PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهم مهم مهم: تست سطح آگاهی تنیس شما(استادان تنیس ایران بترسند)

بهار
06-16-2015, 09:14 PM
سلام به همه دوستان اهل فن،قصدم از ایجاد این تایپ نشان دادن سطح آگاهی ورزشی تمام اساتید مدارج بالا طی کرده(مدرک پرست ) تنیس ایران می باشد که وقتی با کسی که از تنیس اطلاعات کمی داره صحبت میکنن از کلمات انگلیسی و قلمبه ای استفاده می کنن که نشون بدن خیلی بلدن اما در عمل هیچ کدام به هر دلیلی هیچ بازیکن در سطح عالی( گفتم عالی نگفتم عالی نما در ایران) پرورش ندادن( این بی بازیکنی سند صحبتهای آینده منه که بعهدها اونو رو می کنم ).
هر کسی که میشناسه مربی یا اهل فنی که بهش ایمان داره سوالاتی که اینجا مطرح میشرو پیش این اشخاص بازگو کنن و بهشون بگن که اگه به علم خودش ایمان دارن بیان تو این سایت و نشون بدن که فقط به کسایی که اطلاعاتی ندارن توضیحات سر تکونی نمیدن.
دوستان هر سوالی که واقعا میدونید جوابشو نمیدونید و به این راحتی ها نمیتونید به جواب برسید اینجا مطرح کنید و از سوالات صفحه پر کن استفاده نکنید تا این عزیزان سوالات پیشه پا افتاده رو بهونه نیامدن به این سایت نکنن.

بهار
06-16-2015, 09:22 PM
اساتید یه نکته فراموش نشه:
کسی که بتونه موضوع های پیچیدرو ساده و به زبان تقریبا همه فهم بیان کنه نشون از سطح درک اون موضوع پیش خودشه.
ای دوست اگه میبینی نمیتونی مارو تفهیم کنی،آگاه باش که مسئله نا فهمی ما نیست بلکه مسئله خودت تو هستی.

بهار
06-16-2015, 09:35 PM
اولین و چالش بر انگیز ترین سوال.
چرا توی ایران کسی نمیتونه سرویس با سرعت 220 بزنه. یا چرا اکثریت سرعت سرویساشون خیلی خیلی پایینه؟
آیا مشکل مربوط به قدرت بدنی است؟
آیا مشکل عدم هماهنگی بین اندام جهت انتقال نیرو می باشد؟
آیا تکنیک ها مشکل دار است؟
آیا مسئله ذهنی؟
آیا مسئله بر میگرده به زمان های ابتدای فراگیری مهارت؟
آیا...
اساتید با دلیل پاسخ گوی این سوال باشید و لطفا از نظریه پراکنی پرهیز کنید چون بدونه اینکه متوجه باشید دستتان برای دیگران رو خواهد شد.

بهار
06-16-2015, 10:26 PM
کار جالبی که دوستان بخوان انجام بدن اینکه این سوالاتو پیش مربی خود یا دیگر مربیانی که میشناسند مطرح کنند و پاسخی که میدنو با نوشتن نام و فامیل آنها اینجا به اشتراک بگذارند.

بهار
06-17-2015, 10:57 PM
اگه جوابی نیست بگید تا سوال بعدیرو بپرسم و جواب سوال قبلیرو پیش خودم نگه دارم.

Mohammad
06-17-2015, 11:20 PM
به نظر من عدم آگاهی از مکانیزم صحیح سرویس و تکنیک مناسب. و اینکه چون تنیس‌بازهای ایرانی بیشتر روی خاک بازی می‌کن، مانند بقیه متخصصین زمین‌های رسی در دنیا، زیاد به بالابردن سرعت سرویس‌شون اهمیت نمی‌دن.

miladroozbeh
06-18-2015, 12:27 AM
توی دنیا یه تنیسور توی هر سرویسی میزنه سرعتش 220 کیلومتره؟حتی سرویس های دومش و کیک اسپین؟
من فکر میکنم واسه اینکه سرعت سرویست بالاتر بره نباید فقط یه سبد بذاری کنارتو شروع کنی محکم سرویس زدن و الکی زور زدن.واسه بهتر شدن اینکار قبلش باید تمرین فیتنس انجام بدی مثل تمرین با کش(نشر سرویس بهش میگن)یا اینکه بری یه توپ مدیسن بگیری وایسی روبرو دیوار و به حالت زدن سرویس وایسی و با دستی که راکت رو میگیری توپ مدیسن رو پرت کنی رو به دیوار-وقتی یه توپ 3-4 کیلویی رو مثل زدن سرویس پرتاب کنی بعد که راکت 300-320 گرم دستت میگیری مطمینن شتابش بیشتر شده.
مشکل میتونه مربوط به قدرت بدنی باشه و میتونه مربوط به عدم هماهنگی بین اعضا باشه.مثلا:سرویس اندی ماری یا تیسونگا رو ببین:::پشت بیس لاین هدف رو میبینه هر دو دستش میره جلو------دستی که راکت رو میگیره برمیگرده عقب همینجا بدن هم باهاش میره عقب--------توپ رو میندازه بالا----ضربه میزنه و بدن نیم متر یا 1 متری میره توی زمین بعد پرش.اینجا اتفاقی که میافته بدن مثل آونگ عمل میکنه و قدرت میده.
من نمیتونم بگم تکنیک ها مشکلی دارن.سرویس فلت دیگه چ تکنیکی میخواد که کسی بلدش نباشه؟فقط باید یا با وسط زه ضربه بزنه یا واسه اینکه ضربت شدت بیشتری بگیره با نیمه ی بالای زه ضربه بزنی---بعدشم اگرم فرض بگیریم کسی تو ایران بلد نباشه تکنیک سرویس رو یاد بده!!!!!توی یوتیوب کلی فیلم آموزش تنیس گذاشته از خیلی مربیای خارجی که با اسلوموشن بهت میگن چجوری باید سرو بزنی و توب کجا زه برخورد کنه و تاس رو چجوری بندازی
مشکل ذهنی رو بعید میدونم باشه اما بله میتونه به زمان های اوایل یادگیری برگرده اما باز این دلیل نمیشه که اگه خوب سرویس بهت یاد ندادن دیگه هیچ وقت سرویست خوب نشه و بقول شما با سرعت 220 نتونه بزنه پس خودش میتونه با فیلم دیدن و توی این سایت و اون سایت تنیسی سوال پرسیدن متوجه بشه فرق سرویس اسلایس و فلت و کیک چیه و بعد روی همینا تمرین کنه.

بهار
06-18-2015, 02:27 PM
نظر این دوست عزیز بیشتر تمرکز داره روی قدرت بدنی.
اما مسئله پیچیده تر از این حرفاست.
و اینطوری نیست که بگیم سرویس فلت زدن به دلیل دقت با وسط زه ضربه زدن راحته و اکثریت بلدن.

miladroozbeh
06-18-2015, 03:20 PM
نظر این دوست عزیز بیشتر تمرکز داره روی قدرت بدنی.
اما مسئله پیچیده تر از این حرفاست.
و اینطوری نیست که بگیم سرویس فلت زدن به دلیل دقت با وسط زه ضربه زدن راحته و اکثریت بلدن.
من نظر شخصیم رو اینجا گفتم و واسه خود من سرو اسلایس و کیک اسپین رو دیرتر از سرو فلت یاد گرفتم.از نظر من اینه که اگه همونطور که گفتم بدنت قبل از زدن سرو مثل آونگ عمل کنه کافیه توپ رو سمت هدف بندازی(البته بعضی یازیکنا واسه اینکه مشخص نشه توپشونو کجا میخوان بزنن تاس رو رو به جلو میندازن و بعد با ضربه نقطه یی که میخوان رو هدف میگیرن )اما تجربه شخصی من اینه که توپ رو سمت هدف میندازم و به سمت هدف میپرم و با قسمت بالایی زه تا اونجایی که میتونم مچ میزنم.

من فکر میکنم سرو فلت که بعنوان سرو اول بیشتر کاربرد داره 50-50 هستش یعنی یا امتیاز ایس میگیری یا حریف بلاکش میکنه و احتمال اوت شدن توپ بیشتر میشه و اینکه باید محکم بزنی تا حریف نتونه با ی ریترن تورو ته زمین نگه داره و دستت بسته باشه وگرنه اگه سرو فلت رو قرار باشه آروم بزنی چون هیچ پیچ خاصی نداره نسبت به کیک سرو و اسلایس حریف بهتر میتونه روی توپت سوار شه.

البته یچیزی رو بگم که اینو شنیدم و درست بودنشو دقیق نمیدونم.اما بازیکن هایی که قدشون خیلی بلنده بجای اینکه بیاین از سرو فلت بعنوان سرو اول خودشون استفاده کنن میان سرویس کیک اسپین ریسکی میزنن.یعنی اینکه قسمت سرویس باکس حریف جایشش رو میزنن که واسه حریف در اوردن توپ سخت باشه و اینکه وقتی این ضربه رو میزنن و نیرو بیشتر بهش وارد میکنن(چون سرو اولشونه)توپشون خیلی خیلی زیاد میپره بالا بعد از برخورد با سرویس باکس و این باعث میشه حریف کلا بره ته زمین و یا روی سر حریف بالاتر بره و ایس بشه.
نمونه اش اگه اشتباه نکنم پارسال توماس بردیچ یه همچین سرویسی به داوید فرر زد ولی یادم نیس تو کدوم مسابقه بود.

bad boy
06-18-2015, 03:34 PM
شماها از کجا میدونید کسی سرویس با این سرعت نمیزنه
مگه تو ایران سیستم هایی ک سرعت سرویسو نشون میده هم هست
مطمئنن اگه هم باشه انگشت شماره
من که خودم شخصا اگه سرعت سرویسمو میدونستم حتما تلاش میکردم ب 220 برسه

بهار
06-18-2015, 05:13 PM
سرعت سرویسو می شه راحت با یه کرنومتر و یک معادله ساده بدست آورد. اما دستگاشم تو ایران یه عده دارن. توی یه سفر خارجی به نقل از اشکان شکوفی که سرویس های عالی و پر سرعت میزنه گفته که هرچی سعی میکردم سرعت سرویسام از 180 بیشتر نمیشد.

miladroozbeh
06-18-2015, 11:48 PM
سرعت سرویسو می شه راحت با یه کرنومتر و یک معادله ساده بدست آورد. اما دستگاشم تو ایران یه عده دارن. توی یه سفر خارجی به نقل از اشکان شکوفی که سرویس های عالی و پر سرعت میزنه گفته که هرچی سعی میکردم سرعت سرویسام از 180 بیشتر نمیشد.
در مورد این معادله میتونی بیشتر توضیح بدی؟دقیقا من واسه اینکه بدونم سرعت سرویس هام چقدره باید چکار کنم؟و بعد عدد بدست اومده به کیلومتر هستش یا مایل؟

بهار
06-19-2015, 07:16 AM
توی یه تاپیک دیگه روش بدست آوردن سرعت سریسو کامل توضیح میدم. هم به کیلومتر میشه بدست آورد هم مایل.

miladroozbeh
06-19-2015, 10:36 AM
توی یه تاپیک دیگه روش بدست آوردن سرعت سریسو کامل توضیح میدم. هم به کیلومتر میشه بدست آورد هم مایل.
اگه امکان داره و زحمتی واستون نیس همین الان تاپیک رو درست کنید و توضبح بدید.یا اگه میخواید روزه دیگه اینکارو کنید اگه میشه همینجا بهم بگید.من خیلی وقته دوس دارم بدونم سرعت سرویس هام و میانگین سرعت بین سرویس اول و دومم چقدره.اما خب دستگاهی وجود نداشت تا الان که شما گفتید با کرنومترم میشه انجامش داد.البته من هر چی توی نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم و همشون از دستگاه های کوچکی بنام radar gun استفاده میکردند.

بهار
06-19-2015, 11:47 AM
دوست عزیز اینو باید توضیح بدم و در کنارش سوالایی که دوستان بپرسنو پاسخ بدم. و الان دیگه نمیتونم وقت روی این موضوع بزارم چون احتمالا تا چند روز دیگه نتونم به اینجا سر بزنم.
فقط یه مختصر میگم خودت دنبالشو توی کتابای بیومکانیک بگیر.
V= سرعت. d=جابجایی. دلتاt= تغییر زمان
سرعت = جابجایی تقسیم بر تغییر زمان.
حالا خودت فاصله برخورد راکت با توپ در سرویستو تا محل بر خورد توپ به زمین که همون انتهای اینباکس میشرو متر کن. بعد با یک کرنومتر بده به یکی تا دکمرو از زمان برخورد توپ با راکت تا برخورد به زمین بزنه(میتونی فیلم هم بگیری و این زمانو تو فیلم بدست بیاری )
حالا هم زمانو داری هم فاصله پس فاصله رو تقسیم بر زمان کن بعد چون فاصله بر حسب متر بر ثانیه است اونو ضربدر 60 کن تا بشه متر بر دقیقه بعد باز ضربدر 60 کن که بشه متر بر ساعت که بر حسب کیلومتر در بیاد حالا اگه خواستی کیلومترو تبدیل به مایل کن.
این اندازی گیری تقریبی هست و دقیقش داستان داره.
فقط توی20 تا سرویس سرعت هارو جم کن و بعد میانگین بگیر تا کمی عددت نزدیکتر بشه که این اندازه گیری هم برای ما اکتفا میکنه.
مثلا اومدیم خلاصه کنیم.

farshad1990
06-19-2015, 01:46 PM
یه نرم افزار موبایل هست به اسم سرو اسپید که خودم ازش استفاده کردم و خیلی اپ خوبیه به کسانی که میخوان اسپید سروشون رو بدونن شدیدا پیشنهاد میشه البته ناگفته نماند که این اپ در حال حاضر فقط واسه آیفون ساخته شده و نسخه اندرویدش هنوز ساخته نشده
اینم لینکش:https://itunes.apple.com/us/app/servespeed/id581908085?mt=8

miladroozbeh
06-19-2015, 02:51 PM
یه نرم افزار موبایل هست به اسم سرو اسپید که خودم ازش استفاده کردم و خیلی اپ خوبیه به کسانی که میخوان اسپید سروشون رو بدونن شدیدا پیشنهاد میشه البته ناگفته نماند که این اپ در حال حاضر فقط واسه آیفون ساخته شده و نسخه اندرویدش هنوز ساخته نشده
اینم لینکش:https://itunes.apple.com/us/app/servespeed/id581908085?mt=8
من دقیقا نمیدونم از کجا باید دانلودش کنم چیزی واسه دانلود پیدا نمیکنم میشه لینک دانلودشو بذاری؟ممنون میشم.

farshad1990
06-19-2015, 03:27 PM
من دقیقا نمیدونم از کجا باید دانلودش کنم چیزی واسه دانلود پیدا نمیکنم میشه لینک دانلودشو بذاری؟ممنون میشم.

مگه گوشی شما آیفونه؟؟ادانلودش کاری نداره فقط کافیه با ایفونت به اینترنت کانکت بشی و بری توی اپ استور و تایپ کنی serve speed به همین راحتی البته باید اپل آیدی داشته باشی تا بتونی دانلود کنید

بهار
06-21-2015, 02:21 PM
دوستان خدانگه دار همتون.
سعی کنید بحث و ادامه بدید

بهار
06-21-2015, 02:36 PM
راستی یه سوالم بپرسم خودتون بین خودتون سعی کنید به جواب برسید.
چرا توپ هایی که ایرانیا رالی میکنن برای اینکه بره ته زمین ارتفاع دار از تور رد میشه. اما بیرون از ایران خیلی راحت توپهایی که رالی میکنن با ارتفاع کم از تور و ته زمین فرود میاد. این قضیه تو هیچ کدوم از کل بازیکنای ایران وجود نداره و فیلم همه خوبای ایرانو گرفتم.
یه راهنمایی می کنم. دلیل اصلی هیچ ربطی به اسپینو راکتو این چیزا نداره. و فقط از علم فیزیک میتونید به این سوال جواب بدید.
خدا نگه داره همه.

miladroozbeh
06-21-2015, 10:35 PM
چرا توپ هایی که ایرانیا رالی میکنن برای اینکه بره ته زمین ارتفاع دار از تور رد میشه. اما بیرون از ایران خیلی راحت توپهایی که رالی میکنن با ارتفاع کم از تور و ته زمین فرود میاد. این قضیه تو هیچ کدوم از کل بازیکنای ایران وجود نداره و فیلم همه خوبای ایرانو گرفتم.
یه راهنمایی می کنم. دلیل اصلی هیچ ربطی به اسپینو راکتو این چیزا نداره. و فقط از علم فیزیک میتونید به این سوال جواب بدید.
خدا نگه داره همه.
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!من که تو سبک بازیم چیزی بنام اسپین اصلااااااااا نمیزنم و فقط میزنم و فلت میزنم حتی کنترل هام هم فلته اما آرومتر:434:توپ های من که ارتفاع زیادی ندارن با تور!!!!!!بقیه رو نمیدونم

Red-Line
06-23-2015, 06:46 AM
خدا نگه داره همه.

آنرا که حلال زادگی عادت و خوست
عیب همه مردمان به چشمش نیکوست
معیوب همه عیب کسان می‌نگرد
از کوزه همان برون تراود که دروست

-------===----------

میشه بفرمایید از کجا به این کشفیات رسیدید !!!!؟

چندتا تمرین یا مسابقه تنیسور های اماتور در خارج ایران دیدید ؟!! چندتا تمرین ها یا مسابقات تنیسور های داخلی رو دیدی ؟؟!! چطور به این نتیجه رسیدید ؟؟ فیلم رو در چه شرایطی گرفتید که تونستید به کل جامعه تنیس ایران گسترش بدید ؟!!! چه زمینی ، چه بازیکنای ، چه حریفی و ....

اصلا بحث شما هیچ پایه و اساس عملی نداره متاسفانه

بهار
06-23-2015, 12:31 PM
نه ما عیب نداریم که کار دیگرانو عیب دار میبینیم. ما همه عالی هستیم و پر از مقام های جهانی تنیس.
انسان خوب هممون پر از مشکلات با پایه و اساس علمی هستیم که اکثرا از نقد فرارین و میگن همه چی عالیه و با یه شعر که معنی اون شعر در مورد چیزی دیگه ای هست فکر میکنن عجب جواب قشنگی دادن. من تنیسم ایراد داره تو تنیست ایراد داره و هممون تنیسمون ایراد داره که به هیچ جایی نرسیدیم. حالا شما بشین فکر کن ما قهرمانیم و بگو واسه چی بی پایه علمی داری انتقاد میکنی در صورتی که بدونه علم داشتنم همه خرابکاریای کنج اندیشان مشخصه. بدونید توهم و تشویق دروغ، جنایت این کشور که همه ما رو به نابودی کشیده.
و کسانی مسوول این جنایتن که مثل یه عده میگن نقد نکنید. چرا بجای اینکه فکر کنید حرف من پایه نداره نمیرید یکم تحقیق نمیکنید که چرا توپ های رالی ایرانیا ته زمین فرود نمیاد.
بعضیا میگن توپ ما ته میره اما غافل از اینکه اونطرف اگه 100 تا توپ رالی میکنن 98 تاش نزدیک خط بیس لاینه نه مثل ما توی 100 تا پراکنده با ارتفاع های مختلف و نقطه های مختلف.( منم توی 10 تا سرویس میام یکبار هدفی که گذاشتمو میزنم اما چرا فدرر 7 بار میزنه یعنی منم بلدم. از این نوع طرز تفکر بچه گانه دست بردارید و اینقدر نگید ما بلدیم ).
یه عده با دوتا کتاب نصفه نیمه خوندن پایه و اساس علم اینیشتنم میتونن راحت پیش خودشون ببرن زیر سوال و احساس شادی کنن. اما دوستان هر حرفی سند میخواد و سند حرفهای من بی بازیکنی این سیستمه تنیس الانه. حالا اگه سندی معتبر تر دارید رو کنید و یادتون باشه سند خیالی و بدبختی رو نکنید.

بهار
06-23-2015, 12:38 PM
حال پخته در نیابد هیچ خام
پس سخن کوتاه باید والسلام

pinkfloyd
06-26-2015, 01:40 AM
حرف حق جواب نداره

hadi manafi
04-06-2016, 05:07 PM
همه اینجا جمع شدین که باهم بحث کنین و هم دیگه رو زیر سوال ببرین؟؟؟؟واقعا که باعث تاسفه.
ما باید سعی کنیم از تجربیات هم استفاده کنیم برای پیشرفت.بله درسته سرو هامون که بیشترین سرعتی زن ایران 180 بیشتر نمیزنه به گفته ی بهار اما برین بازی های روی خاک رو ببینین نهایت سرعتش 180 هستش.خاک سرعتو میاره پایین کند میکنه فردو.ما ینی همه ی کسایی که تنیس بازی میکنن با ترس بازی میکنن و نهایتا روزی 2 ساعت تنیس میزنن و 2 ساعت هم بدنسازی توی زمینو باشگاه میکنن که این برای یه تنیسور توی سطح آماتور خوبه حداقل برای پیشرفت باید 4ساعت توپ بزنی فقط تمرین 1 ساعت رالی کنی 1 ساعت سرو بزنی و بدنسازی کنی و هر وقت تموم شد بری خونه این میشه تنیس.در ضمن چند تا مقاله خونده بودم راجب مربی گری مگفت اگر بازیکن به اشتباهه خودش پی بردش و اونو تونست حل کنه میتونه پیشرفت کنه وباید بازیش بررسی بشه.ایرانیا مغرورن همه فکر میکنن عالین اما دریغ از این که 2000 جهان هستش بهترین بازیکنمون.اگه بخوای پیشرفت کنی باید همه چیز با اصول و برنامه باشه برای سرعت دادن به توپ هم قدرت بدنی هم هماهنگی هم حرکت دست و...همشون باید در سطح خوبی باشن که بشه بازی خوبی سرو خوبی تاپ اسپین خوبی زدش.دقت کنین نادال که با وسترن میزنه توپ ها از 50 تا 20 تاش ته زمینه.اینجا کسایی که با ایسترن میزنن اکثرا یواش میزنن تا توی سرویس باکس فرود بیاد
اما خدا رو شکر که داریم پیشرفت میکنیم.اگه میخوایم موفق بشیم باید دست در دست هم بدیم و از خودمون شرو کنیم.من این قول رو به همه میدم که نهایتا تا سال 2020 حداقل 2 الی 10 نفر توی 100 نفر برتر جهان هستن.(به امید روز های خوب.)

pinkfloyd
06-22-2019, 08:27 PM
خدا روشکر از آخرین تاریخ پست تا الان خیلی پیشرفت کردیم: خدا ر و شکر کنید ببینم آخرش کدوم خدا به دادتون میرسه. ای ملت تن پرور بی اراده