توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زمین تیس
arash_xone
07-21-2015, 03:11 PM
سلام جناب ادمین نمیشه اجازه بدید به تعداد نا محدود فحش +18 به این مسعولین زمینا و پیمانکاراش بدیم اینا دارن خونه مارو تو شیشه میکنن و هر روز قیمت زمینارو بی بی دلیل بالا میبرن . تو تهران که دیگه گندشو بالا اوردن ما علاقه مندان به تنیس قشر متوسط واقا باید چی کار کنیم ؟؟؟
یک زمین تنیس هم سمت اکباتان هست به اسم آکادامی تنیس آریانا که خیلی ضیعیفه. نیمه دوم سال با داربست چادر میزنه ارتفاع مرکز چادر حدود 5 متر هست که هر چی میزنه می خوره به داربست ها. ساعتی 30 هزار تومن اجاره زمینه و با مربی(بدون توپ جمع کن) 70 هزار تومن.
وقتی بازی میکنی همش استرس داری که توپ به داربست ها گیر نکنه. فضای دور زمین هم خیلی کمه
من آدرس و تلفنشو میزارم برای ثبت در تاریخ:
اکباتان انتهای بیمه 2 بعد کلانتری آکادمی تنیس آریانا
تلفن 44669224
09123706025
Alireza_Alemi
04-24-2016, 10:31 AM
سلام جناب ادمین نمیشه اجازه بدید به تعداد نا محدود فحش +18 به این مسعولین زمینا و پیمانکاراش بدیم اینا دارن خونه مارو تو شیشه میکنن و هر روز قیمت زمینارو بی بی دلیل بالا میبرن . تو تهران که دیگه گندشو بالا اوردن ما علاقه مندان به تنیس قشر متوسط واقا باید چی کار کنیم ؟؟؟
سلام دوست من واقعا یجوری لوازم و زمین ها و بعضی از شرایط هزینه بر شده که فقط دست عده ای از ورزشکاران افتاده و اونها استفاده میکنند مایی که علاقه و استعداد و پیشرفت داریم باید نگاه کنیم کاشکی شرایط جامعه خوب باش و وضعیت مالی رشد کنه تا بتونیم پرداخت کنیم والله توی این شرایط مسابقات کمی که برگزار میشه و جایزه های کمی که داره ارزش انتخاب کردن و ادامه دادن ورزش تنیس بصورت حرفه ای از ادم گرفته میشه باید همون تفریحی بازی کنیم ورزش اول و آخرم تنیس بود و هست اما چون دوستان کمی دارم و منزل ما از زمین های تنیس دوره خیلی خیلی کم پیش میاد برم تنیس بازی کنم آخری باری که رفتم مال 7 ماه قبل بود
:240:
kianoush_jooon
11-16-2017, 10:43 AM
سلام این آدرس وبسایت من هست
زمین های تنیس واقع در اصفهان
توضیحات تکمیلی برای دوستای عزیز:583::866:
http://esctennis.com
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.