توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز مادرید 2015 (Mutua Madrid Open)
Novak.
05-02-2015, 09:19 AM
با سلام
مسترز مادرید بدون حضور نابغه صربستانی و مرد شماره یک تنیس جهان قرعه کشی شد
ظاهرا نواک خودش را برای رم و رولند گاروس آماده میکنه
راجر به عنوان سید شماره یک و اندی ماری به عنوان سید شماره 2 هریک در سمتی از جدول قرار گرفتند
با نگاهی به جدول مشخصه تقریبا بدترین قرعه ممکن برای راجر اتفاق افتاده
هرچند دیگه قرعه آسان وجود نداره وقتی ببینیم اون سمت هم نفراتی مثل نیشیکوری رائونیچ فرر و مونفیس هستند
به هر حال با وجود رویارویی احتمالی با کیریوس-ایسنرو بردیک بسیار آماده ، راجر در این تورنمنت راه دوری نمی ره! و بعیده یک فدال کلاسیک دیگه را شاهد باشیم
اما در غیاب نواک پیشبینی قهرمان واقعا سخته!
Mahdi Naji
05-02-2015, 09:43 AM
جالبه....حتی اگر نواک شرکت نکنه علاقه ی زیادی برای طرفدارانش وجود داره که کل کل ها رو شروع کنن.
به هر حال........نواک با اینکه به نظر من زیادی الان اعتماد به نفس داره و با توجه به اینکه پارسال هم شرکت نکرده بود می تونست مصمم تر باشه توی رنکینگ چون راجر هم اگر بتونه مادرید رو ببره یا تا فینال بره خب امتیاز های زیادی بهش تعلق میگیره و در اون طرف هم خب رم که پارسال نواک برد و مثل امسال فکر می کرد رولند هم به همین آسون می تونه ببره و خب نتونست و باز فدرر هم راند 1 باخت پارسال و باز می تونه امتیاز جمع کنه گر چه جوکو خیلی الان بهتر از راجر. نکته ای که می تونه هر بازیکنی رو امیدوار کنه برای بردن نادال توی رولند کم آوردن بدنی نادال توی امسال در مسابقات 3 از 5 بوده .
دراو ی مسابقات اومده بیرون و طبق معمول راجر دراوی سختی داره که اصلا تعجب آور نیست و نکته خوب سمی فینال با ناداله که ممکنه که ببازه ولی خب دیدن اون بازی کلی خاطره های آدم رو زنده می کنه.
کلا به نظر من گرند اسلم مهم امسال همین رولند گروس هست چون خیلی چیز ها توش ثابت میشه.اگر نوله ببره که همه ی گرند ها رو برده اگر رافا ببره که رکورد باور نکردنی 10 بار بردن یک گرند اسلم رو میزنه و اگر هم راجر ببره خب 18 گرند اسلم میشه و صد البته به رنک نامبر 1 هم نزدیک میشه ولی باید بدونم که هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست.
پیش به سوی یک هفته بازی های قشنگ که البته به نظر من بدون نوله یک کم جذابیت خودشو از دست میده ولی امیدوارم بازی های مهیجی داشته باشیم
Novak.
05-02-2015, 10:52 AM
با توجه به مسیر بسیار دشوار راجر
حتی رسیدن به سمی هم که 360 امتیازه است احتیاج به معجزه داره
اینکه راجر امسال بتونه خطری برای رنک 1 نواک باشه هم شوخیه در واقع برای این که بتونه در پایان فصل
همین 2 هم باشه احتیاج به شانس و اقبال زیادی داره
omidd
05-04-2015, 11:49 PM
با سلام خدمت دوستان عزیزم.
اول از همه قهرمانی راجر در استانبول تبریک میگم خصوصا به سینا عزیز درحالیکه سایت خیلی بی روح شده سینا جان همچنان این سایتو به همراه پاور عزیز و چند دوست دیگه روپا نگه داشتن امیدوارم باقی دوستان هم بیان و ما استفاده کنیم از بحثای فنی که انجام میشه امیدوارم بچگی یسری افراد تاثیری نداشته باشه و بدون توجه به حواشی دوستان باتجربه و قدیمی سایت حضور پیدا کنن.
اما برسیم به راجر در استانبول:
راجر تورنمنت سختی رو گذروند کمتر کسی فکر میکرد اینقدر برای قهرمانی گرفتار بشه بجز بازی با کوئواس بازیای قبلش اصلا خوب نبود ولی باتجربش تونست بازی رو ببره و توی فینال باب میلش بازی کرد.بهتره فقط راجبه بازی فینال حرف بزنم چون بازیای قبلش هیچ نکته فنی مثبتی نداشت اما در فینال ریترن خوب رالی خوب بکهند کراس بهتر از بازیای قبلش بود تنوع بیشتر در بازی دراپ عالی فورهند خیلی بهتر از بازیای قبلش بود فقط امیدوارم به همین راحتی بریک پوئنت رو به همین راحتی از دست نده در این تورنمنت زیاد فرصت پیروزی رو از دست داد در بازی های بزرگ به همین راحتی فرصتی برای پیروزی و بریک کردن پیش نمیاد ضمن اینکه باید رو ریترن هم در مادرید بهتر باشه چون احتمالا با بیگ سرو بازی داره باید ریترن خوبی داشته باشه.
هیچی به اندازه ضربات کراس کورت راجر خصوصا بکهند واسم زیباتر نیست اگه روزش باشه و این نوع ضرباتو خوب بزنه احتمال پیروزیش خیلی زیاد،حربه ای که بنظرم یکی از مهمترین سلاح های راجر در ویمبی 2012 بود هرچند روی چمن اینجور ضربات نابودمیکنه حریفو.
و اما بریم سراغ چهارمین مسترز فصل بدون نواک اماده که بهترین کارو کرد حضور پیدا نکرد تا ببینیم قهرمان این مسترز کی میشه.
راجر قرعه سختی داره ولی این باعث نمیشه امیدی به رفتن جز 4تا نداشته باشه راجر برای فصل خاک کاملا برنامه داره تا با کسب امتیازات خوب فاصلشو با نفر 3 رنکینگ بیشتر کنه چون نیمه دوم سال راجر امتیازات زیادی باید کسب کنه ولی اندی و رافا دفاعی ندارن باید ببینیم بعد ویمبلدون چقدر فاصله در رنکینگ بدست میاد.
بنظرم اگه راجر بتونه تا فینال مادرید بره دیگه توی رم شرکت نمیکنه تا با امادگی بدنی بهتری خودشو برای رولند اماده کنه.امیدوارم این رولند یبارم که شده شانس به راجر رو کنه و رافا سمت راجر نیفته بانوجه به شرایط رنکینگ و سقوط احتمالی رافا در کوارتر شانس بازی با راجر یا نواک وجود داره امیدوارم اینبار سمت راجر نباشه بدترین اتفاق واس رافا اینه که سمت نواک باشه چون رافا همیشه در بازیای پایانی بهتر کار کرده در رولند قرعه خیلی خیلی مهم این رولند میتونه نقطه عطفی باشه برای رافا اگه بتونه قهرمان بشه احنمال شکستن گرند راجر زیاد میشه ولی اگه نتونه و شکست بخوره بعید میدونم بتونه رکورد راجرو بزنه.
رفتیم به حاشیه از مادرید به فرانسه.راجر رقیبای احتمالیش بنظر خودم خیمنو ایزنر بردیچ نادال و نیشیکوری میتونن باشن انصاقا بازیای سختی در پیش داره اون سمت جدول نیشی اگه خودش باشه میتونه همچون فصل پیش تا فینال بیاد این سمت رافا شانسش بیشتر برای رفتن به فینال راجر هم میتونه امید دوم صعود از بالای جدول به فینال باشه و قهرمانی احتمالی از همین سمت.
به امید بازیهایی زیبا جذاب پرهیجان و امیدوارم راجر هم حداقل بازی خوبی از خودش نشون بده شاید بعد 3سال باز تونست جشن قهرمانی در مادرید بگیره.
با ارزوی سلامتی برای شما عزیزان.بدرررررررررود:583::443:
Novak.
05-05-2015, 03:01 PM
واقعا وقتی در تورنمنتی نواک نباشه مخصوصا یک مسترز یا گرند
پیشبینی قهرمان خیلی سخت میشه وقتی نواک باشه از نظر من شانس نواک 50
و شانس بقیه مدعیان هم مجموعا 50 درصده
ولی انصافا الان حداقل 6 نفر هستند که می توانند در قد و قواره قهرمان ظاهر بشن
من خودم توی چند ماه اخیر تحت تاثیر نمایش بردیچ قرار گرفتم اندی و نیشی هم که دارند پیشرفت میکنند
نادال که مدعی سنتیه فدرر که وقتهایی جرقه ای می زنه به یاد ایام گذشته رائونیچ هم که اصلا قابل مقایسه با 2014 نیست
با تشکر از دوست خوبمون سینا نقل قولی از نادال را در تاپیک اخبار نوشته بود
که بی مناسبت نیست گزیده ای از اون که با حال و هوای مادرید در ارتباطه را اینجا منتقل کنم
تصمیم گرفتم به راکت قبلیم برگردم بخاطر اینکه اون به من کنترل بیشتر میداد و باعث میشد احساس آرامش کنم من سالها با مدل قدیمی بازی کردم در صورتی که چند روز قبل از مونت کارلو با مدل جدیدتر تمرین کردم. میدانم اینجا ما در ارتفاع بازی میکنیم و با مدل جدید کنترل کمتری دارم اگرچه در مونت کارلو خیلی خوب بازی کردم ولی تا پایان فصل با مدل قدیمی بازی میکنم و بعد از آن زمانی که فرصت کافی برای کار کردن و سازگار شدن با مدل جدیدتر داشتم به مدل جدیدتر برمیگردم."
نادال همچنین درباره واقعیت که نواک جوکوویچ در تورنمنت شرکت نخواهد کرد گفت:"وقتی بازیکنی مثل جوکوویچ در یک تورنمنت بازی نمیکند بدیهی است که یک فرصت است و برای بردن رویداد مهم شانس وجود دارد.فکر میکنم بازیکنهایی که در یک چهارم نهایی و نیمه نهایی با جوکوویچ روبرو شدند حالا که او شرکت نمیکند فرصت بزرگی برای قهرمانی دارند بدین معنی نیست که هر موقع و هر زمان که نواک بازی میکنه برای بقیه شانسی وجود ندارد او نمیتونه هر تورنمنتی که شرکت میکنه را برنده شود"
YOSEF
05-05-2015, 05:35 PM
نمیشه منکر آمادگی نواک شد ولی رافا که اصلا آماده نیست (تا الان) اندی هم همچنین وراجر پا بسن گذاشته والبته همیشه نواکو تودیدار رودر رو حسابی اذیت کرده با این شرایط میشه نواکو 50درصد پیروزی جامها دونست
Novak.
05-05-2015, 06:52 PM
...رفتیم به حاشیه از مادرید به فرانسه.راجر رقیبای احتمالیش بنظر خودم خیمنو ایزنر بردیچ نادال و نیشیکوری میتونن باشن انصاقا بازیای سختی در پیش داره....:443:
حریف راجر در دور دوم کیریوس
کیریوس خیلی راحت گیمنو را برد
در دور اول فعلا شگفتی نداشتیم و همه 16 نفر برتر اومدن بالا
delpotro
05-05-2015, 07:25 PM
حریف راجر در دور دوم کیریوس
کیریوس خیلی راحت گیمنو را برد
در دور اول فعلا شگفتی نداشتیم و همه 16 نفر برتر اومدن بالا
شما نتايج رو چك نكردي مگه؟
احتمال اين كه در همه 16 مسابقه ، فرد favorite برنده بشه برابره با يك تقسيم بر 2 به توان
شانزده
يك تقسيم بر 65536
65536 حالت براي نتايج ممكن در 16 تا بازي، وجود داره.
احتمالش از احتمال اين كه من فرنچ اوپن رو ببرم هم كمتره.
نتايجي كه بر خلاف تصور عموم بوده و رقم خورده از اين قرار هستن:
پيروزي موناكو بر آلماگرو
پيروزي بوللي بر اندرسون
پيروزي سوزا بر يانوويش
پيروزي فونيني بر خيرالدو
پيروزي لوكا واني بر برنارد توميك
پيروزي آلبرت راموس وينولاس بر پابلو كويواس
پيروزي نيك كريوس بر دنيل خيمنو تراور
بزرگترين شگفتي هم پيروزي لوكا واني بر برني توميك
ضمنا گفتيد كه چون كريوس به راحتي خيمنو تراور رو برده پس حريف سختيه براي راجر.
موافق نيستم.
به دليل اين كه خيمنو تراور يك deep run رو در هفته پيش داشت.
از بازيكني با سبك بازي فيزيكي كه به مراحل پاياني تورنمنت هفته قبل ميرسهٍِ انتظار نتيجه گيري
معمول در هفته آينده را نداشته باشيد. اين يه اصله.
هم خيمنو و هم كويواس حذف شدن. نه به دليل قدرت و بازي خوب حريفانشون.فقط خسته بودن.
Novak.
05-05-2015, 09:02 PM
خیلی ممنون دلپو جان
البته کیریوس هم تا فینال پرتقال اومد و در هر صورت حریفی آسان نیست
Lily Nadal
05-05-2015, 09:39 PM
Rafa's R2 match will be vs Steve Johnson tomorrow not before 3:30 pm local time.
جناب دکتر رافائل نادال :866:
farhad10
05-06-2015, 08:14 PM
راجر متاسفانه یه کم ضرباتش بی دقت شده و خیلی کم جون
به نظرم با این وضعیت دور بعد حذف میشه
البته اگر این دور بیاد بالا
Mahdi Naji
05-06-2015, 10:44 PM
خیلی زود باخت.....من که به شخصه دیگه امیدی توی خاک ندارم
همین 1000 تایی هم که می تونست بگیره نگرفت و حالا بعد از رولند قطعا دیگه رنک 2 نمی مونه.البته برای من که فقط گرند اسلم مهمه ولی هیچ امیدی بهش نیست.
اصلا بد بازی نمی کنه و کیریوس هم امروز واقعا فوق العاده بود ولی برای برد گرند یا حتی 1000 تایی که خیلی وقته روی خاک نگرفته باید کسانی از قبیل کیریوس رو ببره......
ناراحت نیستم چون دیگه برام عادی شده........گر چه راجر امشب فوق العاده بود خیلی خوب بود و 5 تا مچ پونت رو سیو و کرد ولی اصلا نتونست از همون اول تایبرک برتری خودشو نشون بده.
شب خوش:583:
Novak.
05-06-2015, 10:49 PM
ماشالله کیریوس:583:
حقش را گذاشتی کف دستش:434:
همیشه که نمیشه با چاشنی شانس و اقبال اومد بالا
به هرحال یک فرقهایی داره سطح بازیها در یک تورنمنت 250 تایی و یک مسترز!:160:
هر چند که تو استانبول هم با نذر و نیاز رسید فینال و گرنه خیمنو کارش را ساخته بود
به هرحال این نتیجه نوش جون کساییه که برای نامبر وان رویاپردازی میکردند
narges 95
05-06-2015, 11:01 PM
من که اصلا خوشحال نشدم
همونطور که گفته بودم به شخصه طرفدار راجر نیستم ولی هیچوقت حاظر نیستم راجر از کسی مثل کیریوس ببازه
شخصیت کیریوس یه جورایی مث نواکه از خودراضی ومغرور فقط خوب سرویس میزنه،هیچی نیست طرفدارای راجر هیچ توفک نباشین من اقاتونو میشناسم هر باختی که میاره با انگیزه تر میشه وتلاششو بیشتر میکنه مث ناداله خودمونه دیگه:866:
Najmeh5576
05-06-2015, 11:04 PM
متاسفم كه راجر حذف شد. اميدوارم نادال بياد بالا.
من بازي رو نديدم ولي از روي نتيجه ميشه حدس زد بازي پر افت و خيزي بوده.
منتظر گذاشتن هايلايت بازي براي دانلود هستم.
:)
Novak.
05-07-2015, 12:05 AM
من که اصلا خوشحال نشدم
همونطور که گفته بودم به شخصه طرفدار راجر نیستم ولی هیچوقت حاظر نیستم راجر از کسی مثل کیریوس ببازه
شخصیت کیریوس یه جورایی مث نواکه از خودراضی ومغرور فقط خوب سرویس میزنه،هیچی نیست طرفدارای راجر هیچ توفک نباشین من اقاتونو میشناسم هر باختی که میاره با انگیزه تر میشه وتلاششو بیشتر میکنه مث ناداله خودمونه دیگه:866:
قرار نیست نادال راجر یا نواک یا هر ورزشکار دیگه ای همیشه در سطح اول باشن و همیشه پیروز
همین کیریوس پارسال تو دورچهارم یا کوارتر ویمبلدون نادال را حذف کرد و کلی تیکه انداختن راجریا به نادالیا!
باید افول و غروب هر ورزشکاری را باور داشت چیزی که برای بعضی طرفداران افراطی راجر پذیرفتنی نیست و هنوز برای گرند هجدهم و نامبر وان حرفهای مضحک می زنند و رویا پردازی میکنند
پ.ن: ورزشکاری مثل نواک را نمیشه از خودراضی و مغرور دونست یه شخصی مثل کریس رونالدو شایسته این صفته
nemanaldin
05-07-2015, 12:17 AM
[B]پ.ن: ورزشکاری مثل نواک را نمیشه از خودراضی و مغرور دونست یه شخصی مثل کریس رونالدو شایسته این صفته
دقیقا میشه بر عکسش رو هم گفت:
ورزشکاری مثل کریس رونالدو را نمیشه از خودراضی و مغرور دونست یه شخصی مثل نواک شایسته این صفته
پ.ن : چند سال پیش که فدرر همه جامها رو درو می کرد کجا بودی؟!!! تا وقت هست با نواک خوش باش چون دوره نواک هم تموم میشه !!
Novak.
05-07-2015, 12:50 AM
...
به هر حال با وجود رویارویی احتمالی با کیریوس-ایسنرو بردیک بسیار آماده ، راجر در این تورنمنت راه دوری نمی ره! و بعیده یک فدال کلاسیک دیگه را شاهد باشیم
...
پست افتتاحیه تاپیک.با واقع گرایی زندگی زیباتر و قابل تحمل تر میشه
نکته مثبت و قسمت پر لیوان برای راجر اینه که تا رم میتونه ریکاوری کنه البته اگر روحیه ای داشته باشه
novak djokovich
05-07-2015, 12:54 AM
یه توضیح مختصر بدم به دوستان که این جناب Novak طرفدار نوله نیست و فقط ضد راجره ... با طرفدارای جوکو اشتباه نگیرینش
Sorou$h
05-07-2015, 07:36 AM
یک زمانی مسترز مادرید رو به خاطر توپ جمع کناش نگاه میکردم:434: ولی توپ جمع کنا دیگه اون توپ جمع کنای سابق نیستن :243:
sina1993
05-07-2015, 09:23 AM
مشکل اصلی اینه هیئت نظارت نداریم تا با چند نفری که توی تاپیک و چت باکس از صبح تا شب کاری جز توهین کردن و مسخره کردن ندارن برخورد بشه.
بقیه هم حق دارن که توی بحثها شرکت نمیکنن چون اعصابی براشون باقی نمیمونه
نادال توی بارسلونا یا قبل از اون اگه اشتباه نکنم توی ریودو ژانیرو شکستهای بدی رو داشت و مقابل بردیچ توی اپن استرالیا بیگل شد راستشو بخواین بدم نیومد ولی بخاطر دوستان نادالی مسخره نکردم یا موقعی جوکوویچ توی دبی 2-0 به فدرر باخت در بین تنیسورهای تور فقط از جوکوویچ خوشم نمیاد ولی بخاطر هومان و سجاد و بقیه دوستان نواکی مسخره نکردم و بخاطر رفتارهای یکی دونفر اعصاب دوستام رو خرد نکردم
لذتی که توی این دوستیها هست توی قهرمانی تنیسور موردعلاقتون هم نیست
اگه بلد نیستید حداقل سعی کنید یاد بگیرید یه زمانی دوستیهای توی تاپیک اینجوری بود:
http://tennistalkers.com/showpost.php?p=97399&postcount=63
pouriya.alex
05-07-2015, 10:14 AM
زیاد تفاوتی نکرد از نظر امتیازی واسه اسطوره، چون اگه مادرید رو به مراحل بالا میرسید از رم انصراف میداد.
حالا اینجا رو زود رفتیم کنار ولی رم رو با قدرت برمیگردیم و جبران میکنیم:655:
ضمنا اینطوری بهتر شد، با حضور در رم که به رولند نزدیک تره، بیشتر توی شرایط مسابقه میمونیم.
پس نتیجه میگیریم باخت دیشب بموقع بود و هم رم هم رولند باس ماس!
Dariush.roger
05-07-2015, 10:16 AM
سلام خدمت همه دوستان عزيز فدرر باخت همين كه مياد تو كورت و هنوز ميتونه تنيس بازي ميكنه براي ما طرفداراش جاي شكر داره اين باخت هم فداي سرش چون با اين سن نبايد بيشتر از اين ازش توقع داشت بعضيا با تحقير و توهيناشون رو اعصاب راه ميرن حالا دوستان من حق نداشتم جواب اين توهينارو بدم اين ازم مياد تو خصوصي به من بدترين توهينا كه لياقت خودشه بار من ميكنه مسئولين سايت بايد بنش ميكردن كه نكردن الانم اينجا جولان ميده و باز هم توهين ميكنه دوستان حق دارن نميان پست بزارن تا اسطوره اي مثل نواك يا همون جاست نوله يا ظ ٢٨٩ كه هرسه يه نفره هستش و پستهاش اينقد جذابن نيازي نيست كسي بياد و همه استفاده ميكنيم
من به شخصه دوست دارم نادال به روزهاي اوجش برگرده و نزاره نواك رولندو بگيره چون شخصيت نادال كمتر از فدرر نيست و حتي اگه به اوج برگرده و ركورد راجرو بزنه لياقتشو داره ولي حيفه يكي مثل نواك كه الان فيلد ضعيف شده همه جامها رو درو كنه اگه شخصيتشو داشت ناراحت نميشدم
Novak.
05-07-2015, 11:00 AM
قرار نیست نادال راجر یا نواک یا هر ورزشکار دیگه ای همیشه در سطح اول باشن و همیشه پیروز
همین کیریوس پارسال تو دورچهارم یا کوارتر ویمبلدون نادال را حذف کرد و کلی تیکه انداختن راجریا به نادالیا!
باید افول و غروب هر ورزشکاری را باور داشت چیزی که برای بعضی طرفداران افراطی راجر پذیرفتنی نیست و هنوز برای گرند هجدهم و نامبر وان حرفهای مضحک می زنند و رویا پردازی میکنند
پ.ن: ورزشکاری مثل نواک را نمیشه از خودراضی و مغرور دونست یه شخصی مثل کریس رونالدو شایسته این صفته
یه توضیح مختصر بدم به دوستان که این جناب Novak طرفدار نوله نیست و فقط ضد راجره ... با طرفدارای جوکو اشتباه نگیرینش
دوست عزیز
نتیجه گیری شما از نوشته های من مضحکه
البته برام هم مهم نیست که دیگران چطور در مورد من قضاوت کنند
من از نوشتن در مورد تنیس در این تاپیک لذت می برم
همین که متوجه میشم حداقل 100 نفر نوشته من را میخوانند لذت می برم و برام تشکر جمع کردن هم مهم نیست چون دنبال کسب محبوبیت به هر قیمتی نیستم درست بر خلاف شما!
زیاد تفاوتی نکرد از نظر امتیازی واسه اسطوره، چون اگه مادرید رو به مراحل بالا میرسید از رم انصراف میداد.
حالا اینجا رو زود رفتیم کنار ولی رم رو با قدرت برمیگردیم و جبران میکنیم:655:
ضمنا اینطوری بهتر شد، با حضور در رم که به رولند نزدیک تره، بیشتر توی شرایط مسابقه میمونیم.
پس نتیجه میگیریم باخت دیشب بموقع بود و هم رم هم رولند باس ماس!
توجیهات و خوشبینی(نمیگم رویاپردازی) مفرط شما خیلی جالبه اما اما اما رم و رولند واس ماس
ضمنا بعضی کاربران بیخود جوسازی نکنند و تهمت نزنند به هیچ عنوان بحث توهین نیست باید جنبه داشت
فدرر خدا که نیست نعوذ بالله! که نشه از گل نازکتر بهش گفت
فدرر هم مثل تمام اسطوره های قبلی تنیس مثل سمپراس ادبرگ لندل مک انرو و... بالاخره داره به پایان تاریخ مصرفش نزدیک میشه همانطور که نادال و نواک هم بالاخره چنین روزهایی را خواهند دید همانطور که قبلا هم گفتم سال 2015 اگر اون خوش شانسیهای 2014 فدرر را همراهی نکنه سال سیاهیه براش
rezaomo
05-07-2015, 11:24 AM
دوست عزیز
نتیجه گیری شما از نوشته های من مضحکه
البته برام هم مهم نیست که دیگران چطور در مورد من قضاوت کنند
من از نوشتن در مورد تنیس در این تاپیک لذت می برم
همین که متوجه میشم حداقل 100 نفر نوشته من را میخوانند لذت می برم و برام تشکر جمع کردن هم مهم نیست چون دنبال کسب محبوبیت به هر قیمتی نیستم درست بر خلاف شما!
آدم حسابي اگه درباره تنيس مطلب مي نوشتي نه تنها من بلكه همه لذت مي بردند افسوس كه فقط ضد فدرر مطلب مي نويسي و اين تاپيك را داري تبديل به چاله ميدون ميكني . ضمنا 5 نفر هم مطالب شما رو نمي خونند همونايي مي خونند كه برات لايك مي زنند و پرونده اون دسته از افراد هم براي همه كاملا مشخصه كه سياه سياهه . تو اصلا طرفدار نواك نيستي . چون طرفداراي واقعي به ساير تنسيورها و هواداراشون توهين نمي كنند من نمي دونم هيئت نظارت سايت كه قبلا راي گيري شد و افرادش انتخاب شدن الان كجا هستند اين آقا تا حالا با چند اسم ثبت نام كرده و بن شده اما بازم از رو نميره .:379:
Novak.
05-07-2015, 11:56 AM
آدم حسابي اگه درباره تنيس مطلب مي نوشتي نه تنها من بلكه همه لذت مي بردند افسوس كه فقط ضد فدرر مطلب مي نويسي و اين تاپيك را داري تبديل به چاله ميدون ميكني . ضمنا 5 نفر هم مطالب شما رو نمي خونند همونايي مي خونند كه برات لايك مي زنند و پرونده اون دسته از افراد هم براي همه كاملا مشخصه كه سياه سياهه . تو اصلا طرفدار نواك نيستي . چون طرفداراي واقعي به ساير تنسيورها و هواداراشون توهين نمي كنند من نمي دونم هيئت نظارت سايت كه قبلا راي گيري شد و افرادش انتخاب شدن الان كجا هستند اين آقا تا حالا با چند اسم ثبت نام كرده و بن شده اما بازم از رو نميره .:379:
مواظب حرف زدنت باش
تهمت نزن و جو سازی نکن!
مگر فحش دادم به فدرر یا کسی از کاربران؟
کجا چاله میدونی رفتار کردم؟
من دقیقا در مورد تنیس می نویسم
اتفاقا معتقدم همه علی الخصوص تمام فدرریا مطالب من را با اشتیاق میخوانند تا چشمشون
جدای از تعصب به حقایق روشن شه
همانطور که خودت میخوانی و جواب میدی
ضمنا چند برابر تعداد کسانیکه با کاربری وارد میشن روزانه مطالب را به صورت مهمان میخوانند
King Rojer Federer
05-07-2015, 12:23 PM
ماشالله کیریوس:583:
حقش را گذاشتی کف دستش:434:
همیشه که نمیشه با چاشنی شانس و اقبال اومد بالا
به هرحال یک فرقهایی داره سطح بازیها در یک تورنمنت 250 تایی و یک مسترز!:160:
هر چند که تو استانبول هم با نذر و نیاز رسید فینال و گرنه خیمنو کارش را ساخته بود
به هرحال این نتیجه نوش جون کساییه که برای نامبر وان رویاپردازی میکردند
من فقط این رو می دونم که توی کثافت بی همه چیز این تایپیک رو به لجن کشیدی و مهمترین عاملی که خیلی از دوستان دیگه دوست ندارند تو این سایت بیاند و بحث کنند توی حیوون هستی.:ahoura:البته نه هر حیوونی چون خیلی از حیوانها کلی خاصیت و فایده دارند ولی توی لجن عوضی هیچ خاصیتی نداری.:sehi:من می دونم که تو طرفدار نواک هم نیستی چون فقط نشستی ببینی فدرر کی می بازه تا بیای اینجا واق واق کنی.همین وبس.:254:فقط ای کاش بچه ها بتونند تو رو پیدا کنند و ببرنت پیش دامپزشک تا درمانت کنند و واکسن زد هاری هم بهت بزنند چون همه رو مریض می کنی :dog::dog::dog::dog:این رو بدون که ما چند نفری هستیم که دنبالت هستیم و اگه گیرت بیاریم یک کاری می کنیم که .....:kotak:من از یک چیز مطمِِئن هستم و اون اینکه تو حرومزاده ای و بچه حلالی نیستی.:394: به یزدان که گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم
Novak.
05-07-2015, 02:13 PM
آقای رضا امو!
تحویل بگیر صحبت از چاله میدون کردی یکی از اون لاتهای (ح...ه) چاله میدون پیداش شد
هرچی کمبود و عقده داره یک دفعه فوران کرد و یاد خانواده و لات بازیهای دور و برش افتاد
و هر چی لیاقت خودش و خواهر و مادرشه بار من کرد!
نظارت هم که ....
رضا امو و بقیه فدرریا مبارکتون باشه
فدرریا تحویل بگیرین دلتون خنک شد؟
دوست دارید یک نفر لات بی همه چیز و (ح...ه) اینطوری پیداش بشه و سایت را براتون تک صدایی کنه؟ بفرمایید موفق شدید
novak djokovich
05-07-2015, 03:24 PM
جناب novak مشکل همینجاست که تو درباره هر چی حرف میزنی بجز تنیس و مشکل وقتی حادتر میشه که یه عده ای در واکنش به لجن پراکنی های تو لجن پراکنی میکنن و همین گند میزنه به سایت .. با اینکه خیلی وقته اینجا عضوم ولی بیشتر موقع شروع تورنمنت ها میومدم و بحث و تبادل نظر رو میخوندم و لذت میبردم با اینکه خیلی توی بحثا شرکت نمیکردم .. تا اینکه تو و امثال تو وارد سایت شدن و وضعیت اینی شده که الان ... بهتره بری تو ارشیو پستهای سالهای قبل رو ببینی .. ضمنن آدم به خودش دروغ نمیتونه بگه خودت بهتر از هر کس دیگه ای میدونی که تو طرفدار نواک نیستی فقط یه ضد راجری
delpotro
05-07-2015, 03:52 PM
در تمام فرومهای خارجی هواداران ورزشکاران مختلف برای هم کری میخوانند و دیگری را نقد
میکنند، اما در اینجا به خاطر تفکرات "زنگ زدهی" عدهای بت پرست، یک سری چیزها مقدس و غیر
قابل نقد هستند که من اصلاً به چنین چیزی اعتقاد ندارم.
این افراد رادیکال (امت دولت اسلامی داعش شاخهی فدرر)، به معنای حقیقی کلمه، فاز و مرحلهی
ذوب شدگی رو رد کردهاند و برخی از اونها جداً به مدیکال تایم اوت همیشگی نیاز مبرم دارند.
به حد کافی اختناق و سرکوب و خفقان در کشور وجود داره، خواهشاً این چند دقیقه ای که ما
برای «تنیس» و نه بازیکن ایکس و ایگرگ میایم به سایت رو کوفتمون نکنید.
سایت فالس نیوز و رجا نیوز و تسنیم و ... بهترین جا برای شماست. به آنجا تشریف ببرید. در زیر
خبرهای این سایتها، کامنتهای امثال خودتان را میبینید که عدهای فدایی و جان بر کف و کفن
پوش هستند.
sina1993
05-07-2015, 04:19 PM
شما بفرمایید کی گفته انتقاد نکنید کی گفته کری نخونید چرا اینقدر روی صحبتتون اصرار میکنید یه مقدار به حرف بقیه گوش نمیکنید هم من و هم راجریون بارها شده از راجر انتقاد کردیم و از نادال و جوکوویچ تعریف کردیم.
کری خوندن با از صبح تا شب مسخره کردن تنیسورهای دیگه فرق داره تا حالا نشده این کاربرا یبار بحث فنی کنن. خیلی از دوستان بارها تلاش کردن فروم رو به حال عادی برگردونن همین امسال بارها قبل و بعد از بازیها اونها رو تحلیل میکردن ولی یه عده ای از کاربرا دوباره سایت رو بهم ریختن.
سوالم اینه میشه بگید کاربرایی به قول شما برای تنیس میان توی سایت تا حالا چند بار شده بحث فنی کنن؟
کار درست رو کاربرایی میکنن که فروم رو بحال خودش رها کردن چون حرف زدن با این دسته از کاربرا هیچ فایده ای نداره.
rezaomo
05-07-2015, 04:24 PM
در تمام فرومهای خارجی هواداران ورزشکاران مختلف برای هم کری میخوانند و دیگری را نقد
میکنند، اما در اینجا به خاطر تفکرات "زنگ زدهی" عدهای بت پرست، یک سری چیزها مقدس و غیر
قابل نقد هستند که من اصلاً به چنین چیزی اعتقاد ندارم.
این افراد رادیکال (امت دولت اسلامی داعش شاخهی فدرر)، به معنای حقیقی کلمه، فاز و مرحلهی
ذوب شدگی رو رد کردهاند و برخی از اونها جداً به مدیکال تایم اوت همیشگی نیاز مبرم دارند.
به حد کافی اختناق و سرکوب و خفقان در کشور وجود داره، خواهشاً این چند دقیقه ای که ما
برای «تنیس» و نه بازیکن ایکس و ایگرگ میایم به سایت رو کوفتمون نکنید.
سایت فالس نیوز و رجا نیوز و تسنیم و ... بهترین جا برای شماست. به آنجا تشریف ببرید. در زیر
خبرهای این سایتها، کامنتهای امثال خودتان را میبینید که عدهای فدایی و جان بر کف و کفن
پوش هستند.
رزومه شما سياهه . اينجا دم از آزادي بيان نزن اومدي باز دوباره آتش زير خاكستر رو شعله ور كني فقط گفتم تا بقيه بدونن شما با دعوا و يقه گرفتن هاي ديگر كاربرا كيف مي كني . حرفات خيلي تابلوست، بوي نفاق و توطئه ميده:379:
delpotro
05-07-2015, 04:45 PM
رزومه شما سياهه . اينجا دم از آزادي بيان نزن اومدي باز دوباره آتش زير خاكستر رو شعله ور كني فقط گفتم تا بقيه بدونن شما با دعوا و يقه گرفتن هاي ديگر كاربرا كيف مي كني . حرفات خيلي تابلوست، بوي نفاق و توطئه ميده:379:
رزومه من سياه نيست.سياه تفكرات انحصارطلبانه تو و امثال تو هستش.
يادت مياد كه منو در "بیدادگاهی محاکمه و اخراج کردند، که شباهتهای فراوانی به دادگاه انقلاب و
شرع خلخالی و محمدی گیلانی داشت و چنین تفکراتی بر آنان حاکم بود و البته هنوز هم هست."
الان چرا به خاطر دو کلمه G..a..y یا علی دایی باید یکی از سرمایههای فروم محروم باشند؟ الان
فرض کنید، روزی یک میلیارد بار کسی به من بگه دل پوترو هم علی
دایی هست و هم گی. با اینکه هیچ کس به اندازهی بنده حقیر، عاشق دل پوترو
نیست و با باختهاش، میگرن نمیگیره، اما من نه تنها تکفیرش نمیکنم و مهدور الدم
نمیپندارمش، بلکه تازه به خاطر این sense of humor، باهاش میخندم. چقدر باید ظرفیت این
افراد پایین باشه و چقدر میتونن سنگدل باشند که زیرآب دوستی که ماهها و سالها
همکلامشان بوده را به خاطر همین دو کلمه بزنند، تا هیچ صدایی به غیر از مدح و ثنای قبلهی
عالمشان بلند نشود. مدیریت محترم هم که انگار نه انگار تحت قیمومیت ایشان دارد چنین
بیمروتیهایی در فرومشان اتفاق میافتد.
هنوز یادم نرفته که به خاطر نقد حاکمیت و ادیان ابراهیمی چگونه دادگاه تفتیش عقاید گالیله
برای من تشکیل دادند و با فریب و نیرنگ و به اسم مقدسات، گوهر ارزشمند آزادی بیان، که باید
سرلوحهی فروم باشد را سر بریدند که آقا چرا به اعتقادات ما توهین میکنی؟!! (اعتقاداتی که
{شما بخوانید خرافاتی که} همانند افیون تودهها، یک مملکت 80 میلیونی را رسماً به خاک سیاه
نشانده و از عرش به فرش که چه عرض کنم، بلکه به چاه فاضلاب کشانده!) کار تا جایی بالا گرفته
که دیگر این مردم خرافاتی، یک مکعب پنجرهای فلزی که پشت یک تریلی کِشنده است و هنوز در
جایی به نام آستانهی مبارکهی امامزاده «سید بیژن» نصب نشده را، در خیابان دنبال کرده،
پرستش میکنند و دستمالها و شالگردنها و البسه خود را با مالش به آن مثلاً تبرک مینمایند
و بدان دخیل میبندند!!! یا در نجف و کربلا به گردن خود زنجیر فلزی میبندند و عو عو کنان همانند
هاپو ها، خود را به زمین میمالند و سر به آسمان فریاد میزنند من کلب (سگ) علی (ع) یا
عباس و حسین (ع) هستم. (ویدیوهایش در اینترنت موجوده.)
لابد اين (http://www.parsine.com/files/fa/news/1391/2/11/28532_354.jpg)
تخته سنگ هم تا به حال از مقدسات شده که نباید کسی بهش توهین کنه یا بهش
دست بزنه.
rojhin
05-07-2015, 05:58 PM
خدایا به خاطر بلایی که سر این سایت و دوستیهامون اومده بخندم یا گریه کنم ؟؟؟
یه عزیزی منتظره تا راجر ببازه بیاد اینجا و با تحقیر و توهین روی اعصاب هواداراش رژه برگزار کنه و بعد هم مدعی بشه تحقیر و توهین کجا بود ؟ کمی جنبه داشته باشید ، من دارم بر اساس واقعیت حرف میزنم ، نظرات من رو بخونید شاید درهای حقیقت بر روی شما باز بشه و رستگار شوید .
دوست عزیز به قول novak djokovich نازنین شما صرفاً هیتر راجری و نه طرفدار جوکر ، چراکه از باخت راجر به مراتب بیشتر از قهرمانی جوکر خوشحال میشی .
دوست عزیز بپذیرید که بخش اعظم این بهم ریختگی سایت محصول رفتار و گفتار شما و اون آقایی است که با شما جنگ لفظی داره و متاسفانه همه جور الفاظ نامناسب رو بدون در نظر گرفتن این نکته که دخترانی مثل من هم کاربر این فروم هستن استفاده میکنه ، واقعاً چه لذتی میبرید از توهین و تمسخر دیگران و بازیکن محبوبشون ؟ در ناراحت کردن دیگران اساساً لذتی هست ؟ بعید می دونم .
بزرگواری که هنوز تکلیفش با خودش مشخص نیست که طرفدار رافا است یا نواک و یا دلپوترو ، مترصده که بگی نون از گندم و ایشون بفرمایند که تقصیر ذوب شدگان فدرری است .
دوست گرامی دوستان من که طرفدار راجر هستند نه بت می پرستند ، نه عقاید زنگ زده دارند و نه راجر رو غیر قابل نقد میدونند .
پر واضح است که رادیکال بودن با تفکرات دولت اسلامی شام و عراق برای هیچکدام از دوستای گلم مصداق نداره ولی اگه کمی کوشش و البته دقت بفرمایید شاید این صفات را در خود و یا هم مسلکانتون پیدا کنید .
واقعاً این فروم تا قبل از شروع سال جدید میلادی چه وضعیتی داشت ؟ غیر از بحث فنی و بعضاً کل کل با رعایت احترام متقابل اتفاق دیگه ای میوفتاد اینجا ؟؟
دوستان عزیز و نازنینم مرتضی ، شهاب ، محمد جواد ، افشین ، پیمان ، اهورا ، بابک ، مهدی ، سامان ، محمود و خیلی های دیگه الان کجا هستند ؟ چرا دیگه سری به سایت نمیزنند و اگر هم میان دیگه مثل سابق فعالیتی ندارند ؟ بهتر نیست به جای دادن نسبتهای ناروا به همدیگه کمی تحمل و سعه صدرمون رو بالا ببریم ؟ باور کنید خیلی راحت میشه بحث فنی و کل کل کرد ولی احترام همدیگر رو هم نگه داشت . امیدوارم همه دوستان و بیشتر از همه خودم در رفتار و گفتارمون تجدید نظر کنیم تا دوباره فضای دوستانه بر سایت حکمفرما بشه و دوستان با دانشمون هم برگردند و با نظرات زیباشون هممون رو بهره مند سازند .
با عرض پوزش از همه به خاطر سخن فرسایی :583::583:
delpotro
05-07-2015, 06:04 PM
من تكليفم با خودم مشخصه.من طرفدار دل پوترو هستم و از رافا نادال-جوكوويچ-سونگا و برديچ
حمايت مي كنم.
چه آنکس که در برابر فدرر به برد رسد ، البته در قلب من به مهر سزد.
اگر شما داعش نبوديد و سعه صدر و تحمل داشتيد، اين همه دگرانديشان و طرفداران ساير
تنيسورها رو اخراج نمي كرديد.
نمونشم كه گفتم. به فدرر گفته بود علي دايي . اخراج شد.
ضمنا كم شدن فعاليت دوستان در سايت به دليل وجود گروه هايي به نام تنيس تاكرز در اپليكيشن هاي ارتباطي تلفن همراه هست.
خيلي از دوستاني كه نام برديد در اون گروها فعالانه مشغول بحث و تبادل نظر هستن.
rojhin
05-07-2015, 06:32 PM
شما طی نیم ساعت گذشته با همه توان و آنچه در چنته داشتید به عقاید دیگران حمله کرده با توهین کردن اونها رو هم ردیف حیوانات قرار دادید . من اصلاً آدم مذهبی نیستم ولی آزادی بیانی که شما ازش دم میزنید و اونو به حق گمشده این فروم میدونید به شما حق توهین به عقاید و مقدسات دیگران رو ولو به زعم شما خرافات باشه نمیده .
واقعاً جای تعجب و حیرته که شما چطور عقاید دیگران رو مسخره و خرافات میپندارید و دیدگاه خودتون رو برتر قرار میدهید .
در خصوص اون آقایی که با الفاظی که شما مجدداً چندبار تکرارش کردید به راجر توهین کرد عرض کنم ایشان رو هیات نظارت بن کرد و حکم به اخراجشون داد ، از ترکیب شورای نظارت هم حتماً اطلاع دارید و من دیگه توضیح واضحات نمیدم فقط یادآوری کنم که یکی از اعضای هیات نظارت آقا محمودی است که هم نظر اون اقای اخراج شده است ولی ایشون هم نتونست چشم بر روی توهینهای وقیحانه دوستش به راجر ببنده .
یه سوال دارم از محضرتون و اون اینکه تا به حال شده کسی اون مدلی به رافا توهین کنه از سمت راجریها ؟ رافایی که به خاطر حرکاتی که داخل کورت انجام میده کاملاً مستعده که آدمهای مغرض و مریض این حرکات رو دستمایه توهین و تمسخر قرار بدن ولی این اتفاق نیفتاده که اگر این اتفاق افتاده بود اونوقت میدیدیم که دوستان چطوری موضع میگرفتند و الان شما استفاده از اون واژه مشمئز کننده که به قصد تحقیر راجر بیان شد رو یک مسئله پیش پا افتاده قلمداد نمیکردید .
دوست گرامی بهتره وقتی قراره از رافا و هوادارانش دفاع کنید اولاً با الفاظ بازی نکنید و ثانیاً چیزی نگید که مجبور باشید اصول خودتون رو هم لگد مال کنید .
delpotro
05-07-2015, 06:45 PM
*برتراند راسل : «من دین را به دیده یک بیماری و منشأ رنجهای بیشمار مینگرم.»
الان اين سخن از نظر شما توهين به عقايد ديگرانه. ولي آزادي بيان اين اجازه رو به راسل داده كه نظرشو بيان كنه.
همين طور افراد زير:
* اسکار وایلد : «مذاهب خواهند مرد وقتیکه واقعیت آنها برملا شود.»
* کارل مارکس : «مذهب، آه ِ شکسته در گلوی محرومان رنجدیده و ریشخند دنیای سنگدلی است که زائیدهٔ روح بیجان شرایط اجتماعی میباشد. دین افیون ملتها است.»
* کارل مارکس : «حماقت انسان دين را آورد و دين حماقت انسان را جاودانه كرد.»
* فردريش انگلس : «دين ناشي از عقل محدود و قاصر بشري است.»
*چارلز داروین : «من تحت هیچ شرایطی نمیتوانم بپذیرم که فردی- هرکه می خواهد باشد- آرزو کند که تعالیم دین مسیح واقعی باشد؛ اگر چنین آرزویی به حقیقت بپیوندد، آیات انجیل مبین این است که بیایمانها، که من پدر، برادر و بیشتر دوستانم را جزو این گروه میدانم، به عذاب جاودانی گرفتار خواهند شد. این آموزشی است نفرتانگیز.»
*برتراند راسل : «من دین را به دیده یک بیماری و منشأ رنجهای بیشمار مینگرم.»
* لنین - سوسیالیسم و مذهب : «مذهب بهمثابه یوغی ذهنی است که تودههای زحمت کش را در همهجا بهقبول یک زندگی فقیرانه و منزوی محکوم و مورد تعدی و استثمار دیگران قرار میدهد. [...] دین، افیون ملت هاست. مذهب همانند مسکری مجازی است که بردهگان ِ سرمایه، در نیمه راه تحقق حیثیت انسانی و یک زندگی شرافتمندانه، مینوشند.»
* برتراند راسل : «مذهب، بیش از هرچیز متکی به ترس بوده و بر مبنای ترس استوار است.»
* پیتر اوستینف : «مذهب شاهکار خدا است ولی شیطان آنرا کامل کرده است.»
* فریدریش نیچه : «عیسی بهعنوان روشنبینی غیبگوی معرفی میشود که اگر در روزگار ما متولد میشد جایش گوشه دارالمجانین و تیمارستانها بود.»
* محمد زکریای رازی : «ادیان و مذاهب علت اساسی جنگها و مخالفت با اندیشههای فلسفی و تحقیقات علمی هستند. کتابهایی که به نام مقدس آسمانی معروفاند، کتب خالی از ارزش و اعتبارند و آثار کسانی از قدما مانند افلاطون و ارسطو و سقراط خدمت مهمتر و مفیدتری به بشر کرده است.»
* فریدریش کبیر : «اگر کلیهٔ مذاهب را عمیقأ بررسی نمائیم خواهیم دید که ساختار همگی آنها بر اساس افکاری کم و بیش متضاد که در افسانهها به چشم می خورد، بنا شده است؛ باور کردنی نیست اگر انسانی باعقل سالم و نگاهی انتقادی بهآن ها بنگرد و بهنادرستی آنها پینبرد.»
* هاینریش فن کلایست : «بهوظایف خود عمل کن: این جمله حاوی مفاد آموزشی تمام مذاهب است.»
* آرتور چارلز کلارک : «تمدن و مذهب، یکدیگر را متقابلأ حذف میکنند.»
* ناپلئون بناپارت : «دین بهترین وسیله است برای ساکت نگهداشتن مردم.»
* ماکس مولر : «کسی که فقط یک دین را میشناسد دین دار نیست.»
* هرمان کستن : «گناه، حاصل تفکرات مذهبی است، تقصیر، از مقوله اخلاقیات است.»
* اسکار وایلد : «مذاهب خواهند مرد وقتیکه واقعیت آنها برملا شود.»
* استیون واینبرگ : «مذهب توهینی به حرمت بشریت است. انسانهای نیکوکار بهعمل خیر خود و شیطانصفتان به زشتکاری خود ادامه میدهند، خواه متدین خواه مرتد. اما انسان نیک برای ریاکار شدن، نیاز به دین دارد.»
* مائو تسه تونگ : «مذهب زهر است»
* رالف والدو امرسون : «مذهبی که از علم و دانش میترسد، آبروی خدا را میبرد و دست بهخودکشی میزند.»
* امانوئل کانت : «مذهبی که بهعقلانیت اعلان جنگ کند در نهایت شکست خورده است.»
* كارل ماركس،(نقل به معنی از "در آمدی بر نقد فلسفه حق هگل") : «مذهب، انسان را نمی سازد؛ انسان مذهب را می سازد. مذهب ساخته انسانی است كه در شرایط و جامعه معینی می زیست. دین در واقع تئوری عام، دائره المعارف، معیارهای اخلاقی و بطور كل منطق آن جامعه معین به زبانی عامیانه است. محصولات تئوریك جامعه و اشكالی كه آگاهی (شعور) بخود می گیرد (در شكل مذهب، فلسفه، اخلاقیات وغیره) همه از مناسبات تولیدی و اجتماعی میان انسانها سرچشمه گرفته است.»
* یوهان ولفگانگ گوته : «هرکه صاحب علم و هنر است، دین هم دارد؛ هرکه فاقد آن دو باشد، مذهبی است.»
* ولتر : «هراسناکترین چیز برای دین و انسان دین خو، منطق و عقل سلیم است»
* ولاديمير لنين : «هر نظم اجتماعی ارتجاعی به دو چیز نیاز دارد: جلاد و روحانی!»
* ولتر : "اولين روحانی جهان اولین شيادی بود که به اولین ابله رسيد."
يک فيلسوف تابحال هرگز يک روحاني را نکشته است، در حاليکه روحانيون فلاسفه زيادی را کشته اند.
“دنيس ديروت”
دين، افساري است که به گردن تان مي اندازند، تا خوب سواری دهيد، و هرگز پياده نمي شوند، باشد که رستگار شويد…
“کائوچيو”
يكي از بزرگترين تراژدي هاي بشريت اين است كه اخلاقيات بوسيله دين دزديده شده است.
” آرتور سي كلارك”
delpotro
05-07-2015, 07:20 PM
روژين جان
من از شما با این همه افتضاحات و دزدیهای صدها هزار میلیاردی "هنوز" در زیر علم «احمدی نژاد» سینه
میزنيد و معتقديد این بدبختیهای گریبانگیر ملت، به خاطر نبود آن پاسدار هزار تیر ساکن نارمک! است و اگر
او به قول خودش «رجعت» کند و باز گردد، این ویرانه تبدیل به گلستان خواهد شد!!! ، انتظار ندارم بفهميد
آزادي بيان يعني چي.
sina1993
05-07-2015, 07:51 PM
عقل این اجازه رو نمیده به خاطر اینکه عقاید بقیه رو قبول ندارید حتی اگه کاملا اشتباه باشن اون عقاید رو مسخره کنید عقل میگه با اوردن دلیل منطقی اونا رو رد کنید.
میگید راجریون دوست دارن سایت تک صداییه باشه منکرش نمیشم ولی با عرض معذرت بنظرم اینجوری که شما میگید هم نیست بیشتر کاربرا از تک صدایی خوششون نمیاد
چرا موقعی که از نادال و جوکوویچ تعریف میشه حتی زمانی که با خود راجر بازی دارن وقتی کاربری با دلایل فنی نشون میده کفه ترازو به نفع اونا سنگینی میکنه باز هم راجریون از پستها تشکر میکنن؟ این نشون نمیده تعداد زیادیشون بیشتر از راجر به تنیس و بحثهای فنی علاقه دارن؟
ببخشید ولی آخرش جواب پست قبلی من رو ندادید.
delpotro
05-07-2015, 08:09 PM
در مورد بخش اول پستت که لیستی از سخنان بزرگان که نظرشونو در مورد دین بیان کردن گذاشتم.
از نظر شما به عقاید دیگران توهین کردن و مسخره کردن.اما از نظر دموکراسی و آزادی بیان اینطور نبوده.چون هیچ کدوم از این فلاسفه به زندان نرفتن و یا به جرم محاربه اعدام نشدن.
در مورد بخش دوم هم مخالفم. اعضای دولت اسلامی داعش شاخه فدرر دوس دارن هیچ کدوم از تنبسورای تاپ ۱۰ وجود نداشته باشن تا آقاشون به درو کردن گرنداسلم ها بپردازن.
در مورد پست قبلیت من ایرادی در پست های
دوستانی که ازشون انتقاد دارید نمیبینم.
هر چیزی رو میتوان مسخره کرد و به طنز گرفت.
حتی مقدسات را.
رجوع شود به همبستگی جهانی در محکومیت حمله به نشریه شارلی ابدو.
مسخره کردن یه تنیسور که دیگه موردی نداره.
ظرفیت داشته باشید.برید ببینید در بریتانیا چطور
نخست وزیر رو در برنامه های طنز مسخره میکنند.
جنبه و ظرفیت رو بالاتر ببریم بد نیس
rojhin
05-07-2015, 08:17 PM
قبل از هر چیز تاکید کنم من نه آدم مذهبی هستم و نه وکیل مذهبی ها و اعتقادیون
در مورد پست اول :
تمامی جملاتی که از بزرگان فهرست کردید و البته زحمت هم کشیدید نشون دهنده نظرات شخصی اون افراد بدون هیچگونه هتک مذهب و دین بود . هیچکدومشون نگفتن افرادی که به خاطر مذهب رفتاری انجام میدن به هاپوها شبیه هستن که عو عو کنان خود را به زمین می مالند . لطفاً الفاظ و کلماتی که در پستتون استفاده کردید رو با جملات بزرگان یکی ندونید چرا که شما نظر شخصی تون رو که بسیار هم محترمه متاسفانه در قالب اهانت و توهین بیان کردید . ضمن اینکه سعی نکنید با این جملات فهرست وار مغلطه کرده و گفتارتون رو در چارچوب آزادی بیان به حساب بیارید .
در مورد پست دوم :
قبل از هر پاسخی این موضوع رو روشن کنم که من نه طرفدار احمدی نژادم و نه روحانی و نه هیچکس دیگه ، قبلاً هم گفتم من مثل شما و هم کیشان شما همه چیز رو سیاه سیاه و یا سفید سفید نگاه نمیکنم . سفید و سیاه رو باید با هم دید ، ضعف و قوت رو بابد با هم مطرح کرد . من هم مثل شما معتقدم به زعم شما آن پاسدار هزار تیر ساکن نارمک بی کفایتی های بسیار داشت که هزینه زیادی برای مملکت بهمراه داشته ولی در کنار همه این خرابیها نکات مثبتی هم داشته هرچند در مجموع نمره قبولی نداشت .
اما اینکه دیگران رو به دلیل داشتن بینش سیاسی مخالف شما ( هرچند من از نظر دیدگاه سیاسی اختلافی با شما ندارم ) مورد تحقیر قرار میدین که شما بدلیل این دیدگاه از درک مفهوم مثلاً آزادی بیان عاجزید اولاً نشون میده که شما مفهوم آزادی بیان رو کاملاً تفسیر به رای میفرمائید بدین شکل که من آزادم هر چیزی رو بیان کنم در عوض طرف مقابل اگر کوچکترین تکفیری نسبت به من داشته باشه اون نمیفهمه آزادی بیان چیست و ثانیاً مشخص میکنه که تا چه اندازه از بحث منطقی درباره موضوعات مختلف عاجز هستید چرا که تحقیر کردن با این مضمون که " تو چه میفهمی که آزادی بیان چیست ؟ " بزرگترین نافهمی و البته کج فهمی از موضوعی مثل آزادی بیانه .
اما اینکه میفرمایید من خوب نوشتم ودلیل این مدعا اینه که سه نفر از دوستام حرفمو تائید کردن واقعاً جای حرفی باقی میمونه ؟ اگه دلیل منطقی شما در صحت گفتار تائیدیه جمعی از همفکران شماست ( البته من احترام بسیار زیادی برای آقا محمود قائلم ) باید گفت حرف یکی از دوستان در خصوص ژست روشنفکری برای شما و اون دو عزیز دیگه همچین بیراه هم نبوده و به واقعیت بسیار نزدیکه .
ضمناً در این فقره از بحث درباره سطح سواد و ربطش به درک مفهوم آزادی بیان هم فاکتور میگیرم .
sina1993
05-07-2015, 08:57 PM
پستهایی که از نادال و جوکوویچ تعریف شده و راجریون تشکر کردن موجوده و نشان دهنده اینه که اکثرراجریون (نه همه) مشکلی با تعریف از تنیسورهای دیگه ندارن ولی شما نگفتید چرا مخالفید میشه دلیلشو بگید؟
شما گفته بودید اون دسته از کاربرا برای تنیس میان نه برای مدح و ستایش از تنیسور خاص منم گفتم با این قضیه مشکلی ندارم ولی اگه بخاطر تنیس میان چرا یکبار بحث فنی نکردن؟ جواب این رو ندادید.
میگید نخست وزیر بریتانیا رو مسخره میکنن , توی روزنامه ها و برنامه طنز نخست وزیر رو مسخره میکنن نه توی مجلس یا جاهای دیگه
تنیس تاکرز هم تاپیکی برای مسخره کردن تنیسورهای مختلف داره
علاوه بر این من گفتم با کری خوندن و مسخره کردن مشکلی ندارم ولی تاپیکی که باید بیشتر جای بحثهای فنی باید باشه کاملا به محلی برای تمسخر تنیسورها تبدیل شده
مشکل اصلی افراط در مسخره کردنه اونم جایی که باید بیشتر بحث فنی بشه
rojhin
05-07-2015, 09:02 PM
به من بر میخوره ؟؟؟ بزرگوار من میگم شما که هی دم از آزادی بیان میزنید و البته کار بسیار خوبی هم انجام میدید در جریان باشید که آزادی بیان یعنی بیان نظرات بدون توهین به عقاید دیگران ، حالا اگه باز دوست دارید خودتون رو به کوچه علی چپ بزنید اون دیگه به خودتون مربوطه .
اینکه کسانی شما رو تائید کردن پس کارتون درسته من میگم آفرین به کار درستیتون و لا غیر
اینکه توهم دشمنی دارید و فکر میکنید اگه کسی خلاف جنابتان حرفی زد با شما دشمنه ، این تصور باطلیه و بهتره از این توهمات هر چه سریعتر خارج بشید .ضمناً دست از این خود شیفتگی بردارید چراکه به هیچوجه اهمیت چندانی ندارید که بخوام با شما و اون دوتا آقای دیگه دشمن باشم یا نباشم گویا خیلی خودتون رو مهم فرض کردید که فکر میکنید من با شماها دشمنم . بی خیال بابا ریلکس باشید .
Fakhruddin
05-08-2015, 12:20 PM
با سلام
والا تنیسورها بطور حرفه ای کارشون رو انجام میدن در عینی که رقابت دارن خارج از میدان با هم رفیقن.:001_smile:
مطمئنا همین بی ادبی ها و ناسزا گویی ها باعث دلسردی میشه و خیلی ها انگیزه نوشتن پیدا نمیکنن.
برای یک فردی که زبان مادریش فارسیه خیلی بده کلامش خارج از ادب باشه.اونم مملکنی که شاعرای بزرگی مثل حافظ و پروین و ... داره.هر چند متاسفانه این گنجینه های عظیم در این زمانه به فراموشی سپرده شدن :182: و کمتر کسی هست به ابن گنجینه ها رجوع کنه.
بهرحال امیدوارم فوروم به روزهای خوبش برگرده.:443:
در مورد تنیس هم صحبت کنم
خب جوکویچ مرد شماره یک این هفته را هم استرحت کرد که کار عاقلانه ای بود و بعد از انجام اونهمه بازی باید یه استراحتی به بدنش میداد.معلومه امسال برای بردن رولندگاروس مصمم تره :350:
نادال هم امیدوارم بتونه مسترز مادرید ببره چون روحیش بیشتربرمیگرده.هر چند بدون جام هم به پاریس بیاد باز هم انگیزه لازمه برای بردن دهمین رولند رو داره :396:
فدرر هم امسال برای دو گرند اسلم پیشرو شانس خوبی برای قهرمانی داره.:443:
تا پایان فصل خیلی دوران حساسیه واسه رقابت نادال فدرر در گرند اسلمها و جوکویچ هم میتونه خودشو به این دو تنیسور از لحاظ آمار و رکوردها نزدیک تر کنه.
خیلی وقتها من تو زندگیم همش یاد این جمله ناپلنون بناپارت می افتم.
بین پیروزی تا شکست یک قدم بیشتر فاصله نیست !
انشالله همه دوستان در مراحل زندگی موفق و سربلند باشن :583:
Mehdiii
05-08-2015, 12:35 PM
با سلام
والا تنیسورها بطور حرفه ای کارشون رو انجام میدن در عینی که رقابت دارن خارج از میدان با هم رفیقن.:001_smile:
مطمئنا همین بی ادبی ها و ناسزا گویی ها باعث دلسردی میشه و خیلی ها انگیزه نوشتن پیدا نمیکنن.
برای یک فردی که زبان مادریش فارسیه خیلی بده کلامش خارج از ادب باشه.اونم مملکنی که شاعرای بزرگی مثل حافظ و پروین و ... داره.هر چند متاسفانه این گنجینه های عظیم در این زمانه به فراموشی سپرده شدن :182: و کمتر کسی هست به ابن گنجینه ها رجوع کنه.
بهرحال امیدوارم فوروم به روزهای خوبش برگرده.:443:
در مورد تنیس هم صحبت کنم
خب جوکویچ مرد شماره یک این هفته را هم استرحت کرد که کار عاقلانه ای بود و بعد از انجام اونهمه بازی باید یه استراحتی به بدنش میداد.معلومه امسال برای بردن رولندگاروس مصمم تره :350:
نادال هم امیدوارم بتونه مسترز مادرید ببره چون روحیش بیشتربرمیگرده.هر چند بدون جام هم به پاریس بیاد باز هم انگیزه لازمه برای بردن دهمین رولند رو داره :396:
فدرر هم امسال برای دو گرند اسلم پیشرو شانس خوبی برای قهرمانی داره.:443:
تا پایان فصل خیلی دوران حساسیه واسه رقابت نادال فدرر در گرند اسلمها و جوکویچ هم میتونه خودشو به این دو تنیسور از لحاظ آمار و رکوردها نزدیک تر کنه.
خیلی وقتها من تو زندگیم همش یاد این جمله ناپلنون بناپارت می افتم.
بین پیروزی تا شکست یک قدم بیشتر فاصله نیست !
انشالله همه دوستان در مراحل زندگی موفق و سربلند باشن :583:
قبول داری که کمی هم این کار نواک ریسکی بود اگه در غیاب نواک، نادال از فرصت استفاده کنه و هم اعتماد به نفس و هم ریتم خودشو بهبود بده اونوقت شکست دادنش خیلی سخت میشه. از طرفی این بریک دوهفته ای ممکنه نواکو از فرم ایدآل دور کنه گرچه قبلا ثابت کرده که به این راحتی ها ریتمشو ازدست نمیده. فصل پیش بعد از تولد بچش بدون تمرین اومد و مسترز پاریسو برد. گرچه بعد از وبمبی بخاطر مراسم عروسیش بدجور ریتمشو از دست داد.
با تشکر از شما
sina1993
05-08-2015, 12:49 PM
آقا مهدی از این نظر که ممکنه نادال اعتماد بنفسشو بدست بیاره درست میگی ولی بنظرم نواک برای این دو هفته برای قهرمانی رولند برنامه داره علاوه بر این قهرمان شدن توی این همه تورنمنت به طور متوالی کار سختیه اگه با این روند پیش میرفت ممکن بود توی رولند کم بیاره
شاید این مسئله که زمینهای مادرید نسبت به رم و مونت کارلو تفاوت بیشتری با رولندگاروس دارن وسرعتشون بیشتره هم مزید بر علت شده تا انصراف بده این قسمتی از مصاحبه دو روز پیش راجره:
قهرمان 17 گرنداسلم همچنین درباره غیبت نواک جوکوویچ اظهار نظر کرد و گفت:ارتفاع مادرید ممکنه توضیحی برای غیبت تنیسور صرب باشه واقعیت این است که این تورنمنت بیشترین تفاوت را با بقیه دارد
Mahmood
05-08-2015, 02:05 PM
با هم مشکلی دارید تو پیام خصوصی حل کنید تاپیک بحث و تبادل نظر مسترز مادرید جای این حرفا نیست...
محمد خان اینم نتیجه دموکراسی بیش از حد توی فروم...
از این به بعد با هرج و مرج برخورد میشه اسمشو هرچی میخواید بذارید
واقعا شورش رو درآوردید دیگه
جناب 289 فکر کردی مدیرای این سایت هیچی حالیشون نیست که میری یوزرهای مختلف میسازی و فکر میکنی هیچکس نمیفهمه؟
از این به بعد هزار تا یوزر دیگه هم بسازی همه رو موقوف میکنم
Lily Nadal
05-08-2015, 10:52 PM
بابا لطفا پست با متن طولانی ننویسید لطفا پستاتون مختصر و مفید باشه:243:
اینجا واسه بحث و کل کل درباره ی تنیس و تنیسورها هستش با جای دیگه اشتباه نگیرید لطفا
( با تشکر ی عضو قدیمی )
Lily Nadal
05-08-2015, 11:02 PM
به نظر من نواک جوکوویچ بهترین کارو کرد هم استراحت کردا و هم این که میخواد آمادگی لازم برای گرفتن جام های بیشتر در خاک رو کسب کنه خصوصا رولند گاروس رو
من ی مصاحبه از نوله خونده بودم که میگفت رافا همیشه مارو شکست میداد از همون موقع که 12-13 سالشون بوده میگفت که من و اندی همیشه میدونستیم در مقابل رافا بازنده ایم گفت که من دیگه نمیخوام بازنده باشم واسه همین خیلی تلاش کردم ( مصاحبه قدیمی )
باز هم به نظر من نوله برای گرفتن رولند گاروس که همه اونو مال رافا میدونن بیشترین تلاش رو میکنه
Lily Nadal
05-08-2015, 11:08 PM
ی بار رافا این اشتباه رو کرد و در همه ی مسابقات شرکت کرد همون سال هم رولند گاروس رو از دست داد ( بازی رو به سودرلینگ واگذار کرد )بعدش اعلام کرد بزرگترین اشتباهش شرکت در مسابقات مادرید بود چون فوق العاده خستش کرد ( راجر قهرمان شد )
parizad
05-09-2015, 10:32 AM
ديروز ماريا خيلي بد بازي كرد و به كسي باخت كه اصلا تصورش نميرفت.كوزنتسوا هموطن ماريا كه اتفاقا روز قبلش بازي سختي رو در مقابل سافاروا گذرونده بود و دو ست رو در تايبريك تونست نتيجه بگيره در مقابل ماريا خيلي به زحمت نيفتاد و به راحتي از سد او گذشت.
ساسان خوشدل
05-09-2015, 05:39 PM
چقدر بابت آمادگی نسبی نادال خوشحال شدم عجب فینالی بشه حالا با هرکی !بازی امشب هم دیدنیه
رم هم قرعه کشی شد و تو نیمه نهایی احتمالا فدال داریم
LotfiHN
05-09-2015, 06:17 PM
با سلام
الان رافائل نادال برد و به همه طرفداراش تبريك مي گم. من خيلي خوشحالم چون از نادال بابت فرم واستيل بازيش خيلي خوشم مياد و اميدوارم قهرمان مادريد بشه.
براي فدرر خيلي ناراحت شدم چون بهش خيلي علاقه دارم و هميشه من رو ياد ساليان بچگيم ميندازه كه هر وقت اخبار ورزشي مي ديدم اسم فدرر براي گرفتن يك قهرماني ديگه ميومد و واقعا مي تونم بگم دليل اصلي علاقم به تنيس داجر دوست داشتني هست.
در مورد بازي امشب مي تونم بگم ست اول پاياپاي بود ولي از اول حدس مي زدم كه در تايبريك نادال ست رو مي گيره.
ولي ست دوم نادال معركه بود هرچند آمادگي جسمي و رواني برديك به نظر من كمي به هم ريخته بود ولي نادال فوقالعاده بود. و واقعا عجب اسپيني مي ده به ضربات فورهندش و واقعا جاي شگفتيه وقتي كه با اون اسپين توپ رو روي خط فرود مياره خيلي لذت مي برم.
نادال انصافا از مونت كارلو بهتر بازي كرده
البته اينها يك نظر شخصي بود و خوشحال ميشم دوستان و بزرگان اين سايت اين بازي و بازي فينال رو تحليل كنن.
با سپاس از بنيانگذاران سايت.
narges 95
05-09-2015, 06:25 PM
من بازی رو ندیدم ولی الان خیلی خوشحال شدم که بردیکو برد احتمالو میدادن که بیاد فینال
عالی میشه جامو ببره .میشه نادال سابق:583::866:
nima.a
05-09-2015, 08:40 PM
هنوز نتونستم یک بازی رو هم ببینم متاسفانه !
ولی این جور که از خبرها خوندم خوشحالم گویا نادال داره به فرم سابقش بر می گرده (شدیدا امیدوارم رولند رو نبره البته :434:)
با راکت قبلیش، اعتماد به نفسش باید بیشتر شده باشه. به طور واضح راحت نبود با راکت جدیدش. البته این اعتماد به نفس زخم خورده نادال فقط تو زمان های حساس بازی مقابل نواک در رولند محک می خوره واقعا
Lily Nadal
05-09-2015, 10:11 PM
امیدوارم که این مسابقه با قهرمانی رافا به پایان برسه
هر چند برای من مهم ترین مسابقه رولند گاروسه
ساسان خوشدل
05-09-2015, 11:03 PM
همون چیزی که دوست دارم فینال زیبا و پرهیجان نادال-ماری این بازی تو رنک آخر فصل هم خیلی موثره.
ضمنا تبریک میگم به دوستان بارسایی 99.99 درصد قهرمان شدیم و تمام
pouriya.alex
05-09-2015, 11:30 PM
تغییر رنگ سطح زمینهای مسترز مادرید از آبی به سرخ، بیتوجهی اسطوره وجوکر به این مسترز در سالهای اخیر
و در نهایت رسیدن اندی ماری به فینال یک مسترز خاک (!) همگی سبب شده تا مسترز مادرید جای مسترز
مونته کارلو رو در جایگاه بی ارزشترین مسترز سال بگیره :434:
تغییر رنگ سطح زمینهای مسترز مادرید از آبی به سرخ، بیتوجهی اسطوره وجوکر به این مسترز در سالهای اخیر
و در نهایت رسیدن اندی ماری به فینال یک مسترز خاک (!) همگی سبب شده تا مسترز مادرید جای مسترز
یک چیزی رو جا انداختی، تماشاگران مادریدی که برای دیدن بازی به استادیوم می آن،با اختلاف خیلی زیادی بی فرهنگ ترین تماشاگران دنیا هستند! دلیلش رو هم هرکی یکی از بازی های اخیر نادال رو دیده باشه متوجه میشه!
البته اگر راجر هم در مراحل بالاتر بازی میکرد شاید به همین ترتیب بود، از سر و صدای طولانی هنگام سرو زدن حریف گرفته تا هو کردن های بی دلیل، به هر حال رفتار این تماشاگران به هیچ وجه قابل توجیه نیست.
king of spin
05-10-2015, 06:11 AM
اسطورتون زورش به نیک کریوس نرسید نه اینکه بی توجه باشه، بدتر از اون این که شخصی که خیلی از موفقیتاش وابسته و با اتکا به تای برک و فرست سرو بوده توی دو تا تای برک پیاپی در مقابل کریوس مغلوب شد و توی مصاحبه بعد از بازی هم اذعان داشت که نمیتونسته فرست سروای حریفشو ریترن کنه.
خاک رس ابی( مادرید 2012) که به مانند پیست اسکی بود و هیچ شباهتی به کورت تنیس نداشت، همون خاکی بود( البته اگه بشه خاک نامیدش) که با خیرخواهی و دلسوزی مادریدی ها یه جام مفت رو به فدرر هدیه داد!!!!( با بخت و اقبال همیشگی و خوش شانسی بیش از حد)
، همون سال علاوه بر رافا، نواک هم از دست مسئولین گله مند بود!
پ.ن: بی ارزش ترین مسترز سال اونی هست که اسطوره شما بتونه به فینال اون مسترز برسه!
pouriya.alex
05-10-2015, 09:59 AM
اسطورتون زورش به نیک کریوس نرسید نه اینکه بی توجه باشه، بدتر از اون این که شخصی که خیلی از موفقیتاش وابسته و با اتکا به تای برک و فرست سرو بوده توی دو تا تای برک پیاپی در مقابل کریوس مغلوب شد و توی مصاحبه بعد از بازی هم اذعان داشت که نمیتونسته فرست سروای حریفشو ریترن کنه.
خاک رس ابی( مادرید 2012) که به مانند پیست اسکی بود و هیچ شباهتی به کورت تنیس نداشت، همون خاکی بود( البته اگه بشه خاک نامیدش) که با خیرخواهی و دلسوزی مادریدی ها یه جام مفت رو به فدرر هدیه داد!!!!( با بخت و اقبال همیشگی و خوش شانسی بیش از حد)
، همون سال علاوه بر رافا، نواک هم از دست مسئولین گله مند بود!
پ.ن: بی ارزش ترین مسترز سال اونی هست که اسطوره شما بتونه به فینال اون مسترز برسه!
متاسفان از پاسخ دادن به افرادی که انقدر به لحاظ ادبی غنی هستند که تفاوت ادبیات طنز و ادبیات جدی رو درک نمیکنند عاجزم!
اگرچه که سخنان ذکر شده در جواب به پست بنده انقدر مضحکه که پاسخیم نداشت...
king of spin
05-10-2015, 10:53 AM
متاسفان از پاسخ دادن به افرادی که انقدر به لحاظ ادبی غنی هستند که تفاوت ادبیات طنز و ادبیات جدی رو درک نمیکنند عاجزم!
اگرچه که سخنان ذکر شده در جواب به پست بنده انقدر مضحکه که پاسخیم نداشت...
جوابی هم نداری که بدی! تو مملکت ما عرف شده که هر چی دوست دارن بگن و از انواع نیش و کنایه و تکه پراکنی های ناشیانه استفاده کنن و بعد که بهشون اعتراض شد، ب شکلی بسیار مبتدیانه و کلیشه ای مسئله رو ب سمت و سوی طنز و شوخی سوق بدن. باشه من احمق و شما علامه دهر!
مضحک هم بیشتر ب پست ناشیانه و ب دور از تعقل و رشنالیسم شما شبیهه تا پست من!
اسطورمون کلی از موفقیت های دوره ورزشیش به خاطر تایبرکه :434: و صد البته شانس و اقبال همیشگی و بسیار زیاد. اگه درست یادم باشه اینها رو هم باید اضافه کرد: اگه زمین ها سال به سال کندتر نمیشدند راجر کمتر گرند می گرفت و یه چیز تو این مایه ها که راجر ایندور باز نیست!
شما هرچی بیشتر بگی ما بیشتر استفاده می کنیم، بنابراین سعی می کنیم بیشتر شنونده باشیم! :655:
پوریا یه مطلبی با جنبه طنز نوشت، لزومی به این موضع گیری خصمانه نیست king spin جان.
در ادامه صحبت های پوریا: امیدوارم موری با برد امشبش اعتبار دوباره ای به مادرید بده :583: هرچند بعیده چیزی ازت در بیاد clayray جان.
king of spin
05-10-2015, 01:04 PM
چند ماه پیش وقتی محمد اومد و در مورد رافا جوابتو داد گفتی که دیگه تو این فروم نمیای. علاوه بر این که دوباره برگشتی پست هم میذاری.
اون زمان به محمد گفتی من یه سئوال از یکی دیگه پرسیدم تو چرا خودتو قاطی میکنی، اونم بهت گفت وقتی توی کوچه داد میزنی توقع نداشته باش کسی نیاد و چیزی بهت نگه!
امیدوارم دوزاری افتاده باشه.
پ.ن: ماری هم اگه مثل اسطورتون با چاشنی شانس برنده نشه قهرمانی نوش جونش!
king of spin
05-10-2015, 01:05 PM
[QUOTE=mjrs;106895][SIZE=2]اسطورمون کلی از موفقیت های دوره ورزشیش به خاطر تایبرکه :434: و صد البته شانس و اقبال همیشگی و بسیار زیاد. اگه درست یادم باشه اینها رو هم باید اضافه کرد: اگه زمین ها سال به سال کندتر نمیشدند راجر کمتر گرند می گرفت و یه چیز تو این مایه ها که راجر ایندور باز نیست!
شما هرچی بیشتر بگی ما بیشتر استفاده می کنیم، بنابراین سعی می کنیم بیشتر شنونده باشیم! :655:
پوریا یه مطلبی با جنبه طنز نوشت، لزومی به این موضع گیری خصمانه نیست king spin جان.
در ادامه صحبت های پوریا: امیدوارم موری با برد امشبش اعتبار دوباره ای به مادرید بده :583: هرچند بعیده چیزی ازت در بیاد clayray جان.
چند ماه پیش وقتی محمد اومد و در مورد رافا جوابتو داد گفتی که دیگه تو این فروم نمیای. علاوه بر این که دوباره برگشتی پست هم میذاری.
اون زمان به محمد گفتی من یه سئوال از یکی دیگه پرسیدم تو چرا خودتو قاطی میکنی، اونم بهت گفت وقتی توی کوچه داد میزنی توقع نداشته باش کسی نیاد و چیزی بهت نگه!
امیدوارم دوزاری افتاده باشه.
پ.ن: ماری هم اگه مثل اسطورتون با چاشنی شانس برنده نشه قهرمانی نوش جونش!
delpotro
05-10-2015, 01:54 PM
حضرات آیات عظام پیمان و محمد جواد جان ، شما با هم برادر دینی هستین.:434: شایسته نیس سر دو تنیسور اجنبی با هم دچار درگیری هرچند لفظی بشین. بر ریسمان اینشتین چنگ بزنید.رستگار خواهید شد
آخه این برادرمون کلا قاطی تشریف داره، اعصاب نداره
من دوباره نقل قول کنم پست ایشون رو، فکر کنم بلند شه بیاد یه بلایی سرم بیاره :434:
اینجا اومدیم داریم در مورد تنیس حرف می زنیم، لزومی نداره بحث رو شخصی کنی و اینقدر موضع خصمانه نسبت به افراد بگیری، اینجوری هم واسه زندگی خودت بهتره و هم واسه آخرتت
ما بیشتر سعی می کنیم استفاده کنیم ار صحبت های ایشون در مورد راجر، و سخن را کوتاه می کنیم.
king of spin
05-10-2015, 06:35 PM
آخه این برادرمون کلا قاطی تشریف داره، اعصاب نداره
من دوباره نقل قول کنم پست ایشون رو، فکر کنم بلند شه بیاد یه بلایی سرم بیاره :434:
اینجا اومدیم داریم در مورد تنیس حرف می زنیم، لزومی نداره بحث رو شخصی کنی و اینقدر موضع خصمانه نسبت به افراد بگیری، اینجوری هم واسه زندگی خودت بهتره و هم واسه آخرتت
ما بیشتر سعی می کنیم استفاده کنیم ار صحبت های ایشون در مورد راجر، و سخن را کوتاه می کنیم.
اتفاقا منم پست شما رو نقل قول کردم، شما هم فکر زندگی و آخرت خودت باش
delpotro
05-10-2015, 07:50 PM
محمد جواد جان،درسته که در پست برادر پیمان خصومت زیادی وجود داشت و ایشون اعصاب نداره.منم اعصاب ندارم.خود شما هم اگه یادت باشه یه بار با بنده در چت باکس بسیار خصمانه برخورد کردین و کار به جر و بحث شدید کشیده شد.اما وقتی از مجتبی جان شنیدم که برادر دینی هستیم بلافاصله ازتون در پیام خصوصی عذرخواهی کردم.
به دلیل این که ما فقط ۲ درصد جامعه رو تشکیل میدیم و همیشه تحت زورچپانی های عقیدتی-سیاسی اکثریت جامعه هستیم اعصاب نداریم.
بنابراین اصلا شایسته نیست خودمون سر مسائل بی اهمیتی مثل کری های ورزشی و تنیسی و مسائلی از قبیل رافا-راجر خاطر یکدیگر رو مکدر کنیم .
مهربون باشید با هم برادرا.
فضولی بنده رو حتما به بزرگی خودتون خواهید بخشید.
با سپاس از طرفین درگیری:583:
omidd
05-10-2015, 09:46 PM
با سلام خدمت دوستان عزیزم
اینجور که بنظر میاد اندی ماری بعد از مدتها مسترز میبره با شایستگی تمام هرچند هنوز بازی در جریان با اینکه حریف نادال اما باید شکستو قبول کنه بازی ضعیغی از نادال در ست دوم دیدیم اصلا انتظارشو نداشتم ولی بیشتر از بازی نادال متعجم از ماری یکی از بهترین و زیباترین بازی های اندی بوده کم اشتباه و قدرتمند هرچند بنظرم اگه رافا از بریک پوینت هایی که داشت استفاده میکرد در ست اول الان پیروز بازی بود اما تنیس دیگه و ...
اگه اندی همینجوری ادامه بده بزودی جای راجرو در رنکینگ میگیره.اگه ریتمشو نگه داره میشه دیگه کامل روش برای قهرمانی حساب باز کرد تبریک میگم پیشاپیش این قهرمانی رو بدوستداران این تنیسور .
نادال تورنمنت خوبی داشت هرچند قهرمان نشد اما بازی خوبی داشت ولی نکته ای که کاملا مشهود نداشتن اعتماد بنفس و نمیتونه ریتمشو حفظ کنه امیدوارم راجر و رافا به شرایط مطلوب برگردن تا در مهمترین بخش فصل شاهد بازی های جذاب از بیگ فور باشیم
اما راجر عزیز خیلی زود باخت متاسفانه دلیل اصلی این شکستو همونطور که خودش گفت سرو خوب کیریوس بود و ضعف راجر در ریترن و هرچی بازی به انتها نزدیکتر میشد کیریوس بهتر بازی کرد راجر وقتی ست دوم جلو بود نباید بریک میشد که شد و باخت.راجر بدم بازی نکرد اما بازی همین.
با توجه به جمعی جهات راجر راهی جز موفقیت در رم و رولند نداره اگه میخواد رنکینگ دومشو از دست نده کار سختی داره حضور نادال و اندی اماده نوله نیشی خیلی کار سختی داره قرعشم که باهاش راه نمیاد و امسال قرعه اسون نداشته شاید در رولند شانس بهش رو کنه شاید.
من ترجیح میدم در رم بازی سخت داشته باشه تا خودشو خوب محک بزنه.
قرعه رم هم دیگه اخرش راجر به احتمال زیاد باید بازی اول با رنکینگ 24 بازی کنه که دیگه خیلی مسخرست هرچند این بازی رو قطعا میبره بعیده در رم به همین راحتیا راجر ببازه اینجور احساس میکنم تا سمی بیاد خودش بهتر از هرکسی میدونه نیاز به بردای بیشتر و بهتر داره برای ورود به رولند.
فعلا تا رم:583::443:
manoochehr1984
05-10-2015, 09:47 PM
قهرمانی اندی رو تبریک میگم . :441: حقش بود عالی بازی کرد :583:
Roger Federer#1
05-11-2015, 12:24 AM
قهرمانیه اندی تبریکه هواداراش واقعا حقش بود این فصل عالی ظاهر شد ولی از شانسه بدش دیوار محکمی همچون نواک جلوش بود.
این تور بهترین فرصت برا اندی و رافا بود تا از نبود نواک استفاده کنن که بازیکنه بریتانیایی بهترین استفادرو برد و اون یاداشته آخرش ((جادوییه ازدواج)) تاحالا اثر بخش بود 9 بازی 9 برد و بردن 2 تایتل خاک تو یه هفته تایتلایی که هیچوقت نتونست بدستشون بیاره.
sspol
05-11-2015, 12:55 AM
بنظرم بهنره نادال کلا خدافظی کنه
delpotro
05-12-2015, 12:47 AM
بنظرم بهنره نادال کلا خدافظی کنه
تو به دل ریختگان چشم نداری بی دل
آنچنان غرق غروبی که سحر یادت نیست
.AMIR.
05-12-2015, 09:10 AM
شاید خود ماری هیچوقت فکر نمی کرد تا آخر دوران بازیهای حرفه ای حتی بتونه به فینال هیچ مسترز در سطح Clay برسه، چه برسه بتونه که ببرتش. قطعا کمپانی Adidas حسرت این رو میخوره که بعد پایان قرارداد 5 ساله اش با ماری، به راحتی صرفه نظر کردن از تمدید قرار داد جدید.
بکهندهای ماری همیشه فوق العاده بودن، حتی در بدترین شرایطش، همیشه ماری با فورهندهای نه چندان جوندار و محکمش مشکل داشته، مخصوصا فصل پیش. داریم از قدرت صحبت می کنیم نه دقت، 3 باخت پیاپی به نواک جوکوویچ و منتهی شدن به 2 بیگل، بازی نیم نهایی جوکر و ماری در ایندین ولز رو متاسفانه نتونستم ببینم. اما در استرالیا اوپن و میامی در هر دو فینال در برابر جوکوویچ؛ ماری بازی رو خوب آغاز می کنه و جوکوویچ رو به خوبی تحت فشار قرار میده، در هر دو بازی در ست های اول، در تایبریک ست رو به جوکوویچ واگذار می کنه. اما رفته رفته در ست پایانی اش تمرکزش رو از دست میده و رفته رفته تحلیل میره، مخصوصا طبعا با بالا رفتن Unforced Errors که بیشتر به فورهندهاش برمیگرده. ماری در فینال میامی 48 Unforced Errors داشت که آمار خیلی بالایی در سطح بسیار بالای بازی پایانی مسترز محسوب میشه.
با این حال قطعا منظورم این نیست که ماری با فورهند های حساب شده و ارورهای کمتر تونست نادال را در خاک رس شکست بده. نادالی که پریشب به ماری باخت، تنها دلیلش فقط و فقط ناآمادگی اش بود. این رو هر کسی که بازی فینال رو دیده می تونه به راحتی بهش پی ببره. حتی نادال دو هفته پیش نه چندان آماده مونته کارلو، که جلوی جوکوویچ 2 سته باخت، هم می تونست حتی با ندادن هیچ ستی ماری رو در مادرید شکست بده. اما نادال چوب نا آمادگی اش رو خورد که بیشتر کم تحرکی اش برام جالب بود تا ارورهای فراوان . به اینا ریترن های نه چندان حساب شده رو هم اضافه کنین. طبیعتا با این همه اشتباه نمیشه تمرکز تماما معطوف بازی بشه.
شاید این فصل بدترین لغزش دوران حرفه ای نادال بوده باشه، اما برای نادال همیشه فتح رولاند گاروس کمترین توقع و دغدغه ممکن بوده. نادال فصل پیش به خوبی به جوکوویچ نشان داد قضیه فرنچ اوپن با مسترزها خیلی متفاوت است. کسی که طالب بردن فرنچ اوپن است، باید به فکر بردن 3 ست در زمین Clay دربرابر ماتادور اسپانیایی هم باشه. برگردیم به ماری، این اندی درسته به آمادگی اندی اواخر 2012 و اواسط 2013 نیست. اما با مربی های همچون آملی مورسمو و همچنین با اضافه شدن یوناس بیورکمن سوئدی در سال جدید نشون داده که می تونه به دوران اوجش برگرده. این رو میشد در اعتماد بنفس و فورهند های خیلی حساب شده تر و قوی تر مخصوصا در مادرید، نسبت به تورنمنت های میامی و استرالیا اوپن به خوبی درک کرد.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.