت فدرر نباید درباره سطح بازی نادال در خاک رس صحبت کنه چون در فینال رولند گاروس در مقابلش بیگل شد، ماری هم نباید درباره فدرر و سطح بازیش در Hard court صحبت کنه چون دو سال پیش و در مسابقات آخر فصل در لندن بیگل شد. نادال هم نباید در این مورد حرفی از فدرر بزنه چون اون هم توی همین مسابقه های آخر فصل در بازی با فدرر بیگل شد و ...
به نظر من فرمایش شما مستدل نیست و در ضمن شما درباره یک بازیکن معمولی صحبت نمی کنید. درباره بازیکنی صحبت می کنید (سادرلینگ) که به سلطه نادال در خاک رس پایان داد و همیشه تنیسور خوب و قابل احترامی بوده. هیچوقت سوپراستار این ورزش نبوده اما همیشه در استانداردهای بالا بازی کرده و این رو نه فقط در خاک رس بلکه در کورت های متفاوت مثل چمن نشون داده. در ضمن صحبت اون با کلی تعریف از جوکوویچ شروع شد و اینکه در حال حاضر بردنش تقریبا غیر ممکن هست اما "اگر" ضعفی نسبی در بازی نوله باشه این ضعف در خاک رس هست و در این سطح میشه راحت تر اون رو برد.
من برای همه طرفداران منطقی نواک جوکوویچ از جمله شما و behsen (http://tennistalkers.com/member.php?u=4403) عزیز بسیار احترام قائلم و با اینکه هیچ علاقه ای به نوله ندارم اما از اینکه دیروز در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی خیلی منطقی و عالی حرف زد و همنیطور بعد از باختش شکست رو خیلی منطقی قبول کرد لذت بردم. فکر می کنم نواک برای محبوب شدن در همه نقاط دنیا احتیاج داره که همیشه مثل دیروز منطقی باشه و خیلی سریع عصبانی نشه و ...> در انتها باید بگم که همه ما باید در این انجمن با هم دوست باشیم و بحث های سازنده بکنیم و امیدوارم نقل قولی که از سادرلینگ نوشتم شما رو آزرده نکرده باشه. نواک تنیسور بی نظیر و بسیار خوبی هست و باخت هم روی دیگر ورزش هست و من به عنوان طرفدار راجر فدرر به خاطر همه دستاوردهای بی نظیر نواک در دو فصل اخیر کلاهم رو براش بر می دارم. آخر هفته خوبی رو برای شما و همه دوستان آرزو می کنم.

taban
04-14-2016, 12:16 PM
بله نواک بازیکن باهوشیه و قابل احترام واگه دلش میخواد رولند رو تصاحب کنه باید تو همین مسترزهای پیش رو همین روال رو ادامه بده یهنی محتاطانه بازی کنه و خودش رو خسته نکنه بااخره ضعفش تو خاک همینه...

karam
04-14-2016, 02:39 PM
بايد واقعيت رو پذيرفت كه جوكو ديگه نميتونه مثل ٢٠١٥ باشه اين رو ميشه از بازي با سيمون تو استرليا، بازي با سونگا تو ايندين ولز و بازيهاي ضعيف با سوسا، تيم و گافين تو ميامي هم فهميد به عنوان يه نواكي بايد اعتراف كنم كه روزاي سختي در راهه ولي نميشه گفت كه زود خسته ميشه بيشتر به غرور بيجا بر مي گرده توكل به خدا ببينيم چي ميشه

behsen
04-14-2016, 03:28 PM
به نظر من اینکه با یه باخت حالا هر چقدر بد حکم صادر کنیم که نزول یه بازیکن در این سطح کلید خورد و جوکو دیگه کارش تموم شد و این حرفا منطقی نیست. تو ورزش حتی در اوج و در قله هم این باختا وجود داره، ده ها نمونه هم وجود داره، نه فقط تو تنیس، تو تمام ورزش ها. همین نواک حدود یک سال و نیم پیش نتایج نا امید کننده زیادی گرفت، توی مسترز کانادا و سینسیناتی دو بار دورهای سوم رو 2-0 باخت، بعدشم رفت و یو اس به نیشی باخت، توی شانگهایم راحت به فد باخت، ولی دقیقا بعد از شانگهای یه دوره ی استثنایی رو شروع کرد. من فکر نمیکنم مورد عجیب یا خاصی باشه، مگر اینکه توی دو مسترز بعدی هم نواک دچار مشکل بشه و نتونه به فینال و قهرمانی برسه، اون موقع میشه درباره افت و نزول و این چیزا حرف زد و گفت شانسش در گرندها مخصوصا رولند گاروس کمتر از قبل شده. به هر حال من از این به بعد حاضر نیستم یه گرنداسلم رو حتی با 10 مسترز عوض کنم، به خاطر صبر میکنم ببینم در ادامه فصل خاک و به ویژه رولند گاروس چه اتفاقاتی رقم میخوره.

taban
04-14-2016, 06:52 PM
ماری و فدرر و نادال به دور بعد صعود کردند.
میشه بگین نادال با فدرر تو کدوم مرحله به هم میخورن؟ ممنون

zhako
04-14-2016, 07:54 PM
ماری و فدرر و نادال به دور بعد صعود کردند.
میشه بگین نادال با فدرر تو کدوم مرحله به هم میخورن؟ ممنون

تا فینال بهم نمیخورن

beeroz
04-14-2016, 08:40 PM
وسلي كه جوكو رو برد مسه اب خوردن به مونفيلس باخت

ali mohsenian
04-14-2016, 08:41 PM
با سلام خدمت دوستان وبویژه دوست گرامی navidi در مورد حرفی که درباره دوستی زدین من به شدت با شما موافقم و تلاش میکنم این بحث رو محترمانه و سازنده ادامه بدم ( به هرحال بیش ازهفت میلیارد انسان در دنیا هستند با بیش از هفت میلیارد دیدگاه متفاوت وجود دارند شاید یه پست از نظر یکی محترمانه به نظر برسه و از نظر نفر بعدی توهین و طعنه آمیز باشه به هر حال هر کس دیدگاه خودش رو داره و هر دیدگاه قابل احترامه من تلاش میکنم با منطقی ترینی که در توانم هست با شما بحث رو ادامه بدم )
به نظرم مقایسه مثال های شما با سودرلینگ و جوکوویچ فرق زیادی دارند فدرر نادال و ماری که شما مثال زدید بسیار با هم بازی کردند و همدیگر رو به تعداد دفعات دورقمی بردن و به تعداد دفعات دو رقمی به هم باختن و در تقابل فدرر ماری میشه گفت همدیگرو تقریبا در تمامی سطوح مختلف شکست دادند و نادال و فدرر هم همین اشتراک رو دارن و در این همه بازی شاید روزایی بوده که رقیب قدیمی آماده نبوده و بیگل شده ولی در مورد جوکوویچ سودرلینگ در هفت دیدار جوکو 6 بار برده و رابین فقط یک بار و بر روی خاک رس از دو تقابل هر دو رو جوکو برده با وجود اینکه رابین یه بازیکن خاک بازه و فقط یک بار تونسته روی هاردکورت نواک رو شکست
اگر صحبت رابین رو ببینید همون جمله ی (شکست دادن نواک بر روی خاک آسلن تر از بقیه سطح زمین هاست ) این جمله با عملکرد رابین در تناقض هست و غیر منطقی به نظر میرسه یعنی اگه بردن نواک روی خاک آسون تره پس چرا تنها برد رابین مقابل نوله روی هاردکورت بوده با این که دو بار این فرصت رو داشته که نواک رو روی خاک شکست بده
پ.ن.آقای navidi عزیز ما هم از لحاظ سنی و هم از لحاظ سواد تنیسی کوچیک شماییم اگر در بحث پاسخ شما رو دادم جسارت منو به خاطر کنجکاویم ببخشید
یا علی

Ali.Stan
04-15-2016, 10:57 AM
راسته میگن دو پادشاه در یک اقلیم نمیگنجند.پاشاه خاک با پادشاه جدید خاک زود به هم رسیدن بازی فوق العاده ای میشه هر
.دوهم اماده نشون دادن.

چه واورینکا ببره چه نادال به نظرم شانس اول قهرمانیند.
برا ما که تو ایران با سطح خاک بیشتر اشنا هستیم.این مسابقات جذابیت بیشتری داره.
به امید بازیهای جذاب به ویژه رولند گاروس که خیلی وقته همه منتظرشیم. امسال فکر کنم جذابتر هم باشه

MRF
04-15-2016, 12:43 PM
http://www.atpworldtour.com/en/news/federer-named-among-fashionable-50-sports-illustrated-2016

MRF
04-15-2016, 12:46 PM
کلا تو مونته کارلو حاضر نمیشه و در مجموع فقط سال 2012 در این تورنمنت بوده. دلیل اصلیش هم، تاثیر نداشتن امتیاز این مسترز در بارکلیز لندن است. (که البته در صورت حضور و بالا بودن پوینت، میتونه در Best Other لحاظ بشه )

دوست عزیز میشه درباره این جمله که تاثیر نداره بفرمایید روی چه حساب ؟ چون تو جدول ریس رنکینگ تو لندن داره محاسبه میشه امتیازات ؟؟
در مورد best others هم توضیح بدین ممنون

archi
04-15-2016, 05:48 PM
Vamos Rafa ، Viva Persepolis :655:

rezaomo
04-15-2016, 05:52 PM
سلام به همه دوستان خوب فدررهم حذف شد. این جام قریب به یقین برای نادال احیا شده است.

behsen
04-15-2016, 06:47 PM
ربطی به این تاپیک نداره، ولی تبریک به دوستان پرسپولیسی:583::434: فقط یه سوال داشتم از دوستان، من اطلاعاتم درباره تنیس خیلی بالا نیست، هر سال چند تا گرند اسلم برگزار میشه؟:434:

archi
04-15-2016, 06:53 PM
ربطی به این تاپیک نداره، ولی تبریک به دوستان پرسپولیسی:583::434: فقط یه سوال داشتم از دوستان، من اطلاعاتم درباره تنیس خیلی بالا نیست، هر سال چند تا گرند اسلم برگزار میشه؟:434:

عالی بود ، مردم از خنده :251: گرند اسلم برای ما فقط خاکه ، سه تای دیگه زیر سرم و دوران نقاهتیم .:583:

.AMIR.
04-15-2016, 09:00 PM
دوست عزیز میشه درباره این جمله که تاثیر نداره بفرمایید روی چه حساب ؟ چون تو جدول ریس رنکینگ تو لندن داره محاسبه میشه امتیازات ؟؟
در مورد best others هم توضیح بدین ممنون

سلام، تو پرانتز توضیح دادم، کاملتر اینه که در مجموع برای رفتن به بارکلیز لندن 18 بازی محاسبه خواهد شد. 12 تورنمنت مهم ATP شامل 4 گرنداسلم ها و 8 مسترز (غیر از مونته کارلو) و 6 تورنمنتی که از نظر پوینت، بیشترین دستاورد را برای یک بازیکن داشته است.

فرق مونته کارلو با سایر مسترزها در اینه که، بازیکنی می تونه در این مسترز شرکت نکنه، در عین حال، در سایر تورنمنتها این شانس رو داره که به امتیازش اضافه کنه. برخلاف مسترز میامی و...

اینکه چرا الان داره در Race Ranking برای لندن تمام امتیازات مونته کارلو محاسبه میشه، هنوز ابتدای تقویم ATP ست. تا پایان ماه اکتبر، در صورتی که بازیکنی در تورنمنت مونته کارلو شرکت کرده باشه اما جزء 6 تورنمنت با پوینت بالا نباشه، تورنمنت مونته کارلو اش در جدول محاسبه بارکلیز حذف خواهد شد.

-----

بازی راجر رو نتونستم ببینم، نتیجه نمی تونه ناراحت کننده باشه. عمل سنگین مينيسك زانو بعلاوه فرصت کم برای ریکاوری و همچنین بازی در زمین پر فشار Clay اونم با این سن و سال نیاز به برنامه فشرده تر وسنگین تر و البته تایم بیشتری داره، قبل مونته کارلو گفته می شد امکان داره راجر در تورنمنت 250 امتیازی اشتوریل پرتغال با Wild Card یا مسترز مادرید شرکت کنه. با اون مصدومیت سخت، بدن راجر هنوز خیلی زوده برای فشار سنگین تر، ترجیح میدم خاک رس رو با همون فرنچ اوپن تموم کنه. اینجوری زمان بیشتری برای ریکاوری کامل در اختیار داره. مهمتر از اون ویمبلدون و المپیک ریو است که در پیش هستن. امیدوارم تا تورنمنت هاله و اشتوتگارت به مرز آمادگی برسه.

در مورد بازی نواک و یری وسلی،بدشانسی نواک این بود که بازی اولش همچین بازی در اومد. اگه راند بالاتری بود برخورد این دو، بعید بود اینجوری بازی رو از دست بده نواک.. درمورد وسلی، کلا استایل بازیش فارغ از چپ دست بودنش، شباهت زیادی به بازی با نادال داشت. سرو، فورهند و... اون مصدومیتش کم تاثیر نبود در بازی بعدیش با مونفیلس.

نکته جالب؛ توماس بردیچ بیش از سن یری وسلی(22 ساله) در H2H به نواک جوکوویچ باخته (23-2 ) Respect !

مسعود 289
04-16-2016, 12:03 AM
final: murray-monfils
champion:monfils

nemanaldin
04-16-2016, 03:01 PM
شبکه های هندی چرا بازی ها رو نشون نمی دن؟
ten hd و sony espn hd رو چک کردم هیچ کدوم نشون نمی دن

taban
04-16-2016, 03:12 PM
دوست عزیز اینا تو کدوم مسیر ماهواره ای میان؟

taban
04-16-2016, 03:13 PM
نادال ست اول رو بدجوری باختو ای 1و2 سال اخیر نمیدونم چرا نمیتونه جلوی بزرگان بازی کنه؟

nemanaldin
04-16-2016, 03:33 PM
دوست عزیز اینا تو کدوم مسیر ماهواره ای میان؟
اسیاست 100.5 درجه شرقی

مسعود 289
04-17-2016, 11:38 AM
دوست دارم قهرمانی رافا را پیشاپیش
به عاشقان و دوستدارانش تبریک بگم
بعد از نواک همیشه خواستار موفقیت رافا هستم

mspayam
04-17-2016, 03:52 PM
final: murray-monfils
champion:monfils

من دیگه حرفی ندارم.

nemanaldin
04-17-2016, 05:56 PM
حداقل میذاشتی صفحه عوض بشه بعد می نوشتی :434:

davidbeckham
04-17-2016, 06:31 PM
قهرمانی نادال رو تبریک میگم

ARY143
04-17-2016, 06:42 PM
تبریک خدمت "نواکیون " ببخشید نادالیون عزیز ( از بس پیروزی های نواک را تبریک گفتیم عادت کردیم ) :434::434::434:

حضور پر قدرت نادال قطعا به زیبائی ها و هیجان بازی ها در ادامه فصل مخصوصا رولند خواهد افزود و دوستداران تنیس از این جهت مستفیض خواهند شد :583::583:

راجریون عزیز هم خودتون را آماده کنید واسه هیجدهمی که امسال آقا بهمون هدیه خواهد داد :1065::1065::1065::683::683::683::388::388::388:

behsen
04-17-2016, 06:54 PM
تبریک میگم به هوادارای نادال، نه تنها نادال که طرفداران تنیس. بعد از نزدیک به 2 سال رافا یه مسترز گرفت و این نوید یه رقابت جالب در ادامه فصل خاک رو میده. حتی از شکست های رقیبتون هم فقط تا یه جایی میتونید خوشحال و راضی باشید. از این قهرمانی رافا و هیجان انگیز تر شدن رقابت در ادامه خیلی خوشحالم.

28اُمین مسترز و 9اُمین مونته کارلو، اتفاق خوبیه برای نادال و دوستداران تنیس.

behsen
04-17-2016, 08:09 PM
:441::583:

http://uupload.ir/files/umn2_12932770_10154147741648958_7505163155824746005_n.png

nima.a
04-17-2016, 10:07 PM
تبریک تبریک تبریک :001_smile:

hadi manafi
04-17-2016, 10:26 PM
سلطان خاک بردش.تو خاک اگه نادال آماده باشه فرصت نمیده حریفش حتی یه گیم بگیره ازش.اگه هزار بار نادالو نواک تو خاک مسابقه بدن هر هزار بار نادال برندس(اگه آماده باشه)راجرم که اگه آماده باشه خاکو چمن و هارد فرق نداره همه رو میبره(آماده باشه)نواکم که سرعتیه توی هاردو چمن عالیه.اگه آماده نباشه تو این دو زمین قوقا میندازه(حالا اگه آماده نباشه)

omidd
04-17-2016, 10:36 PM
منم به نوبه خودم به دوستداران سلطان خاک تبریک میگم بعد از مدت ها با این مسترز میتونه روحیه خوبی بگیره هرچند همچنان با رافای گذشته فاصله زیادی داره.
تبریک به توان 4.

archi
04-18-2016, 08:39 AM
رافا ظاهرا رفته فارسی یاد گرفته اومده تنیس تاکرز میخونه ! اون حسن ختام 6 - 0 خیلی جالب بود ، هر چی باشه شهریار خاک سرخه ! :583: :583:

mspayam
04-18-2016, 12:58 PM
تبریک به رافا و رافائیون.
عادت کرده بودیم که هر سال نادال دست کم دو تا مسترز روی خاک بگیره (غیر از 2011) و وقتی که رافا سال 2014 فقط یه مسترز برنده شد و سال 2015 همون یکی رو هم نتونست ببره و به اندی ماری توی فینال مادرید باخت، یه کم شرایط بد شد و باخت های اخیر نادال در راندهای پایین گرند اسلم ها هم این نگرانی رو بیشتر می کردن. اما نادال برگشت و امسال اندی ماری رو توی نیمه نهایی زد و نمایش خیره کننده ای هم توی فینال داشت که دوباره همه رو امیدوار می کرد. فکر می کنم این قهرمانی بیشتر از هر چیزی برای خود نادال ارزشمند باشه تا باورش بشه که هنوز هم می تونه در اوج باشه و دوباره به رنک 1 برگرده. مخصوصاً اینکه در راه فینال رنک 2 و 4 رو هم شکست داد و به همه ثابت کرد که نادال دوباره داره به اوج برمی گرده.

به امید موفقیتش در تورنمنت های بعدی.

MRF
04-19-2016, 03:51 PM
سلام، تو پرانتز توضیح دادم، کاملتر اینه که در مجموع برای رفتن به بارکلیز لندن 18 بازی محاسبه خواهد شد. 12 تورنمنت مهم ATP شامل 4 گرنداسلم ها و 8 مسترز (غیر از مونته کارلو) و 6 تورنمنتی که از نظر پوینت، بیشترین دستاورد را برای یک بازیکن داشته است.

سلام و سپاس فراوان از محبت و راهنمایی شما