PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گولبیس: زنان باید به بچه‌داری فکر کنند، نه تنیس!

M∂hdi
05-31-2014, 09:22 AM
18040

ارنست گولبیس تنیس‌باز مرد اهل لاتویا پس از پیروزی در راند سوم مسابقات اوپن فرانسه در کنفرانس خبری حضور یافت و در پاسخ به این پرسش که "نظرش در مورد خواهران کوچکترش و بازی آنها در سطح حرفه‌ای چیست؟" گفت که او امیدوار است آنها به سطح حرفه‌ای در تنیس نرسند زیرا زنان می‌بایست به فکر داشتن بچه باشند: "یک زن باید از زندگی خود بیشتر لذت ببرد. به داشتن خانواده و فرزند فکر کند." این بازیکن بیست و پنج ساله می‌گوید زندگی در تورهای تنیس سخت است، سخت‌تر برای زنانی که بچه نیز می‌خواهند.

این اولین بار است که او در هفته دوم گرند اسلم فرانسه، بعد از رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی در سال 2008، بازی می‌کند. این تنیس‌باز در مسابقه بعدی به مصاف راجر فدرر می‌رود. وی عقیده دارد که زنان تنیس‌باز نمی‌توانند به داشتن فرزند تا بعد از اواخر بیست سالگی فکر کنند. "من فکر می‌کنم این برای زنان سخت است."

ESPN / Bank Varzesh

Mehdi.A
05-31-2014, 01:04 PM
قسمت بشه گولبیس بیاد توی توئیتر :434: . عضویتش در توئیتر به مراتب از گرند اسلم بردنش جذاب تره. مطمئنآ توی کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی با فدرر فارق از نتیجه بازی یه سری دری وری آماده تحویل داره.

md6593
05-31-2014, 02:54 PM
داشتن چنین طرز فکری از بازیکنی چون گولبیس واقعا تاسف آوره ، در زمانه ای هستیم که همه چیز زن و مرد به سمت برابری پیش میره به ویژه در ورزش تنیس که زنان درآمدهای بالایی هم دارند و نگاهی کاملا حرفه ای را دنبال می کنند .

djoker
05-31-2014, 06:19 PM
با این که مخالف این حرف گولبیس هستم.
ولی به نظرم بیان کلا توی هر ورزشی بیان قسمت زنا رو حذف کنن و جایزه قسمت مردا رو دو برابر و ورودش برا زن و مرد آزاد باشه.این طوری عدالت بیشتر برقرار میشه حالا جه مرد ببره چه زن. :434:
مگه فقط باید توی دیه و ... باید برابری جنسیتی داشته باشیم. :434:
جدی چرا هیچ کس حرف اینو نمی زنه. :434:

davidbeckham
05-31-2014, 06:30 PM
خاک تو سر گولبیس:3t1:

Najmeh5576
06-01-2014, 10:57 AM
لاتويا كجاست؟!?

rojhin
06-01-2014, 11:00 AM
در این خصوص بهترین اظهار نظر رو ماریا شاراپووا انجام داد و گفت که زیاد حرفهای این آقا رو نباید جدی گرفت و آدم باید فکر کنه طرف داره جوک تعریف میکنه و البته با لبخندی از این موضوع عبور کرد .
به دوستمون که پیشنهادی رو مطرح کردن هم باید گفت این موضوع رو اینجا مطرح کردی ولی یادت باشه جای دیگه ای این حرف رو نزنی چون ضمن اینکه مورد تمسخر قرار میگیری به عقلت هم قطعا شک خواهند کرد ، ضمن اینکه این عزیز خودش هم به حرفش گویا اعتمادی نداره و اینو از نحوه بیانش میشه فهمید .
عاشقتم اسطوره دوست داشتنی و تموم نشدنی ام

sina1993
06-01-2014, 11:34 AM
لاتويا كجاست؟!?
منظور کشور لتونی هست که شمال اروپا قرار داره(زیاد مهم نیست:434:)

djoker
06-02-2014, 04:57 PM
در این خصوص بهترین اظهار نظر رو ماریا شاراپووا انجام داد و گفت که زیاد حرفهای این آقا رو نباید جدی گرفت و آدم باید فکر کنه طرف داره جوک تعریف میکنه و البته با لبخندی از این موضوع عبور کرد .
به دوستمون که پیشنهادی رو مطرح کردن هم باید گفت این موضوع رو اینجا مطرح کردی ولی یادت باشه جای دیگه ای این حرف رو نزنی چون ضمن اینکه مورد تمسخر قرار میگیری به عقلت هم قطعا شک خواهند کرد ، ضمن اینکه این عزیز خودش هم به حرفش گویا اعتمادی نداره و اینو از نحوه بیانش میشه فهمید .
عاشقتم اسطوره دوست داشتنی و تموم نشدنی ام

اولا وقتی علامت :434: گذاشتم یعنی دارم شوخی می کنم. شما هم لازم نیست راجع به عقل یا شعور من قضاوت کنی.به هر حال به علت فیزیک قوی تر مردا تو اکثر ورزشا بهتر عمل می کنند و بالطبع جذابیت تماشای این ورزش ها در مردا بیشتره و جایزه های بیشتری تعیین میشه مثل ورزش فوتبال.در عوض بانوان گرامی در بعضی کارهای دیگه موفق ترند مثل صنعت مدلینگ و ....در ضمن اگه نمیدونی بدون خیلی از ورزش ها به صورت ورودی مختلط بر گزار میشن حتی توی المپیک.
دوما لازم نیست نگران باشی که افکار و عقاید منو جای دیگه مطرح میکنم مسخره میشم یا نه به هر حال من آدمی نیستم که به خاطر مسخره شدن از عقایدم عقب نشینی کنم و فقط کار آدمای ترسویه که به خاطر مسخره شدن از افکار و عقایدشون عقب نشینی می کنند.شما هم بهتره نظرتو بگی شاید بتونی برام دلیل قانع کننده ای بیاری که قانع شم حق باشماست.
وقتی ما توی جامعه ای زندگی می کنیم که هزارتا مقایسه مزخرف را جع به به این که آشپزی خانوم ها از آقایون بهتره و یا رانندگی آقایان از خانوم ها و .... میشنویم. که من با همه این ها مخالفم و معتقدم توی این موارد مرد وزن کاملا برابرند.حال تنها مقایسه من به خودم اجازه می دم راجع بهش بحث کنم همین سطح ورزش هستش.
شما نگاه کنین نسبت درآمد تنیسورهای مرد به زن خیلی کمتر از نسبت درآمد فوتبالیست های مرد به زن هستش.!؟
میخوام بگم آیا واقعا افرادی مثل سرنا ویلیامز یا شاراپوا انقدر درآمدشون نسبت به دیوید فرر بیشتر باشه؟تا این حد؟(اعداد و ارقام جلو دستم نیست وگرنه مثال بهتری می زدم.)
البته جنسیت شما دوست عزیز رو هم نمیدونم.اگه مرد هستی که هیچی اما اگه زن هستی آیا تماشای بازی های بخش زنان به اندازه ی تماشای بازی های فدرر برات جذابیت دارد؟
البته من جواب همه ی این سوال هایی رو که مطرح کردم میدونم.
ببخشید که طولانی شد.بازم میگم بانوان گرامی توی خیلی کارهای دیگه موفق ترند.
اگه بخواین بحثو ادامه میدیم.

Najmeh5576
06-03-2014, 10:13 AM
منظور کشور لتونی هست که شمال اروپا قرار داره(زیاد مهم نیست:434:)

ممنون میخواستم ببینم این کشور کجاست که هنوز وارد قرن 21 ام نشده :)

Rafa
06-03-2014, 07:30 PM
بابا جان در کشور لتونی باور ب فرگشت بالای 70 درصده اگه اشتباه نکنم
اینها خیلی وقته قرن 21 رو پشت سر گذاشته اند
این بنده خدا هم حرف دلشو زده دیگه
تو سن ازدواجه میخواد ازدواج کنه، دنبال کیسی میگرده که تنیسور نباشه یا تنیس رو همین الان رها کنه

Nikoo
06-03-2014, 08:47 PM
ادم بايد خيلي ضعيف باشه كه همچين اظهار نظر كودكانه اي داشته باشه فقط از ادم عقب افتاده بر مياد

armin22
06-03-2014, 08:48 PM
با این که مخالف این حرف گولبیس هستم.
ولی به نظرم بیان کلا توی هر ورزشی بیان قسمت زنا رو حذف کنن و جایزه قسمت مردا رو دو برابر و ورودش برا زن و مرد آزاد باشه.این طوری عدالت بیشتر برقرار میشه حالا جه مرد ببره چه زن. :434:
مگه فقط باید توی دیه و ... باید برابری جنسیتی داشته باشیم. :434:
جدی چرا هیچ کس حرف اینو نمی زنه. :434:
شما زور و بازوی مردها رو با زنها مقایسه میکنی؟بعد میگی این طوری عدالت بیشتر برقرار میشه؟ این کجاش عدالته؟قبول کن که حرفت یه کم خنده داره

djoker
06-04-2014, 12:40 AM
شما زور و بازوی مردها رو با زنها مقایسه میکنی؟بعد میگی این طوری عدالت بیشتر برقرار میشه؟ این کجاش عدالته؟قبول کن که حرفت یه کم خنده داره

خودم علامت :434: گذاشتم بگم دارم شوخی می کنم.فقط میگم باید کوچولو از جایزه زنا کم کنن به مردا اضافه کنن.

Ahoura
06-04-2014, 01:00 AM
شما نگاه کنین نسبت درآمد تنیسورهای مرد به زن خیلی کمتر از نسبت درآمد فوتبالیست های مرد به زن هستش.!؟
میخوام بگم آیا واقعا افرادی مثل سرنا ویلیامز یا شاراپوا انقدر درآمدشون نسبت به دیوید فرر بیشتر باشه؟تا این حد؟(اعداد و ارقام جلو دستم نیست وگرنه مثال بهتری می زدم.)

تنیس جز یکی از برجسته ترین ورزش ها در بخش زنان هست ! خیلی فرق هست بین تنیس زنان و فوتبال زنان :434: هم از نظر تعداد طرفدار و کسایی که مسابقات رو دنبال میکنند ، هم از نظر اسپانسر و .....
شما تشریف ببرید توی گوگل اسم 20 زن برتر رنکینگ تنیس رو سرچ کنید ، خواهید دید که به تعداد نجومی مطلب و سایت و وبلاگ و عکس در مورد تک تکشون براتون پیدا میکنه ولی فوتبالیستای زن رو سرچ کنید به زور چند تا مطلب گیرتون میاد اونم فقط واسه چند تا معروفشون :434:
اصلا نمیشه با این استدلال این موضوع رو توجیه کرد که چون اختلاف درامد مردای فوتبالیست با بخش زنانشون بیشتره پس باید توی تنیس هم اینجوری باشه ! :443:
در مورد بخش دوم که درآمد سرنا و مـریا مثلا از یکی مثل فرر بیشتره اونم هیچ ربطی به جوایز مسابقات نداره !
اون مبلغی که به عنوان جایزه مالی در تورنمنت ها به کسایی مثل سرنا یا مریا میدن بیشتر شبیه پول خورده میمونه واسشون :434: منبع درآمد تنیسور های زن اسپانسر هاشون + تبلیغاتی هست که انجام میدن . مثلا شرکت نایکی ممکنه واسه یه تبلیغ مبلغی رو به مـریا بده که با فتح 10 تا اسلم هم نشه اون پول رو کسب کرد :434:
این جایزه تورنمنت تاثیری توی این موضوع نداره ، کمترش هم بکنن بازم همینه ، بازم مریا با فرر خیلی اختلاف داره :434: دلیلش هم واضحه دیگه :251: فرر که جای خود دارد ، فکر کنم درآمد مـریا از کسایی مثل نوواک و مـاری هم بیشتر باشه .
موفق باشید :583:

msh13792
06-04-2014, 07:57 AM
http://www.tennis-image.com/images/65867811545015015517.jpg

djoker
06-04-2014, 01:47 PM
تنیس جز یکی از برجسته ترین ورزش ها در بخش زنان هست ! خیلی فرق هست بین تنیس زنان و فوتبال زنان :434: هم از نظر تعداد طرفدار و کسایی که مسابقات رو دنبال میکنند ، هم از نظر اسپانسر و .....
شما تشریف ببرید توی گوگل اسم 20 زن برتر رنکینگ تنیس رو سرچ کنید ، خواهید دید که به تعداد نجومی مطلب و سایت و وبلاگ و عکس در مورد تک تکشون براتون پیدا میکنه ولی فوتبالیستای زن رو سرچ کنید به زور چند تا مطلب گیرتون میاد اونم فقط واسه چند تا معروفشون :434:
اصلا نمیشه با این استدلال این موضوع رو توجیه کرد که چون اختلاف درامد مردای فوتبالیست با بخش زنانشون بیشتره پس باید توی تنیس هم اینجوری باشه ! :443:
در مورد بخش دوم که درآمد سرنا و مـریا مثلا از یکی مثل فرر بیشتره اونم هیچ ربطی به جوایز مسابقات نداره !
اون مبلغی که به عنوان جایزه مالی در تورنمنت ها به کسایی مثل سرنا یا مریا میدن بیشتر شبیه پول خورده میمونه واسشون :434: منبع درآمد تنیسور های زن اسپانسر هاشون + تبلیغاتی هست که انجام میدن . مثلا شرکت نایکی ممکنه واسه یه تبلیغ مبلغی رو به مـریا بده که با فتح 10 تا اسلم هم نشه اون پول رو کسب کرد :434:
این جایزه تورنمنت تاثیری توی این موضوع نداره ، کمترش هم بکنن بازم همینه ، بازم مریا با فرر خیلی اختلاف داره :434: دلیلش هم واضحه دیگه :251: فرر که جای خود دارد ، فکر کنم درآمد مـریا از کسایی مثل نوواک و مـاری هم بیشتر باشه .
موفق باشید :583:

آفرین منم می خوام همینو بگم.حالا چرا این طرفداری توی تنیس به وجود اومده ولی توی فوتبال نه به نظرم به خاطر مرتب و شیک بودن بانوان توی ورزش تنیس هستش که توی فوتبال این طوری نیست.و گرنه کیفیت خود بازیشون زیاد فرقی نداره.برا همینم می گم جایزه رو کم کنن( می دونم تاثیر زیادی نداره ولی به نظرم اوضاع رو استاندارد تر می کنه :379: .نظر شخصیه ).اسپانسرم شخصیه خب هر چقد دلش میخواد بده بازیکنش مشکلی با این موضوع ندارم اصلا.