توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014
نوله احتمالاً ست 4 رو 6 بر 4 میبره. میدونم که سر این گیم انرژی زیادی میذاره نوله چون هم اندی خسته هست و هم خود جوکو بخاطر ترس از شکست نمیخواد بازی به تایبریک بره
دقیقاً داره همین اتفاق میفته. دابل بریک پوینت گیرش اومد
sorina_1100
09-04-2014, 08:37 AM
جات خالی من دارم از شبکه دلاری RSI LA2 البته بدون شیرینگ میبینم دلاریه اما بازه!
عجب بازیه نیشی عالی بازی میکنه و دو ست پیاپی از استن گرفته تایبرک ست سوم عالی بود بارها ست پوینت بینشون جابجا شد و البته حق نیشی هم بود
میتونست 6-2 ست را تموم کنه ولی به تایبرک رفت و با مشقت اما شایستگی برد
امیدوارم نیشی تو ست 4 تموم کنه بازی را بریم دو ساعت بخوابیم تا بازی بعد:D
الان من راضی نباشم که اصن یه وضی میشه که حتی شبکه سه هم نتونی ببینی :D
کدوم جهت هستش این شبکه کفار ؟ :D
desham
09-04-2014, 08:42 AM
الان من راضی نباشم که اصن یه وضی میشه که حتی شبکه سه هم نتونی ببینی :D
کدوم جهت هستش این شبکه کفار ؟ :D
رو هاتبرده منتهای مراتب فقط رو بعضی رسیورای خاص هک شده:240: رو مابقی رسیورا با شرینگ وا میشه.
بهترین گزینه همون espn تل استاره که اگه دیشت فیکس نشده باشه 30 ثانیه ای میگیریش.
roger 4 ever
09-04-2014, 09:20 AM
1 - بازی خوبی بود، اونایی که بیدار موندن یا ساعت کوک کردن بیدار شدن قطعا باید راضی باشن، هر چند می تونست بهتر از این هم باشه اگه اندی از لحاظ فرم بدنی وضعیت بهتری می داشت. بازی همون طوری پیش رفت که پیش بینی می شد، ماری پیشرفت کرده بود اما نه در حد فرم فینال یو اس 2 سال قبل. اندی برای اینکه نواک رو بزنه به اون فرم احتیاج داره، فرم بدنی، فنی و روحی که 5 ست رو ازش بیرون بکشه. اما امروز همونی که پیش بینی می شد، اتفاق افتاد: بازی نزدیک در 2 یا حداکثر 3 ست. بدن ماری بیشتر از این توانایی نداشت و معجزه هم نمی شد کرد...
2- ماری مشکلات جالبی از لحاظ فنی امروز داشت. یکی از مشکلاتش سرو اول بود که بسیار می تونست تعیین کننده باشه در این جدال. این درصد از سرو اول در کل بازی به هیچ عنوان برای ماری مقابل جوکوویچ قابل قبول نیست. شما مقابل بازیکنی مثل نواک به سرو اول نیاز خیلی واجبی دارید. در ست های اول، سوم و چهارم درصد سرو های اول ماری زیر 60 درصد بود که به هیچ عنوان نمی تونه قابل قبول باشه. در ست اول این آمار 50 درصد بود!!! جلو نواک چنین مسئله ای قابل قبول نیست...
3 - خیلی تاکید وجود داشت دربازی ماری رو تور. مسئله ای که در جدال مقابل سونگا خیلی به چشم اومد و اتفاقا چشم نواز هم بود. خیلی تاکید وجود داشت روی این مسئله که اگه ماری بتونه روی تور همچون بازی مقابل سونگا ظاهر بشه، شانس موفقیتش افزایش پیدا می کنه. اما خب چنین مسئله ای رو در عمل ما شاهد نبودیم در این دیدار. بازی روی تور جلوی نواک می تونه تاثیرگذار باشه خیلی و به نظر می رسید که یکی از تاکتیک های مهم ماری در این بازی همین مسئله باشه که البته با موفقیت اجرا نشد.
4 - مشکلات بدنی اندی ماری باعث شده بود تا در بیشتر مواقع تموم کردن سریع پوینت ها و رو آوردن به بازی انتحاری رو ترجیح بده. مسئله ای که به وضوح در این دیدار دیده شد تلاش برای اتخاذ تصمیماتی بود که هر چه سریع تر پوینت رو به نفع ماری تموم کنه. اما در بسیاری از این موارد ماری با شکست مواجه شد و اتفاقا بر عکس، مادامی که کار به ضربات پیاپی و رالی های فرسایشی می کشید، احساس می شد که ماری می تونه شانس ایستادن در پوینت رو داشته باشه. مثل اون اتفاقی که در فینال یو اس 2 سال پیش افتاد. ولی خب ماری به وضعیت بدنیش آگاه بود و می دونست نمی تونه شانسی در دراز مدت در این سبک از بازی داشته باشه. همین می شه که ست سوم و چهارم به کل از دست می ره، ست چهارم گرچه نتیجه به نظر نزدیک می یاد، اما در حقیقت نواک 1 بار اراده کرد برای برک ماری و همون 1 بار هم سر بزنگاه موفق بود. ماری ست 3 و 4 کاملا تخلیه و خارج شد و این همون مسئله ای بود که انتظار می رفت. تیم نواک و خود نواک هم به خوبی به این مسئله آگاه بودند و ترجیح دادند صبور باشند.
5 - مسئله ی دیگه ای که تفاوت ها را در این دیدار رقم زد «لحظات طلایی» بازی بود. جایی که نواک به محض اینکه خطر رو احساس می کرد واکنش مناسبی داشت اما ماری به هیچ عنوان نتونست از لحاظ کلیدی خودش در برک کردن نواک استفاده کنه و در عین حال واکنش مناسبی رو هم در زمانی که خطر رو احساس می کرد، نتونست داشته باشه. این مسئله ناشی از عدم تمرکز و عدم آرامش در لحظات حساس هست که طبیعی بود ماری با اون مواجه بشه اما نواک نه.
6 - با این حال به نظرم این یو اس برای ماری گامی به جلو بود از اون فرم وحشتناک و غیر قابل قبولی که در 1 سال گذشته و از ویمبی به بعد شاهدش بودیم. امروز در 2 ست اول نشون داد که از لحاظ فنی شرایط خوبی داره و از لحاظ روحی نیز پیشرفت کرده. اما حیف از مشکلات بدنی که باعث می شد دوباره اون استایل معروف ماری ( بدنی خم و سری رو به پایین) رو میان پوینت ها شاهد باشیم که این عملا داره به بازیکن طرف مقابلش سیگنال می ده که ببین، من آمادم ببازم!! حیف که اون فورهند کراس کورت ها نشد که تقسیم بشه در یک بازی طولانی و گرنه خیلی شرایط می تونست متفاوت بشه...
sorina_1100
09-04-2014, 11:11 AM
رو هاتبرده منتهای مراتب فقط رو بعضی رسیورای خاص هک شده:240: رو مابقی رسیورا با شرینگ وا میشه.
بهترین گزینه همون espn تل استاره که اگه دیشت فیکس نشده باشه 30 ثانیه ای میگیریش.
فدا :D
این شبکه همه گرند اسلما رو پوشش میده ؟ :D
دنبال یه شبکه ای هستم که همه گرند اسلما رو پوشش بده :D
ahmadr
09-04-2014, 12:17 PM
بازیهای امشب
جوکوویچ یا ماری؟
جوکوویچ بی شک اولین چالش مهم تورنومنت رو تجربه میکنه.نواک حریفی داره که غیر قابل پیش بینی شده.ممکنه این بازی 5 سته بشه این خودش میتونه نواک رو برای تقسیم انرژی برای ادامه تور دچار مشکل کنه پس بی شک نواک از ابتدا با همه قدرت میاد.البته تنها مشکل اندی که میتونه باعث باختش (حتی با اختلاف) بشه مسایل روحی روانیه.
ماری محکوم به برد برای اثبات مجدد شایستگیهاش با یه روحیه خوب از برد مقابل سونگا.سرو هاش و والی و خصوصا ریترنهاش واقعا بهبود داشته در طول تور.البته اگه روحیه جنگندگی و خودباوری 2012 رو داشته باشه بی شک میتونه حداقل بازی رو برای نواک سخت کنه.
البته نظر شخصی من برد 3-1 نواکه ولی شواهد نشون میده احتمال بازی نزدیکتر به مراتب بیشتره.
هومن عزیز شما اکثر پیش بینی هاتون درست میشه:583:.چرا نتونست murray اون بازی همیشه رو انجام بده؟
desham
09-04-2014, 01:31 PM
فدا :D
این شبکه همه گرند اسلما رو پوشش میده ؟ :D
دنبال یه شبکه ای هستم که همه گرند اسلما رو پوشش بده :D
خواهش
نه متاسفانه خودمم این مشکل رو دارم که باید واسه هر گرند برم رو یه ماهواره خاص
از جمله کانالهایی که همه ی گرندا رو پخش می کنن یکی همین کانالهای پکیج srg سویسه که کاربر گرامی جناب 289 گفتن و یک کانالهای پکیج Sky ایتالیاست که جفتشون با شرینگ اینترنتی باز میشن یورواسپورتا ویمبلدون رو پوشش نمیدن متاسفانه.
این قضیه هک پکیج srg رو یه سری رسیورا هم اصلا ارزش سرمایه گداری نداره چون ممکنه تا شما اون رسیورا رو بگیری این پکیج تغییراتی تو سیستم کد گزاریش اعمال کنه و رسیور تبدیل بشه به آپاندیس.
خواهش
نه متاسفانه خودمم این مشکل رو دارم که باید واسه هر گرند برم رو یه ماهواره خاص
از جمله کانالهایی که همه ی گرندا رو پخش می کنن یکی همین کانالهای پکیج srg سویسه که کاربر گرامی جناب 289 گفتن و یک کانالهای پکیج Sky ایتالیاست که جفتشون با شرینگ اینترنتی باز میشن یورواسپورتا ویمبلدون رو پوشش نمیدن متاسفانه.
این قضیه هک پکیج srg رو یه سری رسیورا هم اصلا ارزش سرمایه گداری نداره چون ممکنه تا شما اون رسیورا رو بگیری این پکیج تغییراتی تو سیستم کد گزاریش اعمال کنه و رسیور تبدیل بشه به آپاندیس.
فکرکنم با یک سیسیکم مطمئن مشگل کامل حل شه.البته خودم امتحان نکردم چون هنوز از شیرینگ رسیور استارمکس ایکس 100 سوپر من چندماهی بایدمونده باشه
من ویمبلدون را از شبکه رایگان ابوظبی اسپرت دیدم رولند و یواس اپن را از یورو اسپرت و همان سوئیسیها البته پوشش یورو اسپرت خیلی کاملتره
استرالیای پارسال هم فکر کنم یورو اسپرت کاور کرد
ضمنا از چند روز دیگه مسترز اسنوکر شانگهای هم شروع میشه با حضور همه اساتید و نوابغ مخصوصا سالیوان عزیز:866:
اینهم برنامه اش
http://www.snooker.org/res/index.asp?event=345 (http://www.snooker.org/res/index.asp?event=345)
چیزی که برام جالبه الان یکنوع مسابقات بیلیارد داره انجام میشه که توش دویا سه ایرانی هم هستند و چندتا نتیجه خوب هم داشتند مثلا احسان حیدری نژاد یک تایلندی را برد که پارسال سالیوان را حذف کرده بود احسان در همین تورنمنت بری هاوکینز که جز تاپ تن اسنوکره را برد خیلی جالبه
http://www.snooker.org/res/index.asp?player=1189
هومن عزیز شما اکثر پیش بینی هاتون درست میشه:583:.چرا نتونست murray اون بازی همیشه رو انجام بده؟
با اجازه شما دوست عزیزمون
roger 4 ever
بسیار خوب آنالیز کرد وضعیت را
چیزی که میخوام بهش اضافه کنم اینه نوله کاملا آماده و تدارک دیده برای یو اس اپنه
حیف نیشی البته نیشی تا همینجا عالی بوده و عالی نتیجه گرفته نواک هم مطمئنا دستکم نمیگیردش
احتمال فینال دوباره نواک و راجر و قهرمانی نواک بنظرم قویتره
1 - بازی خوبی بود، اونایی که بیدار موندن یا ساعت کوک کردن بیدار شدن قطعا باید راضی باشن، هر چند می تونست بهتر از این هم باشه اگه اندی از لحاظ فرم بدنی وضعیت بهتری می داشت. بازی همون طوری پیش رفت که پیش بینی می شد، ماری پیشرفت کرده بود اما نه در حد فرم فینال یو اس 2 سال قبل. اندی برای اینکه نواک رو بزنه به اون فرم احتیاج داره، فرم بدنی، فنی و روحی که 5 ست رو ازش بیرون بکشه. اما امروز همونی که پیش بینی می شد، اتفاق افتاد: بازی نزدیک در 2 یا حداکثر 3 ست. بدن ماری بیشتر از این توانایی نداشت و معجزه هم نمی شد کرد...
2- ماری مشکلات جالبی از لحاظ فنی امروز داشت. یکی از مشکلاتش سرو اول بود که بسیار می تونست تعیین کننده باشه در این جدال. این درصد از سرو اول در کل بازی به هیچ عنوان برای ماری مقابل جوکوویچ قابل قبول نیست. شما مقابل بازیکنی مثل نواک به سرو اول نیاز خیلی واجبی دارید. در ست های اول، سوم و چهارم درصد سرو های اول ماری زیر 60 درصد بود که به هیچ عنوان نمی تونه قابل قبول باشه. در ست اول این آمار 50 درصد بود!!! جلو نواک چنین مسئله ای قابل قبول نیست...
3 - خیلی تاکید وجود داشت دربازی ماری رو تور. مسئله ای که در جدال مقابل سونگا خیلی به چشم اومد و اتفاقا چشم نواز هم بود. خیلی تاکید وجود داشت روی این مسئله که اگه ماری بتونه روی تور همچون بازی مقابل سونگا ظاهر بشه، شانس موفقیتش افزایش پیدا می کنه. اما خب چنین مسئله ای رو در عمل ما شاهد نبودیم در این دیدار. بازی روی تور جلوی نواک می تونه تاثیرگذار باشه خیلی و به نظر می رسید که یکی از تاکتیک های مهم ماری در این بازی همین مسئله باشه که البته با موفقیت اجرا نشد.
4 - مشکلات بدنی اندی ماری باعث شده بود تا در بیشتر مواقع تموم کردن سریع پوینت ها و رو آوردن به بازی انتحاری رو ترجیح بده. مسئله ای که به وضوح در این دیدار دیده شد تلاش برای اتخاذ تصمیماتی بود که هر چه سریع تر پوینت رو به نفع ماری تموم کنه. اما در بسیاری از این موارد ماری با شکست مواجه شد و اتفاقا بر عکس، مادامی که کار به ضربات پیاپی و رالی های فرسایشی می کشید، احساس می شد که ماری می تونه شانس ایستادن در پوینت رو داشته باشه. مثل اون اتفاقی که در فینال یو اس 2 سال پیش افتاد. ولی خب ماری به وضعیت بدنیش آگاه بود و می دونست نمی تونه شانسی در دراز مدت در این سبک از بازی داشته باشه. همین می شه که ست سوم و چهارم به کل از دست می ره، ست چهارم گرچه نتیجه به نظر نزدیک می یاد، اما در حقیقت نواک 1 بار اراده کرد برای برک ماری و همون 1 بار هم سر بزنگاه موفق بود. ماری ست 3 و 4 کاملا تخلیه و خارج شد و این همون مسئله ای بود که انتظار می رفت. تیم نواک و خود نواک هم به خوبی به این مسئله آگاه بودند و ترجیح دادند صبور باشند.
5 - مسئله ی دیگه ای که تفاوت ها را در این دیدار رقم زد «لحظات طلایی» بازی بود. جایی که نواک به محض اینکه خطر رو احساس می کرد واکنش مناسبی داشت اما ماری به هیچ عنوان نتونست از لحاظ کلیدی خودش در برک کردن نواک استفاده کنه و در عین حال واکنش مناسبی رو هم در زمانی که خطر رو احساس می کرد، نتونست داشته باشه. این مسئله ناشی از عدم تمرکز و عدم آرامش در لحظات حساس هست که طبیعی بود ماری با اون مواجه بشه اما نواک نه.
6 - با این حال به نظرم این یو اس برای ماری گامی به جلو بود از اون فرم وحشتناک و غیر قابل قبولی که در 1 سال گذشته و از ویمبی به بعد شاهدش بودیم. امروز در 2 ست اول نشون داد که از لحاظ فنی شرایط خوبی داره و از لحاظ روحی نیز پیشرفت کرده. اما حیف از مشکلات بدنی که باعث می شد دوباره اون استایل معروف ماری ( بدنی خم و سری رو به پایین) رو میان پوینت ها شاهد باشیم که این عملا داره به بازیکن طرف مقابلش سیگنال می ده که ببین، من آمادم ببازم!! حیف که اون فورهند کراس کورت ها نشد که تقسیم بشه در یک بازی طولانی و گرنه خیلی شرایط می تونست متفاوت بشه...
hooman3x
09-04-2014, 03:34 PM
ممنون دوست عزیز:583:
سوالتون رو هم از roger 4 ever و swiss express میپرسیدید بهتر بود که اطلاعات کاملتری از بنده دارن.
ولی اگر بخوام پاسخ سوالتون رو بدم به نظر من اندی ماری از تمام فاکتورهای مثبت خودش توی تورنومنت استفاده نکرد.سرویسهاش که قوت بود به ضعف تبدیل شد(درصد پایین سرو یک)همونطور که شهاب عزیز گفت-بازی با سونگا والی های خیلی خوبی داشت که اونم دیشب بی استفاده شد.مشکلات روحی و اعتماد به نفسش تو امتیازهای حساس که بازهم شهاب بهش اشاره کرد. (قبل بازی گفتم شدیدا بهش نیاز داره)
نهایتا هم مشکلات جسمانی هم تاثیر گزار بود صد درصد.
ولی من هم مثل شهاب عزیز معتقدم اندی رو به جلو بوده روندش
با تشکر:443:
D3ADMAN
09-04-2014, 03:36 PM
اگر بخوایم بازی فدرر و گائل مونفیس را به دست اعداد و ارقام بسپاریم امشب نوبت به برد گائل مونفیس است ، از سال 2009 این دو تنیسور به صورت یکی در میان یکدیگر را شکست دادند و بعد از پیروزی فدرر در سینسیناتی مقابل سوپرمن فرانسوی ، اینبار نوبت مونفیس است که پیروز از زمین خارج شود
به نظر من اگر گائل ، ثبات داشته باشد در ریتم بازیهاش که در بازیهای قبلی داشت و فدرر کمی از توان جسمیش کم شده باشه ، کمی اُفت داشته باشه و اشتباهاتش زیاد باشه ، مونفیس میتونه سومین پیروزی خود برابر این تنیسور سوییسی را جشن بگیره . من شانس هر دو را 50-50 میدونم و مطمئنم بازی زیبایی خواهد شد ، سایتها شرطبندی را هم مرور میکردم گائل با ریت 4 و فدرر با ریت 1.25 قرار گرفته بودند و 65% بر برد فدرر و 35% روی پیروزی گائل حکایت داشتند
بازی دقیق ساعت چند آغاز میشود ؟
حدود 10.5 ساعت دیگه
طبق برنامه 4:30 صبح جمعه
http://www.livescore.eu/tennis/
Mahdi Naji
09-04-2014, 05:23 PM
ببخشید پاور عزیز این بازی دبل دوستانه رو کانال ها نشون میدان! ؟
davidbeckham
09-04-2014, 06:31 PM
come on nole
http://www.shiaupload.ir/images/86308489253094501639.jpg
PowerVu
09-04-2014, 06:49 PM
ببخشید پاور عزیز این بازی دبل دوستانه رو کانال ها نشون میدان! ؟
ببخشید من متوجه منظور شما نشدم. http://tennistalkers.com/images/smilies/Yahoo8%21/53.gif
کدام مسابقه را میفرمایید مهدی جان؟
Roger Federer#1
09-04-2014, 09:07 PM
سلام به دوستانه گلم.
متاسفانه به دلیل شیفته کاری نتونستم آخرین گرندو تااینجا بازیهاشو ببینم فقط اولین بازی راجر رو دیدم که خیلی خوب بود ولی باتوجه به نتایج و آمارها میشه گفت راجر وضعیت خوبی داره نواک هم همینطور گویا بازی دیشب نواک و ماری خیلی زیبا بود حیف که ندیدم واقعا آمار بازی نزدیک بود ماری هم کلی برک پوینت از دست داد و یه ست هم گرفت و این نشون میده به روزهای خوبش برگشت.
فقط از حضور نیسی تو سمی گرند تعجب کردم واقعا نشون داد همچون استن ریتمش بگیره حتی مقابل بزرگان هم میتونه پیروزشه امسال استن و نیشی دوتن از بهترین ها و دوتن از بیثبات ترینها این فصی بودن.
خوب برسیم به بازی امشب بازی که همین 10 مین پیش بخاطرش دیدنش ازنکا اومدم تا ببینمو بلافاصله بعد پایانش برگردم امیدوارم که این سختی ها بی نتیجه نمونه,باتوجه به نتیجه بازی مونفیلس و دمیتروف میشه فهمید واقعا مونفیلس آمادست به حرحال امیدوارم راجر بایه بازی زیبا پیروزبازیشه و سمی با کلیچ مقابله کنه و این بردیچ نچسبم اوتشه.
خیلی به قهرمانی راجر امید دارم چون واقعا آمادست و ازحالا مثل گذشته شانس اصلی قهرمانی تو تورهاست,من حتی به بازگشت اسطورمون به نامبر وانی خیلی ایمان دارم چون واقعا راجر نشون داد با این سن هم میتونه و نام راجر یعنی امید و توانایی هرچیز حتی ناممکن ها.
برم کمی استراحت کنم تا خستگی راه و رانندگی ازبدنم کمشه,tفلا تا شروع بازی.
King Rojer Federer
09-04-2014, 11:28 PM
بچه های عزیز تو این چند وقتی که افتخار آشنایی با این تایپیک و شما دوستان عزیز رو داشتم یک چیزی خیلی توی ذوق می زد و اون هم پستهای جالب و البته بدون منطق دو تن از کاربران به نامهای 289 و david bekham هست که با پستهاشون به شدت از جاذبه های این تایپیک کم کرده اند چون فقط کارشون شده کل کل کردن با طرفداران فدرر و پارازیتها و گاهاً بی احترامیهایی که به فدرر و طرفداراش می کنند:243:.و جالب اینجاست که هر پستی که میذارن فقط خودشون دوتایی همدیگه رو لایک می کنند.:251:(البته یک پیشنهاد براشون دارم و اون این است که دوتایی یک سایت به اسم نواک تاکرز راه اندازی کنند و از صبح تا شب برای هم عکس های نواک رو بذارن و اون جمله های جالب رافا دمت گرم سوزوندی ائنا رو -ماشا سرنا رو سوزوندی-و از این نوع سخنان گوهر بار رو به هم بگن و همدیگه رو لایک کنند.:254::254:این طوری ما طرفداران فدرر هم اینجا یک نفس راحتی می کشیم و می تونیم باهم راجع به بازیها بحث کنیم.)
swiss express
09-04-2014, 11:32 PM
1.برادران برایان در صورت قهرمانی در یو اس اپن امسال صدمین عنوانشون رو جشن خواهند گرفت.
2.با توجه به اینکه نیشیکوری فردا هم استراحت خواهد کرد تقریبا زمان خوبی برای ریکاوری داره
3.ظاهرا شرایط Windy باعث شده توماس بردیچ به دلیل داشتن High Toss مثل بازی با ماری 2012 تو همین تورنمنت رو سروش مشکل پیدا کنه هر چند که یازی با اندی باد شدیدتر بود.امشب همون سرویس گیم اول دوبار دابل فولت داشت.شرایط هم Humid هست و شاید بیشتر به سود چیلیچ باشه.
4.دقت کردم متس ویلندر تو طول تورنمنت نام خانوادگی توماس رو با 3 تلفظ گوناگون ادا کرده: بردیچ/بردیک/بردیش و امشب هم یه ورژن دیگه رو اضافه کرد بردیخ.
5.یادمه یو اس اپن 2012 بازی ماری و بردیچ در وسط یکی از رلی ها که اتفاقا امتیاز بسیار تعیین کننده ای هم بود ناگهان بر اثر باد کلاه اندی افتاد.
بردیچ به امپایر بازی گفت این حرکت باعث بهم ریختن تمرکزش شده (در حالی که کاملا مشخص بود دروغ میگه و سایمون ریید گزارشگر یورو اسپرت هم در حالی که کاملا هیجان زده شده بود این ادعای بردیچ رو Ridiculous خوند) همین امتیاز تعیین کننده باعث شد بردیچ اون ست رو ببره.هر چند درنهایت اندی بازی رو 3.1 برد.
اندی در واکنش به بردیچ دوبار ازش این سوال رو کرد:are u 100 percent sure that affected you ؟
ماری تو اون شرایط باد خیلی هوشمندانه از ضربات اسلایس استفاده میکرد.
بردیچ بعد بازی گفت این چیزی که ما بازی کردیم اصلا تنیس نبود(به خاطر شدت باد)
حتما دست ندادنش با نیکو الماگرو تو ملبورن هم یادتون هست. اون بازی نیکو به هیچ عنوان توپ رو عمدا به بردیچ نزد. و تازه عذر خواهی هم کرد.
اما نکته قابل تحسین توماس هند شیک های بعد از شکست هاش هست.
همین الانم که دارم بازی رو تماشا میکنم دوباره داشت به تقلب رو میاورد و در مورد توپی که به وضوح دوبار باونس شده بود با امپایر بازی بحث میکرد.
6. با توجه به قد بلند چیلیچ (1.98) همیشه ازش انتظار میرفت سرو بهتری داشته باشه. واقعا بعد از اوردن گوران ایوانیسویچ که خودش یکی از بهترین سرو ها رو داشت مارین سروش خیلی بهتر شده.مردی که 4 ماه هم به خاطر دوپینگ محروم بود
Maani
09-05-2014, 12:09 AM
بچه های عزیز تو این چند وقتی که افتخار آشنایی با این تایپیک و شما دوستان عزیز رو داشتم یک چیزی خیلی توی ذوق می زد و اون هم پستهای جالب و البته بدون منطق دو تن از کاربران به نامهای 289 و david bekham هست که با پستهاشون به شدت از جاذبه های این تایپیک کم کرده اند چون فقط کارشون شده کل کل کردن با طرفداران فدرر و پارازیتها و گاهاً بی احترامیهایی که به فدرر و طرفداراش می کنند:243:.و جالب اینجاست که هر پستی که میذارن فقط خودشون دوتایی همدیگه رو لایک می کنند.:251:(البته یک پیشنهاد براشون دارم و اون این است که دوتایی یک سایت به اسم نواک تاکرز راه اندازی کنند و از صبح تا شب برای هم عکس های نواک رو بذارن و اون جمله های جالب رافا دمت گرم سوزوندی ائنا رو -ماشا سرنا رو سوزوندی-و از این نوع سخنان گوهر بار رو به هم بگن و همدیگه رو لایک کنند.:254::254:این طوری ما طرفداران فدرر هم اینجا یک نفس راحتی می کشیم و می تونیم باهم راجع به بازیها بحث کنیم.)
اتفاقا برعكس پست هاي ديويد بكهام خيلي هم جذابه
lordmani
09-05-2014, 12:58 AM
پدیده 15 ساله آمریکایی تنیس زنان کیست؟
پیروزی سیسی بلیس دخترک 15 ساله امریکایی در راند اول اوپن امریکا توجه همه دنیا را به خود جلب کرد. با اینکه او در مرحله دوم حذف شد، اما سرنا ویلیامز به نسل بعدی تنیس امریکا خیلی امیدوار است
وقتی سیسی بلیس، دختر 15 ساله امریکایی داشت کاری بزرگ در اولین بازی و اولین حضورش در یک گرنداسلم – اوپن امریکا – انجام میداد، پدرش همه کار میکرد تا بتواند احساساتش را کنترل کند.
این دخترک 15 ساله که با گرفتن وایلدکارت وارد جدول اصلی مسابقات اوپن امریکا شده بود، در راند اول و طی یک بازی غیرقابل باور موفق شد دومینیکا کیبولکووا، بخت دوازدهم قهرمانی در اوپن امریکا را 6 – 1، 4 – 6 و 6 – 4 شکست دهد و ناباورانه راهی راند دوم مسابقات شود.
بزرگی و البته شگفتی کار او وقتی مشخص میشود که در نظر بگیرید این نوجوان اهل سانفرانسیسکو تا پیش از آغاز اوپن امریکا در رتبه 1205 جهان قرار داشت. یعنی نه جزو 100 تنیس باز برتر بود، نه جزو 500 تنیس باز و نه حتی جزو 1000 تنیسباز برتر جهان.
او با این پیروزی تبدیل شد به جوانترین تنیسبازی که از سال 1996 تا کنون در اوپن امریکا به پیروزی رسیده.
گوردون بلیس، پدر کاترین کارتان که به سیسی معروف است پس از این پیروزی به اسوشیتدپرس گفت:«به من گفتند که نباید فریاد بکشم، نباید حرکت کنم و نه حتی حرفی بزنم. چون باعث میشود حواسش در بازی پرت شود. برای همین فقط مثل مجسمه ابوالهول فقط نشستم، لبخندی زدم و دعا کردم».
سیسی یک دختر بچه است. تازه دارد میرود کلاس دهم. کاری جز مدرسه رفتن و تمرین تنیس ندارد. اولین خاطراتش به اوپن امریکا برمیگردد به وقتی که ماریا شاراپووا بازی میکرد. شاراپووا نه تنها هنوز بازی میکند بلکه سنی هم ندارد که فکر کنیم مال خیلی وقت پیش است. این دخترک هنوز با دوستانش باید بازی کند. وقتی از او پرسیدند که طرفدار جاستین بیبر، ستاره تینجر موسیقی پاپ است گفت:«قبلا دوستش داشتم. چند سال پیش. وقتی کوچکتر بودم.» او حتی بعد از صعودش به راند دوم اوپن آمریکا اعلام کرد که پاداش 60 هزار دلاری خود را نخواهد گرفت تا بازیکن حرفهای نشود و همچنان بتواند در سطح تنیس دانشگاهی آمریکا مسابقه دهد. این نوجوان گفت فعلاً میخواهد آماتور بماند و همه راهها را به روی خود باز بگذارد.
پیروزی او در حالی رقم خورد که تیلور تاونسند، دیگر نوجوان امریکایی - او 18 ساله است – به سرنا ویلیانز 6 – 3 و 6 – 1 باخت. اما با همین سن کم در راند اول یواس اوپن عملکرد خیرهکنندهای داشت.
سرنا ویلیامز، زن شماره یک تنیس جهان از این که میبیند هموطنان جوانش اینچنین در تنیس میدرخشند به خود افتخار میکند:«آینده فوقالعادهای پیش روی ماست. بازیکنان زیادی داریم که میتوانیم به آنها خوشبین باشیم».
بلیس البته در راند دوم اوپن امریکا شکست خورد. مقابل زارینا دیاس از قزاقستان. البته این تنیسباز 20 ساله نفر 48 جهان است و باختن به او اصلا ایرادی به بلیس وارد نمیکند. به خصوص با این توضیح که او بعد از این که ست اول را 3 – 6 باخت در ست دوم حریف قزاقش را 6 – 0 شکست داد و در نهایت با شکست 2 – 6 در ست سوم از ادامه رقابتها حذف شد.
بلیس میگوید خودباوری دلیل موفقیتش بوده:«باور به این که میتوانم موفق شوم اولین کاری بود که باید میکردم. وقتی وارد زمین شدم به خودم میگفتم که سعی کن از تجربهای که به دست میآوری استفاده کنی. آن موقع اصلا فکر نمیکردم به عنوان فرد پیروز زمین مسابقه را ترک میکنم».
او حالا میخواهد در اوپن امریکا در بخش جونیورز مسابقه دهد. رقابتی که پارسال در دور سومش حذف شد.
مادرش اما آنقدر احتمال میداد دخترش پیروز شود که از فرط استرس حاضر نشد بازیاش را از نزدیک تماشا کند. اگر فکر میکرد دخترش بیشک میبازد بدون هیچ اضطرابی به ورزشگاه میرفت و به تماشای بازی او مینشست.
پدر بلیس گفت:«مادرش از من پرسید ست اول چه شد. من به او گفتم راستش را بخواهی او ست اول را برد. مادرش دیگر نمیتوانست حرف بزند. باور نمیکرد. ما آن موقع به دخترمان افتخار میکردیم که توانسته یک ست در اوپن امریکا پیروز شود».
دومینیکا کیبولکووا که نفر 12 جهان و نایبقهرمان اوپن استرالیای امسال است، پس از باخت مقابل بلیس گفت:«انتظار نداشتم اینقدر پرشور بازی کند. فکر میکردم از آن دست بازیکنانی است که به زور توپ را برمیگرداند و این طرف و آن طرف میدود. این اتفاق در بازی نیفتاد. او واقعا باانگیزه و با برنامه بود. من را در همان ست اول شگفتزده کرد».
پیش از بلیس، آنا کورنیکووای روس که بعدها با انریکه ایگلسیاس، خواننده پاپ اسپانیایی نامزد کرد و تنیس را کنار گذاشت در 15 سالگی موفق شده بود در اوپن امریکا پیروز شود. در سال 1996. آخرین امریکاییای هم که در 15 سالگی در اوپن امریکا پیروز شده بود مری جو فرناندز بود که سال 1986 این کار را کرده بود.
فرناندز که حالا تحلیلگر تنیس در شبکه ESPN است درباره بلیس میگوید:«او حالا باید دوباره روی هدفش تمرکز کند. نباید از اولین پیروزیاش خیلی خوشحال باشد. باید بداند که کار تازه برایش شروع شده است».
مونفيلس سعي داره با جنگ رواني اعصاب راجر را بهم بريزه كه موفق بوده
ست اول را برد
ست دوم هم با يك بريك جلو افتاده
بايد صبر كنيم ببينيم راجر به بازي برميگرده يا نه ؟
Cross Court
09-05-2014, 04:43 AM
چه جنگ روانی اخه!! راجر فدرر داره افتضاح بازی میکنه!! در سطح چلنجر هم نیست بازیش چه برسه مسترز!!
امیدوارم ست سوم بهتر بشه!!حیفه واقعا تو این مرحله با این وضعیت حذف بشه!!
Cross Court
09-05-2014, 05:27 AM
بالاخره راجر داره بازی میکنه...ارور بی خودی نمیده...به موق میاد جلوی نت...فورهندای مطمئن میزنه...
بک هند اسلایس های دقیق روی بیس لاین میزنه!!
خب با این بازی میشه امیدوار بود بهش...
Najmeh5576
09-05-2014, 05:50 AM
سلام من از الان لازي را دارم ميبينم اوضاع زياد جالب نيست ست چهارم 2-2 برابرند چهره راجر هم همچين جالب و جگنده نشون نميده.
ibo8631
09-05-2014, 05:51 AM
کیا نخابیدن :001_smile:
راجر برگشتااااااااااا
Najmeh5576
09-05-2014, 05:59 AM
چه سرويسايي ميزنه منفيلس ٢٢٠ ك در س !! نكنه تا الان هم اينجوري ست گرفته؟ يكي از دوستان ميگفت بايد از منفيس ترسيد! اگه اينجور باشه راجر گوث را كه وحشتناكتر سرويس ميزد گرفته.
Cross Court
09-05-2014, 06:07 AM
عجب بازی شده!!!! دو تا متچ پوینت نجات داد فدرر...
الان بریک کرده مونفیلس رو ست چهارم نتیجه 6.5 فدرر اگه سرویسش رو بگیره میشن 2.2...
به این میگن بازی!!
Cross Court
09-05-2014, 06:13 AM
2.2...مونفیلس روحیش خرابه...اگه فدرر اول ست پنج بتونه بریکش کنه کارش تمومه...
lordmani
09-05-2014, 06:32 AM
جونمو به لبم اوردی تا ببری ولی مهم نیست راج دیدن بازیت حتی اگه ببازی هم ارزش بیدار موندن رو داره . صعود راجر عزیز رو به نیمه نهایی تبریک میگم .
Cross Court
09-05-2014, 06:38 AM
بازی تموم شد به سود فدرر...ست پنجم چیز خاصی نداشت مونفیلس همون ست چهارو که باخت بازی رو هم
باخت تبریک میگم به طرفدارای فدرر...بعد دو ست اسفبار تونست به بازی برگرده و ببره...
نیمه نهایی باید با چیلیچ بازی کنه...با بازی که جلوی سیمون و بردیچ ازش دیدم راجر کار سختی خواهد داشت...
منم برم بخوابم...دیگه چشام وا نمیشه...:397::397:
Najmeh5576
09-05-2014, 06:45 AM
واي چي ميشه فدرر الان به تمركز احتياج داره از اون سرويساي جواب ندادني بزنه كوتاه اين گيم و ست را تمام كنه
مهران
09-05-2014, 06:47 AM
تبریک میگم برد اسطوره رو:583:
Najmeh5576
09-05-2014, 06:51 AM
ورود به ست پنجم انجام شده.كافيه كه راجر بازيهاي متنوع خودش را ارائه بده.
Najmeh5576
09-05-2014, 06:53 AM
بازي چيليچ و برديچ انجام شده؟
king of spin
09-05-2014, 06:54 AM
جناب مونفیلس همون بهتره که بره دنبال سرگرم کردن تماشاچیا و انجام شیرینی کاری . واقعا نمی دونم توی کله این اشخاص چیزی به نام مغزم پیدا میشه؟؟؟؟!!!! فقط بلده زرت و زرت دابل فالت بده... یه مقدار بازیش براساس تفکر نیس... معلوم نیس با خودش چند چنده این یارو... باید یه کمیته بررسی مسائل روحی و روانی تو atp تشکیل بدن و امثال ایشونو از کلیه مسابقات محروم کنن. الکی از خوابم زدم به خاطر این آدم ....................
ARY143
09-05-2014, 06:54 AM
اساتید هنرور و سخنوران شکر شکن شکر سخن حق مطلب معجزات حضرت آقا را ادا نمایند لطفا
بی صبرانه منتظر مدح ستایشگران آن حضرتش هستیم
Roger Federer#1
09-05-2014, 06:55 AM
تبریک خدمت دوستان عزیزه راجری.
اووووف به خیر گذشت خدارو شکر,مرسی راجر که خستگی مو دوباره از بین بردی و بابازیت نزاشتی پشیمون بشم بخاطر به جون خریدن سختی برای دیدن بازیت,اینه راجر تو این سنو سال بازی 2-0 باخترو میاد 3-2 میبره و شیرینتر اینکه دوتا مچ پوینت رو سیو کردو برد (البته دیگه از این شیرینیا نمیخوام جون به لب شدم تا طعمشو بچشم) بازم مرسی راجر به خاطر جنگندگی و بخاطر صرف کردن عملی فعل خواستن ممنونم ازت.
دیگه آمادشم برم که ساعت 12 باس نکا باشم بازی های سمی رو نمیتونم تماشا کنم ولی به امید خدا درصورت فینالیست شدن راجر دوشنبه مرخصی میگیرم تا فینال زیبای دیگری را از راجر تماشا کنم.
اوه اوه یادم رفته بود خداروشکر بردیچ نچسبم حذف شد تا من یه نفسی بکشم کلیچ تنیسور خیلی خوبیه و دوباره به آمادگی دورانه جوانیش رسید بازی او با بردیچو ندیدم ولی از نتیجه معلومه باج نداد بهش و از اون سمت راجر هم ازانگیزه بالایی برای بردن18 گرند برخورداره پس دوستان این بازی زیبارو تماشا کنید به جای ماهم لذت ببرید.
SOROOSH_RF
09-05-2014, 06:59 AM
مرسي راجر ...
فدرر ست اول هم خوب شروع كرد اگررهمون اول بازي از فرصتهاي بريكش استفاده ميكرد شايد كار به اينجاها نميكشيد. ولي ست دوم خيلي بي روحيه و نا اميدانه بازي ميكرد به نظر ميومد كار ديگه تمامه ولي بريك اول ست سوم باعث شد كه به بازي برگرده. مطمئن بودم اگه بازي به ست پنجم بكشه منفيس خسته و بي روحيه ميشه و راحت ست رو ميده كه خدا رو شكر همينطور هم شد. اميدوارم راجر بتونه يه ريكاوري خوب واسه بازي بعد داشته باشه وگرنه بردن چليچ خيلي سخته.
مهران
09-05-2014, 07:00 AM
بله، چیلیچ پیروز شد
sina1993
09-05-2014, 07:00 AM
چیلیچ 3_0 بازی رو برد
mspayam
09-05-2014, 07:01 AM
مونفیس توی ست پنجم دیگه بریده بود و نفس نداشت. راجر هم خیلی خوب تونست اون 2 تا مچ پوینت رو سیو کنه، یکیش رو که مونفیس زد توی اوت و اون یکی رو هم خود فدرر روش وینر زد. زدن اون وینر توی اون لحظه از بازی ریسک بزرگی بود، اما فدرر پاداش اون ریسکش رو گرفت و نتیجه ی بازی رو به نفع خودش عوض کرد. به امید قهرمانیش توی این تورنمنت.
Paymaan
09-05-2014, 07:09 AM
IN ROGER FEDERER WE TRUST
http://tennis-image.com/images/96302153952761760220.jpg (http://tennis-image.com/images/96302153952761760220.jpg)
مانفیس هم بهتره بستری کنن. البته خیلی ها رو باید بستری کنن نام نمیبرم.
swiss express
09-05-2014, 07:14 AM
وقتی از اندی ماری پرسیدند به نظر تو سریع ترین بازیکن ای تی پی چه کسی هست, اندی نه اسمی از راجر برد نه نواک و نه بازیکن دیگری.اون بلافاصله نام گائل مونفیس فرانسوی رو بر زبان آورد.این در حالیه که خود اندی یکی از سریع ترین بازیکن های تور هست.
وقتی به sliderman دراپ شات میندازی درست مثل خاک slide میکنه و به سرعت به توپ میرسه.اشتباهی که راجر بارها انجام داد.
درست مثل تکرار اشتباهاتش تو فینال ویمبی .اگه اشتباه نکنم بالای 14 تا پسینگ شات خورد از جوکوویچ.و باز به تکرار اشتباهات ادامه داد.
عدم تنوع در سرویس گیم ها: شاید بهتر بود راجر گهگاهی از واید کیک سرو به عنوان فرست سرو استفاده میکرد تا به قول فرنگی ها mix it up and keep gael guessing all the time
برای اولین بار تو این چند سال با آرامش مچ پوینت ها رو دفاع کرد.یه بار گائل تو نیمه نهایی پاریس مسترز 5 مچ پوینت نجات داد .بازی که کاملا بر پایه سرو بود به دلیل ایندورز بودن و سرعت بالای کورت .گرچه مونفیس در بازی فینال با سودرلینگ کاملا از لحاظ بدنی تحلیل رفته بود.اون بازی گائل مچ پوینت نجات داد فدرر رو برد اینبار نوبت راجر بود که با سیو کردن 2 مچ پوینت بازی رو ببره.
بدون شک هیچی از ارزش های گائل کم نمیشه.مردی که در ابتدا قصد داشت بسکتبال رو دنبال کنه. کسی که او رو به عنوان athletic ترین بازیکن تنیس میدونن.
گائل این روزها بدون مربی هست و بنظر میرسه هم به قول خودش و هم کارشناس ها اینجوری شرایط بهتری داره.چون بازیکنی هست که دوست نداره در چهارچوب یک سری وظایف محدود بشه و دوست داره ازادانه تصمیم بگیره.
چیزی که منو یه مقدار اذیت کرد صحبت های دیوید مرسر گزارشگر کهنه کار یورواسپرت بود. دیوید پارسال بلافاصله پس از شکست فدرر از روبردو با هیجان گفت this is the end of federer's career ...no doubt about it... در بازی با مونفیس بعد از اینکه راجر با tenacity بازی رو برگردوند کاملا بی رمق به گزارشش ادامه میداد و به طرز اشکاری ناراحت بود.یک نمونه از جملات بی رمق دیوید مرسر وقتی ورق برگشته بود (با ناراحتی) that's a DUMB shot from monfils
در حالی که وقتی گائل ست دوم رو گرفت از خوشحالی در پوست خودش نمیگنجید.کلا هیچ وقت گزارشگری نبوده که به مسائل فنی اشاره کنه نقطه عکس رابی و جیسون.
احسنت به غیرتت مرد ...تو این سن و سال...برای دل هوادارها. یادمه در اغاز یو اس اپن 2009 گفت: i want to win this title for the fans . به عشق هوادار ها مونده وگرنه به قول بوریس بکر فدرر نه نیازی به اثبات کردن خودش داره نه عنوانی که نگرفته باشه.
راجر در مورد مچ پوینت ها:i said this is it man this is the end just hit one decent shot and let him have it.
شاید راجر اغلب همین طرز تفکر رو روی مچ پوینت ها داره و اونها رو به سادگی تقدیم میکنه...
Mahdi Naji
09-05-2014, 07:15 AM
بابا تو دیگه کی هستی....اصلا باورم نمیشه چه جور این کار رو کرد
فقط باید بگم که ی تکه دیگه از تاریخ ثبت شد..مرسی راجر:866:
roger204
09-05-2014, 07:25 AM
بدددددد ترین لحظه ی زندگیم زمانی بوددد که فدرررر تو ست چهارم زمانی که مونفلیس 5-4 جلوبود وتوی گیم 15-40 عقب بوددد.واییی خیلی بدبوداااااااا.:243:
zhako
09-05-2014, 07:26 AM
دروذ برشرفت راجر فدررکه زیبایی تنیس مال توست.به نوبه خود برد شیرین راجر رو به تمام طرفداران وبخصوص دوستان راجری وطرفداران واقعیش تبریک میگم.به امیدقهرمانی.
Najmeh5576
09-05-2014, 07:38 AM
برد راجر را تبريك ميگم انشالله از اون لحظه هاي نفس گير مقابل cilic خلق نكنه ؛)
Mehdiii
09-05-2014, 07:41 AM
"Roger is definitively the tennis legend. I can say that for me he is the greatest player we have ever had in tennis. Because of that it is obviously very challenging for me to play against him, it has always been the case. I see it in the positive way. I mean, in some years I will be able to tell my kids that I played against Roger Federer, and also that I beat him a couple of times. And that is cool! For me, I play tennis to face great legends, to play on big stadiums and courts, that's what I play and train for, so I look forward to it" said Gael.
Rajjoko
09-05-2014, 07:49 AM
یک برگشت فوق العاده دمت گرم اسطوره
:655:
Najmeh5576
09-05-2014, 08:12 AM
زمان بازي بعدي فدرر كي هست؟
king of spin
09-05-2014, 08:44 AM
جناب swiss express عزیزاز وقتی به عضویت این فروم دراومدی، تا به حال چندین بار یه سری صحبتا و مسائلو توی چت باکس و تاپیک مطرح کردی که من بنا بر یه سری دلایل من جمله قولی که به یکی از دوستای عزیزم دادم چیزی به شما نگفتم ... اون زمان که تازه عضو شده بودی مدام می گفتی من طرفدار رافا و راجرم و فلان...تا اینکه توی چند تا پست مختلف برگشتی و تا تونستی رافا رو به سخره گرفتی و هر چی از دهنت دراومد گفتی و چهره واقعیتو نشون دادی... بازم گفتم بیخیال و مشکلی نیس که بعدش به یکی از کاربرا گفتی که درامد یک روزت اندازه نمیدونم یه قرن درامد اونه..... حداقل انقدر جرات داشته باش و مهرطلب نباش و درست و واضح بیان کن که هیتر رافا هستی و کمتر خیال بافی کن.همه اینا بماند الان اومدی توی چت باکس و میگی که اون کسانی که بیدار موندن تا برد مونفیلسو ببینن باید بستری بشن.(با استناد به پست من این حرفو زدی) ببین عزیزم اگه اون پسینگ شات مونفیلس ته زمین جا گرفته بود فک کنم اون موقع شما باید جای من توی تیمارستان بستری می شدی...تمامی مسابقات نزدیک با چند تا پوینت ساده برندش مشخص میشه...البته جناب فدرر کم از این شانسا نیاورده که قبلا مصداقاشو گفتم...کلا اینا رو گفتم که تو ذهن خودت خیال بافی الکی نکنی..فعلا برو خردو شکر کن که فدرر برنده شد و امیدوار باش با همین روند و خوش شانسی بتونه قهرمان شه.... ضمنا کسی که برد و باخت براش مهم نباشه(فدرر) بعد از سیو دو تا مچ پوینت و به تساوی کشوندن بازی در اون ست این جوری نمی پره هوا و c0me on نمیگه...
nima.a
09-05-2014, 09:31 AM
این هایلایتی که تو چت باکس گذاشته بودن
http://www.mediafire.com/watch/glft9982k1b969b/Roger%20Federer%20vs%20Gael%20Monfils%20Highlights%20%7C%7C%20US%20Open%202014%20Part%203.mp4
D3ADMAN
09-05-2014, 09:34 AM
:)))) چقدر رفتارهای لُمپن گونه ای امروز شاهد بودیم ، یکی از جناب فدرر و مربی گرامی و دیگری این کاربران ایرانی که 2500 سال است تنیس میبینند و 1400 سال است هوادار فدرر هستند
در ابتدا مونفیس به دابل فول های خودش باخت نه روحیه جنگندگی ای که جناب فدرر ندارند ، سپس من تا بحال در زندگانی و زمان کوتاهی که تنیس میبینم ندیده بودم تنیسوری به همراه مربیش ، با دابل فول رقیب 6 متر به هوا بپرند . ادبرگ کمی باید شخصیت پیدا میکرد بعد مربی میشد . مونفیس 2تا دابل فول پشت هم داد و ادبرگ می ایستد و راجر فدرر را تشویق میکند =)) به مانند جوک است
حرف دیگر دوستان که میگفتند مونفیس میخواست تمرکز فدرر را بهم بزنه نیز شبیه لطیفه ای بی مزه بود . فدرر در موقع خشک کردن عرقش کمی طول میداد که مونفیس خندید و سعی کرد خودش هم همونکارو بکنه ، که با اعتراض فدرر به داور بازی همراه شد . در اصل دوستان مطالب رو فقط به نفع فدرر میکشونند
در مورد آسیب دیدگی مونفیس هم که خیلی حرفی ازش نزدن ، دلیل این نوع مصدومیت و در رفتگی داخل سطوح هارد ، به این دلیل است که ورزشکاری که بر روی این سطوح سخت تمرین میکند ، دیگر نباید پاهایش به سطح خیلی نرم ارتباط زیادی داشته باشد . از اینجور مصدومیت ها بیشتر نصیب فوتسالیست ها و والیبالیستها میشه
نکته آخر هم اینکه ما رفتار حرفه ای از فدرر و ادبرگ شاهد نبودیم ، رفتارها فوق کودکانه . اما به نظرم سختی این بازی به چیلیچ خیلی کمک کرد و باعث میشه شانسی برای شکست فدرر داشته باشه . باشد که رستگار شوید
swiss express
09-05-2014, 09:35 AM
جناب swiss express عزیزاز وقتی به عضویت این فروم دراومدی، تا به حال چندین بار یه سری صحبتا و مسائلو توی چت باکس و تاپیک مطرح کردی که من بنا بر یه سری دلایل من جمله قولی که به یکی از دوستای عزیزم دادم چیزی به شما نگفتم ... اون زمان که تازه عضو شده بودی مدام می گفتی من طرفدار رافا و راجرم و فلان...تا اینکه توی چند تا پست مختلف برگشتی و تا تونستی رافا رو به سخره گرفتی و هر چی از دهنت دراومد گفتی و چهره واقعیتو نشون دادی... بازم گفتم بیخیال و مشکلی نیس که بعدش به یکی از کاربرا گفتی که درامد یک روزت اندازه نمیدونم یه قرن درامد اونه..... حداقل انقدر جرات داشته باش و مهرطلب نباش و درست و واضح بیان کن که هیتر رافا هستی و کمتر خیال بافی کن.همه اینا بماند الان اومدی توی چت باکس و میگی که اون کسانی که بیدار موندن تا برد مونفیلسو ببینن باید بستری بشن.(با استناد به پست من این حرفو زدی) ببین عزیزم اگه اون پسینگ شات مونفیلس ته زمین جا گرفته بود فک کنم اون موقع شما باید جای من توی تیمارستان بستری می شدی...تمامی مسابقات نزدیک با چند تا پوینت ساده برندش مشخص میشه...البته جناب فدرر کم از این شانسا نیاورده که قبلا مصداقاشو گفتم...کلا اینا رو گفتم که تو ذهن خودت خیال بافی الکی نکنی..فعلا برو خردو شکر کن که فدرر برنده شد و امیدوار باش با همین روند و خوش شانسی بتونه قهرمان شه.... ضمنا کسی که برد و باخت براش مهم نباشه(فدرر) بعد از سیو دو تا مچ پوینت و به تساوی کشوندن بازی در اون ست این جوری نمی پره هوا و c0me on نمیگه...
اول از همه برو تلفظ صحیح منفیس رو یاد بگیر بعد بیا بگو اگه این توپ میرفت اونجا این میرفت اینجا...در ثانی برو اون امضای مضحکت رو بردار .اینجا فروم تنیسه نه اینکه افکار پوچ و منحرف کنندتو تو بین بچه ها اشاعه بدی.
تا یه پست ضد راجر میبینی میری سپاس گذاری میکنی نا الانم بیدار موندی باخت راجرو ببینی ...دم راجر گرم...سوزش...تمام حرفهای پوچت از همین یک کلمه نشات میگیره...سوزش. تا چند وقت دیگه هم تو 33 سالگی با 4 تا بچه میاد بالای اسطورت تو رنکینگ.
به خودت شک داری؟ تا الان بیدار موندی راجر ببازه غم و غصه هات یه مدتی فراموش شن؟
چقدر بهت برخورد...انقدر عصبانی شدی...حتما یه مشکلات ذهنی داری انقدر زود واکنش نشون دادی از اون عکس و امضات هم کاملا میشه این رو حدس زد که یه مدتی داری تقلا میکنی...انقدر ناراحتی و عصبانیت از کلمه بستری شدن...لابد این کلمه خاطرات تلخی رو تداعی میکنه...
این همه آدم تو این سایت یه نفر همچین امضایی نداره.این امضا میتونه دلالت بر عدم نرمال بودن صاحبش داشته باشه...عدم تعادل روانی...در ضمن جهنم وجود داره خیلی خوبم وجود داره .که بعضی ها همین الان توش دارن میسوزن!
یه پست بدرد بخور تو عمرت دادی اصلا؟!روت میشه بیای با من بحث کنی؟فقط نشستی ببینی کی پست ضد فدرری داد لایک کنی.اینا همه ریشه داره...ریشه در...
در ضمن دچار فراموشی هم شدی؟ برو یه نگاه به پست های من بنداز اول که اومدم گفتم طرفدار نادالم؟؟؟ حالت خوبه؟؟؟ برو استراحت کن...من چند تا پست نادال رو کوبیدم؟ که تو و امثال تو هیچ چیزی برای دفاع کردن نداشتین...به خاطر اخلاق خوب نادال ازش خوشم میاد و اینکه هیتر نواک هستم پیروزی نادال به نواک رو ترجیح میدم.
الکی خودتو روشن فکر جلوه نده. تو هنوز آداب نوشتن رو بلد نیستی .یه پاراگراف 70 خطی نوشتی بدون فاصله.در حد و اندازه ای نیستی بیشتر جوابتو بدم یا باهات بحث کنم وگرنه... بعضی ها هم این دنیاشون رو میبازن هم اون دنیارو ...فرنگی ها خوب چیزی بهشون میگن... Loser
تو زندگی شکست خوردی به خیلی آرزوهات نرسیدی میخوای با دیدن باخت راجر و ناراحتی یه عده تو سایت خودتو تسکین بدی؟؟
چه سرويسايي ميزنه منفيلس ٢٢٠ ك در س !! نكنه تا الان هم اينجوري ست گرفته؟ يكي از دوستان ميگفت بايد از منفيس ترسيد! اگه اينجور باشه راجر گوث را كه وحشتناكتر سرويس ميزد گرفته.
من گفتم باید از مونفیلس ترسید ولی نه بخاطر سرویس، کیفیت بازی گوث را با مونفیلس مقایسه میکنی؟، اون فقط سرویس بود اما مونفیلس یه بازیکن کامل و در حال حاضر آماده هست.
msh13792
09-05-2014, 10:12 AM
لازمه كه بعضي ها بدونن
راجر فدرر به راي بازيكنان داخل تور جايزه اخلاق و بازي جوانمردانه استفان ادبرگ رو 9 بار دريافت كرده از سال 2004 تا 2013
و جالب تر اينه كه مربي راجر الان همون كسي هست كه اين جايزه به نام اون نامگذاري شده ....
nima.a
09-05-2014, 10:14 AM
کسایی که تو انجمن تنیس عکس و امضای فلسفی می ذارن (اره دقیقا منظورم king of spin هست) بهتره اول برن یاد یگیرن که نباید هر موقع عصبانی بشن به هر کی می خوان هر چی می خوان بگن بعد برن از کاربرای این انجمن انتقاد کنن
کلا تو این انجمن چند وقتی باب شده تنیسورهای رده پایین تر انگار ادم نیست کلا.king of spin به چه اعتباری شما میای به مونفیس اینجوری توهین می کنی؟ مگه خریدیش برده تو شده که وقتی بازیش رو می بینی نباید دابل بده و ببره؟ آخر هم میگی مغز نیست تو کلش و این حرف ها ادعای منطق و ... هم می کنید
بنظرم با توجه به استراحت بیشتر چلیچ و بردن بازی در 3 ست، شانسش بیشتره چون هم خیلی جنگنده هست و هم راجر در کمتر از 24 ساعت پس از یک بازی 5 سته باید دیدار سمی رو برگزار کنه، امیدوارم بدنش جواب بده. 74 بار لب تور اومدن فشار زیادی بهش وارد کرده :(
D3ADMAN
09-05-2014, 10:41 AM
این جایزه به این دلیل به نام این بزرگمرد سوئدی نامگذاری شده که ایشون در زمان فعالیت به عنوان بازیکن بودند نه مربی
پروردگار بنیان گذار سایت ویکیپدیا را حفظ کند
SIINAA
09-05-2014, 11:01 AM
عجیب بود واقعا... سر امتیاز 40-15 اصلا تحمل باخت و حذف راجرو نداشتم، مخصوصا با اون همه امید به این تورنمنت ...
سریع تی ویو خاموش کردم و خوابیدم(تو خواب همش داشتم لایو اسکورو چک میکردم که میدیدم باخته...)
وقتی پا شدم تو اوج نا امیدی لایو اسکورو چک کردم که ببینم با چه نتیجه ای باخته...که یهو دیدم برده... اصلا باورم نمیشد... انگاری بازم خواب بودم...
خلاصه یکی از بهترین خاطرات تنیسم امروز شکل گرفت
واقعا راجر به تنیس خیانت میکرد اگه میذاشت منفیس بره سمی...
Behr@d
09-05-2014, 12:17 PM
عجیب بود واقعا... سر امتیاز 40-15 اصلا تحمل باخت و حذف راجرو نداشتم، مخصوصا با اون همه امید به این تورنمنت ...
سریع تی ویو خاموش کردم و خوابیدم(تو خواب همش داشتم لایو اسکورو چک میکردم که میدیدم باخته...)
وقتی پا شدم تو اوج نا امیدی لایو اسکورو چک کردم که ببینم با چه نتیجه ای باخته...که یهو دیدم برده... اصلا باورم نمیشد... انگاری بازم خواب بودم...
خلاصه یکی از بهترین خاطرات تنیسم امروز شکل گرفت
واقعا راجر به تنیس خیانت میکرد اگه میذاشت منفیس بره سمی...
این حرف آخرتون دقیقا یعنی چی ؟؟ همینکه گفتید راجر به تنیس خیانت میکرد اگه میذاشت مونفیلز بره سمی ؟؟؟ هر کی بهتر باشه و کم اشتباه تر بازی کنه شایسته ی رفتن به دور بعده ، چون اون فدرره دلیل نمیشه که همیشه ببره و بره تا مراحل بالا .... تو ویمبی یعنی نادال به تنیس خیانت کرد که به کریوس باخت ؟؟ این حرف شما اصلا به دل من ننشست ....
King Rojer Federer
09-05-2014, 12:27 PM
برد راجر عزیز مقابل مونفیس رو به همه دوستداران راجر تبریک عرض می کنم.العان که این جملات رو می نویسم شبکه Euro Sport 1 داره مجدداً بازی رو پخش می کنه.دوستانی که این بازی رو ندیدند ببینند.:583:
King Rojer Federer
09-05-2014, 12:38 PM
:)))) چقدر رفتارهای لُمپن گونه ای امروز شاهد بودیم ، یکی از جناب فدرر و مربی گرامی و دیگری این کاربران ایرانی که 2500 سال است تنیس میبینند و 1400 سال است هوادار فدرر هستند
در ابتدا مونفیس به دابل فول های خودش باخت نه روحیه جنگندگی ای که جناب فدرر ندارند ، سپس من تا بحال در زندگانی و زمان کوتاهی که تنیس میبینم ندیده بودم تنیسوری به همراه مربیش ، با دابل فول رقیب 6 متر به هوا بپرند . ادبرگ کمی باید شخصیت پیدا میکرد بعد مربی میشد . مونفیس 2تا دابل فول پشت هم داد و ادبرگ می ایستد و راجر فدرر را تشویق میکند =)) به مانند جوک است
حرف دیگر دوستان که میگفتند مونفیس میخواست تمرکز فدرر را بهم بزنه نیز شبیه لطیفه ای بی مزه بود . فدرر در موقع خشک کردن عرقش کمی طول میداد که مونفیس خندید و سعی کرد خودش هم همونکارو بکنه ، که با اعتراض فدرر به داور بازی همراه شد . در اصل دوستان مطالب رو فقط به نفع فدرر میکشونند
در مورد آسیب دیدگی مونفیس هم که خیلی حرفی ازش نزدن ، دلیل این نوع مصدومیت و در رفتگی داخل سطوح هارد ، به این دلیل است که ورزشکاری که بر روی این سطوح سخت تمرین میکند ، دیگر نباید پاهایش به سطح خیلی نرم ارتباط زیادی داشته باشد . از اینجور مصدومیت ها بیشتر نصیب فوتسالیست ها و والیبالیستها میشه
نکته آخر هم اینکه ما رفتار حرفه ای از فدرر و ادبرگ شاهد نبودیم ، رفتارها فوق کودکانه . اما به نظرم سختی این بازی به چیلیچ خیلی کمک کرد و باعث میشه شانسی برای شکست فدرر داشته باشه . باشد که رستگار شوید
برگی از یک نوشته.:254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254::254:
hamid-RF
09-05-2014, 12:42 PM
آره بابا فدرر و چه به اخلاق ,نه خودش اخلاق داره نه مربیش کلا همه بازیشام که میبره بخاطر اشتباهات بازیکن مقابلشه
اخلاق ماله جکوویچ و مربیشه اصلا انقد خوبه که حریفش حرفی واسه گفتن نداره
اخلاقشم که دیگه حرفی واسه گفتن نداره نمونش استرالیا که از شدت خوشحالی دیگه نمیدونست چکار کنه واسه همین پیرهن شو پاره کرد :254::254::251::251:
Cross Court
09-05-2014, 12:53 PM
خب بالاخره بیدار شدم!!! حس میکنم جای فدرر دیشب من بازی کردم!! همه تنم درد میگیره!!:434:
مصاحبه اخر بازی رو دیدین؟! فدرر گفت یه لحظه فکر کردم بازی رو دیگه باختم فقط به خودم گفتم
امتیاز اخرو جوری بازی میکنم که حریفم امتیاز مفت نگیره!!
بعدم گفت توی 40.15 اونجا که منفیلس بک هند زد ازش رد شد یه لحظه فکر کرد بازی رو باخته خشکش زد
ولی وقتی توپ اوت شدم گفت یه نفس راحت کشیدم...
امیدوارم فینال جوکویچ فدرر رو شاهد باشیم...فینال تکراری گرند اسلم قبلی...میخوام ببینم فدرر میتونه
انتقام ویمبلدون رو از جوکویچ بگیره!!
SIINAA
09-05-2014, 01:54 PM
این حرف آخرتون دقیقا یعنی چی ؟؟ همینکه گفتید راجر به تنیس خیانت میکرد اگه میذاشت مونفیلز بره سمی ؟؟؟ هر کی بهتر باشه و کم اشتباه تر بازی کنه شایسته ی رفتن به دور بعده ، چون اون فدرره دلیل نمیشه که همیشه ببره و بره تا مراحل بالا .... تو ویمبی یعنی نادال به تنیس خیانت کرد که به کریوس باخت ؟؟ این حرف شما اصلا به دل من ننشست ....
اصولا من این جمله رو نگفتم که به دل شما بشینه....
فقط نظر خودمو گفتم... این که سمی یه همچین گرند بزرگی بین منفیس و چیلیچ برگزار شه و منفیس بره فینال از نظر من خوشایند نیست...
چون بیشتر از اینکه منفیس خوب باشه ،راجر بد بود و با بد بودنش باعث میشد یه تنیسور متوسط بره فینال ... چیزی که تو خوابم نمیدید !
کریوس تو کوارتر حذف شد به فینال که نرسید ...
تنسورهای بزرگی تو حسرت فینال یه گرند موندن...
D3ADMAN
09-05-2014, 03:22 PM
آره بابا فدرر و چه به اخلاق ,نه خودش اخلاق داره نه مربیش کلا همه بازیشام که میبره بخاطر اشتباهات بازیکن مقابلشه
اخلاق ماله جکوویچ و مربیشه اصلا انقد خوبه که حریفش حرفی واسه گفتن نداره
اخلاقشم که دیگه حرفی واسه گفتن نداره نمونش استرالیا که از شدت خوشحالی دیگه نمیدونست چکار کنه واسه همین پیرهن شو پاره کرد :254::254::251::251:
من در جایی نیستم کسی رو نقد کنم و شماها هم در جایی نیستید که هر تنیسوری به جز فدرر رو نقد کنید . من به هیچ وجه نگفتم رفتار نواک خوبه یا بد . من کسی نیستم ، شماها هم هیچی نیستید ، هر موقع به مراتب بالایی در زندگانی رسیدید و رسیدیم که حرفهامون جایی ثبت شد اونموقع میتونیم کمی نقد کنیم . من فقط رفتار امروز راجر فدرر و مربی گرامیشون رو گفتم . اما برخی اینجا فاز زبان انگلیسی ، فاز خوشمزگی و سواد بالا و فهم در همه موارد رو گرفتن . باید بگم hope به اینکه هیچ کدوم هیچ چیزی نیستیم باید به این درجه برسیم که فقط از اطلاعات کوچک و ویکی پدیایی استفاده نکنیم . دقیقآ به این جمله دقت کنید ، ما کی هستیم ؟
فقط یک نکته دیگه ما اول بریم یادبگیریم rojer را roger تایپ کنیم که اگر روزگاری کاربر این سایت شدیم ، با مشکل تغییر یوزر مواجه نشیم . همین
Paymaan
09-05-2014, 03:44 PM
حسام جان متاسفانه 100 درصد این جملاتی که قرمز کردم اشتباه محضه عزیزم. رفتار لُمپن گونه ؟ پیراهنش رو جِر داد وسط زمین ؟ با هوچی گری از تماشاگران خواست تشویقش کنن؟ ( کاری که عده ای از جمله نواک و خود این مانفیس انجام میدن. به تماشاگران گفت بیاید یک جای من رو ... ( اشاره به بازی فرد مذبور با دیمیتروف در مادرید 2013 که البته منجر به باخت فرد مذبور هم شد. ) میشه برای من اون صحنه ای که مانفیس دبل فالت داد و فدرر 6 متر به هوا پرید رو نشون بدی؟ ادبرگ حق نداره وقتی مانفیس با دبل فالت گیمی رو از دست میده از جاش بلند شه و تشویق کنه ؟ بشینه گریه کنه ؟
msh13792
09-05-2014, 04:34 PM
به نيابت از ذوب شده اعظم جناب پيمان
جهت اطلاع بعضي ها
FEDERER BEST FOR AUTOGRAPHS
http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/09/36/US-Open-Federer-Autographs.aspx
saeedshl
09-05-2014, 04:51 PM
صحبت های راجر
شمادرمقابل دیواربایدبرمیگشتیدوامیدوارمیماندیدوبایدکمی هم خوش شانس میبودید
یااینکه او(مونفیس)کارراتمام میکرد
یاکارمیکردیدوازان شرایط بیرون میامدید
فدرر2 بارازان بیرون امد
مانندهمیشه مقاوم حتی درسن 33 سالگی 2مچ پوئن رااز سرراهش برداشت واز2 ست پایین موفق بیرون امدوگائل مونفیس سید20 راشکست داد
مغزقهرمان 17 گرنداسلم هم دررقابت بود
فدررگفت
ان لحظه خیلی مصیبت باری است اگر داخلش قرارگیریدیعنی
مچ پوئن پایین وانهم
2 مچ پوئن که حریف دارد
اصلالذت بخش نیست زیراخیلی نزدیک به این هستیدکه کورت راترک کنید.....کله رابیاندازیدپایین وبرویددوش بگیریدوسپس کنفرانس مطیوعاتی بدهید
کل داستان بعدازباخت این است
فدررادامه داد
خیلی سخت است که راه این موردراببندیدچون وقت زیادی ندارید.ناگهان بایک غرش شدیدسرموقع (ببازی)برمیگردید
شمادراین شرایط قراردارید
اوکی(بسیارخوب)بگذاریدسعی کنم ویک سرویس خوب بزنم
اجازه بدهیدکه امیدوارباشم ان (این سرویس) کارگربیافتدزیرانمیخواهم به سرویس دوم برسم
باتمام این موارد.......من بایدروبرومیشدم وسریع انهارامیپذیرفتم
که راجرفدررانهارانجام داد
وقتی فدررسرویس میکردو15-40 عقب بودمونفیس یک پسینگ شات داشت که به اوت زدوسپس فدرریک ضربه فورهندبرنده زدو40-40
وبعدجمعیت غرش کردچون 5-5 شدندکه مونفیس سرویس میکردو2 باردابل فول دادوبرک شدوهمه چیزبرگشت واینگونه بودکه راجرفدرربرای بار9 ام از2 ست پایین موفق بیرون امد
گائل مونفیس که دراواخرمسابقه تخلیه ازانرژی بودگفت:این موردسریع اتفاق افتاد
موضوع فقط 5 دقیقه بود.من فکرمیکنم دران 5 دقیقه درروحیه پایینی قرارداشتم
وراجرهم ازروی من پرید
بعدا فدرربه صداهای که دراستادیوم ارتوراش میشنیداعتباردادوگفت
قطعآدرپیروزی این مسابقه مراهمراهی کردید
این باورشمارابالا میبردکه بتوانیدضربات بهتری بزنید.میتوانیدتوپهای خیلی دشواررابه عمق برگردانید.میتوانیدبهترسرویس کنید
تمام اینهابه استحکام باورشماکمک میکند
من بایدبگویم که امشب برای من کاملااحساسی عاطفی بود
منبع:آقای علیپور
http://www.tennis-image.com/images/73694847147244119864.jpg
saeedshl
09-05-2014, 04:57 PM
راجر در کنفرانس خبری
"هنوز فکر میکردم زوده تا بازی تموم بشه برای مونفیلس میدونستم میتونم تنیس بهتری بازی کنم.من شروع به بازگشت کردم و فرمم بسیار عالی بود اما هنگامی که گائل دو تا متچ پوینت داشت دیگه این احساس عالی رو نداشتم موقع متچ پوینت به خودم گفتم(خوب شرایط همینه دیگه نمیشه کاریش کرد این آخرین پوینته مرد,برو و برگرد دوباره بجنگ,یک شات آسون براش نزن و نزار بازی برای اون تموم شه)این واقعا خوب بود"
"اما خوب سرویس زدم و سعی کردم خودم رو در بازی نگه دارم.من در ست 5 که ست سختی بود احساس خوبی داشتم.واقعا داشتم تمام سعیم رو میکردم تا بهتر و بهتر از اون چیزی که بودم بازی کنم و این ی احساس عالی بود"
راجر در مورد مارین سیلیچ
"من واقعا مشتاق بازی با وی هستم.اون یک شخصیت عالی داره.من یک بازی سخت در تورنتو با وی داشتم اگر اشتباه نکنم به 9 تا متچ پوینت نیاز داشتم تا ببرمش و بالاخره در نصف شب در ست سوم 6-4 پبروز شدم.پس هر دومون میدونیم از هم چه انتظاراتی درون زمین داریم"
منبع:کلوپ طرفداران راجر فدرر
http://www.tennis-image.com/images/68844904664764260976.jpg
saeedshl
09-05-2014, 05:06 PM
به نظرمن هرورزشکاری که باشی و وقت برای مردم نگذاری
بایدبگم 2 ریال هم نمی ارزی
درستون زیرنگاهی میندازدبه بازیکنان رده بالا مردان وزنان دریواس اپن امسال بعدازاینکه درمسابقه پیروزشده اند
چه مدت زمانی راصرف امضاء دادن به طرفداران کرده اند.
بایدیک درودبه راجرفدرر و نواک جوکوویچ فرستاد.
ستون اول ازچپ -نام بازیکن
س.2 ازچپ -مجموع مدت زمانی که صرف امضاء دادن شده است
س.3 میانگین مدت زمان برای یک امضاء
http://www.tennis-image.com/images/39290203014128545453.jpg
بعنوان مثال
فدررکه درصدراست 15 دقیقه و33 ثانیه درمجموع صرف امضاء دادن کرده است
وبرای هرامضاء میانگین 3وشش دهم ثانیه
توضیح.این مدت زمان امضاء -بعدازپیروزی بازیکن درکورت است
که به طرفداران درهمان کورت امضاء داده شده است
lordmani
09-05-2014, 05:44 PM
هینگیس 33 ساله بعدِ 12 سال دوباره در فینال یک گرنداسلم
مارتینا هینگیس نفر اول اسبق زنان جهان، برای نخستین بار بعدِ 12 سال و هفت سال پس از خداحافظیاش دوباره به فینال یک گرنداسلم رسید.
این بازیکن سوییسی 33 ساله که مدتی است به عنوان مربی در آکادمی تنیس پاتریک موراتگلو مشغول است، در اوپن آمریکای امسال در بخش دوبل زنان در کنار فلاویا پنتا ایتالیایی در مسابقات حضور یافت.
هینگیس که آخرین بار 12 سال پیش در اوپن استرالیا در فینال یک گرنداسلم بود و با شکست آنا کورنیکوا قهرمان آن رقابتها هم شده بود، روز پنجشنبه با پیروزی مقابل سانیا میرزا و کارا بلک به دیدار نهایی دوبل زنان راه یافتند. آنها در فینال باید روز شنبه به مصاف اکاترینا ماکاروا و یلنا وسنینا از روسیه بروند.
هینگیس که پنج گرنداسلم در انفرادی برده، سال 2003 در 22 سالگی خیلی غیرمنتظره و زودهنگام از تنیس خداحافظی کرد. سپس او در سال 2006 بازگشتاش را برای مدت دو سال اعلام کرد. اما بعد در سال 2007 به دلیل مصرف کوکایین به مدت دو سال توسط فدراسیون بینالمللی تنیس محروم شد.
بازگشت فدرر بعد از واگذاری دو ست
راجر فدرر قهرمان پنج دوره مسابقات اوپن آمریکا در مرحله یکچهارم نهایی این رقابتها با وجود اینکه دو ست از گائل مونفیس عقب بود، اما توانست او را شکست دهد.
فدرر دو ست اول را با نتایج 4-6 و 3-6 به حریف فرانسویاش که پیش از این یک ست هم نداده بود، باخت و به نظر میرسید که در همین مرحله باید با اوپن آمریکا خداحافظی کند. حتی بعد از این که ست سوم را هم فدرر 4-6 برد، در ست چهارم مونفیس در گیم دهم وقتی 4-5 جلو بود در گیم فدرر در نتیجه 15-40 دو مچپوینت هم داشت. اما فدرر در این برهه خیلی سرویس زد و مچپوینتهای مونفیس را گرفت و گیم را هم در پی آن گرفت. از این جا به بعد دیگر ورق کاملاً برگشت. آن ست را که فدرر 5-7 برد و ست پنجم را نیز با نتیجه 2-6 از آن خود کرد تا در مجموع بعد از سه ساعت و 20 دقیقه به پیروزی برسد و به مرحله نیمهنهایی اوپن آمریکا راه یابد.
این برای نهمین بار است که فدرر در دوران بازیاش بعد از اینکه دو ست میبازد، بازی را در نهایت پنج سته میبرد. او بعد از این پیروزی گفت: «من در طول بازی همهاش مطمئن بودم که خط پایان برای گائل هنوز خیلی دور است. من بازی را خوب شروع کردم و راستاش حس خوبی هم داشتم. تا این که گائل دو مچپوینت داشت. خوشبختانه آن موقع خوب سرویس زدم.»
این در عین حال هشتمین پیروزی فدرر مقابل مونفیس در دهمین مصافاش با اوست. فدرر که بین سالهای 2004 تا 2008 پنج سال پیاپی اوپن آمریکا را برد، برای صعود به فینال باید از سد مارین چیلیچ آماده بود.
چیلیچ در مرحله یکچهارم نهایی توماس بردیچ از چک را در سه ست با نتیجه 2-6، 4-6 و 6-7 شکست داد. چیلیچ یک سال بعد از محرومیت دوپینگاش به عنوان اولین کروات بعد از مربیاش گوران ایوانسویچ به نیمهنهایی این گرنداسلم راه یافت. ایوانسویچ در سال 1996 به این مرحله رسیده بود.
دوقلوهای تاریخساز
باب و مایک برایان، دو برادر دوقلوی آمریکایی و موفقترین بازیکنان تاریخ تنیس دوبل، در آستانه یک موفقیت تاریخی دیگر قرار گرفتهاند. این دو برادر 36 ساله که تا کنون 15 گرنداسلم بردهاند، در رقابتهای امسال اوپن آمریکا نیز به فینال مسابقات دوبل راه یافتهاند و در صورت پیروزی صدمین جام دوران بازی خود را خواهند برد.
هشدار: طرفداران افراطی و متعصب فدرر نخوانند!
امروز صبح فدرر با ذهنیت قوی و با چاشنی خوش شانسی مونفیس را در حالی حذف کرد که خودش هم تقریبا شکست را پذیرفته بود
مونفیس واقعا به یک روانپزشک خوب نیاز داره اگر یادتون باشه در رولند امسال داستان تقریبا مشابه
اما عجیب تری داشت با ماری. اومد بازی 2-0 باخته را 2-2 کرد و بعد ست پنجم را فکر کنم 6-0 باخت!
واقعا چی میشه در موردش گفت!
به شخصه خوشحالم فدرر ما را به دیدن یک بازی زیبای دیگه دعوت کرده دیداری دوباره با چیلیچ که
با تیم قوی به رهبری گوران ایوانیسویچ در ماههای اخیر فرم مطلوبی داشته. بازیش در رولند امسال
و در مقابل نواک رابخاطر میارم که 3-1 باخت اما واقعا نوله را به زحمت انداخت مسلما چیلیچ با انگیزه و تعقل همراه
با جنگندگی و برنامه به دیدار راجر میاد و نمیخواد فرصت حضور در فینال گرندآخر سال را از دست بده
دیشب بردیچ تو دستش مثل موم نرم بود هرچند بردیچ در چندماهه اخیر کلا افتضاح بوده
به هرحال اگر کسی مثل فرر روبروی راجر قرار میگرفت من 2به 3 شانس را به راجر میدادم
اما الان 2به 3 چیلیچ پر انرژی شانس بالاتری داره
البته با توجه به اینکه به عنوان طرفدار نواک و تنیس زیبا خواستار قهرمانی نوله هستم امیدوارم
چاشنی شانس و تجربه باز هم به یاری فدرر بیاد و اون را به فینال بیاره البته نمیشه کتمان کرد
نواک نیز از پیش برنده نبوده و در مقابل نیشی باید مبارزه فکورانه ای داشته باشه
در هر صورت اگر نواک به فینال برسه امیدوارم حریفش راجر باشه به سه دلیل
اول اینکه یک بازی کلاسیک دیگه بین این 2 نفر را شاهد خواهیم بود( فراموش نکنیم که این یکی از
آخرین دیدارهای این 2 خوهد بود و حیفه از دستش بدیم)
دومین دلیل هم اینکه مسلما راجر خسته و فرسوده به فینال میرسه و کار برای نواک به مراتب راحت تر خواهد بود
سوم اینکه برد در فینال در مقابل حریفی مثل فدرر بزرگ شکوه و عظمت بیشتری خواهد داشت تا جوان شایسته ای مثل چیلیچ
امیدوارم از سه بازی باقیمانده لذت کامل ببرید
aretobe7
09-05-2014, 09:04 PM
تبریک به همه راجریا
البته با تاخیر
roger 4 ever
09-05-2014, 09:15 PM
خب 12 ساعتی از بازی گذشته و می شه حالا با آسودگی خاطر بیشتری در مورد بازی تاریخی بامداد امروز حرف زد...به نظر من این بازی 2 جنبه داره، یک جنبه فنی داره که قابل بحثه و یک جنبه روحی و روانی داره که اونم قابل بحثه... راستش و بخوام بگم این عملکرد فدرر از نظر من بدترین نمایش از لحاظ فنی در طول سال 2014 بود اما از لحاظ روحی و روانی بهترین نمایش 2 سال اخیرش بود...بازم دروغ چرا بگم؟ حتی 1 درصد هم ایمان نداشتم به بازگشت از اون مچ پوینت ها ولی این عملکرد آرام و متمرکز روی 2 مچ پوینت مسئله ای بود که حقیقتا من و سورپرایز کرد...
اما از لحاظ فنی متاسفانه به هیچ عنوان با چنین نمایشی امیدی به قهرمانی وجود نخواهد داشت. فدرر فقط و تنها فقط ست سوم اونم کمی تا قسمتی ابری برای من عملکردش قابل قبول بود به علت اینکه تونست آنفورسد ارورها رو پایین بیاره و دقیقا با استفاده از همین پارامتر،اون ست کلیدی رو مال خودش کرد...تنها نکته مثت فدرر از لحاظ فنی امروز ست سوم بود و پایین اوردن آنفورسد ارورها. ست اول و به خصوص دوم که هیچی، ست چهارم که بردیم بازم بد بودیم، در مورد ست پنجم هم که اصلا اظهار نظر نمی کنم چون اون هدیه «تخلیه شدن» مونفیس بود.
اما نمی شه نیمه پر لیوان رو هم ندید. در 33 سالگی چنین تمرکز و آرامشی در برگردوندن 2 ست عقب افتاده حقیقتا مو به تن آدم سیخ می کنه. این مسئله اوج انگیزه و میزان علاقه فدرر به فتح این رقابت ها رو نشون می ده که می تونه کلیدی باشه اما همه چیز نیست. فدرر فقط با انگیزه و علاقه و جنگندگی نمی تونه در فینال مقابل جوکو موفق باشه، در فینال نیاز به پارامتر فنی داره که همین فورهند های فاجعه امروز در 2 ست اول می تونه کافی باشه برای شکست مقابل نواک. باید قبول کرد نه نواک از لحاظ روحی وضعیت مونفیلس رو داره و نه حتی چیلیچ این طوریه. ست پنجم هدیه ضعف مونفیلس بود و لا غیر و البته پاداش انگیزه، روحیه و شجاعت فدرر..ولی باور کنید با اتکا به این پارامترها به تنهایی در برابر نواک راه به جایی نخواهد برد فدرر...
بازی امروز برای من بسیار خاطره انگیز شد، به علت بازگشت مردی 33 ساله و سیو اون 2 مچ پوینت تاریخی...بسیار مشتاقم ببینم یک سری بازیکنان طلایی این فیلد طلایی در 33 سالگی چگونه وقتی 2 ست در یک چهارم اسلم عقب افتادند، عمل خواهند کرد...تنیس یعنی این، بهترین تاریخ یعنی این...تنیس با همه ورزش های انفرادی در دنیا متفاوته و ملاک های متفاوتی هم برای قضاوت داره...دنیا رو ورق بزنید ببینید چه طوری بزرگ ترین کارشناسان و ورزشی نویسان دنیا دارن فدرر رو به چه علت های زیبایی ستایش می کنند. تنیس ورزش متفاوتیه. باور کنید هنر نیست هر چی و به زبون آوردن و گفتن از روی نفرت و نداشتن دانش. یه کم مطالعه کنید ببینید الان کیا دارن چیا می کن در مورد عملکرد امروز فدرر...هیچ گاه پایانی برای زیبایی ها نخواهد بود...با اینکه از نظر من پرونده قهرمانی در یو اس بسته شده برای فدرر اما من به شخصه از همین نمایش بامداد امروز راضی شدم...
aretobe7
09-05-2014, 09:25 PM
این جایزه به این دلیل به نام این بزرگمرد سوئدی نامگذاری شده که ایشون در زمان فعالیت به عنوان بازیکن بودند نه مربی
پروردگار بنیان گذار سایت ویکیپدیا را حفظ کند
خدا پدر و مادر منطق رو هم بیامرزه
یعنی یه نفر موقع بازیکنی خوش اخلاق بوده اینقدر که جایزه رقتار ورزشکاری نام گذاری می کنن براش. بعد یهو بعد از بازنشستگی 180 درحه عوض میشه؟
در ضمن من بازی رو چند بار دیدم شما اپه میشه اون تیکه که میفرماید این دو نفر باهم پریدند بالا بعذ از ذابل فالت رو بگذارید تا ماهم ببینیم
آذم حتی اگه از کسی بدش میاد باید بهش احترام بگذاره. و لا اقل ذهن ادم های دیگه رو نسبت به اون فرد حراب نکنه.
اصلا گیریم طرفدارای فدرر خیلی ادم های ذوب شده و بی منطقی هستند. به خود بازیکن چه ربطی داره؟
hooman3x
09-05-2014, 10:08 PM
... راستش و بخوام بگم این عملکرد فدرر از نظر من بدترین نمایش از لحاظ فنی در طول سال 2014 بود اما از لحاظ روحی و روانی بهترین نمایش 2 سال اخیرش بود......
اما از لحاظ فنی متاسفانه به هیچ عنوان با چنین نمایشی امیدی به قهرمانی وجود نخواهد داشت.
فدرر فقط با انگیزه و علاقه و جنگندگی نمی تونه در فینال مقابل جوکو موفق باشه، در فینال نیاز به پارامتر فنی داره که همین فورهند های فاجعه امروز در 2 ست اول می تونه کافی باشه برای شکست مقابل نواک. ..ولی باور کنید با اتکا به این پارامترها به تنهایی در برابر نواک راه به جایی نخواهد برد فدرر...
از نظر من پرونده قهرمانی در یو اس بسته شده برای فدرر اما من به شخصه از همین نمایش بامداد امروز راضی شدم...
شهاب عزیز در اینکه فدرر خیلی امیدوار کننده نبود شکی نیست ولی با اینکه این بدترین نمایش راجر در 2014 بود مخالفم.
دلیل اولم اینه که با ضعیف ترین نمایش نمیشد یکی از بهترین مونفیس هایی که در 2 سال اخیر دیدیم رو حذف کرد.
دلیل دومم هم اینه که نمایش یک بازیکن در مجموع تمام ست ها و نهایتا نتیجه بازی میشه بررسی کرد نه فقط یک شروع ضعیف.
اما با اینکه فرمودید یکی از بهترین بازیها از لحاظ روانی بود موافقم
بحث دوم که گفتید با چنین نمایشی امیدی برای قرمانی نیست.
اولا که نمیشه پیش بینی کرد راجر مقابل حریفان دیگه حتما همین نمایش رو داشته باشه.
مطمعنا راجر از بازی درسهایی میگیره و نمیشه گفت لزوما این نمایش رو خواهد داشت.
ثانیا تمام بازیکنانی که قهرمانی گرند اسلم داشتند در تمام بازیها نمایش یکسان و ایده آلی نداشتن حتی بعضی مواقع از شکست فرار کردن و نهایتا هم قهرمان شدن.از همه اینا گذشته حریف مقابل تاثیر مستقیمی داره روی فرم بازی.
در مورد نمایش مقابل نواک هم نمیدونم چرا فکر میکنید راجر بازی دو ست اول با مونفیس رو باید جلوی نواک ارایه بده.حتما تیم راجر اندیشه ای برای اون بازی(به فرض رویارویی) خواهد داشت که حتما با استراتژی بازی با مونفیس متفاوت خواهد بود.
من خلاف شما به موفقیت راجر امیدوارم.حتی اگه نمایش دیشبش خیلی هم ایده آل نباشه
slice
09-05-2014, 10:27 PM
خب 12 ساعتی از بازی گذشته و می شه حالا با آسودگی خاطر بیشتری در مورد بازی تاریخی بامداد امروز حرف زد...به نظر من این بازی 2 جنبه داره، یک جنبه فنی داره که قابل بحثه و یک جنبه روحی و روانی داره که اونم قابل بحثه... راستش و بخوام بگم این عملکرد فدرر از نظر من بدترین نمایش از لحاظ فنی در طول سال 2014 بود اما از لحاظ روحی و روانی بهترین نمایش 2 سال اخیرش بود...بازم دروغ چرا بگم؟ حتی 1 درصد هم ایمان نداشتم به بازگشت از اون مچ پوینت ها ولی این عملکرد آرام و متمرکز روی 2 مچ پوینت مسئله ای بود که حقیقتا من و سورپرایز کرد...
اما از لحاظ فنی متاسفانه به هیچ عنوان با چنین نمایشی امیدی به قهرمانی وجود نخواهد داشت. فدرر فقط و تنها فقط ست سوم اونم کمی تا قسمتی ابری برای من عملکردش قابل قبول بود به علت اینکه تونست آنفورسد ارورها رو پایین بیاره و دقیقا با استفاده از همین پارامتر،اون ست کلیدی رو مال خودش کرد...تنها نکته مثت فدرر از لحاظ فنی امروز ست سوم بود و پایین اوردن آنفورسد ارورها. ست اول و به خصوص دوم که هیچی، ست چهارم که بردیم بازم بد بودیم، در مورد ست پنجم هم که اصلا اظهار نظر نمی کنم چون اون هدیه «تخلیه شدن» مونفیس بود.
اما نمی شه نیمه پر لیوان رو هم ندید. در 33 سالگی چنین تمرکز و آرامشی در برگردوندن 2 ست عقب افتاده حقیقتا مو به تن آدم سیخ می کنه. این مسئله اوج انگیزه و میزان علاقه فدرر به فتح این رقابت ها رو نشون می ده که می تونه کلیدی باشه اما همه چیز نیست. فدرر فقط با انگیزه و علاقه و جنگندگی نمی تونه در فینال مقابل جوکو موفق باشه، در فینال نیاز به پارامتر فنی داره که همین فورهند های فاجعه امروز در 2 ست اول می تونه کافی باشه برای شکست مقابل نواک. باید قبول کرد نه نواک از لحاظ روحی وضعیت مونفیلس رو داره و نه حتی چیلیچ این طوریه. ست پنجم هدیه ضعف مونفیلس بود و لا غیر و البته پاداش انگیزه، روحیه و شجاعت فدرر..ولی باور کنید با اتکا به این پارامترها به تنهایی در برابر نواک راه به جایی نخواهد برد فدرر...
بازی امروز برای من بسیار خاطره انگیز شد، به علت بازگشت مردی 33 ساله و سیو اون 2 مچ پوینت تاریخی...بسیار مشتاقم ببینم یک سری بازیکنان طلایی این فیلد طلایی در 33 سالگی چگونه وقتی 2 ست در یک چهارم اسلم عقب افتادند، عمل خواهند کرد...تنیس یعنی این، بهترین تاریخ یعنی این...تنیس با همه ورزش های انفرادی در دنیا متفاوته و ملاک های متفاوتی هم برای قضاوت داره...دنیا رو ورق بزنید ببینید چه طوری بزرگ ترین کارشناسان و ورزشی نویسان دنیا دارن فدرر رو به چه علت های زیبایی ستایش می کنند. تنیس ورزش متفاوتیه. باور کنید هنر نیست هر چی و به زبون آوردن و گفتن از روی نفرت و نداشتن دانش. یه کم مطالعه کنید ببینید الان کیا دارن چیا می کن در مورد عملکرد امروز فدرر...هیچ گاه پایانی برای زیبایی ها نخواهد بود...با اینکه از نظر من پرونده قهرمانی در یو اس بسته شده برای فدرر اما من به شخصه از همین نمایش بامداد امروز راضی شدم...
شهاب جان من با کلیات حرفت موافقم ولی در مورد بازی راجر با نوواک شرایط از لحاظ فنی خیلی فرق میکنه!!!!!
من نمیخوام بگم که راجر میتونه جوکوویچ رو ببره ولی توی بازی امروز چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم راجر میتونست 3 صفر ببازه!!!علتش هم این نبود که جنبه ی فنی بازیش مشکل داشت در واقع اصلا تو 2 ست اول فنی اجرا نکرد!بلکه مشکلش فکری بود!درواقع کاملا میشد دید که راجر تمرکز رو بازیش نداشت و مثلا بیهوده جلو می رفت و مطمئنا انتظار نداشت که مونفیس تا اون حد بی نقص بازی کنه!!
تا آخر ست 4 مونفیس شاید 7-8 تا double fault داشت ولی عملا توی بازی و رالی بی اشتباه بود!!!!
این مسئله توی بازی فدرر-جوکوویچ خصوصا توی فینال یه گرند اسلم واسه نوواک به هیچ وجه صادق نیست!!!!ویه مورد دیگه هم این که این دو تا(نوواک و راجر) کاملا به بازی همدیگه تسلط کامل دارن و میشه گفت که هیچکدومشون تو بازی جا نمیخورن!(که راجر امروز کاملا جا خورد)
یه مورد دیگه هم استایل و تکنیک بازی مونفیس هست.با این که نتایج جالب توجهی رو تو کریرش نداشته ولی یه فورهند و بکهند بی نقص داره!و با فورهندش خیلی آسون پیس میده که گزارشگر یورواسگورت به کررات رو این مورد تاکید کرد!!!
به نظر من نباید خیلی هم به فینال ناامید بود و بیشتر به آنالیز راجر و ادبرگ از سبک بازی نوواک با بوریس بکر و فینال ویمبلدون امیدوار باشیم!!
شرمنده که یکم طولانی شد!!!!!:583::583:
roger 4 ever
09-05-2014, 10:28 PM
شهاب عزیز در اینکه فدرر خیلی امیدوار کننده نبود شکی نیست ولی با اینکه این بدترین نمایش راجر در 2014 بود مخالفم.
دلیل اولم اینه که با ضعیف ترین نمایش نمیشد یکی از بهترین مونفیس هایی که در 2 سال اخیر دیدیم رو حذف کرد.
دلیل دومم هم اینه که نمایش یک بازیکن در مجموع تمام ست ها و نهایتا نتیجه بازی میشه بررسی کرد نه فقط یک شروع ضعیف.
اما با اینکه فرمودید یکی از بهترین بازیها از لحاظ روانی بود موافقم
بحث دوم که گفتید با چنین نمایشی امیدی برای قرمانی نیست.
اولا که نمیشه پیش بینی کرد راجر مقابل حریفان دیگه حتما همین نمایش رو داشته باشه.
مطمعنا راجر از بازی درسهایی میگیره و نمیشه گفت لزوما این نمایش رو خواهد داشت.
ثانیا تمام بازیکنانی که قهرمانی گرند اسلم داشتند در تمام بازیها نمایش یکسان و ایده آلی نداشتن حتی بعضی مواقع از شکست فرار کردن و نهایتا هم قهرمان شدن.از همه اینا گذشته حریف مقابل تاثیر مستقیمی داره روی فرم بازی.
در مورد نمایش مقابل نواک هم نمیدونم چرا فکر میکنید راجر بازی دو ست اول با مونفیس رو باید جلوی نواک ارایه بده.حتما تیم راجر اندیشه ای برای اون بازی(به فرض رویارویی) خواهد داشت که حتما با استراتژی بازی با مونفیس متفاوت خواهد بود.
من خلاف شما به موفقیت راجر امیدوارم.حتی اگه نمایش دیشبش خیلی هم ایده آل نباشه
مرسی هومن از نظراتت...
فرم 2014 راجر حقیقتا برای من دوست داشتنی هست، نه تنها برای من بلکه همه دنیا ازش به نیکی یاد می کنن همواره...اما به نظرم این بدترین نمایش فنی فدرر بود امسال...بله مونفیس یکی از آماده ترین بازیکنان حال حاضر دنیای تنیس هست، خود منم بهش اشاره کردم بارها قبل از بازی اما باید پذیرفت امروز نه ابعاد فنی راجر فدرر ( البته به جز ست سوم) بلکه این انگیزه و ابعاد روحی روانی فدرر بود که مونفیس رو مغلوب کرد...تصدیق بفرمایید که اگر فدرر همون روال همیشگی چند وقت اخیر رو روی مچ پوینت های حریف می داشت، کار در ست 4 تموم می شد اما خوشبختانه آرامش، تمرکز و انگیزه مثال زدنی بود که فدرر رو نجات داد...فدرر فنی امروز ست سوم رو در آورد واقعا و در ست چهارم بازم عملکرد فنی قابل قبولی نداشت با اینکه مونفیس عملا از اوایل ست چهارم شروع به تخلیه شدن از لحاظ روحی کرده بود. این مسئله رو بارها در ست چهارم می تونستیم با فریادهای پیاپی که سر خودش می زد بیینیم. راجر اگر خوب کار می کرد در ست چهارم خیلی زودتر از اون مچ پوینت ها باید ست رو تموم می کرد اما متاسفانه آنفورسد ارورهای بالا، اتخاذ تصمیمات نادرست مانند زدن دراپ شات های پیاپی کار رو به مچ پوینت کشوند...اگه نمایش بدتری از فدرر در سال 2014 سراغ داری حتما بگو که در موردش بحث کنیم...
امسال فدرر به هیوئیت در اول فصل باخت که نمی شه ملاک قرار داد چون استارته فصل بود و طبیعی بود خیلی از مسائل..به نیشیکوری بد باخت چون ایندین ولز سختی رو پشت سر گذاشته بود علی الخصوص در فینال و در نهایت شاردی در رم که اونم به علت مسائل خانوادگی و نداشتن تمرین های درست بود. من به نظرم این ضعیف ترین نمایش فدرر بود امسال..
اما در مورد بازی احتمالی با نواک، اولا به نظرم در حال حاضر نباید به نواک فکر کرد چرا که بازی با چیلیچ هم می تونه دشواری های خاص خودش رو داشته باشه. اما به فرض رویارویی احتمالی با نواک در فینال چند تا مسئله خیلی مهم وجود داره.ببین حرفات درسته در مورد شرایط هر بازی، اینا حرفای خودمه که با یکی از دوستان در مورد فرم دورهای اول راجر بحث کردم و دیدی که اتفاقا نادرست می دونستم قضاوت فدرر در اون بازه زمانی رو. اما دیشب زمان قضاوت فدرر بود و قضاوت خوبی نمی شه کرد حقیقتا. نواک به خوبی تونسته از فرم تاسف بارش در تورنتو و سینسی فاصله بگیره، مسائل خانوادگی رو تحت کنترل داره و دیگه توش اغراقی وجود نداره و به فرم ایده آلش نزدیک و نزدیک تر شده...با این فرم در برابر نواک حتی 1 درصد هم شانسی وجود نخواهد داشت، حالا شما می گید بهبود پیدا می کنه؟ باید صبر کرد و دید ولی بهبود فرم مسئله ای نیستش که ناگهانی به وجود بیاد، طی زمان و پله پله هستش...حالا بازی با چیلیچ رو باید دید بینیم پیشرفتی هست یا خیر...با همه این موارد با تمام احترام به راجر فدرر من قهرمانی در یو اس امسال را امری بعید می دونم...
roger 4 ever
09-05-2014, 10:40 PM
شهاب جان من با کلیات حرفت موافقم ولی در مورد بازی راجر با نوواک شرایط از لحاظ فنی خیلی فرق میکنه!!!!!
من نمیخوام بگم که راجر میتونه جوکوویچ رو ببره ولی توی بازی امروز چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم راجر میتونست 3 صفر ببازه!!!علتش هم این نبود که جنبه ی فنی بازیش مشکل داشت در واقع اصلا تو 2 ست اول فنی اجرا نکرد!بلکه مشکلش فکری بود!درواقع کاملا میشد دید که راجر تمرکز رو بازیش نداشت و مثلا بیهوده جلو می رفت و مطمئنا انتظار نداشت که مونفیس تا اون حد بی نقص بازی کنه!!
تا آخر ست 4 مونفیس شاید 7-8 تا double fault داشت ولی عملا توی بازی و رالی بی اشتباه بود!!!!
این مسئله توی بازی فدرر-جوکوویچ خصوصا توی فینال یه گرند اسلم واسه نوواک به هیچ وجه صادق نیست!!!!ویه مورد دیگه هم این که این دو تا(نوواک و راجر) کاملا به بازی همدیگه تسلط کامل دارن و میشه گفت که هیچکدومشون تو بازی جا نمیخورن!(که راجر امروز کاملا جا خورد)
یه مورد دیگه هم استایل و تکنیک بازی مونفیس هست.با این که نتایج جالب توجهی رو تو کریرش نداشته ولی یه فورهند و بکهند بی نقص داره!و با فورهندش خیلی آسون پیس میده که گزارشگر یورواسگورت به کررات رو این مورد تاکید کرد!!!
شرمنده که یکم طولانی شد!!!!!:583::583:
مرسی دوست بسیار عزیزم مطالب قابل بحث و مفیدی رو مطرح کردی...:583:
این مسئله که شما می گی فدرر از لحاظ ذهنی دچار نوعی بلاتکلیفی شده بود رو من نمی تونم قبول کنم به چند دلیل: اول اینکه فرم مونفیس در سال 2014 کاملا واضح بود و روند صعودی و رو به رشدش هم مشخص بود. طبیعتا فدرر و تیمش هم به این مساله باید آگاه بوده باشند و جای شوکه شدنی نباید وجود داشته باشه. عملکرد مونفیس مقابل دیمیتروف در دور قبل خود کاملا گویا بود که این تنیسور فرانسوی از فرم ایده آلی برخورداره و می تونه دردسرساز بشه برای فدرر. پس نباید نوعی غافلگیری یا جا خوردن به قول شما وجود داشته باشه در راجر فدرر...دلیل دومم اینه که این 2 بازیکن 2 هفته پیش با هم در سینسی بازی کرده بودن و اون بازی هم می تونسته آیینه خوبی باشه برای فدرر که بدونه وضعیت مقابل مونفیس به چه شکل خواهد بود. اون بازی هم آسون پیش نرفت و محل خوبی بود برای آنالیز و مطالعه روی بازی مونفیس...من نمی تونم نمایش بسیار ضعیف فدرر در 2 ست ابتدایی و علی الخصوص نمایش نزدیک به فاجعه در ست دوم رو بذارم به پای غافلگیر شدن به این دلایلی که گفتم...
hamid-RF
09-05-2014, 10:54 PM
بهتره 1 نگاهی به اینجا بندازین
https://eurosport.yahoo.com/news/us-open-federers-secret-legend-can-float-way-083938959--ten.html
hooman3x
09-05-2014, 10:56 PM
مرسی هومن از نظراتت...
فرم 2014 راجر حقیقتا برای من دوست داشتنی هست، نه تنها برای من بلکه همه دنیا ازش به نیکی یاد می کنن همواره.....بله مونفیس یکی از آماده ترین بازیکنان حال حاضر دنیای تنیس هست، خود منم بهش اشاره کردم بارها قبل از بازی اما باید پذیرفت امروز نه ابعاد فنی راجر فدرر ( البته به جز ست سوم) بلکه این انگیزه و ابعاد روحی روانی فدرر بود که مونفیس رو مغلوب کرد...تصدیق بفرمایید که اگر فدرر همون روال همیشگی چند وقت اخیر رو روی مچ پوینت های حریف می داشت، کار در ست 4 تموم می شد اما خوشبختانه آرامش، تمرکز و انگیزه مثال زدنی بود که فدرر رو نجات داد...فدرر فنی امروز ست سوم رو در آورد واقعا و در ست چهارم بازم عملکرد فنی قابل قبولی نداشت با اینکه مونفیس عملا از اوایل ست چهارم شروع به تخلیه شدن از لحاظ روحی کرده بود. این مسئله رو بارها در ست چهارم می تونستیم با فریادهای پیاپی که سر خودش می زد بیینیم. راجر اگر خوب کار می کرد در ست چهارم خیلی زودتر از اون مچ پوینت ها باید ست رو تموم می کرد اما متاسفانه آنفورسد ارورهای بالا، اتخاذ تصمیمات نادرست مانند زدن دراپ شات های پیاپی کار رو به مچ پوینت کشوند...اگه نمایش بدتری از فدرر در سال 2014 سراغ داری حتما بگو که در موردش بحث کنیم...
اما در مورد بازی احتمالی با نواک، اولا به نظرم در حال حاضر نباید به نواک فکر کرد چرا که بازی با چیلیچ هم می تونه دشواری های خاص خودش رو داشته باشه. اما به فرض رویارویی احتمالی با نواک در فینال چند تا مسئله خیلی مهم وجود داره.ببین حرفات درسته در مورد شرایط هر بازی، اینا حرفای خودمه که با یکی از دوستان در مورد فرم دورهای اول راجر بحث کردم و دیدی که اتفاقا نادرست می دونستم قضاوت فدرر در اون بازه زمانی رو. اما دیشب زمان قضاوت فدرر بود و قضاوت خوبی نمی شه کرد حقیقتا. نواک به خوبی تونسته از فرم تاسف بارش در تورنتو و سینسی فاصله بگیره، مسائل خانوادگی رو تحت کنترل داره و دیگه توش اغراقی وجود نداره و به فرم ایده آلش نزدیک و نزدیک تر شده...با این فرم در برابر نواک حتی 1 درصد هم شانسی وجود نخواهد داشت، حالا شما می گید بهبود پیدا می کنه؟ باید صبر کرد و دید ولی بهبود فرم مسئله ای نیستش که ناگهانی به وجود بیاد، طی زمان و پله پله هستش...حالا بازی با چیلیچ رو باید دید بینیم پیشرفتی هست یا خیر...با همه این موارد با تمام احترام به راجر فدرر من قهرمانی در یو اس امسال را امری بعید می دونم...
چرا فکر میکنید ابعاد روحی روانی به تنهایی باعث برد راجر شده؟
مگه میشه این مونفیس آماده رو بدون نمایش خوب حذف کرد؟
اتفاقا راجر در ست چهارم با دراپ شات هاش به نظرم سعی در به هم ریختن ریتم بازی مونفیس از همه نظر آماده داشت.(البته شانس هم چاشنی کار شد)
ولی این رو موافقم که اگر روال همیشگی رو روی مچ پوینت داشت بازی رو باخته بود.اما عدم خودباوری مونفیس(اونم حراس از بازگشت راجر و شکست برنامه هاش)هم بی تاثیر نبود.
در مورد قضاوت بازی مقابل راجر من پاسخ گفته شمارو دادم که گفتید با این بازی جلوی نواک شانسی نداره.ضمنا گفتم به فرض رویارویی.
در آخر من منظورم این نبود که راجر بهبود پیدا میکنه.چون گاهی تغییرات برای بهبودی فرم بازی چندین تورنومنت طول میکشه.منظورم تغییرات استراتژی برای رویارویی با حریف متفاوت بود.
در آخر به نظرم تنها نکته نگران کننده راجر افت سرویس هاش هست که امیدوارم بازی های آینده بهتر شه.
roger 4 ever
09-05-2014, 11:13 PM
بهتره 1 نگاهی به اینجا بندازین
https://eurosport.yahoo.com/news/us-open-federers-secret-legend-can-float-way-083938959--ten.html
مرسی از شما بابت این مطلب...من این مطلب رو قبل از اینکه شما اینجا بذارید خونده بودم و مشابه این مطالب و مقالات امروز کم دیده نشد در رسانه های گوناگون دنیا از بزرگ ترین ورزشی نویسان در ستایش فدرر که بنده هم بهش اشاره کردم در پست خودم...اما اگر منظورتون اینه که این مقاله رو در جواب انتقادهای من قرار دادید که خب البته ربطی نداره. این مطلب فدرر رو از لحاظ ثبات بی نظیر در طول سالیان دراز و روحیه و انگیزه فوق العادش در بازی امروز داره ستایش می کنه که بنده هم در اولین پست خودم این مساله رو به شدت مورد ستایش قرار دادم. این مطلب هیچ ربطی به انتقادهای من در ابعاد فنی از راجر فدرر پیرامون جدال بامداد دیروزش نداره...
راستی در این مقاله فوق العاده یورواسپورت لینک یه مقاله بی نظیر و فوق العاده دیگه به قلم سایمون بریگز تنیس نویس تلگراف قرار داده شده در مورد فدرر که حتما به دوستان علاقه مند توصیه می کنم بخونن...حتما بخونن...بخونین ببینین تنیس یعنی چی و بهترین تاریخ در تنیس باید چه پارامتر هایی داشته باشه...
slice
09-06-2014, 12:09 AM
مرسی دوست بسیار عزیزم مطالب قابل بحث و مفیدی رو مطرح کردی...:583:
این مسئله که شما می گی فدرر از لحاظ ذهنی دچار نوعی بلاتکلیفی شده بود رو من نمی تونم قبول کنم به چند دلیل: اول اینکه فرم مونفیس در سال 2014 کاملا واضح بود و روند صعودی و رو به رشدش هم مشخص بود. طبیعتا فدرر و تیمش هم به این مساله باید آگاه بوده باشند و جای شوکه شدنی نباید وجود داشته باشه. عملکرد مونفیس مقابل دیمیتروف در دور قبل خود کاملا گویا بود که این تنیسور فرانسوی از فرم ایده آلی برخورداره و می تونه دردسرساز بشه برای فدرر. پس نباید نوعی غافلگیری یا جا خوردن به قول شما وجود داشته باشه در راجر فدرر...دلیل دومم اینه که این 2 بازیکن 2 هفته پیش با هم در سینسی بازی کرده بودن و اون بازی هم می تونسته آیینه خوبی باشه برای فدرر که بدونه وضعیت مقابل مونفیس به چه شکل خواهد بود. اون بازی هم آسون پیش نرفت و محل خوبی بود برای آنالیز و مطالعه روی بازی مونفیس...من نمی تونم نمایش بسیار ضعیف فدرر در 2 ست ابتدایی و علی الخصوص نمایش نزدیک به فاجعه در ست دوم رو بذارم به پای غافلگیر شدن به این دلایلی که گفتم...
ممنون بابت پاسختون!!!!!!!!
شاید من یه کمی منظورمو بد رسوندم!!!!در واقع همون طور که خودتونم گفتی فدرر می دونست که مونفیس چقدر آماده ست و چه خوب بازی میکنه!ولی مطمئنا راجر و تیمش یه planB واسه امروز داشتند که بازی مثل دو هفته پیش نباشه ولی راجر اونجا جا خورد که دید مونفیس هر چی میزنه دقیقه و مهمتر از همه بهتر از 2 هفته پیشه!!و خودش هم توی نقاط قوتش خوب عمل نمیکنه(تحت تاثیر عملکرد مونفیس)
اگه شما خودتون قبول میکنین که فدرر ست 3 بهتر بود علتش تسلط ذهنی بود که میشه گفت مهمترین عامل unforced error تو این سطح و اجرای تکنیکه!!
ولی یه علت دیگه من هم اینه که مونفیس طی بازی هر 4 ست سرویس های خیلی خوب و با ثباتی داشت.ولی راجر 2 ست اول اصلا ریترن قابل قبولی نداشت!به نظر من بهترشدن ریترن راجر تو سه ست آخر ربطی به پیدا کردن ریتم سرویس مونفیس نداشت بلکه بیشتر شدن تمرکزش بود!!!
با تشکر!!!:583::583:
lordmani
09-06-2014, 12:22 AM
با تشکر از نظرات به جاتون ولی دوستان من با شهاب موافقم راجر حتی ست سوم رو هم کاملا خوب نبود و باید توجه کرد تو همین چند ماه اخیر که راجر فرم مطلوبی داشته با خیلی از تنیسورهایی بازی داشته که بکهند و فورهند بالانس شده ای داشتن و این مشکلات رو نداشته.
باید توجه کرد به این موضوع که جوکر و ماریون علاوه بر این بالانس از بالانس روحی بالاتری نسبت به مونفیس برخوردارند , ضمن اینکه دیشب راجر امار سرو یک فوق العاده پایینی داشت که تو بازی های اینده خیلی بیشتر کار دستش میده مخصوصا جلوی نواک که در حال حاضر میشه گفت بهترین ریترن رو داره.
نکته دیگه امار ضعیف راجر روی تور بود که همیشه نقطه قوت راجر بوده از این نظر عملکرد دیشب راجر قابل دفاع نیست هر چند از ست سوم به بعد خیلی بهتر شد امار راجر , ضمن اینکه دراپ شات های راجر هم دیشب هیچ توجیهی از نظر من نداشته هومن جان که من بپذیرم برای بر هم زدن ریتم مونفیس به کار برده شده.
اما چند نقطه قوت هم بازی دیشب از نظر من داشت یکی اینکه راجر بر عکس اکثر مواقع توی رالی ها سربلند بود و حدودا تمام رالی های طولانی رو امتیازش رو گرفت که جالب بود و این نشون دهنده یه چیز دیگه هم هست که اونم اینه که راجر استانه تحملشو بالا برده.
نکته دیگه ریترن نسبتا خوب راجر بود که به نظرم امیدوارکننده بود.
از نظر بعد روانی که نقطه قوت بازی دیشب بود خوشبختانه هممون هم نظریم که این نشون دهنده این باشه شاید که راجر با تجربه و متانت و با استفاده از برتری روحی و روانی بازی رو از منجلاب بیرون کشید.
پر حرفی من رو ببخشید دوستان.
sorina_1100
09-06-2014, 07:36 AM
حالا وقتشه وزنیاکی حال این چغر بد بدن رو بگیره :434:
Maani
09-06-2014, 08:37 AM
حالا وقتشه وزنیاکی حال این چغر بد بدن رو بگیره :434:
درست صحبت کن
Cross Court
09-06-2014, 10:11 AM
خدارو شکر امروز بازی ها زودتر انجام میشه...دیگه جونی تو بدنم نمونده از بس تا صبح تنیس دیدم!!خدا کنه
نوله زودتر شر نیشیکوری رو بکنه تا بازی فدرر و چیلیچ به موقع شروع بشه:434:
**راستی وسط اینهمه بحث که در مورد فدرر شد ندیدم کسی در مورد Pick Up ها و Volly های قشنگش جلوی
نت صحبت کنه...انصافا در بدترین شرایطشم تو بازی با منفیلس این دو تا کارشو عالی انجام داد...شاید
یکی از دلایلی که باعث شد علی رغم بازی بدش منفیلس بیشتر از این بریکش نکنه همین بود...
sorina_1100
09-06-2014, 12:00 PM
درست صحبت کن
مشکلش کجاس ؟!
King Rojer Federer
09-06-2014, 02:05 PM
بچه ها فدرر امشب به وقت تهران چه ساعتی بازی داره؟:583:
king of swiss
09-06-2014, 02:27 PM
اولین بازی .بازی نیشیکوری باجوکوویچ ساعت 8:30 که هروقت این بازی تموم شه بازی فدرر شروع میشه فکرکنم بازی فدرر حدود ساعت 11 باشه.
مسلماً چلیچ به اندازه مونفلس راجر رو اذیت نمیکنه. چلیچ با رعایت 2 شرط میتونه بازی رو ببره: 1)از لحاظ ذهنی باور داشته باشه که میتونه به فینال یک گرند اسلم برسه 2)ست اول رو حتماً باید ببره
خوب من فکر کنم زوده که الان چلیچ بتونه راجر رو ببره مگر اینکه واقعاً فدر از لحاظ بدنی کم بیاره و ریکاوری خوبی انجام نداده باشه. شک ندارم که اگر بازی 5 سته بشه چلیچ بازی رو می بره :(
rezaomo
09-06-2014, 04:27 PM
بچه ها فدرر امشب به وقت تهران چه ساعتی بازی داره؟:583:
همانطور که در تصویر می بینید ساعت 23 به وقت ایران زمان بازی فدرر با چلیچ است , ما که نه اینترنت پر سرعت داریم نه شرینگ شما هواداران بازی رو ببینید و جای ما را هم خالی کنید. :655:
lordmani
09-06-2014, 05:09 PM
سرنا ویلیامز، زن شماره یک تنیس جهان که در اوج آمادگی به سر میبرد موفق شد 6 – 1 و 6 – 3 ایکاترینا ماکارووای روس را در نیمهنهایی اوپن امریکا شکست دهد و مقتدرانه به فینال این مسابقات برسد.
ماکاروا که در راند قبلی ویکتوریا آزارنکا را از پیش رو برداشته بود، در برابر قدرت و دقت ویلیامز هیچ حرفی برای گفتن نداشت. سرنا که در سه گرنداسلم قبلی این فصل ناکام مانده بود، بعد از این پیروزی گفت: «حس خیلی خوبی است که دوباره در فینال یک گرنداسلم قرار دارم. من امروز با تمرکز بسیار بالایی بازی کردم.»
او که بخت اول قهرمانی اوپن امریکا به شمار میرود برای دفاع از قهرمانیاش باید در فینال به مصاف کارولین ووزنیاکی، تنیسباز دانمارکی برود که بخت دهم قهرمانی است.
ووزنیاکی در بازی با پدیده چینی یعنی شوای پنگ ست اول را به سختی و 7 – 6 برد اما در ست دوم در حالی که 4 – 3 جلو افتاده بود به خاطر مصدومیت شدید زانوی رقیبش پیش از اتمام بازی راهی فینال شد.
پنگ که که در جدول اصلی مسابقات زنان اوپن امریکا هیچ سیدی ندارد ناباورانه خودش را به نیمهنهایی رسانده بود اما شدت مصدومیتش به قدری زیاد بود که مجبور شد با ویلچر زمین مسابقه را ترک کند.
به این ترتیب ووزنیاکی و ویلیامز ساعت 20:30 روز یکشنبه در فینال یو اس اوپن مقابل هم قرار میگیرند. در حالی که ویلیامز به دنبال هجدهمین گرنداسلماش است، وزنیاکی میخواهد اولین گرنداسلم خود را ببرد.
وزنیاکی که نفر اول اسبق زنان است، تا کنون در 9 بازی فقط یک بار توانسته سرنا را ببرد. او در هر دو رویایی امسال در یکچهارم نهایی مونترال و در فینال سینسیناتی هم مغلوب شده است. این بازیکن با نگاه به فینال مقابل دوست صمیمیاش گفت: «بازی کردن با سرنا خیلی دشوار است. سرنا گرنداسلمهای زیادی را برده. اما امیدوارم بتوانم این بار او را شکست دهم.»
مصدومیت پنگ جدی نیست
پنگ شوای تنیسباز چینی که به دلیل مصدومیت شدید زانوش بازی را در نیمهنهایی به کارولین وزنیاکی واگذار کرد، تنها چند ساعت بعدِ بازی گفت آسیبدیدگیاش حاد نیست.
این بازیکن 28 ساله که روی صندلی چرخدار زمین را ترک کرد و همه را در شوک فرو برد، گفت: «حالم دوباره بهتر است.»
شوای که ست اول را 6-7 باخت و در ست دوم در حالی که 3-4 عقب بود، بازی را واگذار کرد، گفت در گرمای نیوریوک عضلهاش گرفت: «اما من نمیخواستم به این راحتی تسلیم شوم. میخواستم همچنان تمام تلاشم را بکنم.»
پنگ ابتدا 10 دقیقه توی رختکن مداوا شد، و بعد دوباره به زمین رفت و به بازی ادامه داد. او بعد از آن تنها شش امتیاز بازی کرد و بعد گریان مجبور به واگذاری مسابقه و ترک زمین شد. این تصمیم به شدت مورد انتقاد جان مکانرو نفر اول اسبق مردان و مفسر تلویزیونی قرار گرفت: «وقتی این تصاویر را میبینم حالم بد میشود. این یک ساعت سیاه برای ورزش ماست!»
اما پنگ گفت که خودش این تصمیم را گرفته: «پزشک به من گفت دیگر به زمین نردم چون اوضاعام خوب نبود. اما نم نمیخواستم تسلیم شوم. میدانستم زیاد نمیتوانم تحمل کنم. اما فقط میخواستم یک بار دیگر تلاش کنم.»
دیوید بروئر مدیر تورنمنت نیز بعداً گفت که پنگ خودش میخواسته هر طور شده به زمین برگردد، با وجود آن که فیزیوتراپ و پزشک معتقد بودند که او خودش را به خطر میاندازد. او یک ورزشکار فوقالعاده است و بدناش را بهتر از هر کس دیگری میشناسد.»
پنگ در 13 سالگی قلبش را عمل کرده بود. این را وزنیاکی حریف او که روز یکشنبه در فینال باید به مصاف سرنا ویلیامز برود هم میدانست: «وقتی او برای دومین بار از حال رفت و به زمین افتاد، اصلاً خوب نبود. من واقعاً نگراناش شده بودم.»
همانطور که در تصویر می بینید ساعت 23 به وقت ایران زمان بازی فدرر با چلیچ است , ما که نه اینترنت پر سرعت داریم نه شرینگ شما هواداران بازی رو ببینید و جای ما را هم خالی کنید. :655:
دوست عزیز اگر چنانچه کارت دی وی بی دارید یا رسیورتون به اینترنت وصل میشه ولی سی سی کم ندارید میتونید از فروم satlover اکانت رایگان بگیرید.(www.sl-forums.com/forum)
این فروم هر 24 ساعت 2500 سی لاین رایگان در اختیار کاربران قرار میده. هر چند کیفیتش خوب نیست ولی از هیچی بهتره. با اینترنت دایال آپ هم جواب میده حتما نیاز به اینترنت پرسرعت نیست.
خدارو شکر امروز بازی ها زودتر انجام میشه...دیگه جونی تو بدنم نمونده از بس تا صبح تنیس دیدم!!خدا کنه
نوله زودتر شر نیشیکوری رو بکنه تا بازی فدرر و چیلیچ به موقع شروع بشه:434:
...
درسته که بازی اول از 8:30 شروع میشه اما بنظرم با دو بازی حدود 3تا 4 ساعته مواجهیم
و پیه بیخوابی تا ساعت 4 را باید به تن مالید
بنا به دلایلی که قبلا گفتم امیدوارم شاهد فینال نواک-راجر باشیم اما منطقی که نگاه میکنم
احتمالا نواک و چیلیچ 3-1 حریف را می زنند و به فینال می رن
مسلماً چلیچ به اندازه مونفلس راجر رو اذیت نمیکنه. چلیچ با رعایت 2 شرط میتونه بازی رو ببره: 1)از لحاظ ذهنی باور داشته باشه که میتونه به فینال یک گرند اسلم برسه 2)ست اول رو حتماً باید ببره
خوب من فکر کنم زوده که الان چلیچ بتونه راجر رو ببره مگر اینکه واقعاً فدر از لحاظ بدنی کم بیاره و ریکاوری خوبی انجام نداده باشه. شک ندارم که اگر بازی 5 سته بشه چلیچ بازی رو می بره :(
شما بازیهای اخیر چیلیچ را دیدی!؟ شرط اول صحیحه و بنظرم اراده مبارزه و برد درچهره و بازیش کاملا مشخص بوده و از این لحاظ مشگلی نداره حتی اگر ست اول را هم ببازه میتونه
برگرده اما عقب ماندگی 2-0 را شک دارم بتونه جبران کنه
saeedshl
09-06-2014, 06:47 PM
صحبت های راجر قبل از بازی
راجرفدرراماده سمی فینال دشواری درمقابل مارین چیلیچ کرووات است ودرباره بازی باحریف گفت؟
راجرفدرراماده سمی فینالی است که مسابقه دوباره ایی است که در16 نفر4 هفته قبل درمقابل اودرتورنتوانجام داد
راجرفدرریاداشت برداری کرده است اززمانیکه چیلیچ ازتعلیق دوپینگ بازگشته وگوران ایوانیسویچ قهرمان سابق گرانداسلم رابعنوان مربی خودبرگزیده است
فدررمیگوید
من بایدبگویم که چیلیچ خیلی عالی وشست ورفته بازی میکند
فدررشماره 3 جهان میخواهدبازی بهتری نسبت ببازی قبل خود(جلومونفیس) انجام دهدویک پیروزی دیگری ازنتیجه برد 7-6/6-7/6-4 خوددرتورنتوباردیگربوجوداورد
فدررادامه داد
من درتورنتوبااویک مسابقه لذت بخشی انجام دادم.
شمامیدانیدمن دراولین ست عالی نبودم ولی بهرحال موثرافتادوسپس فکرمیکنم 8 مچ پوئن رادردومین ست ازدست دادم؟
سپس مجبورشدیم به سومین ست برویم.دیروقت نیمه شب بود
شمامیدانیدشایدان نوعی مسابقه بودکه من نیازبه بردداشتم
شمامیدانیددوردوم درساعت 30/12 نیمه شب بود
منظورم این است که ایامن واقعآمجبورم اینراانجام دهم؟
اماان دقیقآانچیزی است که مراپیروزمیکند
شمامیبینیدبردن اوخوب است.ا
شمامیبینید«این موردی است که شماچگونه روشهایتان راپیدامیکنید«
من فکرمیکنم اوعالی کارش راانجام دهد
فدررهمچنین ازبازی بامونفیس مشابه سازی کرده است برای بازی امشب ومنتظراست ببیندکه چقدردرمقابل چیلیچ به لب توربیاید
فدرردراینباره گفت؟
من میدانم چیلیچ فصددارددرخط بیس لاین (خط سرویس ) به ایستدوسعی کندتاحدی که میتواندخودرادیکته کندوبه شکلی دیگر اوکاملاشبیه گائل خواهدبود
اوبلندقداست-سرویسهای خوبی دارد-خوب توپ رابرمیگرداند-به توپ خیلی خوب میرسد
ازاین نقطه نظر
من گمان میکنم که بازی خوب گائل -امشب مقابل وچراغ راه چیلیچ خواهدبود
این 2 ومین باراست که چیلیچ به سمی یک گرانداسلم میرسد.
http://www.tennis-image.com/images/97026397292105277631.jpg
HawkclaW
09-06-2014, 07:50 PM
سلام همه دوستا ن عزیز خسته نباشید من نمی تونم از این استریم هایی که برای آزاد آ»ریکا تو تاپیک مر بوطه گذاشتید استفهده کنم میشه بگید یا از اینا چطور دید ؟یا لینک دیگه بدی فقط خواهشا قبل بازی فدرر بدید ممنون
mspayam
09-06-2014, 08:01 PM
درسته که بازی اول از 8:30 شروع میشه اما بنظرم با دو بازی حدود 3تا 4 ساعته مواجهیم
بنا به دلایلی که قبلا گفتم امیدوارم شاهد فینال نواک-راجر باشیم اما منطقی که نگاه میکنم
دوست عزیر من کشته ی این منطق شما هستم که ظاهراً تعریف جدیدی از بحث منطقی رو دارین ارایه می دین. قبلاً که پیش بینی کرده بودین دیمیتروف می زنه راجر رو و میاد فینال به جوکر می بازه. اون پیش بینی هم منطقی بود؟
شاید هم منطق شما منطق هیتریه که می گه همه می برن غیر از فدرر که دیگه جایی برای بحث نمی ذاره.
Cross Court
09-06-2014, 08:18 PM
نوله جوکویچ ست اول رو بسیار بد بازی کرد باخت!!
ست دوم داره بهتر بازی میکنه اما هنوزم به نظرم خسته به نظر میاد...
***نکته مهم تا حالا درصد پایین سرویس اول جوکویچ بوده(53 درصد) که همین
باعث شده ست اول دوبار بریک بشه...هیچی بابا امشبم باید بیدار بمونیم :434:
Cross Court
09-06-2014, 08:27 PM
مارین چیلیچ خیلی امسال امادست...کار راجر سخته واقعا...
کلیدی ترین قسمت بازی سرویس چیلیچه!!اگه در حد بازی با بردیچ سرویس اولش رد بشه کار
راجر خیلی سخته واسه بردنش...اما اگه تمرکزشو نتونه حفظ کنه و کارش به سرویس دوم بکشه
کفه ترازو به سمت راجر سنگینی میکنه...
به نظر من چیلیچ به اندازه مونفیلس نمیتونه در برابر استایل بازی فدرر (Serv and Volly)
مشکل ساز بشه (به اندازه مونفیلس در زدن ضربات Lob و فورهندایی که با ارتفاع پایین جلوی تور
فرود بیان مهارت نداره)...پس باید خوب سرویس بزنه و گیم های خودشو بگیره و چشم انتظار پ
اشتباهات احتمالی فدرر باشه...
Cross Court
09-06-2014, 08:29 PM
سلام همه دوستا ن عزیز خسته نباشید من نمی تونم از این استریم هایی که برای آزاد آ»ریکا تو تاپیک مر بوطه گذاشتید استفهده کنم میشه بگید یا از اینا چطور دید ؟یا لینک دیگه بدی فقط خواهشا قبل بازی فدرر بدید ممنون
معمولا اگه ریسیورم قطع باشه از اینجا میبینم...لینکهای زیادی میده...اگه سرعت اینترنت شما خوب باشه کارت راه میفته!!
streamhunter.eu
King Rojer Federer
09-06-2014, 09:11 PM
اولین بازی .بازی نیشیکوری باجوکوویچ ساعت 8:30 که هروقت این بازی تموم شه بازی فدرر شروع میشه فکرکنم بازی فدرر حدود ساعت 11 باشه.
ممنون دوست عزیز-به امید برد راجر:583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583::583:
lordmani
09-06-2014, 09:17 PM
پایان سکوت در تنیس ؟
چند روز پیش از آغاز اوپن آمریکا، آخرین گرنداسلم سال، برخی از بازیکنان خواستار این شدهاند که تشویقهای تماشاچیان در حین بازی نیز مجاز شود. چیزی که همواره در تنیس یک تابو بوده است.
در تنیس در حین بازی هیچ صدایی به جز صدای ضربه به توپ شنیده نمیشود. تماشاچیان فقط در فاصله بین دو امتیاز میتوانند تشویق کنند و در جریان بازی باید سکوت کامل را برای اینکه یک وقت تمرکز بازیکنان را به هم نزنند، رعایت کنند. اما برخی از فوق ستارههای کنونی تنیس بدشان نمیآید در جریان بازی نیز کمی سروصدا بیشتر باشد.
در واقع جمله «سکوت لطفاً!» که داور خطاب به تماشاگران میگوید، جزیی از ورزش تنیس است. اما اگر به برخی از بازیکنان برتر حال حاضر تنیس جهان باشد، این شرایط میتواند تغییر کند. چند روز پیش از آغاز اوپن آمریکا، آخرین گرنداسلم سال، برخی از بازیکنان خواستار این شدهاند که تشویقهای تماشاچیان در حین بازی نیز مجاز شود. چیزی که همواره در تنیس یک تابو بوده است.
نواک جوکوویچ، نفر اول تنیس جهان به روزنامه «نیویورک تایمز» گفته است: «من در سایر ورزشها مثلاً در انبیای میبینم که این جواب میدهد و برای تماشاگران نیز سرگرمکنندهتر است.» از نظر اندی ماری بریتانیایی نیز مشکلی از لحاظ تمرکز بازیکنان نیز پیش نمیآید: »اگر تماشاچیان بتوانند در کل زمان بازی سروصدا کنند، ما بازیکنان به آن عادت خواهیم کرد.» به نظر قهرمان ویمبلدون پارسال، در حال حاضر فریاد یک تماشاچی در جریان بازی آزاردهنده است، چون فعلاً قانون است که سکوت باشد: «ما الان سرعت توپ و میزان چرخشاش را وقتی که دارد به سمتمان میآید، میشنویم. اما اگر سروصدا باشد دیگر چنین ادراکی نخواهیم داشت.»
به نوشته «نیویورک تایمز» ماریا شاراپوا هم موافق تشویق و سروصدای تماشاگران در جریان بازی است. این بازیکن روس که خودش به خاطر جیغهاش به هنگام ضربه زدن بعضاً سوژه بحث میشود، در مورد سروصدای تماشاگران در جریان بازی میگوید: «دوست دارم. تو در این صورت انرژی را حس میکنی و تماشاچیان هم آن وقت دیگر آن قدر خجالتی نخواهد بود.»
اما لغو سکوت تماشاگران مخالفانی هم دارد. مثل ارنست گولبیس بازیکن لتونیایی. او خواستار حفظ قوانین به شکل فعلیاش است. چون به اعتقاد او سکوت در حین بازی، از مشخصه تنیس است: «اگر دلم سروصدا بخواهم میتوانم بعدِ بازی به یک بار بروم!»
توماس بردیچ بازیکن چکی هم ترجیح میدهد که سکوت در حین بازی را ترجیح میدهد. یا اینکه حداقل زمان آمادهسازی بین هر امتیاز بیشتر شود تا فرصت برای تمرکز کردن کافی باشد. در حال حاضر بازیکنی سرویس میزند پیش از شروع هر امتیاز حداکثر 20 ثانیه فرصت دارد. بردیچ میگوید اگر قرار باشد تماشاگران در حین بازی تشویق هم بکنند، این زمان برای تمرکز کردن کافی نیست.
از دوشنبه که اوپن آمریکا، آخرین گرنداسلم فصل شروع میشود، همچنان تماشاگران باید سکوت کنند. با وجود اینکه تماشاچیان نیویورکی به پرسروصدا بودن معروفاند.
Najmeh5576
09-06-2014, 09:21 PM
سلام سايتي را ميشناسيد گزارشً نوشتاري لحظه به لحظه داشته باشه مثل اين
http://www.theguardian.com/sport/live/2014/sep/04/gael-monfils-vs-roger-federer-us-open-quarter-final-live
Cross Court
09-06-2014, 09:31 PM
چرا جوکوویچ اینطوری میکنه؟!! نیشیکوری توی تایبریک تموم تلاششو کرد نبره ولی جوکویچ بزور برندش کرد!!
واقعا مسخرست!! سه تا ارور بی خودی داد یه دابل فولت داد تا ببازه!!
KING OF CLAY
09-06-2014, 09:34 PM
خوشبختانه نیشی بدنش خالی نکرد و ست سوم رو با هر زحمتی که شده برد:441:
از استرس مردم تا ست رو برد:434:
امیدوارم در ست چهارم کار رو تموم کنه که در فینال کم نیاره
پایان سکوت در تنیس ؟
در این مورد فکر نکنم با این طرح موافقت بشه چون که تنیس ورزشیه که به آرامش کامل احتیاج داره تا بازیکنان تمرکزشون رو ار دست ندن
اگه بازیکنی تمرکز نداشته باشه نمیتونه حتی نصف چیزی که هست رو نشون بده
KING OF CLAY
09-06-2014, 09:44 PM
سلام سايتي را ميشناسيد گزارشً نوشتاري لحظه به لحظه داشته باشه مثل اين
http://www.theguardian.com/sport/live/2014/sep/04/gael-monfils-vs-roger-federer-us-open-quarter-final-live
نوشتاری به این شکل نه اما IBM Slam Tracker نحوه ایی که بازیکن امتیاز گرفته رو مینویسه
http://www.tennis-image.com/images/94277598915561609648.png
D3ADMAN
09-06-2014, 09:48 PM
به نظرم نیشیکوری فینال هست اگه ریتم بازیشو حفظ کنه . واقعآ جکوویچ در برابر بازی زیبایی که نیشیکوری داره انجام میده ، چیزی برای گفتن نخواهد داشت به همین روال اگه ادامه بده
نیشیکوری هم مثل دلپو به حدی بازیکن نجیب و بی حاشیه ای است که همه دوسش دارن ، واقعآ اگه اتفاقی نیُفته میشه 60% شانس قهرمانی این تورنمنت رو بهش داد . امیدوارم در تور آخر فصل حضور پیدا کنه
Rafaello
09-06-2014, 10:07 PM
چه مرگش بود نواک؟
پودر شد
نیشی عالی بود بی نقص و شجاع
در واقع خودش برنده بازی بود و کسی نمیتونه ادعا کنه شایسته نبوده و با خوش شانسی این بازی را برده
به هرحال کسی که یک فصل خوب داشته و در آخرین گرندسال دوتا از قهرمانهای گرندهای امسال را حذف کرده
حق داره و میتونه فصلش را عالی تموم کنه و اولین گرند مردان را برای خودش کشورش و آسیا بگیره
فارغ از اینکه سمت دیگه فینال کی باشه شانس نیشی با این بازی زیبا و مسلط بیشتره
lordmani
09-06-2014, 10:08 PM
دوستان عالی بازی کرد این نیشی . به امید برد راجر و همین طور گرند 18 و ششمین قهرمانی یو اس بعد از شش سال و رکوردی دیگر از اسطوره
Cross Court
09-06-2014, 10:09 PM
دوست دارم بگم بازی فوق العاده ای رو دیدم!! نیشیکوری استثنایی بود و این حرفا !!
ولی واقعا بازی مسخره ای بود!!از همون اول انگار جوکویچ تخلیه انرژی بود!!
ای کاش حداقل ماری بالا میومد تا یه بازی قشنگو میدیدیم!!
خداکنه فدرر حداقل امشب خوب بازی کنه!! واقعا حوصله ندارم یه بازی مسخره دیگه ببینم!!
شما بازیهای اخیر چیلیچ را دیدی!؟ شرط اول صحیحه و بنظرم اراده مبارزه و برد درچهره و بازیش کاملا مشخص بوده و از این لحاظ مشگلی نداره حتی اگر ست اول را هم ببازه میتونه
برگرده اما عقب ماندگی 2-0 را شک دارم بتونه جبران کنه
سلام. بله واقعاً هم تو سینسیناتی راجر رو اذیت کرد و هم نواک رو تو ویمبلدون دق داد ولی خوب باوجود اینکه توانایی شکست راجر رو هم داره اما شانسش رو 1 به 3 میبینم. روحیه جنگندگی به تنهایی واسه شکست راجر کافی نیست، باید قبول کنی راجر راه بازی در مقابل اینجور بازیکنا رو بهتر میدونه. این فقط پیش بینی هست و نتیجه تو مسابقه معلوم میشه. چلیچ ان شاء ا... گرند بعدی به فینال میرسه. نیشی هم که 3-1 نواک رو برد! امیدوارم راجر به فینال برسه و 3-1 های شما برعکس بشه
SABORI
09-06-2014, 10:14 PM
چه عجب نیشیکوری این دفعه نه مصدوم شد نه انصراف داد و آخر یک حرکتی در مقابل نواک کرد
mspayam
09-06-2014, 10:15 PM
خوب این هم از نواک آماده که قرار بود طبق نظرهای منطقی دوستان بیاد و فدرر یا دیمیتروف رو توی فینال بزنه. شاید هم نواک این بازی رو عمداً باخت که یه گرند کمتر بگیره و تفاوت امتیازش برای نامبروانی در سال بعد با نادال کم بشه.
آفرین به نیشیکوری که تا اینجای تورنمنت سه تا از تاپ تن رو شکست داده و ثابت کرده که شایستگی حضور توی فینال رو داره. با این وضع می شه به طور جدی به بازگشت فدرر به رنک 1 امیدوار بود.
نیشی عالی بود بی نقص و شجاع
در واقع خودش برنده بازی بود و کسی نمیتونه ادعا کنه شایسته نبوده و با خوش شانسی این بازی را برده
به هرحال کسی که یک فصل خوب داشته و در آخرین گرندسال دوتا از قهرمانهای گرندهای امسال را حذف کرده
حق داره و میتونه فصلش را عالی تموم کنه و اولین گرند مردان را برای خودش کشورش و آسیا بگیره
فارغ از اینکه سمت دیگه فینال کی باشه شانس نیشی با این بازی زیبا و مسلط بیشتره
:254::254::254::254: منطق شما واقعاً جالبه، تا قبل از این بازی شانس برد نیشیکوری 1 به 3 بود (طبق دیدگاه منطقی شما) حالا بعد از یه بازی یهویی شانسش بیشتر شد. نکنه دوپینگ کرده که یه شبه از باخت 1 به 3 به شانس اصلی پیروزی در فینال تبدیل شد. شما چرا هیتر بودنت رو می خوای مخفی کنی؟ بیا صاف و پوست کنده مثل خشایار بگو من هیتر فدررم و آرزوم اینه که توی همه ی بازیهاش ببازه. این همه قایم شدن زیر ردای منطق و این جور چیزا رو هم نداره. مجبور هم نمی شی که از اون پیشگویی های نوستراداموسی غلطت بکنی.
eqbal
09-06-2014, 10:16 PM
سلام به همگی
دوستان لطف کنین بگین چجوری میتونم انلاین بازی سمی فدرر رو ببینم
لطفا راهنماییم کنیم
king of swiss
09-06-2014, 10:20 PM
نواک جوکوویج بازیکن مغروریه وهمین غرورش باعش شکستش شدددددددددددددددددد.....همه که مثل فدرر با شخصیت نیستن والااااااااااااااااااااا.................
hooman3x
09-06-2014, 10:21 PM
خوب این هم از نواک آماده که قرار بود طبقی نظرهای منطقی دوستان بیاد و فدرر یا دیمیتروف رو توی فینال بزنه. شاید هم نواک این بازی رو عمداً باخت که یه گرند کمتر بگیره و تفاوت امتیازش برای نامبروانی در سال بعد با نادال کم بشه.
آفرین به نیشیکوری که تا اینجای تورنمنت سه تا از تاپ تن رو شکست داده و ثابت کرده که شایستگی حضور توی فینال رو داره. با این وضع می شه به طور جدی به بازگشت فدرر به رنک 1 امیدوار بود.
پیام عزیز کاملا با گفته اولتون موافقم چرا که بارها گفتم علیرغم نمایش متوسط راجر این نواک خارق العاده نیست و بردش برای راجر هم دور از دسترس نیست
در مورد نیشیکوری هم کاش سرویسهاش کمی بهبود پیدا کنه تا نیازی به انرژی گزاشتن بیش از حد در گیم سروهاش نداشته باشه.
اینجوری از لحاظ بدنی در دراز مدت دچار مشکل میشه
خوب این هم از نواک آماده که قرار بود طبقی نظرهای منطقی دوستان بیاد و فدرر یا دیمیتروف رو توی فینال بزنه. شاید هم نواک این بازی رو عمداً باخت که یه گرند کمتر بگیره و تفاوت امتیازش برای نامبروانی در سال بعد با نادال کم بشه.
نامبروانی چه ارزشی داره آخه؟ مهم گرند هستش. با گرفتن گرند به رنک 2 میرسه و همین کافیه والبته اگر به فینال برسه سخت از پس نیشی بربیاد، کلاً نیشی همیشه فدرر رو اذیت کرده (هد تو هدشون 2-2 هست)، امیدوارم نیشی بدنش واسه فینال خالی نکرده باشه تا بازی زیبایی رو ببینیم حالا هرکسی که بیاد فینال
Cross Court
09-06-2014, 10:25 PM
ای بابا!! داره بارون میاد!!بازی معلوم نیست کی شروع بشه!! چقدر بدم میاد از این Rain Delay!!
rezapor
09-06-2014, 10:27 PM
خوب دوستان عزیزپیشاپیش قهرمانی اسطوره و18همین گرنداسلم رو به همه هواداراش تبریک میگم وازاینکه همیشه به اسطوره اطمینان داشتید وتوی نظرسنجیتون اون رو قهرمان انتخاب کردیدممنونم. فرداشب همین موقع بیان توسایت تا توی جشن قهرمانی باهمیدگرشریک باشیم
:655::655::655::655::655::655:
King Rojer Federer
09-06-2014, 10:29 PM
نواک جوکوویچ مغرور هم باخت.قابل توجه دوستان جوکوویچی که قبل از این تورنمنت دوستداران فدرر رو به سخره گرفته و جوکو رو قهرمان بلامنزع این بازیها می دونستند.:251::251::251:
swiss express
09-06-2014, 10:31 PM
منطقی که نگاه میکنم
منطقی؟!:254:
نواک ذوب شد و به تاریخ پیوست.واقعا اینا 33 سالشون بشه با 4 تا بچه چی ازشون میمونه...
یه تار موی نیشیکوری میرزه به دیمیتروف و رائونیچ و دومینیک تیم و دیگر Young Guns
دوست عزیز اگه راجر سال رو نامبر وان تموم کنه با رکورد 6 سال Year end world number one پیت سمپراس tie میکنه هر چند پیت پی در پی اینکار رو کرد.
nima.a
09-06-2014, 10:45 PM
نواک چرا اینجوری بود امشب؟ بکهند رو که کلا انگار تو رختکن جا گذاشته بود از اون بدتر نمی تونست نفس بکشه مثل اینکه هوای گرم و مرطوب بدجوری داغونش کرده بود. نمی خوام بازی خوب نیشی رو بی تاثیر بگیرم ولی بازهم خیلیه تو این هوای گرم از بازیکنی که تو دو بازی قبلی ده ست بازی کرده ببازی
دوست عزیر من کشته ی این منطق شما هستم که ظاهراً تعریف جدیدی از بحث منطقی رو دارین ارایه می دین. قبلاً که پیش بینی کرده بودین دیمیتروف می زنه راجر رو و میاد فینال به جوکر می بازه. اون پیش بینی هم منطقی بود؟
شاید هم منطق شما منطق هیتریه که می گه همه می برن غیر از فدرر که دیگه جایی برای بحث نمی ذاره.
خوب این هم از نواک آماده که قرار بود طبق نظرهای منطقی دوستان بیاد و فدرر یا دیمیتروف رو توی فینال بزنه. شاید هم نواک این بازی رو عمداً باخت که یه گرند کمتر بگیره و تفاوت امتیازش برای نامبروانی در سال بعد با نادال کم بشه.
:254::254::254::254: منطق شما واقعاً جالبه، تا قبل از این بازی شانس برد نیشیکوری 1 به 3 بود (طبق دیدگاه منطقی شما) حالا بعد از یه بازی یهویی شانسش بیشتر شد. نکنه دوپینگ کرده که یه شبه از باخت 1 به 3 به شانس اصلی پیروزی در فینال تبدیل شد. شما چرا هیتر بودنت رو می خوای مخفی کنی؟ بیا صاف و پوست کنده مثل خشایار بگو من هیتر فدررم و آرزوم اینه که توی همه ی بازیهاش ببازه. این همه قایم شدن زیر ردای منطق و این جور چیزا رو هم نداره. مجبور هم نمی شی که از اون پیشگویی های نوستراداموسی غلطت بکنی.
جناب
قرار نیست هر پیشبینی منطقی درست از آب دربیاد تنیس هم مثل هر ورزش دیگه ای
پر از شگفتیها و اتفاقات غیرمنتظره است
من شاید از طرفدارانی که بطرز مسخره و افراطی راجر را می پرستند متنفر باشم اما از خود فدرر نه ...ترسی هم از شما و بقیه ندارم بخوام پنهانش کنم
به امید پیروزی چیلیچ:443:
hooman3x
09-06-2014, 10:53 PM
اول فینالست شدن کی نیشیکوری از قاره کهن رو تبریک میگم.
واقعا من خوشحالیم بابت برد نیشیکوری بود تا باخت نواک.
واقعا امشب نیشیکوری عالی ظاهر شد.
ست اول که شاید خیلیها من جمله خود نواک تصور اینچنین بازی رو از نیشی نداشتند.
ست دوم نواک خیلی خوب سرو زد ولی ارور های نیشی کار دستش داد
ست سوم با اینکه نیشی فرصت سوزی کرد و با دابل فالت دادن فرصت بردن ست رو از دست داد ما در گیم های بعدی شاهد شجاعت نیشی در ضرباتش بودیم بر خلاف نواک که خیلی احتیاط کرد.
تایبرک هم باز نیشی چند اشتباه داشت ولی نواک با وسواس زیاد سعی در آروم کردن بازی داشت که موفق هم نشد.مشخص بود نواک از دادن ست سوم به نیشی خیلی ترس داشت و به نظرم تو بازیش تاثیر منفی گذاشت
ست چهارم نیشی با روحیه ست قبل شروع خوبی داشت و گیم دوم هم شاید بهترین هولد گیم سروش در تورنومنت و شاید مهمترینش رو انجام داد که بنیان بردش رو در مسابقه نهاد.
نهایتش هم نواک نتونست به بازی برگرده و بازی رو باخت
نواک صد البته در تورنومنت خوب ظاهر شد ولی شاهد بودید که نواک اون قدرها هم حریف شکست ناپذیری نیست
Cross Court
09-06-2014, 11:06 PM
من یه چیزی بگم...البته نظر شخصیمه و به نظر تموم دوستان احترام میزارم...
ببینید وقتی توی استرالیا اوپن جوکویچ به واورینکا باخت توی اون بازی یکی از بهترین و اماده ترین
جوکویچ ها به واورینکا باخت...اما امشب 40 درصد جوکویچ به کی نیشیکوری باخت...شخصا دوست دارم
که بازیکنایی مثل نیشیکوری موفق بشن...چون واقعا بی حاشیه و زحمت کش هستن اما امشب بیشتر از
اینکه نیشیکوری خوب باشه جوکویچ بد بود
rezapor
09-07-2014, 12:14 AM
عجیب بود چطوری توی ست سوم توی تایبرک نواک باخت تنها کسی که توی تایبرک تونسته بود جوکو رو شکست بده نادال بود وچند بارهم فدرروکلا به ندرت توی تایبرک شکست میخورد واین به خاطراعتمادبه نفس بالای اونه به هرصورت با اینکه خودم بعدازاسطوره طرفدارجوکوییچ هستم ازباختش زیادناراحت نشدم چون نیشکوری خیلی بهتروجنگنده تربازی کرد و دوم اینکه یکی نفرازآسیا بعداز نا لی توی بانوان تونست بعدازچند بیادفینال گرند اسلم.مبارکش باشه
SOROOSH_RF
09-07-2014, 12:33 AM
خوب فدرر ست دوم به راحتي آب خوردن باخت. راجر رسما تو زمين راه ميره. حيف شد موقعيت خوبي واسه قهرماني بود...
راجر به طرز رقت انگیزی ضعیف عمل میکنه
فعلا 2-0 عقبه و چیلیچ هم مثل مونفیس نیست خنگ بازی دربیاره بعیده این فرصت طلایی را از دست بده
من منتظر 3-0 هستم
darksider
09-07-2014, 12:57 AM
فدرر افتضاح بازي ميكنه كاملا بيخياله نسبت به امتيازا سمت بيشتر توپها نميره
سريع هم مث اب خوردن بريك ميشه
فدرر مگه اينكه مث بازي با مونفيلس بشه و به خودش بياد اينجوري ١٠٠٪ ميبازه بد و ٣-٠ هم ميبازه
يبارم كه بريك كرد بلافاصله بريك شد هيچ اميدي ندارم با اين بازي
چليج فقط سرويسه هيچي ديگه نداره تنها كاري كه ميكنه توپو ميندازه رو بك هند فدرر امتياز ميگيره
Cross Court
09-07-2014, 01:10 AM
امشب فدرر عالی بود...اما مارین چیلیچ استثنائی بود...حقش برد بود...واقعا بازی زیبایی بود...من شخصا
لذت بردم...حیف شد که فدرر بالا نیومد...دوست داشتم یه گرند اسلم دیگه به افتخاراتش اضافه کنه...
شانس چیلیچ رو توی فینال خیلی بیشتر از نیشیکوری میدونم...
ماشالله چیلیچ
همون چیزی که انتظار داشتم
توی 105 دقیقه و با سرویسهای عالی فدرر را با خاک یکسان کرد
الان باید اون مونفیس بی لیاقت بزنه تو سر خودش که میتونست همین کار را بکنه
ولی سمی را مفت به راجر هدیه داد
انصافا امشب نواک بازی کرد ولی راجر فقط یک خاطره تلخ برای هواداراش باقی گذاشت
KING OF CLAY
09-07-2014, 01:14 AM
خب اینم از راجر
همونظور که پیش بینی میشد سخت ترین رقیب راجر FEDERROR بود
خیلی بد بود و مستحق باخت بود بی خود و بی جهت جلو میومد آنفورس بی خودی میداد و عصبی هم بود در کل راجر همیشگی نبود
مسلما هر طرفدار رافا به این فکر کرده بود که فدرر و نواک حذف شند و به فینال نرسند
اما هیچکس فکرشو نمیکرد که این اتفاق بیوفته
اما خوشبختانه هرچی که طرفدارهای رافا میخاستن اتفاق افتاد و خیالمون راحت شد
امیدوارم تو تورنمنت بعدی خودش باشه و منتظر بقیه نباشه
D3ADMAN
09-07-2014, 01:18 AM
همیشه تورنمنتهای اینچنین بیشتر بهم میچسبه تا تورنمنتهایی که رنک و سیدهای بالا به قهرمانی میرسند . با اینکه هوادار جکوویچ هستم اما لذت بردن خودم واجب تره . دوس دارم ناشناخته تر از چلیچ و نیشیکوری بیان فینال اما به همین هم راضیم . 3-0 چیلیچ هم تقدیم به اون کسانی که 18مین قهرمانی رو توی ذهنشون میپروراندند . تبریک میگم بهتون ، شماها خفنید ، بالاخره زمان کمی نیست تنیس میبینید ، 2500 ساله
نکته ای دیگر اینکه ، رسمآ از انسانهایی که بی دلیل حمایت میشن توسط افراد مشهور ، فقط به این دلیل که باید در جلوی دوربین عکس کار بیان ، متنفرم . افراد منفور و بی هوادار دوست داشتنی ترند
قهرمانی حق هر دوی بازیکنان حاضر در فینال است ، کاشکی میشد به هریک جام قهرمانی اهدا کرد ولی حیف که یک نفر مستحقش است و هرکس برنده باشه راهی بس سخت و دشوار را طی کرده و به این مقام رسیده
امشب فدرر عالی بود...اما مارین چیلیچ استثنائی بود...حقش برد بود...واقعا بازی زیبایی بود...من شخصا
لذت بردم...حیف شد که فدرر بالا نیومد...دوست داشتم یه گرند اسلم دیگه به افتخاراتش اضافه کنه...
شانس چیلیچ رو توی فینال خیلی بیشتر از نیشیکوری میدونم...
واقعا فدرر عالی بود!؟ به نظر من افتضاح بود خودش هم میدونست
با اون خطاهای مبتدیانه و لب تور آمدنهای کودکانه!
چیلیچ فقط در سرویس عالی بود و چندتا تک صحنه
هرچند سخته پیشبینی قهرمان اما امیدوارم نیشی با تنیس زیبایی که بازی میکنه
این افتخار را کسب کنه مهم اینه که یک قهرمان جدید به قهرمانان گرند اسلم ها اضافه میشه
SABORI
09-07-2014, 01:21 AM
همیشه تورنمنتهای اینچنین بیشتر بهم میچسبه تا تورنمنتهایی که رنک و سیدهای بالا به قهرمانی میرسند . با اینکه هوادار جکوویچ هستم اما لذت بردن خودم واجب تره . دوس دارم ناشناخته تر از چلیچ و نیشیکوری بیان فینال اما به همین هم راضیم . 3-0 چیلیچ هم تقدیم به اون کسانی که 18مین قهرمانی رو توی ذهنشون میپروراندند . تبریک میگم بهتون ، شماها خفنید ، بالاخره زمان کمی نیست تنیس میبینید ، 2500 ساله
نکته ای دیگر اینکه ، رسمآ از انسانهایی که بی دلیل حمایت میشن توسط افراد مشهور ، فقط به این دلیل که باید در جلوی دوربین عکس کار بیان ، متنفرم . افراد منفور و بی هوادار دوست داشتنی ترند
قهرمانی حق هر دوی بازیکنان حاضر در فینال است ، کاشکی میشد به هریک جام قهرمانی اهدا کرد ولی حیف که یک نفر مستحقش است و هرکس برنده باشه راهی بس سخت و دشوار را طی کرده و به این مقام رسیده
چرا دوتا میگیم 3 تا جام بدن یکیشم اهدا کنند به تو
دمت گرم:866:
با پستت خیلی خیلی حال کردم:434:
مخصوصا این تیکه اش:655::655:
3-0 چیلیچ هم تقدیم به اون کسانی که 18مین قهرمانی رو توی ذهنشون میپروراندند . تبریک میگم بهتون ، شماها خفنیدhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/24.gifhttp://tennistalkers.com/images/smilies/New%20Folder/24.gif، بالاخره زمان کمی نیست تنیس میبینید ، 2500 ساله:254::254::254:
saeedshl
09-07-2014, 01:35 AM
برد چلیچ رو به طرفداراش تبریک میگم
امروز روز چلیچ بود و به کمک بعضی از اشتباهات راجر روزش رو کامل کرد .
ریترن های خوبی هم تو بازی داشت .
ما منتظر فدکاپ میمونیم تا راجر رو دوباره ببینیم.
با تشکر
saeedshl
09-07-2014, 01:46 AM
راجرفدرربزرگ هم سرنگون شد
بعدازحذف ناباورانه نواک جوکوویچ نوبت به راجرفدرررسیدکه مسابقه رابا3 ست مستقیم 3-6 /4-6/4-6 به مارین چیلیچ باخت
دراین مسابقه مارین چیلیچ کرووات مغایربا5مسابقه قبلی اش بافدررکاملابابرنامه به بازی امده بودومربیان اوبرای تمام لحظات بازی به اوبرنامه وطرح گیم داده بودند
بخصوص سرویسهای خوب او---فورهندهای خوب---برگشت توپهاروی بک هندفدرر--
برگشت توپهاروی پای مخالف فدرر..و....و...
اماراجرفدرربعدازمسابقه 5 سته بامونفیس امشب نمایش کاملا ضعیفی داشت
ازسرویسهای خوب او--فورهندهای عالی که باانها17 گرنداسلم برده هیچ خبری نبودوازهمه چیزبدتر
میتوان گفت هوای سنگین امشب نیویورک هم میتواندعامل دیگربرضعف فدرر33 ساله باشدکه بعدازیک مسابقه دشوار5 سته به این بازی امده بود
بهرحال راجرفدرربهترین فرصت رابرای اینکه رکوردگرنداسلمهای خودرابشکندازدست داد
اگراوبه فینال میرفت تصوربراین است که تافینال باهیچ یک از10 نفربرتربازی نکرده بود
چیلیچ درمصاحبه گفت:من باورداشتم که میتوانم ببرم واگرخوب سرویس کنم میتوانم هرکسی راشکست دهم.
اوهم به هوای سنگین اشاره داشت
مسابقه فینال را2 بازیکنی برگزارمیکنندکه برای اولین باربه فینال یک گرنداسلم راه یافته اندواما
طرفداران فدرر
بنظرمن راجرفدررتمام قدرت خودراگذاشت ولی باشرایطی که شرحش رفت زورش نرسیدوبایدمانندطرفداران جوکوویچ بگویند
تورنمنت بعدی و
زندگی ادامه دارد
SOROOSH_RF
09-07-2014, 01:47 AM
به نظر من چليچ امروز هيچ كار خاصي انجام نداد فقط تو بعضي گيم ها خوب سرويس ميزد و گرنه اگه فدرر خسته نبود و حتي همون بازي بدش رو به رو منفيس رو انجام ميداد خيلي راحت ميتونست بازي رو ببره.
nemanaldin
09-07-2014, 01:50 AM
ماشالله چیلیچ
ماشالله شما انتظاراتون مثل اینکه هر ثانیه عوض میشه :350:
اول قرار بود نواک و دیمیتروف بیان فینال
بعد شد نواک و مانفیلس
بعد شد نواک و چلیچ
حالا هم همون چیزی که از اول مسابقات انتظارشو داشتین اتفاق افتاد و نیشیکوری و چلیچ به فینال رسیدن:350:
افرین به این پیش بینی:441:
sorina_1100
09-07-2014, 01:52 AM
بعد از حذف نوله ، هیچی مثل حذف راجر نمیتونست طرفدارای رافا رو خوشحال کنه:D
عالی بود نتایج امشب :D
خوب دوستان عزیزپیشاپیش قهرمانی اسطوره و18همین گرنداسلم رو به همه هواداراش تبریک میگم وازاینکه همیشه به اسطوره اطمینان داشتید وتوی نظرسنجیتون اون رو قهرمان انتخاب کردیدممنونم. فرداشب همین موقع بیان توسایت تا توی جشن قهرمانی باهمیدگرشریک باشیم
:655::655::655::655::655::655:
:254::254:
منطقی؟!:254:
نواک ذوب شد و به تاریخ پیوست.واقعا اینا 33 سالشون بشه با 4 تا بچه چی ازشون میمونه...
یه تار موی نیشیکوری میرزه به دیمیتروف و رائونیچ و دومینیک تیم و دیگر Young Guns
دوست عزیز اگه راجر سال رو نامبر وان تموم کنه با رکورد 6 سال Year end world number one پیت سمپراس tie میکنه هر چند پیت پی در پی اینکار رو کرد.
سوئیس جان
نواک ذوب شد؟
عملکرد نواک خصوصا بعد از نتایج ضعیف تورنتو و سینسی قابل دفاعه
و احتمالا اینجا هم به کسی باخت که قهرمان میشه
حتما میدونید که نواک در میان تاپ فور بهترین عملکرد را در گرندهای 4گانه امسال داشته
حضور در نیمه نهایی هر 4 گرند
قهرمانی ویمبلدون و نایب قهرمانی رولند
و احتمالا تنها باخت به قهرمانان سه گرند دیگه
در دنیای پررقابت و غیرقابل پیشبینی امروز تنیس این عملکرد عالیه
امادر آخر:
امیدوارم خانم نواک 5 قلو بزاد تا اینقدر 4 تا بچه را تو سر رافا و نواک نکوبید
عزیز جان راجر که مثل من و شما نیست ده تا خدم و حشم داره
فکر میکنی شبها بیخوابی میکشه و پوشک بچه عوض میکنه!:254:
بعد شد نواک و مانفیلس
بعد شد نواک و چلیچ
حالا هم همون چیزی که از اول مسابقات انتظارشو داشتین اتفاق افتاد و نیشیکوری و چلیچ به فینال رسیدن:350:
عزیز من چرا مغلطه میکنی
انتظار من این بود که در بازیهای امشب نواک و چیلیچ بیان بالا که چیلیچ انتظارم را برآورده کرد:434:
بله نواک و دیمیتروف را قبول داشتم
کی و کجا گفتم نواک و مونفیس!؟
این هم پستهای من بعد از مسابقات کوارتر
آفرین.خوشحالم از برد این سامورایی دوست داشتنی و لایق:655:
برگشتش در تای بریک ست 4 وقتی 4-0 عقب افتاد عالی بود اما کافی نبود
توی ست 5 هم استن یکی دوبار میتونست بریکش کنه که جانانه مقاومت کرد
سمبل یک ژاپنی واقعی؛ سختکوش دقیق و پرروحیه:441:
ضمن اینکه استن هم عالی بود
خیلی امیدوارم نواک 3-0 اندی را بزنه
هشدار: طرفداران افراطی و متعصب فدرر نخوانند!
امروز صبح فدرر با ذهنیت قوی و با چاشنی خوش شانسی مونفیس را در حالی حذف کرد که خودش هم تقریبا شکست را پذیرفته بود
مونفیس واقعا به یک روانپزشک خوب نیاز داره اگر یادتون باشه در رولند امسال داستان تقریبا مشابه
اما عجیب تری داشت با ماری. اومد بازی 2-0 باخته را 2-2 کرد و بعد ست پنجم را فکر کنم 6-0 باخت!
واقعا چی میشه در موردش گفت!
به شخصه خوشحالم فدرر ما را به دیدن یک بازی زیبای دیگه دعوت کرده دیداری دوباره با چیلیچ که
با تیم قوی به رهبری گوران ایوانیسویچ در ماههای اخیر فرم مطلوبی داشته. بازیش در رولند امسال
و در مقابل نواک رابخاطر میارم که 3-1 باخت اما واقعا نوله را به زحمت انداخت مسلما چیلیچ با انگیزه و تعقل همراه
با جنگندگی و برنامه به دیدار راجر میاد و نمیخواد فرصت حضور در فینال گرندآخر سال را از دست بده
دیشب بردیچ تو دستش مثل موم نرم بود هرچند بردیچ در چندماهه اخیر کلا افتضاح بوده
به هرحال اگر کسی مثل فرر روبروی راجر قرار میگرفت من 2به 3 شانس را به راجر میدادم
اما الان 2به 3 چیلیچ پر انرژی شانس بالاتری داره
البته با توجه به اینکه به عنوان طرفدار نواک و تنیس زیبا خواستار قهرمانی نوله هستم امیدوارم
چاشنی شانس و تجربه باز هم به یاری فدرر بیاد و اون را به فینال بیاره البته نمیشه کتمان کرد
نواک نیز از پیش برنده نبوده و در مقابل نیشی باید مبارزه فکورانه ای داشته باشه
در هر صورت اگر نواک به فینال برسه امیدوارم حریفش راجر باشه به سه دلیل
اول اینکه یک بازی کلاسیک دیگه بین این 2 نفر را شاهد خواهیم بود( فراموش نکنیم که این یکی از
آخرین دیدارهای این 2 خوهد بود و حیفه از دستش بدیم)
دومین دلیل هم اینکه مسلما راجر خسته و فرسوده به فینال میرسه و کار برای نواک به مراتب راحت تر خواهد بود
سوم اینکه برد در فینال در مقابل حریفی مثل فدرر بزرگ شکوه و عظمت بیشتری خواهد داشت تا جوان شایسته ای مثل چیلیچ
امیدوارم از سه بازی باقیمانده لذت کامل ببرید
saeedshl
09-07-2014, 01:57 AM
کلاس راجرفدرر
من مرتب ازادب واخلاقی که
راجرفدرربه تنیس واردکردگفته ام
وهمچنین اشاره داشته ام که قبل ازاودرتنیس چه خبرهاکه بین باریکنان نبود
رفتاریادگرفتنی است ودرهر2 بخش ازاواموختند
درعکس کلاس این مردبعدازباخت دیده میشود
http://www.tennis-image.com/images/06895868585135386246.jpg
nemanaldin
09-07-2014, 01:58 AM
ماشالله چیلیچ
بعد شد نواک و مانفیلس
بعد شد نواک و چلیچ
حالا هم همون چیزی که از اول مسابقات انتظارشو داشتین اتفاق افتاد و نیشیکوری و چلیچ به فینال رسیدن:251:
افرین به این پیش بینی
3-1 نیشیکوری هم تقدیم به اونایی که 15 مین ؟! نه 10 مین ؟! نه 8 مین :251: قهرمانی رو تو ذهنشون میپروراندند تبریک میگم بهتون ، شماها خفنید ، بالاخره زمان زیادی نیست تنیس میبینید ، 2.5 ساله ؟! شایدم 0.5 :350:
rezapor
09-07-2014, 05:38 AM
گندت بزنه فدررکه حالم ازاین بازی بچه گونه ات بهم خورد. توی شبی که رقیب اصلی خودش حذف شده ،بازی رو واگذارکرد .فکرکنم تا آخرعمرش حسرت این تورنمنت بدلش میومنه. نه ،نادال ،جوکوییچ،مورای ،سونگا،وارنینکاو...بعدبیاد به کی ببازی چلییچ !!!اونم سه صفر
همیشه میگفتم شیرشیربودگرچه پیربود ولی دیشب فهمیدم که
پیرپیربودگرچه شیربود .
davidbeckham
09-07-2014, 06:06 AM
چیلیچ یه د و نه ای چیلیچ دور دانه ای
درود به شرفت مرد
بزن نیشیخوری رو هم له کن
درود ب شرف نیشی و چیلیچ:655:
هر دو کاری کردند کارستان:655:
بی نظیر بودند:655:
شاید تو ی دهه از این اتفاقات نیفته:441:
واقعا اون فینال رویایی ب وقوع پیوست:396:
فردا هم من طرفدار چیلیچ عزیزم
چون ماموریتی که اون ب انجام رساند بسی بزرگتر بود:866:
البته هر دو شایسته ی قهرمانی اند
و اگه نیشی هم قهرمان شه نوش جونش:583:
Farid
09-07-2014, 08:44 AM
با سلام
خب من پس از بازی دوم فدرر گفتم که فدرر اصلا رو فرم نیست و در حد و اندازه های قهرمانی نیست اما دوستان به من حمله ور شدند
مهم نیست
پریروز هم گفتم اگر بازی جوکوویچ در هوای افتابی و شرجی گرم روز شنبه برگزار بشه و باران نگیره و بازی به شب موکول نشه جوکوویچ هم به خاطر مشکل تنفسی ای که داره میبازه
امیدوارم دوستان به فرم واقعی و نه توهماتی راجع به روح و روان بازیکنان پی برده باشند و تاثیر شرایط جوی رو در بازی دیروز جوکوویچ مشاهده کرده باشند
به قول متس ویلاندر خوبه که تنیس یه قهرمان جدید به خود ببینه
roger 4 ever
09-07-2014, 09:07 AM
و باز هم سوپر توهمات عمیقی که هیچ کجای دنیا نمایان نمی شه...هیچ کجای دنیا بازیکن بزرگ رو دور دوم اسلم قضاوت نمی کنن، در هیچ محفل حقیقی تنیس در هیچ کجای دنیا چنین چیزی دیده نمی شه، اونم به اون شکل آماتور که شبیه سازی کنی ضربات فدرر مقابل سم گروث رو برابر جوکوویچ!!!!!!!!! حالا شما می خوای دل خودت و خوش کنی بحثش جدا هست...
قضاوت بازیکن بزرگ در اسلم باید در هفته دوم رقابت ها صورت بگیره، بازی با مونفیس شب قضاوت بود که فدرر سربلند هم خارج نشد بنده هم مفصل در موردش حرف زدم و همون موقع گفتم کار تمومه. دوستان سعی نکنن با غیب گویی جو سازی کنن، چرا که همین دوستان در چت باکس در جواب بنده که گفتم راجر با این فرم ست هم نمی گیره از چیلیچ فرمودن: فدرر به چیلیچ ببازه؟ بابا بی خیال چیلیچ نهایتا یک ست بگیره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا چی شد یاده سم گروث افتادی؟!!!! عجیبا غریبا...
نه عزیزم، برای خودت می گم، همچنین دیدی که شما به تنیس داری اشتباه محضه...بحث روحی روانی تنیس؟! دیگه بیشتر از این خودت رو زیر سوال نبر، دنیا و دریایی از مطلب هست در این مورد چی می گی شما؟ شما همون مچ آپ بدیهی بنویسی خیلی بهتره...جوکوویچم به خاطر تنفس باخت؟ فقط گرما؟ یعنی این قدر؟ کلا نیشی پر؟ واقعا از کجات در می یاری این چیزارو؟ نگید جای دیگه...برای خودتون می گم و گرنه مهم نیست...
در مورد این نیشی ی موردی رو بگم
تو بازیش با رافا تو استرالیا بود که بخوبی بکهند میزد
یعنی طوری بکهند میزد که انگار ضربه دیفالتشه، مثل اینکه داره فرهند میزنه
ب راحتی آب خوردن دان د لاین میرفت، رو خطوط میزد و امتیاز میگرفت،
بکهتدش ب خوبی با نواک قابل مقایسه اس و حتی شاید بهتر از او باشه
این نیشی برا خود رافا هم بازیکن خطرناکیه
بزودی او رو در تاپ 5 هم خواهیم دید
واقعا سلاح های لازم رو برای مقابله با رافا و نواک داره
mspayam
09-07-2014, 09:27 AM
جناب
قرار نیست هر پیشبینی منطقی درست از آب دربیاد تنیس هم مثل هر ورزش دیگه ای
پر از شگفتیها و اتفاقات غیرمنتظره است
من شاید از طرفدارانی که بطرز مسخره و افراطی راجر را می پرستند متنفر باشم اما از خود فدرر نه ...ترسی هم از شما و بقیه ندارم بخوام پنهانش کنم
به امید پیروزی چیلیچ:443:
اینطور که به نظر میاد، شما با مفهوم منطق آشنایی ندارین، اگه قرار باشه پیش بینی منطقی درست درنیاد، پس 2+2 نباید 4 بشه و همین کامپیوترهایی که بر اساس ساختار منطقی تولید شدن، نباید کار کنن. بد نیست شما دست کم یه مقاله از همین ویکی پدیا در مورد منطق بخونی تا بفهمی که بحث منطق با بحث احتمالات فرق داره. همونطور که نمی تونی به طرز منطقی بگی وقتی یه سکه رو بالا میندازی شیر میاد یا خط، در مورد نتیجه ی بازی ها هم نمی شه ادعای منطقی کرد. تنها بخشی از منطق که درباره ی نتیجه ای غیر از صفر و یک بحث می کنه منطق فازیه که اونم اینجا کاربردی نداره، چون نتیجه ی یه مسابقه یا برده یا باخت و حالت سومی نداره.
بعد شد نواک و مانفیلس
بعد شد نواک و چلیچ
والا، آدم 20 تا پیش بینی بکنه بالاخره ممکنه یکیش درست دربیاد. این دوستانی که الان می گن نواک 5درصد خودش بود و با این فرمش ازش توقعی نمی رفت ببره و این حرفای همیشگی، همونان که از اول تورنمنت می گفتن نواک قهرمانه و هشتمین گرند رو می گیره و از این حرفا. حالا که باخته دوباره همون بهونه های همیشگی آماده نبودن و این حرفا میاد وسط.
:254::254:
سوئیس جان
نواک ذوب شد؟
عملکرد نواک خصوصا بعد از نتایج ضعیف تورنتو و سینسی قابل دفاعه
و احتمالا اینجا هم به کسی باخت که قهرمان میشه
حتما میدونید که نواک در میان تاپ فور بهترین عملکرد را در گرندهای 4گانه امسال داشته
امادر آخر:
امیدوارم خانم نواک 5 قلو بزاد تا اینقدر 4 تا بچه را تو سر رافا و نواک نکوبید
عزیز جان راجر که مثل من و شما نیست ده تا خدم و حشم داره
فکر میکنی شبها بیخوابی میکشه و پوشک بچه عوض میکنه!:254:
امسال هم هیچ بازیکنی نبود که به نیمه نهایی هر 4 گرند اسلم برسه. همون نواک توی کوارتر توی استرالیا حذف شد. شما بد نیست آمارت رو دوباره بررسی کنی و بعد پست بدی.
slice
09-07-2014, 10:00 AM
ببینید بعضی از دوستان فدرری میان به راجر حمله میکنند که افتضاح بازی کرد و از این حرفا ولی اصلا اینطور نیست!!
دیروز راجر خوب بود ولی مشکل اینجا بود که چیلیچ فوق العاده بود!هر چی میزد میرفت!!اگه دیروز فدرر 5 سال پیش هم اینجا بود شاید فقط 1 ست میگرفت مشابه فینال us open 2009!!!سلاح های چیلیچ دقیقا مشابه سلاح های دل پوترو بود!!!!ما هیچوقت از راجر انتظار اینو نداریم و نداشتیم که بتونه تو رالی ها اکثرا پیروز بشه!!!
البته به نظر من این نحوه ی بازی کردن فقط تو یه تورنمنت اتفاق میفته و سالی یه بار!!و جلوی افرادی هم مثل نادال و نوواک آماده حرفی واسه گفتن ندارن!!
فدرر هم موقع باختش اصلا ناراحت نبود چون دید که امروز روز چیلیچ بود!!
شگفتی بزرگ پس از حذف جوکوویچ: چیلیچ فدرر را حذف کرد
http://www.tennis3sixty.com/media/k2/items/cache/beec34d40193eff7741858c03eafd095_L.jpg (http://www.tennis3sixty.com/media/k2/items/cache/beec34d40193eff7741858c03eafd095_XL.jpg)
نیمهنهایی مسابقات یواس اوپن با بزرگترین شوک ممکن همراه شد و کی نیشیکوری و مارین چیلیچ با حذف نواک جوکوویچ و راجر فدرر به فینال رسیدند
تنیس 360: نواک جوکوویچ، مرد شماره یک تنیس جهان و راجر فدرر، پرافتخارترین تنیسباز تاریخ که مجموعا 24 قهرمانی در گرنداسلمهای تنیس دارند نتوانستند به فینال اوپن امریکا برسند.
کی نیشیکوری، تنیسباز ژاپنی که بخت دهم قهرمانی مسابقات به شمار میرود با پیروزی 6 – 4، 1 – 6، 7 – 6 و 6 – 3 موفق شد جوکوویچ را ببرد و اولین مرد آسیایی تاریخ باشد که به فینال یک گرنداسلم میرسد.
او که در گرمای طاقتفرسای 40 درجه سانتیگراد نیویورک بازی میکرد اولین آسیایی پس از سال 1918 بود که به نیمهنهایی اوپن امریکا میرسد.
در سوی دیگر هم مارین چیلیچ، تنیسباز کروات هم طی یک بازی 3 سته 6 – 3، 6 – 4 و 6 – 4 راجر فدرر، قهرمان 5 دوره اوپن امریکا را شکست داد و به فینال رسید.
این اولین فینال گرنداسلم از سال 2005 است که بدون یکی از 3 بازیکن بزرگ تنیس یعنی فدرر، جوکوویچ و رافائل نادال برگزار میشود.
آخرین فینال گرنداسلمی که بدون این 3 بازیکن برگزار شد برمیگردد به فینال اوپن استرالیای سال 2005 که مارات سافین و لیتون هیوییت به مصاف هم رفتند.
نیشکوری ژاپنی که تا پیش از این بهترین عملکردش در یک گرنداسلم رسیدن به یکچهارم نهایی اوپن استرالیای سال 2012 بود پس از بازی گفت:«برای اولین بار رسیدن به فینال یک گرنداسلم حس خیلی خاصی دارد ولی از سوی دیگر بردن مرد شماره یک هم حس بزرگی دارد. شرایط خیلی سختی بود. گرما و رطوبت بالا شرایط را سخت کرده بود اما لذت من از این بازی باعث موفقیت من شد».
جوکوویچ هم اعتراف کرد نیشیکوری بهتر از او بازی کرد:«او خیلی خوب بازی کرد. به او تبریک میگویم. به خاطر تلاشش. او بهتر از من بازی کرد».
مارین چیلیچ که به خاطر فینالیست شدن بعد از پیروزی بر جوکوویچ به خود میبالید گفت:«هرگز در رویاهایم هم فکر نمیکردم اینقدر خوب بازی کنم. بهترین عملکردم در کل زندگیام بود».
چیلیچ هم اولین کروات از سال 2001 است که به فینال یک گرنداسلم میرسد.
آخرین بار گوران ایوانیسویچ در سال 2001 به فینال ویمبلدون رسیده بود که قهرمان هم شد.
فدرر هم پس از این بازی اعتراف کرد دلیل شکستش هیچ ربطی به ماراتن 5 سته بازی قبلش مقابل مونفیس نداشته:«من حالم در اینب ازی خوب بود. مشکلی نداشتم. به نظرم مارین خیلی خوب بازی کرد و نبض بازی را به دست گرفت. در کل بازی هیچ ترسی نداشت و با اعتماد به نفس کامل بازی کرد. ممکن است که من به اندازه همیشهام خوب بازی نکردم اما مارین عالی بود».
بازی فینال سینگل مردان ساعت 20:30 دوشنبه برگزار میشود.
mspayam
09-07-2014, 10:26 AM
ببینید بعضی از دوستان فدرری میان به راجر حمله میکنند که افتضاح بازی کرد و از این حرفا ولی اصلا اینطور نیست!!
دیروز راجر خوب بود ولی مشکل اینجا بود که چیلیچ فوق العاده بود!هر چی میزد میرفت!!اگه دیروز فدرر 5 سال پیش هم اینجا بود شاید فقط 1 ست میگرفت مشابه فینال us open 2009!!!سلاح های چیلیچ دقیقا مشابه سلاح های دل پوترو بود!!!!ما هیچوقت از راجر انتظار اینو نداریم و نداشتیم که بتونه تو رالی ها اکثرا پیروز بشه!!!
البته به نظر من این نحوه ی بازی کردن فقط تو یه تورنمنت اتفاق میفته و سالی یه بار!!و جلوی افرادی هم مثل نادال و نوواک آماده حرفی واسه گفتن ندارن!!
فدرر هم موقع باختش اصلا ناراحت نبود چون دید که امروز روز چیلیچ بود!!
دوست عزیز الان که بازی رو دیدم باید بگم که کاملاً با شما موافقم، چیلیچ دیروز خیلی خیلی خوب بازی کرد و فدرر توقع این بازی در این سطح رو ازش نداشت و گرنه مثل 5 بار قبلی شکستش می داد:
اینم برای کارشناسای داخلی که می گن فدرر افتضاح بازی کرده:
"It’s just an amazing day for me," Cilic said in his on-court interview. "I feel amazing. To be able to play like this, I never dreamed of [it], and I think today was the best performance of my career."
با تشکر از تذکر دوستمون بله نوله موفق به حضور در نیمه نهایی استرالیا نشد
اما باز هم عملکردش در گرنداسلم درخشان ترین میان تاپ تن بوده در این که شک ندارید؟
Cross Court
09-07-2014, 10:36 AM
جالبه!! من اینقدر اینجا خوندم که فدرر افتضاح بود الان شک کردم دیشب بازی رو دیدم یا خواب دیدم!!!
اون دوستمون هم میاد میگه جوکویچ خوب بازی کرد ولی فدرر افتضاح بود!!
حرفی نمیزنم در این مورد حتما من اشتباه میکنم اما حرف گزارشگر و مفسر یورو اسپورت رو میگم که ده بار توی
بازی فدرر تکرارش کردن و منم موافقم باهاشون:
باورم نمیشه!!عجب بازی شده!!جالب اینه که فدرر واقعا داره خوب بازی میکنه ولی این چیلیچه که داره بیش از حد خوب بازی میکنه...اگه همیشه اینطور باشه هیچ کسی نمیتونه جلوش وایسه...
***در ضمن یه دوستمون هم میگه فدرر Unforced Error بالایی داده!! من از شما خواهش میکم قبل اینطور
اظهار نظر حداقل امار بازی رو ببینید!! ارورهای فدرر هر سه ست از چیلیچ کمتر بود...حتی امار سرویس اول فدرر
هم از چیلیچ خیلی بالاتر بود(ست اول چیلیچ 48 درصد فدرر 74 درصد!!) اما چیلیچ در جریان بازی خیلی خوب
بود...فدرر هم اکثر ارورهایی که داد Forced Error بود که همونطوری که از اسمش معلومه یعنی خطای اجباری
که دلیلش ضربات عجیب و غریب چیلیچ بود که هیچ جوره اشتباه نمیکرد!!!
وقتی حریفت در این حد عالی ظاهر میشه واقعا کاری نمیتونی بکنی...نمونش بازی دیمیتروف جلوی اندی ماری
توی ویمبلدون!! اون روز ماری واقعا خوب بود اما دیمیتروف اصلا اشتباهی نمیکرد که ماری بتونه برنده باشه!!
بازم میگم میگم همه اینا نظر شخصیه بنده هست...شاید دوستان نگاه دیگه ای به بازی داشته باشن
roger 4 ever
09-07-2014, 10:38 AM
خب در راستای تحلیل موشکافانه دوستان در مورد بازی نیشیکوری و جوکوویچ بد ندیدم چند مورد در مورد نیشیکوری بگم، بازیکنی که دنیای تنیس در حال ستایشش هست اما خب گویا فقط چون هوا گرم بوده جوکوویچ باخته!!!!:
نیشیکوری توسط مایکل چانگ هدایت می شه...فردی که در زمان بازیش همواره به هوش بالا شهرت داشته و دقیقا بهترین فرد برای هدایت بازیکنی مثل نیشیکوری هستش. نیشکوری بازیکنیه که یک سری فاکتورهای مهم در تنیس مثل سرو رو در اختیار نداره و برای جبران این فاکتورها نیاز داره یک سری اسلحه های دیگه به بازیش اضافه کنه.
یکی از مهم ترین این اسلحه ها هوش و تجربه بالای مایکل چانگ هست. به عنوان مثال یکی از تاکتیک های بی نظیر نیشیکوری در بازی دیشب ارائه بازی تهاجمی در امتیازهای حساس و مهم بود، مسئله ای که نواک رو به شدت غافلگیر کرده بود چرا که به هیچ عنوان تصور چنین نیشیکوری تهاجمی رو اون هم در امتیاز های حساس نداشت. این نمونه ای کوچک از بازی تاکتیکی نیشیکوری هست که البته مدیون فردی همچون مایکل چانگه...
نیشیکوری عملا جوکوویچ را از لحاظ تاکتیکی مغلوب کرد. نواک به هیچ عنوان آنالیز درستی از نیشیکوری نداشت. ارائه بازی passive و منتظر اشتباهات نیشیکوری نشستن یک اشتباه روتین بود و من تعجب می کنم که چه طور جوکوویچ نتوست در حین بازی آنالیز درستی از نیشیکوری داشته باشه. البته که نواک عادت به چنین بازی داره ولی اگر آنالیز درستی در حین بازی وجود داشت، شرایط می تونست تغییر کنه.
گرمای هوا؟ نیشیکوری 2 بازی پنج سته فوق العاده سنگین پست سر گذاشته بود در طول سال هم به شدت درگیر مصدومیت بوده و گرمی و رطوبت هوا اون رو هم می تونه به شدت از لحاظ فیزیکی دچار مشکل کنه. این مسئله رو می شد در ست دوم به شدت حس کرد که تا چه اندازه نیشی تحت تاثیر شرایط جوی قرار داشت. تنیس اون چیزی نیست که با یک جمله حکم صادر کردن بشه تمومش کرد، هوا گرمه جوکوویچ می بازه؟! حریفشم هیچی؟! همه دارن از نیشی ستایش می کنن بابت نمایش خیره کننده تاکتیکی، ذهنی و فیزیکی در نیمه نهایی یو اس و این هیچ ربطی به گرمای هوا نداره...دریایی از مطلب هست پشت شگفتی آسیایی مرحله نیمه نهایی که باز هم هیچ ربطی به گرمای هوا نداره...
zhako
09-07-2014, 10:41 AM
باسلام وخدمت دوستداران تنیس.خوب راجر باخت ولی دلیلی نمیشدکه بدبازی کرده بود.به نظرمن چیلیچ خیلی آماده بودو سرویسهای عالیش باعث شدراجر کاری ازش برنیاد.تاجاییکه من اطلاع دارم این اولین گرنداسلمی هست که هردوپای فینال تنیسورهای غیرازشماره 1و2و3 باشند.دوستان اگه اطلاعات جامعی دارن لطفا بفرمایند.به راجروجوکویچ هم خسته نباشیدمیگم.
zhako
09-07-2014, 10:45 AM
من هم بادوستان آقای slice و mspayam کاملا موافقم.راجر هر کاری میکرد زورش به چیلیچ نمیرسید.مطمئن باشیدچیلیچ قهرمان گرن اسلمه واگه هم شد مبارکش باشه.خیلی پسرمحجوبیه امیدوارم قهرمان بشه.
nima.a
09-07-2014, 10:55 AM
اونایی که می گن جکوویچ خوب بود و نیشی رو همه دنیا داره تشویق میکنه اینو خود نواک گفته:
“Other than that second set my game today was not even close to what I wanted it to be,” Djokovic said. “A lot of unforced errors, a lot of short balls. Just wasn’t myself.
فدرر هم بد نبود. در واقع federror نبود اما خود با این چلیچ خارق العاده توان مقابله نداشت متاسفانه. شاید بیشترین اشکالی که می شه به فدرر گرفت ریترن بد روی سرویس های دوم چلیچ بود که اینارو خودش خراب کرد بقیش رو چلیچ گرفت واقعا
mspayam
09-07-2014, 11:00 AM
[B][COLOR=black]با تشکر از تذکر دوستمون بله نوله موفق به حضور در نیمه نهایی استرالیا نشد
اما باز هم عملکردش در گرنداسلم درخشان ترین میان تاپ تن بوده در این که شک ندارید؟
نه در این زمینه شکی ندارم، هر چی باشه نواک در دوران اوجشه، ولی عملکرد امسالش شباهت زیادی به یه بازیکن 33 ساله و نزدیک به دوران بازنشستگی داره:
Australian Open
Federer: SF
Noval: QF
French Open
Federer: 4th Round
Novak: Final
Wimbledon
Federer: Final
Novak: Final
US Open
Federer: SF
Novak: SF
با اینکه اهل پیش بینی کردن نیستم، اما گاهی با خودم فکر می کنم وقتی نواک به سن 33 برسه رنکش چند می شه؟ 100؟ 200؟ یا شاید بیشتر؟
roger 4 ever
09-07-2014, 11:03 AM
اونایی که می گن جکوویچ خوب بود و نیشی رو همه دنیا داره تشویق میکنه. اینو خود نواک گفته:
“Other than that second set my game today was not even close to what I wanted it to be,” Djokovic said. “A lot of unforced errors, a lot of short balls. Just wasn’t myself
چه ربطی داره؟ چی باید بگه مثلا بعده باخت؟ چی ثابت می شه از این مسئله؟ هر خوب نبودنی یک علت داره. الان شمام داری می گی فقط گرمای هوا باعث باخت نواک شد؟! شما که به حرف های خود نواک استناد می کنی اینم حرف نواک: " I don't want to talk about conditions; it's same for both of us," Djokovic said."
دنیا هم کاملا واضحه چی گفته فقط کافیه ورق بزنید...باز رسیدیم به این مبحث که هر وقت نواک می بازه خودش بد و آماده نبوده یا شایدم می خواسته از عمد ببازه...
nima.a
09-07-2014, 11:13 AM
من متوجه منظور شما نشدم که چی می خواین بگین
جکوویچ به جز ست دو افتضاح بود و این به خاطر بازی نیشیکوری نبوده که به اصطلاح بخوایم بگیم outclass کرد نواک رو. معلوم نبود چش بود نواک واقعا
ویرایش:
این هم حرف های فدرر درباره بازیش. الان خوندم گفتم اینجا هم بذارم
"Yeah, I was surprised," said Federer. "Just how consistently he was able to pull it off, forehand and backhand."
"I'm definitely not happy the way I was able to return his serve. I expect better from myself. Especially on his first serve, you know, at least get the feeling like I know what's going on, I know where it's coming. Today that didn't work at all. But, you know, like I said, credit to him. He served big."
"I just think conditions were fast, he served great, it was one of those matches like old-school tennis,” said Federer. “It was just like full swing from all sides—forehand, backhand, serve, return. No holding back from his side. I just couldn't hang with him for long enough to create some doubts in his mind. Didn't play good enough overall."
Farid
09-07-2014, 11:29 AM
و باز هم سوپر توهمات عمیقی که هیچ کجای دنیا نمایان نمی شه...هیچ کجای دنیا بازیکن بزرگ رو دور دوم اسلم قضاوت نمی کنن، در هیچ محفل حقیقی تنیس در هیچ کجای دنیا چنین چیزی دیده نمی شه، اونم به اون شکل آماتور که شبیه سازی کنی ضربات فدرر مقابل سم گروث رو برابر جوکوویچ!!!!!!!!! حالا شما می خوای دل خودت و خوش کنی بحثش جدا هست...
قضاوت بازیکن بزرگ در اسلم باید در هفته دوم رقابت ها صورت بگیره، بازی با مونفیس شب قضاوت بود که فدرر سربلند هم خارج نشد بنده هم مفصل در موردش حرف زدم و همون موقع گفتم کار تمومه. دوستان سعی نکنن با غیب گویی جو سازی کنن، چرا که همین دوستان در چت باکس در جواب بنده که گفتم راجر با این فرم ست هم نمی گیره از چیلیچ فرمودن: فدرر به چیلیچ ببازه؟ بابا بی خیال چیلیچ نهایتا یک ست بگیره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا چی شد یاده سم گروث افتادی؟!!!! عجیبا غریبا...
نه عزیزم، برای خودت می گم، همچنین دیدی که شما به تنیس داری اشتباه محضه...بحث روحی روانی تنیس؟! دیگه بیشتر از این خودت رو زیر سوال نبر، دنیا و دریایی از مطلب هست در این مورد چی می گی شما؟ شما همون مچ آپ بدیهی بنویسی خیلی بهتره...جوکوویچم به خاطر تنفس باخت؟ فقط گرما؟ یعنی این قدر؟ کلا نیشی پر؟ واقعا از کجات در می یاری این چیزارو؟ نگید جای دیگه...برای خودتون می گم و گرنه مهم نیست...
نه دوست عزیز
خیلی هم خوب میشه و این فوق العاده کار حرفه ای ای هست که وقتی فدرر نمی تونه توپ رو از دفاع Groth رد کنه می تونه نشانه بدی برای هوادارای واقعیش مانند من باشه که نگران بشیم که حالا پس چطوری می خواد توپ رو از دفاع Ultra solid جوکوویچ رد کنه
از دور دوم هم میشه فرم یه بازیکن رو دید البته شما هنوز مفهوم فرم رو متوجه نشدی
فدرر در برابر مانفیلس عالی بازی کرد چرا؟
دو ست اول باد میومد و متس که دقیقا قبل از فدرر توی همون کورت Arthur Ashe بازی داشت به این موضوع اشاره کرد که انقدر باد بدی توی استادیوم می وزه و باد Swirl می کنه که جهت باد رو نمیشه تشخیص داد
در برابر Granollers باز ست اول باد میومد و پس از باران و متوقف شدن بازی باد بند اومد و ۳ ست دیگر رو فدرر عالی بازی کرد.
در مقابل B Agut هم خوب بود.
همانطور هم که گفتم یه بازیکن باید بازی به بازی بهتر شه و در فینال به ایده الترین فرم ممکنه خودش برسه و تمامی این بازی ها حاکی از این بود.
اما حرفی که من زدم فرم کلی فدرر رو گفتم که اصلا از دور اول و دوم خوب نبود و دقیقا در دو بازی اول فدرر می شد فهمید که این بازیکن در حد قهرمانی نیست.
بله بر روی کاغذ چیلیچ نباید در گرند اسلم US Open بیشتر از ۱ ست از فدرر بگیره و این رو همه کارشناسای دنیا هم گفته بودند قبل از بازی حالا چرا این Upset اتفاق میفته من تنها دلیلی که براش پیدا کردم بعد از دیدن بازی دیشب Passive بودن فدرر بود.
نکته جالب اینه که اخیرا فدرر در برابر بازیکنانی مانند Cilic که جزو این دسته از بازیکنان هستند
Big servers who play with flat powerful groundstokes
خوب نتیجه نمی گیره همین Passive بازی کردنشه نمونه دیگرشم باخت به Gulbis در Roland Garros ه
در گذشته فدرر در برابر اینگونه بازیکنان با Take the ball early کردن و Down the line زدن هم از مت بکهند و هم از سمت فرهند قدرت حرکتی ضعیف اینگونه بازیکنان قد بلند رو به چالش می کشید
و همچنین با Variety ای که داره و میتونه با زدن Slice اونها رو وادار کنه که از ارتفاع پایین ظربه بزنند ( که باز هم به علت ماهیت Relatively flat ظربات اینگونه بازیکنان انها در برابر Slice به مشکل بر می خورند ) و اونها رو وادار می کنه که Out of their comfort zone به توپ ظربه بزنند و مجبور بشند کمی بیشتر Spin به روی توپ اعمال کنند
و همچنین اونها رو با زدن Drop Shot و Short slice به روی تور بیاره جایی ( بازیکنان قد بلند اگرچه در عقب زمین از قدرت حرکتی به نسبه خوبی برخوردارند اما وقتی حرف از استارت زدن و حرکت به جلو به سمت تور پیش میاد vulnerable ترند ) که کمتر احساس راحتی می کنند و در نهایت با Passing shot یا Lob امتیاز رو از خود کنه
اما وقتی فدرر Passive بازی می کنه تمامی این معادلات به هم می ریزه
در مورد گرما و شرجی بودن هوا در ست اول گزارشگر یورو اسپورت هم اشاره کرد که اگر بازی طولانی بشه مشکل تنفسی جوکوویچ می تونه براش دردسر ساز بشه
حالا شما نمی فهمی بازی در این سطح با گرمای 90 و خورده ای درجه فارنهایت و رطوبت حدود ۷۰ درصد یعنی چی خیلی جای تعجب نداره
شما متاسفانه راجع به مسایل فنی تنیس هیچ چی حالیت نیست و وقتی امثال من به تنیس از دید فنی نگاه می کنند و کم میاری کاری جز به سخره کشیدن و بی ارزش کردن اطلاعات طرف مقابل از دستت بر نمیاد
همچنین هنوز انقدر باز از تنیس حرفه ای اطلاعات نداری که بفهمی در اون سطح که اختلاف بازیکنان با هم در واقع خیلی نیست شرایط جوی چقدر می تونه تاثیر گذار باشه
شما همون بهتره به جای بحث کردن با من بری با هم سطحات بحث کنی چون اصلا نه من می فهمم شما چی می گی نه شما می فهمی من چی می گم
اگر بحث فنی داری و چیزی برای ارایه کردن داری بفرما وگرنه اگر از نکات فنی تنیس چیزی حالیت نیست بهتره بیش از این وقت من و بقیه اعضای فروم رو نگیری
شما بهتره با فحش و ناسزا گفتم و خندیدن و مسخره کردن بقیه وقتتو بگذرونی و اصلا در حدی نیستی که من باهات بحث کنم
نکته اخر هم روی صحبتم به طرفداران فدرره
اوایلی که فروم راه افتاده بود طرفداران نادال از صبح تا شب به تعریف از نادال می پرداختند که نادال فلانه و نادال بهمانه و بی نظیر ترین , اسثتنایی ترین و بهترین و ... بازیکن تاریخه و از این حرفا
من بد بخت هم از صبح تا شب کارم شده بود بحث با این دوستان
به حدی که واقعا حال ادم به هم می خورد از اینهمه تعریف و تمجید اشتباه و دور از ذهن
من که خیلی وقت بود به این تاپیک نمیومده بودم و این اولین گرند اسلمی بود بعد از چندین وقت که واقعا حس کردم فدرر می تونه اول بشه با توجه به قرعه و شرایط بازی در us open و نبود نادال
اما واقعا ادم پشیمون میشه که چرا به خاطر یه جمله که من بعد از بازی فدرر در دور دوم گفتم که فدرر رو فرم نیست یه کاربر بی اطلاع از مسایل تنیس بخواد با ادم بحث کنه
واقعا ادم رو پشیمون می کنید با این جو فدرری که الان توی فروم راه انداختید که حتی من هم که طرفدار فدررم حالم دیگه داره از این وضع به هم می خوره
roger 4 ever
09-07-2014, 11:31 AM
من متوجه منظور شما نشدم که چی می خواین بگین
جکوویچ به جز ست دو افتضاح بود و این به خاطر بازی نیشیکوری نبوده که به اصطلاح بخوایم بگیم outclass کرد نواک رو. معلوم نبود چش بود نواک واقعا
دوست عزیزم بحث outclass کردن نیست اصلا...بلکه نواک بسیار پر اشتباه ظاهر شد اما این علت داره، علتشم خیلی فراتر از گرمای هواست که ما بگیم خب هوا گرم بود نواک می بازه!!! مگه کشکه تنیس...
نواک پراشتباه بود، حق با شماست اما علتش رخ نمایی نیشیکوری فوق العاده تاکتیکی، باهوش و در عین حال نیرومند از لحاظ فیزیکی بود. نواک به هیچ عنوان انتظار نداشت نیشیکوری که سالی مملوء از مصدومیت رو پست سر گذاشته بعد از 2 بازی پنج سته بیاد امروز این چنین در این هوا از لحاظ فیزیکی قدرتمند ظاهر بشه و در لحظات حساس بازی چنین بازی هجومی رو ارائه بده...بله نواک پر اشتباه ظاهر شد علتش غافلگیری محض در برابر بازیکنی بود که بسیار باهوش کار کرد و تیم فوق العاده باهوشیم پشت سرش بود...در پست قبلیم مفصل در مورد نیشی توضیح دادم اگرم خواستید می تونم منابع معتبری رو پیرامون همین موارد بهتون معرفی کنم، خوشبختانه انگلیسی خوبی دارید و تنیس رو هم می شناسید...من حرفم اینه: قشنگ نیست تا نواک می بازه یا آماده نبوده یا خواسته از عمد ببازه یا هوا گرم بوده!! بابا تنیسه همه بازیکنا تلاش می کنن، برنامه دارن نمی شه که...
Farid
09-07-2014, 11:52 AM
بازی فینال سینگل مردان ساعت 20:30 دوشنبه برگزار میشود.
دوست عزیز فینال بامداد سه شنبه ساعت ۱:۳۰ به وقت ایران برگزار میشه
Farid
09-07-2014, 11:59 AM
در مورد این نیشی ی موردی رو بگم
تو بازیش با رافا تو استرالیا بود که بخوبی بکهند میزد
یعنی طوری بکهند میزد که انگار ضربه دیفالتشه، مثل اینکه داره فرهند میزنه
ب راحتی آب خوردن دان د لاین میرفت، رو خطوط میزد و امتیاز میگرفت،
بکهتدش ب خوبی با نواک قابل مقایسه اس و حتی شاید بهتر از او باشه
دیشب هم متس گفت بکهند جوکوویچ Consistent تره اما ظرباتی که نیشیکوری هنگام حمله ور شدن به حریف می تونه هم DTL و هم Crosscourt بزنه و Pace ی که بر روی توپ ایجاد می کنه بهتر از جوکوویچه
Shahghale
09-07-2014, 12:00 PM
سلام دوستان، مي خواستم بدونم با باخت فدرر، شرايط رنكينگ atp چطور ميشه؟
روي كاغذ بازم احتمال اين هست كه فدرر تو پايان فصل به رنك ١برگرده؟
دیشب هم متس گفت بکهند جوکوویچ Consistent تره اما ظرباتی که نیشیکوری هنگام حمله ور شدن به حریف می تونه هم DTL و هم Crosscourt بزنه و Pace ی که بر روی توپ ایجاد می کنه بهتر از جوکوویچه
آره فرید جان
همین نکته منو نگران میکنه
واقعا با این ضرباتی که نیشی از هر دو بال ب توپ میزنه
رافا رو خیلی میتونه اذیت کنه
Farid
09-07-2014, 12:09 PM
آره فرید جان
همین نکته منو نگران میکنه
واقعا با این ضرباتی که نیشی از هر دو بال ب توپ میزنه
رافا رو خیلی میتونه اذیت کنه
یادمه چندین سال پیش نادال با نیشیکوری در مسابقات لندن بر روی چمن با هم بازی کردند که نادال ۲-۱ برنده بازی شد و در مصاحبش بعد از بازی راجع به استعداد نیشیکوری چقدر تعریف کرد که اول گفت این بازیکن مستعد Top 10 شدن رو داره و بعد جمله خودش رو تصحیح کرد و گفت نه او استعداد Top 5 شدن رو داره
viva rafa
09-07-2014, 12:27 PM
چه عمقی به توپاش میداد سیلیچ
ارزومه رافا عمق ضرباتش اینجوری باشه...
slice
09-07-2014, 12:39 PM
[QUOTE=Farid;102720]نه دوست عزیز
نکته جالب اینه که اخیرا فدرر در برابر بازیکنانی مانند Cilic که جزو این دسته از بازیکنان هستند
[CENTER]Big servers who play with flat powerful groundstokes
[RIGHT][SIZE=3]خوب نتیجه نمی گیره همین Passive بازی کردنشه نمونه دیگرشم باخت به Gulbis در Roland Garros ه
در گذشته فدرر در برابر اینگونه بازیکنان با Take the ball early کردن و Down the line زدن هم از مت بکهند و هم از سمت فرهند قدرت حرکتی ضعیف اینگونه بازیکنان قد بلند رو به چالش می کشید
و همچنین با Variety ای که داره و میتونه با زدن Slice اونها رو وادار کنه که از ارتفاع پایین ظربه بزنند ( که باز هم به علت ماهیت Relatively flat ظربات اینگونه بازیکنان انها در برابر Slice به مشکل بر می خورند ) و اونها رو وادار می کنه که Out of their comfort zone به توپ ظربه بزنند و مجبور بشند کمی بیشتر Spin به روی توپ اعمال کنند
و همچنین اونها رو با زدن Drop Shot و Short slice به روی تور بیاره جایی ( بازیکنان قد بلند اگرچه در عقب زمین از قدرت حرکتی به نسبه خوبی برخوردارند اما وقتی حرف از استارت زدن و حرکت به جلو به سمت تور پیش میاد vulnerable ترند ) که کمتر احساس راحتی می کنند و در نهایت با Passing shot یا Lob امتیاز رو از خود کنه
فرید جان با تشکر از این نقدی که کردی:583::583:
در مورد هوای گرم هم من باهات موافقم که یکی از علت هاش میتونه این باشه که نیشیکوری توی فلوریدا تمرین میکنه با اون هوای گرم و شرجی و در مقابل هم نوواک توی موناکو با هوای سرد و مطبوع پس شرایط تمرینات هم میتونه به خودی خود موثر باشه!!!!
ولی در مورد راجر باهاتون مخالفم!!!دیروز چیلیچ تبدیل شده بود به رافا روی خاک رس با third ball strategy یعنی اصلا رالی شروع نمی شد با سرویس چیلیچ مگر اینکه یا توپ سوم وینر میشد یا راجر چنان دفاعی میکرد که دیگه بعد اون کاری نمی شد انجام داد پس take the ball early عملا تو اون شرایط ارزشی نداشت!!!!!
در مورد فلت زدن والله اون طور که من از دیشب به یاد میارم چیلیچ از ضربات فلت زیادی استفاده نکرد ولی اگه من اشتباه کرده باشم در مورد slice زدن راجر هیچ شکی ندارم که واقعا تو این مورد خوب بود ولی خودتون مطمئنا بهتر از من میدونین که چیلیچ slice های فدرر رو نزدیک به بیس لاین نمیتونست با flat پاسخ بده و همش topspin زد که تور رو رد کنن و با اون گریپ western هم واقعا میتونست به توپ های کم ارتفاع پیس و سرعت خوبی بده که از اون مدل گریپ بعیده و باز هم فدرر از اسلایس بهره ای نبرد!!!!!!!
راجع به footwork بازیکن های قدبلند باهات کاملا موافقم ولی درعین ناباوری دیروز چیلیچ اینو نقض کرد و وقتی نزدیک تور هم میومد approach shot هاش هیچ نقصی نداشت!!!!!
من تو پست قبلی هم گفتم فدرر دیروز مشکلی نداشت تو بازیش فقط چیلیچ خارق العاده بود!!!
شرمنده که یکم طولانی شد!!!!!!!!
roger 4 ever
09-07-2014, 12:39 PM
نه دوست عزیز
خیلی هم خوب میشه و این فوق العاده کار حرفه ای ای هست که وقتی فدرر نمی تونه توپ رو از دفاع Groth رد کنه می تونه نشانه بدی برای هوادارای واقعیش مانند من باشه که نگران بشیم که حالا پس چطوری می خواد توپ رو از دفاع Ultra solid جوکوویچ رد کنه
از دور دوم هم میشه فرم یه بازیکن رو دید البته شما هنوز مفهوم فرم رو متوجه نشدی
فدرر در برابر مانفیلس عالی بازی کرد چرا؟
دو ست اول باد میومد و متس که دقیقا قبل از فدرر توی همون کورت Arthur Ashe بازی داشت به این موضوع اشاره کرد که انقدر باد بدی توی استادیوم می وزه و باد Swirl می کنه که جهت باد رو نمیشه تشخیص داد
در برابر Granollers باز ست اول باد میومد و پس از باران و متوقف شدن بازی باد بند اومد و ۳ ست دیگر رو فدرر عالی بازی کرد.
در مقابل B Agut هم خوب بود.
همانطور هم که گفتم یه بازیکن باید بازی به بازی بهتر شه و در فینال به ایده الترین فرم ممکنه خودش برسه و تمامی این بازی ها حاکی از این بود.
اما حرفی که من زدم فرم کلی فدرر رو گفتم که اصلا از دور اول و دوم خوب نبود و دقیقا در دو بازی اول فدرر می شد فهمید که این بازیکن در حد قهرمانی نیست.
بله بر روی کاغذ چیلیچ نباید در گرند اسلم US Open بیشتر از ۱ ست از فدرر بگیره و این رو همه کارشناسای دنیا هم گفته بودند قبل از بازی حالا چرا این Upset اتفاق میفته من تنها دلیلی که براش پیدا کردم بعد از دیدن بازی دیشب Passive بودن فدرر بود.
Big servers who play with flat powerful groundstokes
خوب نتیجه نمی گیره همین Passive بازی کردنشه نمونه دیگرشم باخت به Gulbis در Roland Garros ه
در مورد گرما و شرجی بودن هوا در ست اول گزارشگر یورو اسپورت هم اشاره کرد که اگر بازی طولانی بشه مشکل تنفسی جوکوویچ می تونه براش دردسر ساز بشه
حالا شما نمی فهمی بازی در این سطح با گرمای 90 و خورده ای درجه فارنهایت و رطوبت حدود ۷۰ درصد یعنی چی خیلی جای تعجب نداره
شما متاسفانه راجع به مسایل فنی تنیس هیچ چی حالیت نیست و وقتی امثال من به تنیس از دید فنی نگاه می کنند و کم میاری کاری جز به سخره کشیدن و بی ارزش کردن اطلاعات طرف مقابل از دستت بر نمیاد
همچنین هنوز انقدر باز از تنیس حرفه ای اطلاعات نداری که بفهمی در اون سطح که اختلاف بازیکنان با هم در واقع خیلی نیست شرایط جوی چقدر می تونه تاثیر گذار باشه
شما همون بهتره به جای بحث کردن با من بری با هم سطحات بحث کنی چون اصلا نه من می فهمم شما چی می گی نه شما می فهمی من چی می گم
اگر بحث فنی داری و چیزی برای ارایه کردن داری بفرما وگرنه اگر از نکات فنی تنیس چیزی حالیت نیست بهتره بیش از این وقت من و بقیه اعضای فروم رو نگیری
شما بهتره با فحش و ناسزا گفتم و خندیدن و مسخره کردن بقیه وقتتو بگذرونی و اصلا در حدی نیستی که من باهات بحث کنم
نکته اخر هم روی صحبتم به طرفداران فدرره
اوایلی که فروم راه افتاده بود طرفداران نادال از صبح تا شب به تعریف از نادال می پرداختند که نادال فلانه و نادال بهمانه و بی نظیر ترین , اسثتنایی ترین و بهترین و ... بازیکن تاریخه و از این حرفا
من بد بخت هم از صبح تا شب کارم شده بود بحث با این دوستان
به حدی که واقعا حال ادم به هم می خورد از اینهمه تعریف و تمجید اشتباه و دور از ذهن
من که خیلی وقت بود به این تاپیک نمیومده بودم و این اولین گرند اسلمی بود بعد از چندین وقت که واقعا حس کردم فدرر می تونه اول بشه با توجه به قرعه و شرایط بازی در us open و نبود نادال
اما واقعا ادم پشیمون میشه که چرا به خاطر یه جمله که من بعد از بازی فدرر در دور دوم گفتم که فدرر رو فرم نیست یه کاربر بی اطلاع از مسایل تنیس بخواد با ادم بحث کنه
واقعا ادم رو پشیمون می کنید با این جو فدرری که الان توی فروم راه انداختید که حتی من هم که طرفدار فدررم حالم دیگه داره از این وضع به هم می خوره
الان واقعا انتظار داری جواب این حرف ها رو بدم؟! کاملا مشخصه که نشون دادی تا چه اندازه عقده کم آوردن در مورد بحث دور دوم فدرر تو دلت مونده بود و حالا اومدی اینطوری در 2 مطلب اخیرت عقده گشایی کردی...ببین عزیزم حرف هایی که در مورد من زدی و خودت و با من قیاس کردی مثل این می مونه که پراید بیاد خودش و با بنز مقایسه کنه...البته اصلش به جای پراید یه مورد دیگه هست که نخواستم بیش از این شرمندت شم به همون پراید اکتفا کردم...متاسفانه شما ذره ای اطلاعات ابتدایی حتی، در مورد تنیس نداری...فقط 5 تا مچ آپ ساده میان بازیکنان رو اصطلاحات انگلیسیش رو از 4 تا فروم حفظ کردی مدام سعی در تکرار کردن اون ها داری و احساس هم می کنی خیلی جنبه فوق العاده ای داره...جدا از مسئله تنیس نشون دادی سوء تفاهمات عمیقی هم در مسائل اجتماعی و شخصیت شناسی داری که اون ها رو دیگه توضیح در موردش رو باید بری جای دیگه که برات کامل بازش کنن...گرچه پاسخ دادن به حرف هات کار دشواریه ولی بد نیست چند تا نکته رو متذکر بشم:
1 - ببین عزیزم، برا خودت می گم هیچ جایی بازیکن بزرگ رو در هفته اول اسلم قضاوت نمی کنن...یعنی آماتور ترین کاریه که تو عمرم دیدم...ذره ای مطالعه نداری متاسفانه رو تنیس وگرنه خیلی ساده می فهمیدی مفهوم هفته اول ابتدایی در گرنداسلم برای بازیکنان بزرگ چیه. یعنی اصن خنده داره من الان بخوام بازش کنم این مبحث رو. هزاران هزار مطلب هست در مورد دورهای ابتدایی و انتظاراتی که یک بازیکن از خودش داره. حالا جالب تر از اون شبیه سازی فوق العاده مضحک و آماتورگونه شماست ک نشان از حفظ کردن 4 تا اصطلاح در شما می ده...وقتی هم که 4 تا مطلب درست حسابی از بزرگ ترین رسانه های دنیا در مورد بازی فدرر و سم گروث گذاشنم گفتی چرت و پرت می گن!!!! خب الان من باید جوابت و بدم؟ ابتدایی ترین اصول تنیس رو نمی دونی من باید حواب بدم به شما؟
2 - شما متاسفانه حتی بازیکنی که از سال 2002 ادعا می کنی طرفدارشی رو هم نمی شناسی. خندم می گیره... اصن راجر فدرر رو می شناسی شما؟ اصن می دونی وقتی از 30 رد شده سنش چه اتفاقاتی براش افتاده؟ اصلا می دونی از حضور درون کورت چه توقعاتی داره؟ اصن می دونی قبل از بازی با تیمش چیا رو آنالیز می کنن؟ اصلا می دونی فدرر بهترین بازیش رو مادامی انجام می ده که از درون کورت بودن لذت ببره؟ اصن می دونی بار روحی روانی در تنیس یعنی چی؟ اصلا می دونی بازی ذهنی در تینس یعنی چی؟ اصلا می دونی بزرگ ترین ورزشی نویسان در بزرگ ترین رسانه های دنیا چه طوری آنالیز می کنن تنیس رو؟ 4 تا مچ آپ حفظ کردی فقط هم مدام تکرار و تکرار و تکرار... اصن می دونی غنی کردن ذهن در تنیس یعنی چی؟...
3 - استاد می یایی برا من باز مچ آپ فدرر با چیلیچ رو می نویسی؟ خسته نشدی از کپی پیست؟ شما که با ذوق و شوق اومدی گفتی من که گفته بودم فدرر در حد قهرمانی نیست پس چرا قبل از بازی چیلیچ گفتی یک ست به زور می گیره این بازیکن کروات؟! خیلی جالبه، از یه طرف می گه پیش بینی می کردم فدرر به فینال نرسه از یک طرف قبل از بازی با چیلیچ می گه چیلیچ یک ست به زور می گیره!!!! پس چه طوری پیش بینی کردی فدرر فرمش خوب نیست به فینال نمی رسه شما؟ چی شد؟ ناگهان یاد سم گروث افتادی؟ الان مثلا مچ آپ بازی فدرر با چیلیچ رو نوشتی چه ربطی داره اصن؟ عقده بیان مچ آپ داری؟ مچ آپ یک پارامتر جدی از تنیسه اما همش نیست. یعنی واقعا 2 تا مطلب نمی خونی بفهمی تنیس چیه؟
4 - فردی که تا این حد غرق در مفاهیم کلی تنیس باشه نشون می ده چیزی برای ارائه نداره. نواک فقط برا گرما باخت؟ چند تا مطلب نشون بدم بت ریز ریز بازی نیشیکوری رو آنالیز کردن؟ شرایط جوی یک پارت آخه بنده ی خدا...تنیس کشک که نیستش هزارات قسمت و هزار آنالیز داره. دنیا داره ریز ریز بازی نیشی جوکو رو بررسی می کنه شما می گی فقط گرما؟ الان بحثم بکنم با تو؟...تویی که بازی جوکو و نیشی رو در حد یک خط آنالیز می کنی با منی که می تونم 200 خط برات از این بازی بنویسم یکی می کنی؟ 2تا مطلب بخون در مورد تنیس لطفا، 2 تا رسانه ببین، 2 تا آدم ببین بعد بیا اینجا مچ آپ بنویس...
5- فحش و ناسزا؟!!! فازت چیه کلا؟ فحش و شما تو چت باکس با بیان اون کلمه زشت دادی، چی می گی شما؟ اوکی وضعیتت؟ اگه تنیس بلدی و مطالعه داری بیا بحث کن بیشتر از اینم وقت من و نگیر توهمات عجیب و غریبتم اینجا تایپ نکن...اصن معلوم نیست چی می گی؟ کی از فدرر تعریف کرد؟ من فقط به دلایل مضحک شما در مورد بازی دور دوم فدرر واکنش نشون دادم بعدشم که هیچ تعریفی از فدرر نداشتم. شما عقده کم آوردن در اون بحث و داری چرا جو می گیرتت این طوری کودکانه واکنش نشون می دی؟
sspol
09-07-2014, 12:55 PM
جالبه اسم دوبازیکن فینالیست تو چند بازیکن نظرسنجی تاپیک نیست
خوشحال شدم از حذف فدرر
باید قبول کنه که دیگه وقته خداحافظیه و گرنه بلای اغاسی سر اینم میاد
Roger Federer#1
09-07-2014, 01:12 PM
خوب از سال 2007 این اولین تور تنیسی بود که نتونستم کامل ببینم و آخرین توراز تنیس بود که تونستم دو سه بازیه راجرو ببینم دیگه وقت دیدن تنیس ندارم و باید نتیجه چند سال درس خوندنمو بگیرم و برم دنبال کارو زندگیم ولی همیشه طرفدار تنیس و راجرباقی خواهم ماند و اخبار اونو دنبال میکنم.
با توجه به آمار میشه فهمید هم نواک و هم راجر شکست بدی خوردن چون بازی هارو جور نشد ببینم نمیدونم عملکرد راجر و نواک و حریفاشون چجوری بود چیزی که تو سال 2014 مشخص بود این بود که تنیس دیگه از قبل هم غیرقابل پیشبینی ترشدش اونم ظهور تنیسورای که توانایی گرفتن جام رو داشتن ولی تجربشو نه اما حالا با کمی تجربه میان فینال گرند هرچند نبود رافا هم بی تاثیرنیست در شکل گیری این فینال امیدوارم هرکسی که بهتر بود قهرمانشه با توجه به حذف راجر دیگه مرخصی هم نگرفتم و حالا میچسبم به کارم و امیدوارم انقدر زنده باشم که بعد بازنشستگی برم و مسابقات تنیس رو از نزدیک ببینم.
چه دوستانی که تو این مدت از بنده حمایت کردن و چه دوستانی که از بنده انتقاد کردن تشکر میکنم امیدوارم کینه ایی از بنده به دل نگرفته باشین دوستون دارم و از این پس بااینکه بازیهارو نمیتونم تماشا کنم ولی از پست ها و نقد های دوستان بزگوار استفاده میکنم.از آقا احسان عزیز (sspol (http://tennistalkers.com/member.php?u=857)) هم تشکرمیکنم که با اکانت های خوب سی سی کم باعث شدن از شر شرینگ هوایی راحتشم و با خیال آسوده مسابقاتو تماشا کنم.
باتشکر
محمد.
Mahdi Naji
09-07-2014, 01:18 PM
ببخشید این میگما ولی اونایی که الان دارن حرف از خداحافظی می زنن کند زهنن، میدونین چرا؟ خب واضحه چون باختن توی سمی فینال ی گرند اسلم اصلا هم بد نیست شاید اون زمان های جوانی هم واسه راجر اتفاق افتاده.
من دارم به ی نتیجه ای میرسم.همه دلشون می خواد راجر دیگه بازی نکنه...نمیتوانم چرا ولی مثل اینکه این جوریه
Roger Federer#1
09-07-2014, 01:33 PM
ببخشید این میگما ولی اونایی که الان دارن حرف از خداحافظی می زنن کند زهنن، میدونین چرا؟ خب واضحه چون باختن توی سمی فینال ی گرند اسلم اصلا هم بد نیست شاید اون زمان های جوانی هم واسه راجر اتفاق افتاده.
من دارم به ی نتیجه ای میرسم.همه دلشون می خواد راجر دیگه بازی نکنه...نمیتوانم چرا ولی مثل اینکه این جوریه
دوست عزیز اگه بخاطر باخت راجر باس خداحافظی میکردم باس فصل پیش این کارو میکردم من وضعیت شغلیم به گونه ایی هستش که واقعا نمیرسم دیگه تنیس تماشا کنم نمونش همین تور فقط دوتا بازی راجر رو با هزار زحمت ساعت 10 شب خودمو رسوندم شهرم بعدش بعد بازی بلافاصله برمیگشتم محل کارم که تو شهر دیگه ایی هستش اینو تو پست های قبلی هم گفتم وگرنا راجر انقدر شادی بهمون داد که حتی ذهنه استوپ خورده هم اونارو به یاد میاره.
من شاید دیگه تو یه سال نتونم 4 تا بازیرو هم ببینم ولی خیلی به بازگشت راجر به نامبروانی امید دارم امثال چلیچ و نیشی همچون استن رهگزرین ثبات تو بازیشون ندارن یه تور آمادن دوتور در حد رنک 100 مطمئن باش پست قبلیم هیچ ربطی به عملکرد راجر نداره چون اصلا بازیشو نشد که ببینم وگرنا راجر از این باختا حتی دورانه اوجشم زیاد داشت.
بازم مرسی از شما امیدوارم از دستم ناراحت نشده باشید.
Farid
09-07-2014, 02:28 PM
[QUOTE=Farid;102720]نه دوست عزیز
[CENTER]Big servers who play with flat powerful groundstokes
[RIGHT][SIZE=3]خوب نتیجه نمی گیره همین Passive بازی کردنشه نمونه دیگرشم باخت به Gulbis در Roland Garros ه
فرید جان با تشکر از این نقدی که کردی:583::583:
در مورد هوای گرم هم من باهات موافقم که یکی از علت هاش میتونه این باشه که نیشیکوری توی فلوریدا تمرین میکنه با اون هوای گرم و شرجی و در مقابل هم نوواک توی موناکو با هوای سرد و مطبوع پس شرایط تمرینات هم میتونه به خودی خود موثر باشه!!!!
ولی در مورد راجر باهاتون مخالفم!!!دیروز چیلیچ تبدیل شده بود به رافا روی خاک رس با third ball strategy یعنی اصلا رالی شروع نمی شد با سرویس چیلیچ مگر اینکه یا توپ سوم وینر میشد یا راجر چنان دفاعی میکرد که دیگه بعد اون کاری نمی شد انجام داد پس take the ball early عملا تو اون شرایط ارزشی نداشت!!!!!
در مورد فلت زدن والله اون طور که من از دیشب به یاد میارم چیلیچ از ضربات فلت زیادی استفاده نکرد ولی اگه من اشتباه کرده باشم در مورد slice زدن راجر هیچ شکی ندارم که واقعا تو این مورد خوب بود ولی خودتون مطمئنا بهتر از من میدونین که چیلیچ slice های فدرر رو نزدیک به بیس لاین نمیتونست با flat پاسخ بده و همش topspin زد که تور رو رد کنن و با اون گریپ western هم واقعا میتونست به توپ های کم ارتفاع پیس و سرعت خوبی بده که از اون مدل گریپ بعیده و باز هم فدرر از اسلایس بهره ای نبرد!!!!!!!
راجع به footwork بازیکن های قدبلند باهات کاملا موافقم ولی درعین ناباوری دیروز چیلیچ اینو نقض کرد و وقتی نزدیک تور هم میومد approach shot هاش هیچ نقصی نداشت!!!!!
من تو پست قبلی هم گفتم فدرر دیروز مشکلی نداشت تو بازیش فقط چیلیچ خارق العاده بود!!!
شرمنده که یکم طولانی شد!!!!!!!!
دقیقا نیشیکوری توی اکادمی Nick Bollettieri تنیس رو یاد گرفته به صورت حرفه ای و این می تونه توی شرایط گرم و شرجی و همچنین هنگام وزیدن باد بهش کمک کنه کلا تمامی کسانی که توی این اکادمی بزرگ شده اند هنگام وزیدن باد و گرم و شرجی بودن هوا خودشون رو خوب با شرایط وقف می دهند مانند: Haas
در مورد Slice هم من همین رو گفتم که مجبورش می کرد Topspin روی توپ اعمال کنه
در اینکه فدرر دیشب خوب بود و چیلیچ عالی بود هیچ بحثی نیست اما به نظر من فدرر اخیرا در برابر اینگونه بازیکنان کمی Passive تر بازی می کنه
مثلا از بازیکنان قدیمی تر که استیل بازیشون شبیه به چیلیچ ه میشه از Soderling و Safin نام برد که اگه یادموم باشه فدرر به ندرت در برابرشون به مشکل بر می خورد اما تنها علتش این می تونه باشه که با پا به سن گذاشتن کلا ادم کمی محتاط تر میشه و کمی کندتر که البته Movement فدرر در این فصل نسبت به چند فصل اخیر خیلی بهتر شده و در واقع برای یک انسان ۳۳ ساله باور نکردنیه
نکته اخر هم اینه که باز فدرر اخیرا به علت پا به سن گذاشتن در سطوح سریع در برابر اینگونه بازیکنان به مشکل بر خورده و نمی تونسته به خوبی قبل Counter punch کنه ظربتشون رو
Farid
09-07-2014, 02:37 PM
الان واقعا انتظار داری جواب این حرف ها رو بدم؟! کاملا مشخصه که نشون دادی تا چه اندازه عقده کم آوردن در مورد بحث دور دوم فدرر تو دلت مونده بود و حالا اومدی اینطوری در 2 مطلب اخیرت عقده گشایی کردی...ببین عزیزم حرف هایی که در مورد من زدی و خودت و با من قیاس کردی مثل این می مونه که پراید بیاد خودش و با بنز مقایسه کنه...البته اصلش به جای پراید یه مورد دیگه هست که نخواستم بیش از این شرمندت شم به همون پراید اکتفا کردم...متاسفانه شما ذره ای اطلاعات ابتدایی حتی، در مورد تنیس نداری...فقط 5 تا مچ آپ ساده میان بازیکنان رو اصطلاحات انگلیسیش رو از 4 تا فروم حفظ کردی مدام سعی در تکرار کردن اون ها داری و احساس هم می کنی خیلی جنبه فوق العاده ای داره...جدا از مسئله تنیس نشون دادی سوء تفاهمات عمیقی هم در مسائل اجتماعی و شخصیت شناسی داری که اون ها رو دیگه توضیح در موردش رو باید بری جای دیگه که برات کامل بازش کنن...گرچه پاسخ دادن به حرف هات کار دشواریه ولی بد نیست چند تا نکته رو متذکر بشم:
1 - ببین عزیزم، برا خودت می گم هیچ جایی بازیکن بزرگ رو در هفته اول اسلم قضاوت نمی کنن...یعنی آماتور ترین کاریه که تو عمرم دیدم...ذره ای مطالعه نداری متاسفانه رو تنیس وگرنه خیلی ساده می فهمیدی مفهوم هفته اول ابتدایی در گرنداسلم برای بازیکنان بزرگ چیه. یعنی اصن خنده داره من الان بخوام بازش کنم این مبحث رو. هزاران هزار مطلب هست در مورد دورهای ابتدایی و انتظاراتی که یک بازیکن از خودش داره. حالا جالب تر از اون شبیه سازی فوق العاده مضحک و آماتورگونه شماست ک نشان از حفظ کردن 4 تا اصطلاح در شما می ده...وقتی هم که 4 تا مطلب درست حسابی از بزرگ ترین رسانه های دنیا در مورد بازی فدرر و سم گروث گذاشنم گفتی چرت و پرت می گن!!!! خب الان من باید جوابت و بدم؟ ابتدایی ترین اصول تنیس رو نمی دونی من باید حواب بدم به شما؟
2 - شما متاسفانه حتی بازیکنی که از سال 2002 ادعا می کنی طرفدارشی رو هم نمی شناسی. خندم می گیره... اصن راجر فدرر رو می شناسی شما؟ اصن می دونی وقتی از 30 رد شده سنش چه اتفاقاتی براش افتاده؟ اصلا می دونی از حضور درون کورت چه توقعاتی داره؟ اصن می دونی قبل از بازی با تیمش چیا رو آنالیز می کنن؟ اصلا می دونی فدرر بهترین بازیش رو مادامی انجام می ده که از درون کورت بودن لذت ببره؟ اصن می دونی بار روحی روانی در تنیس یعنی چی؟ اصلا می دونی بازی ذهنی در تینس یعنی چی؟ اصلا می دونی بزرگ ترین ورزشی نویسان در بزرگ ترین رسانه های دنیا چه طوری آنالیز می کنن تنیس رو؟ 4 تا مچ آپ حفظ کردی فقط هم مدام تکرار و تکرار و تکرار... اصن می دونی غنی کردن ذهن در تنیس یعنی چی؟...
3 - استاد می یایی برا من باز مچ آپ فدرر با چیلیچ رو می نویسی؟ خسته نشدی از کپی پیست؟ شما که با ذوق و شوق اومدی گفتی من که گفته بودم فدرر در حد قهرمانی نیست پس چرا قبل از بازی چیلیچ گفتی یک ست به زور می گیره این بازیکن کروات؟! خیلی جالبه، از یه طرف می گه پیش بینی می کردم فدرر به فینال نرسه از یک طرف قبل از بازی با چیلیچ می گه چیلیچ یک ست به زور می گیره!!!! پس چه طوری پیش بینی کردی فدرر فرمش خوب نیست به فینال نمی رسه شما؟ چی شد؟ ناگهان یاد سم گروث افتادی؟ الان مثلا مچ آپ بازی فدرر با چیلیچ رو نوشتی چه ربطی داره اصن؟ عقده بیان مچ آپ داری؟ مچ آپ یک پارامتر جدی از تنیسه اما همش نیست. یعنی واقعا 2 تا مطلب نمی خونی بفهمی تنیس چیه؟
4 - فردی که تا این حد غرق در مفاهیم کلی تنیس باشه نشون می ده چیزی برای ارائه نداره. نواک فقط برا گرما باخت؟ چند تا مطلب نشون بدم بت ریز ریز بازی نیشیکوری رو آنالیز کردن؟ شرایط جوی یک پارت آخه بنده ی خدا...تنیس کشک که نیستش هزارات قسمت و هزار آنالیز داره. دنیا داره ریز ریز بازی نیشی جوکو رو بررسی می کنه شما می گی فقط گرما؟ الان بحثم بکنم با تو؟...تویی که بازی جوکو و نیشی رو در حد یک خط آنالیز می کنی با منی که می تونم 200 خط برات از این بازی بنویسم یکی می کنی؟ 2تا مطلب بخون در مورد تنیس لطفا، 2 تا رسانه ببین، 2 تا آدم ببین بعد بیا اینجا مچ آپ بنویس...
5- فحش و ناسزا؟!!! فازت چیه کلا؟ فحش و شما تو چت باکس با بیان اون کلمه زشت دادی، چی می گی شما؟ اوکی وضعیتت؟ اگه تنیس بلدی و مطالعه داری بیا بحث کن بیشتر از اینم وقت من و نگیر توهمات عجیب و غریبتم اینجا تایپ نکن...اصن معلوم نیست چی می گی؟ کی از فدرر تعریف کرد؟ من فقط به دلایل مضحک شما در مورد بازی دور دوم فدرر واکنش نشون دادم بعدشم که هیچ تعریفی از فدرر نداشتم. شما عقده کم آوردن در اون بحث و داری چرا جو می گیرتت این طوری کودکانه واکنش نشون می دی؟
والا فاز شما که انگار رو شیشه ای چیزی هستی که اینطور داری حرف می زنی
در مورد بقیه خضعولاتی هم که نوشتی گفتم با کسی بحث کن که مانند خودت اهل خصعولات باشه
نکته فنی ای ندیدم که بخوام باهات بحث کنم کوچولو
Maani
09-07-2014, 02:45 PM
های لایت بازی چیلیچ با راجر با لینک مستقیم
http://fs2.filegir.com/mani0002/2014_US_Open_1_2_Roger_Federer_vs_Marin_Cilic_Highlights_%5BHD%5D_%5BYkYmsKmV5yo%5D_%5Btag22%5D.mp4
roger 4 ever
09-07-2014, 02:50 PM
والا فاز شما که انگار رو شیشه ای چیزی هستی که اینطور داری حرف می زنی
در مورد بقیه خضعولاتی هم که نوشتی گفتم با کسی بحث کن که مانند خودت اهل خصعولات باشه
نکته فنی ای ندیدم که بخوام باهات بحث کنم کوچولو
بیا اینم لحن حرف زدنشه، چند سالته واقعا؟...اولا پسر خوب اون خضعول نیستش، برو اول یاد بگیر حرف زدنتو بعد بیا دو تا مچ آپ حفظ کن اینجا بنویس...اون کلمه که خیلی فکر کردی خواستی تایپ کنی خرعبل هستش...تکرار کن، خزعبل...برو حرف زدنت و اول یاد بگیر بعدم نوشتنت رو...ای خدا من...
نکته فنی؟! دید اغراق آمیز و مضحک تو به تنیس اسمش دید فنی نیستش... فردی که بیاد ضربات فدرر در راند 2 اسلم رو به سم گروث، شبیه سازی کنه برای دیدار فینال احتمالی مقابل جوکوویچ داره فریاد می زنه که من تعطیلم رسما و خزعبل ( یاد گرفتی؟) می گم... خیلی هم افتخار می کنه به خودش با این شبیه سازی!! یعنی التماس می کنم ازت جای دیگه نبر این تحلیلات رو...نکته فنی؟! آر یو کیدینگ می؟! فردی که هنوز نمی دونه بازی ذهنی تو تنیس چیه و به بزرگ ترین تنیس نویسان دنیا می گه که شعور ندارن نکته فنی داره؟ چند تا مطلب از بزرگ ترین آنالیزورها برات بیارم در مورد راند 2 فدرر و بازی نیشی جوکو؟ CRAIG O’SHANNESSY بزرگ ترین آنالیزور تنیس در دنیا بیچاره اومده 2 صفحه مطلب در مورد نیشی جوکو نوشته اون وقت این آقا تو 1 خط آنالیز می کنه: گرم بود، باخت!! واقعا خنده داره من - من بیام وقتم و با شما تلف کنم...موفق باشی...
Farid
09-07-2014, 02:54 PM
بیا اینم لحن حرف زدنشه، چند سالته واقعا؟...اولا پسر خوب اون خزعول نیستش، برو اول یاد بگیر حرف زدنتو بعد بیا دو تا مچ آپ حفظ کن اینجا بنویس...اون کلمه که خیلی فکر کردی خواستی تایپ کنی خرعبل هستش...تکرار کن، خزعبل...برو حرف زدنت و اول یاد بگیر...ای خدا من...
نکته فنی؟! دید اغراق آمیز و مضحک تو به تنیس اسمش دید فنی نیستش... فردی که بیاد ضربات فدرر در راند 2 اسلم رو به سم گروث، شبیه سازی کنه برای دیدار فینال احتمالی مقابل جوکوویچ داره فریاد می زنه که من تعطیلم رسما و خزعبل ( یاد گرفتی؟) می گم... خیلی هم افتخار می کنه به خودش با این شبیه سازی!! یعنی التماس می کنم ازت جای دیگه نبر این تحلیلات رو...نکته فنی؟! آر یو کیدینگ می؟! فردی که هنوز نمی دونه بازی ذهنی تو تنیس چیه و به بزرگ ترین تنیس نویسان دنیا می گه که شعور ندارن نکته فنی داره؟ چند تا مطلب از بزرگ ترین آنالیزورها برات بیارم در مورد راند 2 فدرر و بازی نیشی جوکو؟ CRAIG O’SHANNESSY بزرگ ترین آنالیزور تنیس در دنیا بیچاره اومده 2 صفحه مطلب در مورد نیشی جوکو نوشته اون وقت این آقا تو 1 خط آنالیز می کنه: گرم بود، باخت!! واقعا خنده داره من - من بیام وقتم و با شما تلف کنم...موفق باشی...
باز هم خضعولات
roger 4 ever
09-07-2014, 03:03 PM
باز هم خضعولات
تنیس و که یاد نمی گیری، حداقل حرف زدن و نوشتنت رو یاد بگیر...یعنی یک کلمه نوشتی 45 نوع غلط داری...عزیزم، تکرار کن، خزعبل...خزعبل...خ ز ع ب ل...این و که یاد گرفتی بعد بیا مچ آپ لیست کن و بازی فدرر تو رانده دو رو شبیه سازی کن تو فینال...ای خدا...
Farid
09-07-2014, 03:08 PM
تنیس و که یاد نمی گیری، حداقل حرف زدن و نوشتنت رو یاد بگیر...یعنی یک کلمه نوشتی 45 نوع غلط داری...عزیزم، تکرار کن، خزعبل...خزعبل...خ ز ع ب ل...این و که یاد گرفتی بعد بیا مچ آپ لیست کن و بازی فدرر تو رانده دو رو شبیه سازی کن تو فینال...ای خدا...
باز هم یک مشت خضعولات
davidbeckham
09-07-2014, 03:18 PM
http://www.shiaupload.ir/images/59070020860654292395.jpg
hooman3x
09-07-2014, 03:29 PM
خب راجر هم از دور مسابقات کنار رفت.
نهایت بی انصافی هست اگه بگیم نمایش راجر بد بود.حداقل نسبت به یو اس اپن پارسال پیشرفت خوبی داشت.
متاسفانه راجر به خاطر سرویس های ضعیف و در مقابل سرویسهای بی نقص چیلیچ شکست رو پذیرفت.
اوایل ست اول و دوم راحت برک شد و انگار جنگندگی بازی با مونفیس رو نداشت.
شاید راجر هم تخلیه انرژی شده بود ولی تخلیه ذهنی بیشتر به چشم میومد.
باخت راجر نشون داد چه قدر اطلاعات من قلیل هست از تنیس .
شرمنده همه دوستانی هستم که با پست های من به راجر امیدوار شدن
ولی باور کنید احساسی نمیگفتم.از راجر بر میومد.
واقعا انتظار این بازی رو از راجر نداشتم
در آخر زندگی ادامه داره.........
راجر ازت ممنونم که واسه سربلندی هوادارات میجنگی
mspayam
09-07-2014, 06:31 PM
باز هم یک مشت خضعولات
فرید جان، ببخشید که من وسط بحثتون پارازیت میندازم، اما املای درست این کلمه که چندبار هم تکرارش کردی خزعبلات هست نه خضعولات.
ماکارووا که سمی را به ویلیامز باخت دیشب همراه با وسنینا گرند دوبل را گرفت تا تورنمنت موفقی داشته باشه و هینگیس را ناکام کرد
امشب هم برادران برایان میرن برای افتخارآفرینی مجدد و از ساعت 1صبح هم سرنا و وزنیاکی که اخیرا خیلی عیاق شدند
فینال خانمها را برگزار میکنند فکرمیکنم بازی نزدیک و قشنگی باشه
mamad
09-07-2014, 07:34 PM
در حالی که همه از فینال راجر ونواک صحبت میکردند اما در عین ناباوری چیلیچ و نیشیکوری به فینال رسیدند 2 بازیکنی که در حال حاضر جزو تاپ تن نیستند هد تو هدشون 5 به 2 به سود نیشی هشت بازی جالبی میشه
swiss express
09-07-2014, 07:42 PM
دویست و هشتاد و نه جان شما احتمالا تماشای تنیس رو از بعد ملبورن دنبال کردی که هنوز نمیدونی نواک یک چهارم نهایی ملبورن باخته.
حالا که جوکوویچ رو آماده ترین بازیکن این روزها میدونی یادت نره که فدرر بعد از حضور در فینال تورنتو و قهرمانی در سینسی یه بازی 5 سته با گائل مونفیس داشته و با توجه به سن فدرر این همه بازی تو این مدت کوتاه بدون شک رو کیفیت بازیس با چیلیچ تاثیر گذار بوده چه از لحاظ ذهنی و چه از جنبه فیزیکی.
شما اگه میخوای منصفانه قضاوت کنی فدرر رو زمانی که 27 سال داشت با جوکوویچ مقایسه کن.
شما تا حالا به این موضوع فکر نکردی که با این همه نبوغ داری تو این مملکت حروم میشی؟ خودت حساب کن از اول تورنمنت چند بار پیش بینی اشتباه داشتی؟
saeedshl
09-07-2014, 08:03 PM
راجر:
"امیدوارم یک فرصت دیگه بیارم!"
"این باخت معناهای زیادی برام داره.همچنان به کار کردن ادامه میدم تا تایتلی دیگه در این فصل ب دست بیارم نه فقط جنگیدن برای شماره 18 بلکه خیلی خوشحالم که چند هفته پیش شماره 80 هم بدست آورم,پس این برای من بزرگ بود"
"دوباره به استرالیا خواهم رفت,امیداوارم تا اونجا سالم باشم.من از بازی کردن در اونجا لذت میبرم و یکی از گرند اسلم هایی بوده که همیشه بام سازگاری داشته.امیدوارم یک فرصت دیگه در اون بیارم واقعا نمیتونم کاری جز سخت کار کردن بکنم کاری ک در حال حاظر در انجام اون هستم"
"امروز در همه نقاط زمین در نوسان بودم;فورهند,بکهند,سرویس,ریترین,هیچ عقب گردی از طرف سیلیچ.من موفق نشدم که حتی برای مدت کافی در ذهن اون شک بوجود بیارم"
"واقعا ناامید شدم,بعد از اینکه انقدر خوب امسال بازی کردم.واقعا این احساس رو داشتم که میتونم این تورنومنت رو ببرم,اما در تنیس خیلی بزرگنمایی وجود داره وحالا باید برم و روی خودم برای دیوس کاپ جمعه دیگه کار کنم.همراه با شروع شدن دوباره دیوس کاپ واقعا سرم شلوغ خواهد شد"
"و بعد از اون میرم تا تنیس امیدوار کننده ای در پایان فصل ارائه بدم.فعلا دقیقا نمیدونم کجاها میخوام بازی کنم اما مسلما فصل مسابقات سر بسته(مسابقاتی که استادیوم ها سقف بسته دارن مثه بازل سوییس)بازی خواهم کرد.همچنین من برای ATP WORLD TOUR BARCLAYS آخر فصل کوالی فای شدم و میرم که نتیجه خوبی در اون بگیرم"
http://www.tennis-image.com/images/66326749739055262380.jpg
منبع:کلوب طرفداران راجر فدرر
saeedshl
09-07-2014, 08:16 PM
راجرفدررگفت؟
راجرفدررپذیرفت که چنین بازی قوی ایی ازمارین چیلیچ که درسمی یواس اپن اجراکرد ندیده بودم
فدررگفت
بله متعجب شدم که چقدرپایدار و باثبات اوتوپهاراازسمت بک هندوفورهندبیرون میکشید
چیلیچ در2 ومین حضورخوددرسمی گرنداسلم 87% سرویسهای اول خودراتبدیل به پوئن کردو43 ضربه برنده داشت
فدرربه سرویسهای قوی چلیچ اشاره کرداماافزودمن ناراحتم ازروشی که نتوانستم سرویسهارابرگردانم
من انتظاربیشتری ازخودداشتم مخصوصآروی سرویسهای اول او
شمامیدانیدمن حداقل میخواستم بدانم که چه چیزی درحال ادامه یافتن است
من میخواستم بدانم ازکجامیایند(سرویسها)
امروزاصلابازیم خوب موثرنیافتاد
اماشمامیدانیددوست دارم بگویم اعتبارواحترام براوباد
اوعالی سرویس کرد
فدرربیشترببازی چیلیچ توجه کردتاسرویسهایش
اگرچه من فکرمیکنم اوازبیس لاین(خط سرویس) واقعآخوب بازی کرد
اجازه دهیدفقط درباره سرویسهایش صحبت نکنیم
من فکرمیکنم اوازبیس لاین نیزعالی بتوپ ضربه میزد
فدررپذیرفت که ازشکست مایوس است
اوگفت که قادرنبودبه مسابقه برودوتوجه اش رابه دیویس کاپ ندهد
من فکرمیکنم شرایط خیلی سریع بود.اوعالی سرویس میکرد
این یکی ازمسابقات مانندمسابقات مدرسه قدیمی ام بود
ازتمام جهت هاتوپ به جلووعقب زده میشد-فورهند-بک هند--سرویس-برگشت توپ
هیچ چیزازطرف اومردد(دودلی)نمیشد
ومن نمیتوانستم مدت طولانی بحدکافی شک ودودلی درذهن اوقراردهم
رویهم رفته اصلابحدکافی خوب بازی نکردم
http://www.tennis-image.com/images/19818163328092641095.jpg
دویست و هشتاد و نه جان شما احتمالا تماشای تنیس رو از بعد ملبورن دنبال کردی که هنوز نمیدونی نواک یک چهارم نهایی ملبورن باخته.
شما تا حالا به این موضوع فکر نکردی که با این همه نبوغ داری تو این مملکت حروم میشی؟ خودت حساب کن از اول تورنمنت چند بار پیش بینی اشتباه داشتی؟
سوئیس جان درود
نه بیشتر از این حرفهاست علاقه و توجه و تعقیب تنیس از طرف من
اون یک اشتباه لپی بود اتفاقا بازی واورینکا و نوله در استرالیا را که
حدود ساعت 2 بعدازظهر یک روز زمستانی بود بخوبی بخاطر میارم
البته مسلما تجربه و قدمت شما و خیلیهای دیگه از دوستان را ندارم
اما از حضوردر اینجا و استفاده از بحثهای فنی دوستان لذت می برم
دوست عزیز من ادعای نوستراداموس بودن که نداشتم اما خوشحالم
که حداقل جرات و جسارت پیشبینی بازیها را داشتم حالا بعضی درست بوده و بعضی غلط
چه کسی از بزرگترین کارشناسان دنیای تنیس میتونست فینالیستهای امسال را حدس بزنه؟
آیا اونها را هم زیر سوال می برید؟
راستی برای امشب قهرمانی ویلیامز و برای فردا قهرمانی نیشیکوری را حدس می زنم
موفق باشید دوست محترم
davidbeckham
09-07-2014, 08:41 PM
http://www.shiaupload.ir/images/36545033327531756236.png
viva rafa
09-07-2014, 09:19 PM
بازیکنایی که با تنسیور های مشهور بازی میکنن 2دسته هست
1:اونایی که وقتی سرو دست خودشون نیست و فشاری روشون نیست بریک میکنن ولی بعدش زود بریک میشن
2:اونایی که انگار لب ساحل دارن حموم افتاب میگیرن انگار نه انگار حریفشون رافا جوکر یا فدرر هست راحت و ریلکس بدون هیچ داد و بیدادی کار خودشونو میکنن!
شاید دوست نداشته باشید ولی در اصل راجر با 2تا تنیسور شناخته شده بازی کرد به یکیش 2ست داد به بعدیش 3ست!
بازیکنایی که با تنسیور های مشهور بازی میکنن 2دسته هست
1:اونایی که وقتی سرو دست خودشون نیست و فشاری روشون نیست بریک میکنن ولی بعدش زود بریک میشن
2:اونایی که انگار لب ساحل دارن حموم افتاب میگیرن انگار نه انگار حریفشون رافا جوکر یا فدرر هست راحت و ریلکس بدون هیچ داد و بیدادی کار خودشونو میکنن!
شاید دوست نداشته باشید ولی در اصل راجر با 2تا تنیسور شناخته شده بازی کرد به یکیش 2ست داد به بعدیش 3ست!
در اصل راجر با 2تا تنیسور شناخته شده بازی کرد به یکیش 2ست داد به بعدیش 3ست!
دقیقاً
چنین قرعه و مسیر راحتی را کمتر تجربه کرده بود
در واقع با هیچ بازیکنی از تاپ تن روبرو نشد
این در حالیه که نیشی تا رسیدن به فینال به طور سزاوارانه ای 3 نفر از تاپ تن را از پیش رو برداشت
برادران برایان یک گرند دیگه به مجموعه افتخاراتشون اضافه کردند
سرنا قهرمان شد و صدالبته حقش بود
به دلیل تفاوت سطح بازی به غیر از چند رالی قشنگ در پوینت آخر یکطرفه و نه چندان جذاب بود
شاید اگر سرنا اینقدر راحت وآسوده بازی نمیکرد نتیجه خیلی یکطرفه تر میشد
آمار 29-4 در وینر خود مدعای یکطرفه بودن بازیه
roger 4 ever
09-08-2014, 01:41 AM
وقتی می گن از یک سیاره دیگه طرف اومده، یعنی همین کاری که سرنا در 2 هفته اخیر انجام داد...قهرمانی امسال، سومین قهرمانی پیاپی در فلاشینگ مدوز طعم متفاوتی داشت این رو از خوشحالی منحصر به فرد سزنا هم می شد فهمید...طعم متفاوتی داشت به خاطر عملکرد نه چندان درخشان در سال جاری که کارنامه رو خالی کرده بود از اسلم...سرنا امسال در طول این 2 هفته به هیچ یک از حریفانش در هیچ ستی بیشتر از 3 گیم نداد که این رکوردی بی نطیر، خارق العاده و شاید غیر قابل تکرار باشه برای خودش. دقیقا تفاوت کلاس کاری، سطح بازی و توانایی جسمانی سرنا با دیگر بازیکنان حاضر رو از همین رکورد می شه فهمید...در هیچ ستی بیشتر از 3 گیم نداد، آر یو کیدینگ می؟!
کارولاین از زمانی که در زندگی شخصیش دچار مشکل شد تمام تمرکزش رو روی تنیس گذاشت و پیشرفتش در طول چند ماه اخیر خارق العاده بود و بدون شک از آماده ترین بازیکنان حاضر بود اما تفاوت ها به همین سادگی بود که امشب اتفاق افتاد...وقتی می گن she is the boss یعنی همین چیزی که امشب دیدیم...
بدم نیومد 2 تا نکته مهم پشت صحنه در مورد سرنا بگم که در محافل مختلف تنیس ازش تحت عنوان " اسلحه پنهان سرنا " یاد می شه به مناسبت این قهرمانی تاریخی و مهم...
1 - تمرکز زیاد روی قوای جسمانی
بدون شک مهم ترین تفاوت سرنا با بسیاری از بازیکنان دیگه در بخش خانم ها همین توانایی منحصر به فرد جسمانی سرنا هست. هر آنچه از سرنا درون زمین می بینید ریشه در توانایی های بدنیش داره. توانایی های بدنی که البته در طول تمرینات دراز مدت و فوق العاده تخصصی به دست اومده. کار کردن با بزرگ ترین مربیان بدنسازی دنیا بدون شک در رسیدن سرنا به این جایگاه موثر بوده. یکی از مهم ترین این افراد که از سال 2012 تاثیر زیادی در رشد سرنا داشتن Mackie Shilstone هست که در حوزه کاری خودش بدون شک یکی از بهترین های دنیا محسوب می شه...
2 - Big Sascha
Sascha Bajin معروف به " Big Sascha " مهم ترین اصلحه پنهانه سرناست. "hitting partner" معروف دنیای تنیس در سال بیش از 330 روز در کنار سرنا حضور داره. ساشا توانایی زیادی در شبیه سازی حریفان مختلف قبل از بازی داره، سرنا همواره با شناخت خوب و کافی از حریفانش وارد کورت می شه و این مساله رو تا حد زیادی مدیون ساشاست. نیویورک تایمز همین چند وقت پیش در مطلبی به قلم MICHAEL STEINBERGER تنیس نویس معروف از ساشا تحت عنوان " Secret Weapon " سرنا نام برده بود...
خواستم با ذکر این 2 نکته بگم که چه پشت صحنه قوی در موفقیت های ورزشکاری در سطح سرنا وجود داره...خیلی طعم متفاوتی داشت این قهرمانی...باور نکردنی و دیگر هیچ...
Ahoura
09-08-2014, 02:10 AM
متاسفانه سرنا هم قهرمان بخش WTA شد :434:
چیزی نمیشه گفت ، بحث فنی وجود نداره ، اختلاف سرنا با کرولاین اینقدر زیاد بود که اصلا جای بحث وجود نداره ، هر موقع آن فایر باشه در این فیلد تقریبا کسی نمیتونه جلوش رو بگیره !
البته در یو اس امسال جای خالی آزارنکای اماده کاملا حس میشد ، ویکا باعث شد فینال US در بخش WTA در 2 سالی که گذشت واقعا جذاب و هیجان انگیز برگزار بشه ولی امسال کاملا یکطرفه و بدون هیجان قهرمان مشخص شد .
بخواین یا نخواین هارد کورت ویکا رو کم داره ، ان شا الله سال بعد دیگه یو اس مال ویکاست :396: ، رولند هم مال مـریا ، جهنم ضرر ، ویمبی هم واسه سرنا :160:
roger 4 ever
09-08-2014, 10:47 AM
خب فینال شگفت انگیز رقابت ها امشب برگزار می شه...یه چند تا نبرد، نکته یا چالش کلیدی هست تو فینال امشب میان هر یک از 2 بازیکن و یک توانایی منحصر به فرد از بازیکن دیگه...بد ندیدم در آستانه فینال البته خیلی خلاصه در موردش بنویسم:
1 - نبرد نیشیکوری در برابر سرو های چیلیچ
بازیکنی که 1.98 قد داره تو تنیس باید از این نعمت خدادادی دست کم در سروهاش بهترین استفاده ممکن رو ببره. مسئله ای که چیلیچ البته در طول زمان تونست به اون دست پیدا کنه. در 2 بازی آخر برابر بردیچ و فدرر اوج توانایی، قدرت و دقت مارین چیلیچ رو در سرو هاش شاهد بودیم. یکی از مهم ترین چالش های نیشیکوری در بازی امشب همین مسئله هستش. در بازی مقابل فدرر سرو های "Down the T" چیلیچ بی نظیر بود و هیچ گاه اجازه نداد که فدرر ابتکار عمل داشته باشه در ریترن. نکته دیگه در مورد چیلیچ اینه که همه نوع سرو رو خوب می زنه، این مسئله رو شاهد بودیم در جدال مقابل فدرر و همچنین بردیچ. تنوع خوبی در سروهاش داره...
2 - نبرد نیشیکوری در برابر Footwork چیلیچ
یکی از مهم ترین نقاظ ضعفی که برای بازیکنان بلند قد عنوان می شه Footwork اوناست. نکته ای که همواره فدرر از اون ها در برابر حریفان بلند قد سود برده. با توجه به قد 1.98 چیلیچ به نظر می رسید که این مسئله رو همچون سالیان گذشته در چیلیچ هم شاهد باشیم اما در جدال مقابل فدرر در عین ناباوری مارین چیلیچ استادانه کورت رو تحت کنترل خودش داشت و به هیچ عنوان اجازه نداد فدرر سودی از این مسئله ببره. در بازی فینال هم به نظر من یکی از مهم ترین مسائل برای نیشیکوری به حرکت در آوردن چیلیچ درون کورت هست، البته نه لزوما چپ و راست بلکه نیشیکوری نیاز داره که چیلیچ رو عقب و جلو بیاره. در این بین سوالی که پیش می یاد اینه که آیا چیلیچ می تونه همچون جدال مقابل فدرر در این امر بی نقص باشه؟ اگر پاسخ به این سوال مثبت باشه به نظرم سرنوشت قهرمانی می تونه راحت تر از اون چیزی که به نظر می رسه، مشخص بشه.
3 - نبرد چیلیچ در برابر فرهنگ ژاپنی نیشیکوری
جدا از مسائل فنی، یکی از مهم ترین مسئله ای که در فینال امشب بهش اشاره می شه روحیه مبارزه طلبی و جنگجویانه کی نیشیکوریه که صد البته ریشه در فرهنگ ژاپنی اون داره...کافیه به بازی های دور قبلش نگاه کنیم تا ذره ذره روحیه مبارزه رو در نیشیکوری ببینیم. کمتر کسی فکر می کرد بعد از 2 بازی 5 سته چنین نمایش جنگجویانه ای مقابل نواک انجام بده ولی خب این مسائل برای ژاپنی ها کاملا طبیعیه. امشب چیلیچ ممگنه از لحاظ بدنی و قوای جسمانی شرایط بهتری داشته باشه، اما فرهنگ ژاپنی نیشیکوری می تونه شرایط رو تا انتهای بازی متفاوت پیش ببره.
4 - نبرد چیلیچ در برابر بکهند های نیشیکوری
همیشه بکهندهای نواک جوکوویچ الگو بوده طی سالیان اخیر اما وقتی بازیکنی بتونه در برابر جوکوویچ بکهنداش و به رخ بکشونه قطعا بازیکن متفاوتی می تونه باشه. در بازی نیشیکوری مقابل نواک هجومی بودن خیره کننده بازیکن ژاپنی در امتیاز های حساس تحسین بسیاری از کارشناسان رو در دنیا به همراه داشت که البته بخش زیادی از این مسئله رو مدیون بکهند های بی نقصش بود. نیشیکوری این توانایی رو داره که کنترل رالی رو با بکهند های تهاجمی بی نقصش چه داون د لاین و چه کراس کورت تو مشتش داشته باشه. یکی از مهم ترین چالش های چیلیچ مقابله با این نوع ضربات نیشیکوری خواهد بود، ضرباتی که اتفاقا در امتیاز های حساس قطعا توسط این بازیکن بیشتر زده خواهد شد.
کیارش
09-08-2014, 02:52 PM
اول ازهمه یک خسته نباشی به جوکو وفدرربایدگفت .واقعا آیاتنیس بدون این دوونادال عزیزلطفی خواهدداشت؟
من تصورنمیکنم
اینقدرجواین تالارشخصی شدکه آدم حس وحال آمدن وپست زدن راندارد.من تعجبم که بعضی ازکاربران اینجا
دارن تلف میشن بااین همه دانش وتخصص!!!!!!!!!!!!!
درویمبلدون بعدازحذف نادال درجواب دوستانی که برسرفهرمانی دوعزیزبالا میجنگیدند.عرض کردم
عجله نکنیدشایدفینال هیچکدام نبودند.امادوستان مارابتمسخرگرفتندکه خندیدیم.
امادوماه نگذشت اون اتفاق افتاد
آیاسلطه این 3نفزدردنیای تنیس تمام شده یااین فقط یک حادثه واتفاق بوده
کیارش
09-08-2014, 03:21 PM
سوئیس جان درود
نه بیشتر از این حرفهاست علاقه و توجه و تعقیب تنیس از طرف من
اون یک اشتباه لپی بود اتفاقا بازی واورینکا و نوله در استرالیا را که
حدود ساعت 2 بعدازظهر یک روز زمستانی بود بخوبی بخاطر میارم
البته مسلما تجربه و قدمت شما و خیلیهای دیگه از دوستان را ندارم
اما از حضوردر اینجا و استفاده از بحثهای فنی دوستان لذت می برم
دوست عزیز من ادعای نوستراداموس بودن که نداشتم اما خوشحالم
که حداقل جرات و جسارت پیشبینی بازیها را داشتم حالا بعضی درست بوده و بعضی غلط
چه کسی از بزرگترین کارشناسان دنیای تنیس میتونست فینالیستهای امسال را حدس بزنه؟
آیا اونها را هم زیر سوال می برید؟
راستی برای امشب قهرمانی ویلیامز و برای فردا قهرمانی نیشیکوری را حدس می زنم
موفق باشید دوست محترم
خیلی ناقلایی !!!!!!!!!!
مگه قراربودتابستان برگزاربشه
D3ADMAN
09-08-2014, 04:57 PM
چه فینالی بشه امشب ، بــــــــه بــــــــــه داره این فینال . هرکدومشون قهرمان بشن دوس دارم ، اما دوس دارم نیشی بشه و ی افتخار تو آسیا بیاره
با تشکر از تذکر دوستمون بله نوله موفق به حضور در نیمه نهایی استرالیا نشد
قبول دارم عملکرده نوله بهتر بود اما فدرر هم با این سن به 3 نیمه نهایی گرندها رسید (البته وقتی هم سن جوکو بود به 4 تا فینال می رسید یا 3 تا گرند میبرد)
rezapor
09-08-2014, 09:35 PM
قهرمانی قشنگ ومقتدرانه سرناویلیامزوبرادران برایان رو به طرفدارش تبریک میگم .واقعا دل تماشگران دوآتیشه امریکایی رو شادکرد .توی بی بی سی گفت باراک اوباما از هردوش تشکر وتقدیرکرده و باید خیلی خوشحال باشه که جایزه این دوقهرمانی ازکشورش خارج نمیشه .
امشب اصلاحال وحوصله دیدن فینال مردان رو ندارم انگار این دونفرهم خودشون باورندارن به فینال رسیدن توی این چند ساله اخیر همیشه یکی از 8تاپ اول یه پای فینال بوده .به هرصورت ازته دل آرزو میکنم که نیشکوری قهرمان بشه .کاشکی مسئولین تنیس ایران هم یکم یادمیگرفتند وبه این ورزش یه خورده بیشتر اهمیت میدادند.
فکر کنم استادیوم آرتور اش همچین فینال بدون جذابیتی بخودش ندیده باشه
نصف استادیوم خالیه
فکر کنم اگه کسانیکه بلیط پیش خرید کردند میتونستند بلیطهاشونو پس بدهند اینکارو میکردند
هم چیلیچ داره عالی بازی میکنه هم نیشی نصف همیشه اش نیست
این فینال از فینال دیشب هم یک طرفه تر بود
نیشی اصلا خودش نبود
فکر کنم خیلی وقت بود بازیکنی در یک گرند بازیهای کوارتر سمی و فینال را بدون دادن ست پشت سر گذاشته باشه
در واقع فقط سیمون 2 ست ازش گرفت و اذیتش کرد
امیدوارم چیلیج ثابت کنه این موفقیت فقط یک جرقه نبوده و به روند عالیش ادامه بده
KING OF CLAY
09-09-2014, 08:45 AM
فینال دیشبو ندیدم ولی خیلی ناراحت شدم دوست داشتم نیشیکوری ببره ممکنه دیگه همچین فرصتی براش پیش نیاد.
اما ازین بابت خوشحال شدم که ماری از تاپ تن خارج شد:434:
البته فعلا ATP برای چیلیچ 1200 امتیاز ثبت کرده!!!!!
اگه 800 تا دیگه اضافه کنه چیلیچ میاد رنک 9 و اندی میشه 11:251:(ولی خب این 800 امتیاز هفته دیگه اضافه میشه)
ATP دیروز هم یک اشتباه دیگه داشت تو head2head نیشی و چیلیچ جلوی بازی فینال usopen چیلیچ رو به عنوان برنده نوشته بود که بعد سریع پاکش کرد.
خدا میدونه چش شده
hooman3x
09-09-2014, 08:48 AM
بعد از فینال مشخص شد که واقعا بر خلاف تصورات قرعه راجر به مراتب سخت تر بوده.
کسی که نواک رو با اون بازی مقتدرانه اوت کرده حالا در مقابل چیلیچ حرفی برای گفتن نداره و بازنده میشه.
نکته جالبتر اینه که بازهم کسی که نواک رو میبره قهرمان تور میشه و دیگه عادت شده:001_smile:
حالا با این وضعیتی که فیلد طلایی:434: ایجاد کرده همه تنیسور های تاپ 100 به فکر بردن گرند و تاپ 1000 به فکر فتح مسترز افتادن
ahmadr
09-09-2014, 08:58 AM
ا
نیشی اصلا خودش نبود
اتفاقا من هم شک کردم خود نیشی نباشه
ولی خدایی خیلی شبیه نیشیکوری بود
آدم اشتباه میگرفت فکر میکرد واقعا نیشیکوریه:254:
Behr@d
09-09-2014, 07:09 PM
:434::434::434:
http://picxure.com/images/84509439042886761426.jpg
davidbeckham
09-09-2014, 10:39 PM
http://www.shiaupload.ir/images/33010338068484176861.jpg
http://www.shiaupload.ir/images/72256519310055401207.jpg
novak djokovich
09-09-2014, 11:02 PM
از صمیم قلب امیدوارم چیلیچ به روند صعودیش ادامه بده و حتی به نامبر وانی هم برسه
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.